Dodaj do ulubionych

Przedwyborczy chłam

02.10.14, 18:37
Dlaczego za nasze pieniądze do naszych domów roznoszone są jakieś dziwne publikacje Mastalerzowe wydane przez Urząd Miasta Tarnobrzega a które jak mniemam mają być reklamą przedwyborczą. Na dzień dobry zostaliśmy w niej uraczeni na kilku stronach facjatą Mastalerza - sportowca. Wcześniej jeszcze można przeczytać, że niby to wywiad o "systemowej pracy". A później to już jesteśmy raczeni tylko wielkimi sukcesami naszego ukochanego lub może bardziej niekochanego wodza. Można się dowiedzieć np. że za pustostany parku technologicznego miasto wyłożyło prawie 34 miliony by wiatr miał gdzie hulać. Noo ale to przecież sukces. Dowiedzieć się możemy, że przecież modernizacja placu targowego za prawie 1 mln 300 tys, który nie jest zapewne bardzo funkcjonalny to też sukces. Generalnie same sukcesy a promocja przed wyborami jakby nie było za państwowe czyli nasze pieniądze. Czy to aby nie skandal ??? Szkoda, że nie napisali o próbie likwidacji szkół w ramach inwestycji w oświatę tak hucznie zapowiadaną w kampanii "wybiórczej". Czemu nie podali kwot wydawanych na promocję czy aby Tarnobrzega czyli na Lato z Radiem itp koncerty. Dlaczego nie podano konkretnych kwot które poszły na 1 drużynę piłkarzy i koszykarzy a ile wydano na rozwój fizyczny młodzieży. 6 mln na stanicę, która została za darmo oddana a my mieszkańcy i miasto nie ma z tego żadnych profitów. Szkoda że nie napisano jeszcze o palmach to przecież największy i najbardziej spektakularny sukces.
Obserwuj wątek
    • superleliwa Re: Przedwyborczy chłam 02.10.14, 20:11
      Odpowiedź jest banalnie prosta, Mastalerz wozi się za naszą głupotę z przed czterech lat.
      • exkol Re: Przedwyborczy chłam 03.10.14, 06:57
        Mów za siebie. Ja nigdy nie głosuję na komuchów.
    • lechowski51 Re: Przedwyborczy chłam 03.10.14, 08:48
      Już za miesiąc okaże się ilu mieszkańców Tarnobrzega uwierzyło lewakowi Mastalerzowi,że można zjeść za darmo obiad.
      • kasiatasama Re: Przedwyborczy chłam 03.10.14, 14:01
        a ilu mieszkańców uwierzy agitatorowi Eskimoskiemu l51 skłócającemu gojów?
    • e-ftalo Re: Przedwyborczy chłam 03.10.14, 09:15
      Mnie najbardziej martwi,dlaczego w tych publikacjach zabrakło piramidy potrzeb?Mieszkańcy powinni chyba wiedzieć co jest najważniejsze a co mniej ważne i mieć rozeznanie.
      • bum0bum Re: Przedwyborczy chłam 03.10.14, 10:19
        A po co komu piramida potrzeb. Tu chyba wszyscy oprócz władzi naszej wiedzą co temu miastu jest potrzebne.
      • bart0sh Re: Przedwyborczy chłam 03.10.14, 13:24
        Na szczycie obecnej piramidy potrzeb mieszkańców jest niedopuszczenie do reelekcji Mastalerza.

Zabierzcie babci dowód jeśli będzie chciała na niego glosować. Hehe
        • ewulek525 Re: Przedwyborczy chłam 03.10.14, 13:58
          no dokladnie. dzisiaj na wyspianskiego stal namiot mastalerza i jakies dziadki na niego oddawaly podpisy na liste. jakby roboty nie mialy tylko emerytury inaczej by gadali
          • bum0bum Re: Przedwyborczy chłam 03.10.14, 14:27
            Bo tylko Mastalerz ... tylko ... chyba, że tylko nie on ;-) Może teraz zaserwuje wieżowiec potrzeb. Chyba kolesi.
          • superleliwa Re: Przedwyborczy chłam 04.10.14, 16:56
            Widziałem ten namiot, ale tylko te kobiety od Mastalerza tam siedziały, nikt niczego nie podpisywał, ale pewnie, gdy skończy tą akcję, to oświadczy, że zebrał 2 miliony podpisów.

Jednak na szczęście nie ma zbyt wielu chętnych by razem z Mastalerzem niszczyć Tarnobrzeg.
            • kasiatasama Re: Przedwyborczy chłam 04.10.14, 19:51
              superleliwa vel lolo vel cysorz: łżesz jak na hemoroida przystało, pokaż wasze osiągnięcia dokonane przez 20 lat wraz ze złodziejską prywatyzacją np. PEC-u, MKS-u itd. itp. mieszkańcy to pamiętają i potraktują was tak jak 4 lata temu przy okazji nie zapominając o waszym nepotyźmie
              • lechowski51 Re: Przedwyborczy chłam 04.10.14, 19:59
                Kasia!.Przypominam,że 4 lata rządzi "ostatnia nadzieja czerwonych' Mastalerz.Napisz więc w paru zdaniach co zrobił dla jego mieszkańców?
                • e-zyleta Re: Przedwyborczy chłam 04.10.14, 23:07
                  A dla ciebie to z-srany interes, pilnuj swojego koryta i nie wkładaj ryja do naszego stary katabasie.
                  • lechowski51 Re: Przedwyborczy chłam 05.10.14, 09:32
                    Kultura godna wyborców POstępowego Mastalerza!
              • superleliwa Re: Przedwyborczy chłam 05.10.14, 22:08
                Znaczy się Barwiński, znów twa kobieca natura wzięła górę, znów myślisz, że jesteś kobietą. Wypowiadasz się psychopato/tko za wszystkich, nie mając pojęcia co ludzie myślą na prawdę. I nie zarzuca\j genetyczny łgarzu uczciwym ludziom kłamstw, bo ty nigdy nie wiedziałeś/aś co to prawda.
                • kibel76 Re: Przedwyborczy chłam 06.10.14, 21:07
                  Skoro piszesz ze nie wiesz co Mastalerz zrobił to dobrze ze jest taki katalog- jak umiesz czytać to tam znajdziesz te informację. Wielu mieszkańców miasta również .
                  • lechowski51 Re: Przedwyborczy chłam 06.10.14, 21:29
                    Kiedyś mieszkałem i pracowałem w Anglii.Co 3 miesiące radny z mojego okręgu przesyłał mi swoje kwartalne sprawozdanie co zrobił dla swoich wyborców.Tam jest to standard,bo zasad demokracji uczyli sie przez stulecia.U nas Mastalerz i inni naobiecują,w ciągu kadencji ,zupełnie nie zauważaja swoich wyborców.I dopiero przed wyborami ponownie zasypuja nas obietnicami bez pokrycia i informacjami czego dokonali,choc często zupełnie nie mieli na to wpływu,jak np remont dróg wojewódzkich czy powiatowych.
                  • bum0bum Re: Przedwyborczy chłam 07.10.14, 12:48
                    kibel nie żartuj. Ten jak to nazywasz katalog to trzeba by dobrze przeanalizować żeby dojść do tego co zostało tak naprawdę zrobione, co jest zasługą poprzedników a co zostało spartolone. To zwykły śmieć kampanijny i to w dodatku za nasze pieniądze.
                    • superleliwa Re: Przedwyborczy chłam 07.10.14, 16:14
                      Kibel dobry wybrał sobie nick!!! Ja wolę nie zaglądać do środka, bo chyba Mastalerz tam narobił, a ten teraz rzyga tym gdzie popadnie!!!
                      • k-a-s-i-a31 Re: Przedwyborczy chłam 07.10.14, 17:35
                        Masakra ludzie ogarnijcie się trochę z tym słownictwem wstyd mi, że taką opinię robicie innym Tarnobrzeżanom!
    • e-ftalo Re: Przedwyborczy chłam 13.11.14, 17:22
      Zbliżają się wybory.To już czas na pewne podsumowania, które z jego strony też na pewno będą.
      Zerkam sobie na piramidę i przyznam szczerze jestem pod wrażeniem. Przede wszystkim rozsądnie napisanego programu, który wydawał się bardzo szczegółowy (szczególnie w porównaniu z pustymi i nieweryfikowalnymi hasłami TPP), a nawet pełen obietnic
      supernowosci24.pl/sprawdzamy-obietnice-wyborcze-prezydenta-tarnobrzega/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka