Dodaj do ulubionych

mordy wy moje

10.11.14, 09:19
Wychodzę ze słynnego pubu w TBG idę w kierunku ulicy Jachowicza... a tam wita mnie z banerów wyborczych "Tarnobrzeska Trójca Przenajświętsza" dwóch łysych a jeden siwy po liftingu i szybkim odchudzaniu - od razu chce mi się krzyczeć "Mordy Wy Moje"
Obserwuj wątek
    • e-ftalo Re: mordy wy moje 10.11.14, 14:11
      No widzisz,a najbardziej smutne jest to że większosć mieszkańców,zamiast czytać fora,oglądać programy kandydatów na radnych,to zaspokaja się tymi żałosnymi bilboardami oraz ulotkami.I to są właśnie potencjalni wyborcy Mastalerza. Zobaczcie w statystyki,ile osób bierze udział w dyskusjach ,ile odwiedzin mają tarnobrzeskie portale internetowe?Niewielkie
      • fajna_dzieczyna Re: mordy wy moje 10.11.14, 17:37
        Za to banery Pana Stasiaka zostały zniszczone wczoraj we Wielowsi, po bardzo udanym zebraniu wyborczym Ciekawe kto to zrobił? Jakieś wściekłe psy cysorskie czy co?
      • czasnajazz Re: mordy wy moje 11.11.14, 23:48
        e-ftalo uwierz w siłę i potęgę rażenia "wieści gminnej...". Rozmawiaj z ludźmi, wyrażaj jasno i precyzyjnie swoje opinie i racje.
        Zasiej w nich ziarnko niepokoju - tzn. w tych, którzy kupują wyłącznie hasła z plakatu.

Niech to będzie taka "praca u podstaw" - cóż, czasem tak trzeba.
        Czasem trzeba po prostu wskazać palcem, kto "na filmie" to jest "ten dobry" :-)

• e-ftalo Re: mordy wy moje 12.11.14, 06:19
          Właśnie,też tak wczoraj pomyślałem,że trzeba coś zacząć działać,mimo że nikt z MMT mi nie zlecił żadnych zadań,a przeciež mogę bardzo wiele,jeśli chodzi o kampanie przez internet.No ale właśnie ten brak współpracy w Tarnobrzegu na różnych szczeblach jest na korzyść ekipy rządzącej.Mimo wszystko postaram się sam ,a czasu bardzo niewiele
          • e-ftalo Re: mordy wy moje 12.11.14, 06:21
            czasnajazz,jestem gotów do współpracy,jeśli masz jakiś projekt,albo wiesz co trzeba robić to na gg:4244080 odezwij się
            • xulu Re: mordy wy moje 12.11.14, 22:16
              e-ftalo napisał:

> czasnajazz,jestem gotów do współpracy,jeśli masz jakiś projekt,albo wiesz co tr
              > zeba robić to na gg:4244080 odezwij się

Forum nie służy do prywatnych rozmów miedzy "userami" ..... Macie sobie coś do powiedzenia, przekazania ? Via- Privat
              • e-zyleta Re: mordy wy moje 12.11.14, 22:40
                Cały czas twierdziłem i twierdzę że facet ma problemy ze swoją osobowościa, bez względu na to czy jest logowanie, czy go nie będzie w przyszłości.
                • e-ftalo Re: mordy wy moje 12.11.14, 23:17
                  e-zyleta, jakie mam niby problemy?Poprosiłem o kontakt prywatny,gdyż czasnajazz w dwóch postach sugeruje utworzenie jakiejś strony lub projektu,więc niech się odezwie prywatnie.To nie wiąże się ani z wątkiem "nowy kandydat" ani tym wątkiem. Chyba logiczne ,nieprawdaż? Kto tu ma problem z osobowością?Daję jasny komunikat,a kto nie rozumie po polsku,to jego problem,nie mój
                  • e-zyleta Re: mordy wy moje 13.11.14, 14:00
                    Drogi E-ftalo, człowieka nie określa się po jednej wypowiedzi w jakims wątku, a tylko całościowo tzn.po wszystkich wypowiedziach w których bierze on udział.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka