Dodaj do ulubionych

piwo Ciechan

05.10.14, 09:48
Gdzie dziś w Tarnobrzegu można kupić piwo Ciechan?
Obserwuj wątek
    • jimi_moralez Re: piwo Ciechan 05.10.14, 11:35
      W sklepie "100% Alkohole" na Sienkiewicza oraz w sklepie ogólnospożywczym "Delikatesy Centrum" na Piłsudskiego .
      • exkol Re: piwo Ciechan 05.10.14, 18:34
        Dzięki za info.
        • djkynek Re: piwo Ciechan 06.10.14, 09:59
          wbij do lidla w czwartek, 9. pazdziernika
          • lechowski51 Re: piwo Ciechan 06.10.14, 10:15
            Polecam Ciechan Miodowe!
            • karrambello Re: piwo Ciechan 06.10.14, 21:17
              W Tesco w Stalowej też można kupić. Niezłe piwo. Żal mi tych kretynów, którzy wylewają dobre, krzepkie piwsko, takie marnotrawstwo...
              • bum0bum Re: piwo Ciechan 07.10.14, 07:13
                Generalnie w dzisiejszych czasach jest już sporo dobrego piwa. Jest wiele "fajnych" regionalnych piwek choć oczywiście nie wszystko co regionalne jest dobre. Ale za to większość "koncerniaków" to niestety chłam. A jeśli już wspomniano tu o Ciechanie to można jeszcze polecić Lwówek bo to ten sam właściciel a i Bojan nie jest zły.
      • exkol Re: piwo Ciechan 09.10.14, 07:42
        Kupiłem na próbę 2 piwa "Wyborne" ale nie powaliło mnie. Wypiłem 1 a 2 butelka w lodówce.
        Spodziewałem się, że za 4 zł będzie lepsze. Wracam do Tyskiego.
        • djkynek Re: piwo Ciechan 09.10.14, 09:19
          współczuje gustu
          ciechan rzeczywiscie nie smakuje, jak 10 lat temu, ale nadal jest o niebo lepszy od koncernowych trutek typu syfskie, tatry, zubry, harnasie, lechy, zywce itd
          • lechowski51 Re: piwo Ciechan 09.10.14, 10:41
            Z piwami jest jak z kobietami.Jedni lubia brunetki,inni blondynki,jedni cycate a drudzy szczupłe.U nas niestety kultura picia piwa zupełnie zanikła w czasach komuny.Kiedys najważniejsze blo aby nie pływały w nim fusy i żeby nie było skwaśniałe.Potem weszły wielkie koncerny i wykosiły "tubylczą" konkurencję.Mamy więc tak samo smakujące Lechy,Okocimy i Zubry a teraz na rynek wchodzą jakies dziwne piwa,których smaków jak Niemcy,Anglicy czy Belgowie nigdy nie znaliśmy.Będąc w Bieszczadach piłem świetne piwo pszenne z dużą litera M.Niestety nie zapamietałem nazwy!.
            Jedno jest pewne.Jak kupujemy piwa regionalne,to wspomagamy rodzime formy a nie te z Niemiec,RPA czy Danii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka