Dodaj do ulubionych

Poznam fajną dziewczyne

01.11.14, 15:53
Hej, z racji tego ze już jesień, wieczory się dłużą w samotności poznam miłą,normalną dziewczynę :) Najpierw zwyczajna znajomość a później się okaże co dalej:)
Jeżeli masz od 21 do 27 latek, posiadasz poczucie humoru to pisz śmiało:)
Coś o mnie hm... 26 latek, chyba normalny:P a dlaczego tutaj zamieszczam taki post? bo zapewne czytają to forum fajne dziewczyny, które nie mają ochoty wychodzić gdzieś na miasto np po dniu pracy:P lub po prostu są domatorkami :)
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na e-mail :)
mickkk87@wp.pl
Obserwuj wątek
    • e-ftalo Re: Poznam fajną dziewczyne 01.11.14, 20:28
      Nie rób sobie nadziei,tutaj nie poznasz dziewczyny,chyba że oferujesz pieniądze.Na tym forum uczucia,emocje ,relacje między-ludzkie nie istnieją.Liczy się tylko kasa,biznes,zakupy,sprzedaż ,usługi,krytyka,roszczenia.To cały Tarnobrzeg. I tego nie zmienisz. Jak szukasz spoza miasta to polecam audycje radiorandka,wysyłasz sms z ogłoszeniem i codziennie są czytane anonse.
    • tarnobrzeg-tbg Re: Poznam fajną dziewczyne 02.11.14, 12:28
      Niestety mój wiek nie kwalifikuję się ponieważ zbliżam się do 40.....ale jeśli jest Pan który czyta ten wpis i chciałby nawiązać znajomość, to zapraszam......
      • e-ftalo Re: Poznam fajną dziewczyne 02.11.14, 19:50
        ze mną możesz nawiązać znajomość,jeśli szukasz konkretnej osoby z klarownymi poglądami i kogoś kto mówi to co myśli niezależnie od okoliczność.A ja się nie reklamuje,ale skoro jest wątek ,to nie zaszkodzi wspomnieć.
        • tarnobrzeg-tbg Re: Poznam fajną dziewczyne 02.11.14, 20:38
          to poproszę o podanie adresu e mail
          • e-ftalo Re: Poznam fajną dziewczyne 02.11.14, 21:03
            adres tymczasowy artx@10g.pl. Oficjalnego nie podam na forum,bo wiadomo nie chcę spamu
            • 4vardtramp Re: Poznam fajną dziewczyne 03.11.14, 09:35
              I tak kończą się wszystkie bajki: I e-ftalo dostanie rękę królewny i zajmie się jej królestwem ku chwale i pożytkowi zmniejszającej się populacji, ku jej radości i jego zaskoczeniu, że wreszcie uporczywy trądzik się cofnie:>
              A ręka odpocznienie znajdzie:)
              • palacz67 Re: Poznam fajną dziewczyne 03.11.14, 09:40
                Pzś, pzdr:-)
              • e-zyleta Re: Poznam fajną dziewczyne 03.11.14, 11:21
                Rzeczywiście ręka mu odpocznie jak znajdzie partnera
              • mar1mar1 Re: Poznam fajną dziewczyne 03.11.14, 15:47
                Nie wiadomo czy ręka znajdzie odpocznienie!
                Bo może się okazać że zamiast królewny jest babajaga z bajki o Małgosi :)
                I biedny Jaś eftalo dalej będzie okładał rękę kompresami z kwaśnej wody...:)))
                • e-zyleta Re: Poznam fajną dziewczyne 03.11.14, 15:54
                  To aż tak?
                  • e-ftalo Re: Poznam fajną dziewczyne 03.11.14, 16:53
                    Ależ te wasze zboczone fantazje.Widać głodnemu chleb na myśli.
                    A tymczasem ja szukam przyjaciółki.
                    • e-zyleta Re: Poznam fajną dziewczyne 03.11.14, 22:56
                      Być może że szukasz. ale do momentu znalezienia ręka będzie najbardziej udręczona.
                      • superleliwa Re: Poznam fajną dziewczyne 04.11.14, 00:44
                        Widzę, że ciebie najbardziej interesują chłopcy samodzielni.
                    • womeen2 Re: Poznam fajną dziewczyne 06.11.14, 16:40
                      autor wątki szuka dziewczyny do znajomosc poprzez forum...wolno mu.
                      on APELUJE DO DZIEWCZYN.
                      a odzywa sie jak zwykle nasz niezłomny dyżurny na F.,zeby wtracic swoje 3 grosze nie na temat...(bo chyba nie djest dziewczyną?)....no i gada ze to jest tylko forum tu nie ma uczuć,ani relalcji...
                      po czym po 3 dniach sam tu ogłasza że szuka przyjaciółki.
                      żenada.
            • migotka0010 Re: Poznam fajną dziewczyne 06.11.14, 16:45
              Jestem w podobnym wieku do użytkowniczki tarnobrzeg-tbg, czy też mogę do Ciebie napisać? ;-)
              Szukam kogoś do niezobowiązującego poggadania, ewentualnie spacerów.
              • tarnobrzeg-tbg Re: Poznam fajną dziewczyne 06.11.14, 18:05
                podaj adres e-mail, napiszę:)
                • e-ftalo Re: Poznam fajną dziewczyne 06.11.14, 20:14
                  @womeen2 ,no widzisz,podpiąłem się do wątku,bo jest okazja.Sam bym takiego nie założył,bo nie jestem aż tak zdesperowania,CO NIE ZNACZY,że nie czuję się równie samotny co autor wątku. Nie lubię zakładać nowych wątków.
                  @migotka ,napisałaś albo do autora wątku albo do mnie czy możesz napisać? Do mnie oczywiście możesz
                  • e-ftalo Re: Poznam fajną dziewczyne 27.11.14, 22:36
                    odświeżamy temacik,może są chętni,by pokonać samotność?
                    • tarnobrzeg-tbg Re: Poznam fajną dziewczyne 28.11.14, 14:25
                      ja testem za
                      • jawa301 Re: Poznam fajną dziewczyne 28.11.14, 14:31
                        na jesienno -zimowe wieczory ;)
                        • palacz67 Re: Poznam fajną dziewczyne 28.11.14, 14:36
                          Wczoraj przyjaciółka mi mówiła, bym Jej kogoś znalazła, ale se wymyśliła. Facet= kłopot:-) Jest coraz więcej ludzi samotnych a życie jest takie piękne. Pozdrawiam:-)
                          • jawa301 Re: Poznam fajną dziewczyne 28.11.14, 14:55
                            Dokładnie ;) szkoda życia na samotność
                          • inspirowana Re: Poznam fajną dziewczyne 28.11.14, 15:01
                            marudom i malkontentom mówię NIE, w dziwne układy też nie wchodzę,

poza tym pogawędzić możemy o ( prawie )wszystkim

wystarczy kliknąć na mój nik by przejść na mój panel profilowy i zostawić kilka słów od siebie:)

pozdrawiam OvO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka