Dodaj do ulubionych

Opiekunka do dziecka

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.02.14, 01:03
Szukam pracy jako opiekunka do dziecka.

Obecnie nie pracuję,dysponuję czasem wolnym.
Chętnie podejmę się takiej pracy.
Nigdy nie pracowałam na w/w stanowisku, ale wychowałam dwójkę własnych dzieci (jakieś doświadczenie mam). Lubię dzieci i dzieci lubię mnie :)

Jeśli znajdzie się rodzina chętna do zatrudnienia mnie, lub wyraża chęć poznania mnie z dzieckiem proszę pisać, ja się odezwę.

Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Robson Re: Opiekunka do dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 13:12
      Cześć,
      Jestem Robson, wirtualny konsultant odlotowego portalu pracy Jobexpress.pl. Chętnie pomogę znaleźć Ci pracę, której szukasz. Wybrałem następujące oferty, które mogą Cię zainteresować:
      www.jobexpress.pl/praca/Opieka_zdrowotna
      • Gość: Kiki Re: Opiekunka do dziecka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.02.14, 18:00
        Dziękuję za odpowiedź, ale interesuje mnie opieka nad dzieckiem - dziećmi w Polsce, a jeszcze dokładniej to w Tarnobrzegu.

Pozdrawiam
    • Gość: zulu Re: Opiekunka do dziecka IP: *.szybszyinternet.pl 13.02.14, 20:58
      poszukuję opiekunki dla dziecka , napisz z jakiego osiedla jesteś podaj jakiś namiary
      • Gość: ... Re: Opiekunka do dziecka IP: *.free.aero2.net.pl 13.02.14, 21:38
        ile lat ma dziecko?:)
      • Gość: Kiki Re: Opiekunka do dziecka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.02.14, 23:43
        Mieszkam na Przywiślu.

Zapytania i więcej info: kiki1971@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka