Dodaj do ulubionych

radio Opatów -grają w necie

IP: *.flash-net.pl 14.03.14, 06:35
radio z moich stron:)wreszcie grają w necie

www.ook.internetdsl.pl/radio.html
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: radio Opatów -grają w necie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.03.14, 09:23
      Kiepskie ziomkowe radio cez sensu, ucinają końce utworów jak w leliwce a w składzie redakcyjnym same magistry, no ale widać do parasolandii jeszcze nie dotarło, że raczej tego nie wypada pisać przed nazwiskiem. Co kraj to obyczaj...
      • e-ftalo Re: radio Opatów -grają w necie 14.03.14, 18:27
        Fajnie,ale ja nie mam żadnych problemów z odbiorem na normalnym dipolu półfalowym w TBG i okolicach w domu. To radio według różnych pomiarów ma zasięg około 70km.W aucie z internetu nie posłuchasz ani na zwykłym radiu. Więc w zasadzie z punktu widzenia słuchacza niewiele się zmieniło. Owszem dla ludzi poza zasięgiem się zmieniło.
        A jeśli chodzi o samo radio,bardzo oryginalne i z pomysłem. Tworzone przez ludzi z pasją i mają swoją muzyke,swój program.Szkoda że Tarnobrzeg nie ma normalnego radia,ale cóż,taka polityka.
        • Gość: jonatan Re: radio Opatów -grają w necie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.03.14, 15:47
          wiocha wiocha jeszcze raz wiocha niczym niedzielne audycje radia leliwa sammy disco polo ale widać kto słucha takiej muzyki sama video chat wiocha wiocha i jabka
        • Gość: gość Re: radio Opatów -grają w necie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.03.14, 16:06
          e-flato, rozwiń "W aucie z internetu nie posłuchasz ..." bo mędrkujesz. Dlaczego tak uważasz? A może technologia już cię wyprzedziła?
          • e-ftalo Re: radio Opatów -grają w necie 15.03.14, 22:58
            Dlatego że obecnie nie ma technologii umożliwiającej stabilny i darmowy odbiór radia internetowego w aucie w polskich warunkach. To było już dyskutowane na innym normalnym forum,nie pojawiły się żadne sensowne wnioski. Owszem są odbiorniki w sprzedaży,ale nie jest to praktyczne.
            Po pierwsze czekamy na cyfryzację radia,czyli bezproblemowy odbiór w aucie i warunkach mobilnych w całej Polsce,a nie tylko większości 16 miast wojewódzkich jak to ma miejce obecnie.Poczekamy zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka