Gość: bogacz z tbg IP: *.wdm.pl 02.03.14, 08:38 echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140302/POWIAT0304/140228693 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Milin n kawałem dzikowskiego muru IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.03.14, 09:11 Kasy nie ma? Ile rocznie urząd marnotrawi na kawę, herbatki, ciastka i napoje chodzące? Zaraz okaże się, że ekspertyza za milion złotych za unijne pieniądze jest potrzebna w sprawie jednego przęsła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Milin n kawałem dzikowskiego muru IP: *.smsiarkowiec.pl 02.03.14, 09:41 Jak zwykle GL pisze byle... napisać. Milion to koszt nie reperacji muru, ale ogrodzenia całego zespołu zamkowego. A mur się rozsypał bo w wyniku przebicia Sandomierskiej ruch samochodów daje duże drgania podłoża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Milin n kawałem dzikowskiego muru IP: *.smsiarkowiec.pl 02.03.14, 09:44 Jak zwykle GL pisze byle... napisać. Milin złociszy trzeba wydać nie na reperację muru, ale na ogrodzenie całego zespołu zamkowego. A mur się posypał, gdyż po przebiciu Sandomierskiej ruch pojazdów wywołuje drgania gruntu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aż tyle ??? Re: Milion na kawałem dzikowskiego muru IP: *.tbg.edge.wdm.pl 02.03.14, 10:12 Za milion to chyba pozłacane będzie to całe ogrodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozrzutnik gnoju Re: Milin n kawałem dzikowskiego muru IP: *.tbg.edge.wdm.pl 02.03.14, 10:39 odbicie miejscami odpadającego tynku, podczyszczenie i pomalowanie to nie wiem czy w milionie się zmieszczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierpień Re: Milin n kawałem dzikowskiego muru IP: *.smsiarkowiec.pl 02.03.14, 14:08 Po artykule w Echu Dnia na temat jednego przęsła w ogrodzeniu widać mizerię tego Miasta . Żywcem nie ma o czym pisać . Na zlecenie opisze się każdy ruch w mieście ,aby mieszkańcy nie zapomnieli ,ze władza się o nich troszczy . W szczególności władza dba aby kawałek ogrodzenia z instytucji kultury miejskiej na spadł nikomu na głowę. Żałosne i tyle. Takie mamy niusy jaką władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy dzikowski mur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.14, 14:58 płot dalej przechylony, następne przęsło runie, miejmy nadzieję, że nikogo nie będzie wtedy na chodniku. Naprawa na jesieni? Odpowiedz Link Zgłoś