Gość: gość IP: *.flash-net.pl 04.06.14, 09:12 Witam. Potrzebuję informacji na temat sprawdzonego przewoźnika (busa) do Niemiec. Reklam wszędzie pełno, ale mi zależy na tym, żeby był to ktoś rzetelny i sprawdzony. Jechał ktoś z firmą godną polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim Re: Bus do Niemiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.14, 17:45 KORONA- firma z Biłgoraju chyba, podwożą na miejsce pod drzwi jeżdżą z nimi od 8 lat, tylko nie wiem gdzie dokładnie jeżdżą w jakie rejony Niemiec. 846879235 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veto Re: Bus do Niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.14, 17:55 Nie uciekajcie do NIEMIEC. Był u na BARAK i obiecał. A Bronek jeszcze więcej Jak już musisz to do USA, ale tam BUSY nie latają. Jestem tam od 25 lat, dziś rocznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Bus do Niemiec IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.14, 21:38 Dokąd do Niemiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
chr-upek Re: Bus do Niemiec 12.07.14, 23:29 Z południa Polski w okolice: Frankfurt Mennheim Stuttgard Karlsruhe Heilbronn Wurzburg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda88 Re: Bus do Niemiec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.14, 10:38 polecam firmę AR-TOUR która specjalizuje się w przewozie osób do europy zachodniej. Jechałam z nimi do Niemiec i podróż była bardzo komfortowa. Boje się lecieć samolotem, więc zdecydowałam się na busa. Podróż minęła nam szybko, bezpiecznie i komfortowo. Mają konkurencyjne ceny. Ja ich polecam www.artour.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putin Re: Bus do Niemiec IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.09.14, 20:31 nie kumam jak komfortowo mozna podrozowac BUSEM??? Odpowiedz Link Zgłoś