wislocki12 20.01.15, 21:32 Czy ktoś na tym forum jest w stanie określić, czym się różnią między sobą, jeśli w ogóle różnią się, E-Zybi, Znajoma, Nieznajoma, Palacz67, że o Inspirowanej nie wspomnę. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 20.01.15, 21:33 No, może jeszcze niejaki Klechowski, ale to już całkiem inna bajka! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: Klub wzajemnej adoracji 20.01.15, 21:41 O jakie szczęście,że mnie w tym klubie nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Klub wzajemnej adoracji 20.01.15, 22:17 Cechy,żadne z nich nie posiada działającego facebooka,gg,skype,maila (a co z telefonem?) ,dlatego mogą się komunikować tylko przy pomocy publicznego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
inspirowana Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 14:07 wislocki12--->Panie K. -rozczarowuje mnie Pan.... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 14:25 Babcia uczyła mnie aby gó... omijać z daleka...Tobie tez to radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 20:50 Edek, przeproś najpierw Lechowskiego, to odpowiem Ci na pytanie w założonym przeze mnie wątku. Na razie jesteś na liście rezerwowej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 20:55 A za co mam go przepraszać? Odpowiadam mu tak jak on odpowiada innym Odpowiedz Link Zgłoś
21_a_w_e znowu klamiesz 21.01.15, 17:48 Gdzies indziej pisales ze twoja babcie Niemcy w lesie rostrzelali. A moze ty nieslubny jestes albo niepokalanie poczety ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: znowu klamiesz 21.01.15, 18:01 @wislocki12 A po co Ci to? Przeszkadza Ci, że ktoś tam się w jakimś wątku komunikuje, adoruje, czy cokolwiek innego uprawia? ... jeśli nikomu krzywdy nie robią, to chyba ich sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
21_a_w_e Re: znowu klamiesz 21.01.15, 18:10 On uprawia, ja uprawiam - przeszkadza ci to ?. Jezeli tak - to wylacz kompa i idz na nieszpory. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 22:16 W naszych czasach to, niestety, trudne! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
uroczy6 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 14:58 Oj Ty Misiu, marzy Ci się kraina miodem płynąca? Ty się już chyba nigdy nie zmienisz ;-) Tam nad Wisłą w dolinie, siedziała dziewczyna, była piękna jak różany kwiat! Maki i róże zbierała sobie. Wiła wianki i rzucała je do falującej wody, wiła wianki i rzucała je do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
jawa301 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 17:10 razem z ftalo powinni klub założyć ,bo tak strasznie im wszyscy przeszkadzają i wzajemne relację .Czy nie mają swoich problemów w życiu realnym tylko życie na forum ??????? i dogryzanie każdemu no chyba nie mają żal takich ludzi ,bo nie szkodza innym tylko sobie Odpowiedz Link Zgłoś
uroczy6 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 17:33 O tak! swoimi niepowodzeniami chcą dzielić się z innymi ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bart0sh Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 15:37 poadorowałbym ze wzajemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
21_a_w_e Wiem !!! 21.01.15, 16:20 Tym samym czym ty roznisz sie od Lechowskiego . czyli niczym. W obu przypadkach IQ ujemne. Odpowiedz Link Zgłoś
jawa301 Re: Wiem !!! 21.01.15, 16:33 hahha ale ktoś zabłysną inteligencją super temat ;) widać ZAZDROŚĆ na kilometr ,że ktos ma znajomych z którymi może popisac na forum i spotkac się w realu ;) zaburzenia osobowości lub problemy osobiste masz wisłocki ;) to nie jest śmieszne ;) to mnie martwi o Twoje zdrowie psychiczne Odpowiedz Link Zgłoś
uroczy6 Re: Wiem !!! 21.01.15, 16:51 Sznur sobie na szyję założyć i wołać o pomoc ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Wiem !!! 21.01.15, 19:24 21_a_w_e - to jakiś nowotwór "błyskotliwej" kasi? Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Wiem !!! 21.01.15, 21:24 @jawa301,to nie ja zakładałem wątek i mi zwisa wasz klub.Śmieszy mnie natomiast to że nie macie prywatnych kontaktów,tylko wszystko idzie na forum.To wygląda bardzo nieprofesjonalnie.Owszem nie zgadzam z oceną palacz67 że mnie tak nisko ocenia,ale mimo to szanuję ją,wybaczam. Natomiast mam żal do ciebie(wiesz to dobrze),że przez ciebie nie mogłem już jeździć z grupą rowerową,a jeszcze bardziej żal do siebie że w ogóle cię poznałem i więcej takiej głupoty nie popełnię-omijam kobiety szerokim łukiem i ani mi się śni więcej jakiejkolwiek poznawać.A szczególnie kobiet po przejściach,które wymagają jeszcze większego zrozumienia.I żadna Palacz67 ani nikt inny mnie nie będzie wkręcał w żadne młode kobiety,ponieważ kompletnie ich nie rozumiem ani one mnie i koniec kropka. Gdy wszystkie ścieżki wyczerpane pozostaje dogryzanie.To lepsze niż ubliżanie ,dokuczanie grożenie i nakręcanie spirali nienawiści-bezsens?A tak emocje rozładowane i wszyscy zadowoleni. Nie będę się dzielił swoimi niepowodzeniami z klubem wzajemnej adoracji ,który ma to gdzieś.Sprawa wyjaśniona,zamknięta.Byćmoże Wisłocki aspiruje do waszego klubu-tego nie wiem,jego zapytajcie. @mar1mar1 ,Wisłocki12 to nie troll,wyciągnął wnioski z wątku rowerowego,grupa przyjaciół urządza sobie publiczną pogawędkę jednak skierowaną wyłącznie do siebie,a cała reszta forum to czyta mimo że nikt spoza nie wie o co chodzi.Ma racje,jest to wnerwiające,na innych forach przeważnie zakazane.Moderatorzy na ogół nakazują przejść na prywatny kontakt w takich sytuacjach i jeszcze jedno,ja też mam przyjaciół i swoją grupę i nic do was nie mam,dobrze że się wszystko wyjaśniło,ale lepiej będzie i dla was i dla forumowiczów jak przejdziecie na priv. Dziś w świecie nowoczesnych technologii tak popularne są wideokonferencje grupowe poprzez skype,każdy przy swoim komputerze o dowolnej godzinie siada ,gada z kim chce o czym chce. Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Wiem !!! 21.01.15, 21:55 @e-ftalo - chyba nie trafiłeś z wątkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jawa301 Re: Wiem !!! 22.01.15, 06:53 te wszystkie żale które kierujesz pod czyimś adresem kieruj do siebie to są Twoje wady ,a nie innych więc szukaj znajomych w realu jeśli tych na forum nie potrafiłes docenić to jestes sam i użalasz sie jak baba biedny misiaczek Odpowiedz Link Zgłoś
uroczy6 Re: Wiem !!! 22.01.15, 07:04 Szczęście jest czasami tak blisko, na wyciągniecie ręki, tak niewiele potrzeba, a są tacy co potrafią wszystko...prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Wiem !!! 21.01.15, 21:54 Właściwie nie wiem co ci odpisać... (...) i jeszcze przeżyłbym te twoje "wystrzały intelektualne" gdyby zawierały jakiś głębszy przekaz, że o puencie nie wspomnę. No ale Polska krajem wolnym jest i każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii niezależnie (niestety) od poziomu intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatasama Re: Wiem !!! 22.01.15, 13:28 Daj spokój @czasnajazz, ja się tak brzydko nie bawię, nie rajcuje mnie ten temat, a co do nowotworów: mam nieodparte wrażenie (od czasu naruszenia ciszy wyborczej) , że @czasnajazz to nowotwór "rozbieracza zdaniowego" @ja-tarzan. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Wiem !!! 22.01.15, 18:18 Moje naruszenie ciszy wyborczej było zupełnie przypadkowe, za co odpokutowałem blokadą czasową. "rozbieracz zdaniowy" - cóż za metafora ;) - chyba, że na myśli masz ogólnie percepcję i koordynację wzrokowo-ruchową tj. między innymi -czytanie całościowe wyrazów z rozsypanek zdaniowych i wyrazowych? - albo rewalidację - ale, że jak? ja Ciebie? chyba nieee ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Wiem !!! 24.01.15, 21:27 @czasnajazz to nowotwór "rozbieracza zdaniowego" @ja-tarzan. Mylę się? Kasiu, odpieprz się łaskawie ;) Wśród moich kilkudziesięciu rozmówców, tylko jeden zarzucał mi "rozbieranie zdań", ale jakoś nie pierdzielę tu żadnych teorii spiskowych. Do ciebie może napisałem ze dwa posty,a ty po kilku miesiącach będziesz analizy osobowości robić? Bardzo proszę, odpierdziel się.Preferuje rozmowę na innym poziomie i kultury i intelektu. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatasama Re: Wiem !!! 25.01.15, 02:12 zalatuje mi tu tarzanku oną, doradczynią, a jeśli tak, to doły intelektualne oraz oraz inna moralność, nie z mojej bajki a poza tym, tarzanku, pierwszy(a) ugryzłeś(aś) i wobec tego nieładnie ale ... się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Wiem !!! 25.01.15, 09:11 @kasiatasama - a ja odnoszę wrażenie, że napięcie opadło - czyżby "miotła" oszczędziła stróża moralności? O intelekcie możesz sobie darować, stąpasz po kruchym lodzie - nie szkoda ci kolan? Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 20:29 Ludzie, zwykły troll idiota założył wątek a wy dajecie się wmanewrować w głupawe odpowiedzi jakiejś sfiksowanej osobie z zaburzeniami. Przecież ten kretyn/ka @wisłocki sam z sobą prowadzi dyskusje pod kilkoma nickami, pisze totalne głupoty,oczernia forumowiczów, widać że ma coś z głową nie w porządku, dobra rada omijajcie toto z daleka, nie komentujcie i nie odpisujcie głupkowi bo tym tylko bardziej zachęcacie psychola do wylewania swojego smrodu na forach! Olejcie toto a samo zniknie jak smród po puszczeniu bąka! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 22:00 Przyznam, że tak wieloma "komplementami", jakimi obdarzył mnie Jego Wielebność Mar1mar1, jeszcze nikt mnie nie "obdarował". Nawet Klechowski, że 21_a_w_e nie wspomnę! Cóż, ten typ, zapewne, tak już ma! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 22:21 @czasnajazz,kto ma wystrzały intelektualne i co dokładnie miałeś na myśli?To jest zupełnie inna kwestia na oddzielny wątek ,i to nie zależy ode mnie.Jak kogoś interesuje(w co wątpię),to mogę takowy założyć. Wątek odnosi się do mojego cytatu z innego wątku rowerowego i dotyczy tej samej grupy osób,więc raczej trafiłem,tym bardziej że nawet jawa raczyła zabrać głos. Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 22:37 @e-ftalo... To przetrzyj okulary albo wyostrz zmysły :) - bo odpowiadasz pod zupełnie innymi wątkami - to tytułem wstępu... Wystrzały "intelektualne" ma ten, komu odpowiedziałem - ale nie odpowiadałem Tobie. @e-ftalo - prześledź treść wątku i porównaj z tym, co napisałeś... raz, że odpowiedź umieściłeś zupełnie przypadkowo (losowo) a dwa, że wątek rowerowy nie dotyczy tego tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 23:29 Chyba jednak odpowiedziałeś e-ftalo, wystarczy spojrzeć, albo... przetrzeć okulary! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 22:33 Wierzyć się nie chce, że wielebny (nigdy przecież nie zaprzeczył temu, i tym razem chyba też nie zaprzeczy, choć moim zdaniem nawet niewielebny tak nie powinien wyrażać się) używa następujących sformułowań w stosunku do bliźniego, jak by nie było: "zwykły troll idiota", "ten kretyn/ka @wisłocki", "prowadzi dyskusje pod kilkoma nickami", "ma coś z głową nie w porządku", "pisze totalne głupoty", "oczernia forumowiczów", "omijajcie toto z daleka", "głupek", "psychol", "smród po spuszczeniu bąka", "olejcie toto" (chyba to to?)... I, oczywiście, żadnego argumentu! :-(( Bądź pozdrowiony, Mar1mar1! Bądź moim apostołem! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 23:31 Xulu, mam wrażenie, że warto coś z tym zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
21_a_w_e Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 23:49 Oj wszyscy ciebie olewaja Wislocki - wspolczuje tobie Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 23:56 Czyżby? Chyba czegoś nie rozumiesz... ;-)) PS. Nadal działasz na niemieckiej (nomen omen) wersji Worda? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 00:04 @czasnajazz,przepraszam,ale u mnie nie ma okienka pod każdym postem ,bo nie używam javascriptu podczas korzystania z forum,więc nawet nie zauważyłem gdzie to się wkleiło i jak wygląda u innych.U mnie siedzi prawidłowo na samym dole ,tak jak na każdym normalnym forum-odpowiedź zawsze powinna być na końcu.Odpowiedziałem do tematu "klub wzajemnej adoracji" i tam powinno się znaleźć. W wątku rowerowym trwała dyskusja ze wskazanymi osobami i ma to duże powiązania,dlatego jednak upieram się na swoim.Nie ma innego wątku i nie będzie.Miło że nie było do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 18:30 @e-ftalo - zapewniam, że javascript nie ma tu nic do rzeczy. Drzewo budowane jest html'em a konkretnie <ul> <li>kategoria</li> </ul> Zatem żaden javascript nie ma udziału w prawidłowym wyświetlaniu się struktury drzewa. - jeżeli nie widzisz drzewa, to raczej wynik ustawienia przeglądarki - być może widoku zgodności albo coś blokuje css'y np.: przestarzała wersja... - napisz z jakiej korzystasz oraz podaj jej wersję, będę w stanie pomóc. Zastanawia mnie jeszcze z jakiego powodu boisz się javascript? @e-ftalo - więcej dystansu - ludzie są tylko ludźmi... - aby było Ci łatwiej - posłuchaj... www.youtube.com/watch?v=YJ30w9R3XEY Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Klub wzajemnej adoracji 21.01.15, 23:54 www.youtube.com/watch?v=Pu8I7h9Uz20 Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 00:18 Dziękuję, ale mój nick to wislocki12... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 01:07 taki typowy wysrocki12 (nic nie mam do tego na filmiku) ale rzeczony dobrze pokazuje mentalność tego trola www.youtube.com/watch?v=xPOuYGz-SE8 Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 01:30 Jakem Wysrocki, nigdy nie spodziewałem się, że jestem aż tak przystojny! Całe szczęście, że nie widziałeś oryginału! Ale z mentalnością to utrafiłeś, Wielebny, zresztą... ;-)) PS. Nie rozumiem tylko, dlaczego nie zaprzeczysz bezczelnym pomówieniom? ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 09:36 Widzę maramar,że teraz Ty zostałeś ksiedzem,w chorych zwidach wisłockiego.Długo to ja miałem być w jego jaźni wikarym z Bochni.Gratuluję i współczuję,bo omamy są silniejsze aniżeli nawet rzepa w psim ogonie. Odpowiedz Link Zgłoś
jawa301 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 09:42 nie dogodzi niektórym żal dupska ściska ,że ktos ma fajne relacje ;-)i wyciągaja innych brudy żal ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jawa301 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 09:43 wisłocki to flato ten sam upierdliwy typ który zazdrości wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
uroczy6 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 11:46 i obaj lubią facetów, może warto pójść tym tropem ;-)) rozumiem eftalo, kobiety go przerastają, ale wislocki12? to daje wiele do myślenia ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 14:06 @jawa301 ,nie jestem Wisłocki12 i chyba tylko ślepy może sie pomylić i nie mam drugiego konta ani rozdwojenia jaźni. A tobie po co drugie konto,tamto było złe?Ciesz się że cię tam przyjęli za moją namową,bo nigdy byś grupy na oczy nie widziała i już koniec żali.Więcej w takie laski jak ty się nie dam wkręcić,bo cicha woda brzegi rwie.Dzięki za radę,ale mam już znajomych i to takich którzy są przewidywalni i się dobrze rozumiemy ze sobą i tak powinno być.Nie pasujesz do mojego towarzystwa i tyle.Ty masz swoje wady,ja mam nie mniejsze,chociaż zupełnie inne.Nikt tu nie jest winny i nikt idealny. @jawa301 spoko że macie dobre relacje,ale po h.. to wszystko dawać na forum,nie macie skejpa? Mówię że nie ja zakładam takie wątki,tylko wykorzystuję okazję(jak zawsze to czynię) aby coś dodać do istniejącego wątku ,niż tworzyć nowe wątki i być posądzanym o robienie z siebie wariata.Gdybym ja zakładał to dałbym ambitniejszy tytuł i ładny artykuł napisał a nie jakieś głupoty o jakiejś adoracji.To było hasło wyciągnięte z kontekstu @uroczy6 owszem nie jestem gayem Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 15:21 @eftalo czy ty chłopie czytasz to co piszesz? Jak nie to lepiej zacznij. Ni ładu ni składu, sens wypowiedzi totalnie oderwany od tematu. Użalasz się nad sobą, ba, swoje frustracje przypisujesz innym, wszyscy są be tylko ty cacy. Z twoich wypowiedzi bije trywialnością, nawet dziecinadą. Ile ty masz lat? Piszesz jak dzieciak, foszysz jak dzieciak, może jeszcze ktoś z tej grupy rowerowej miał ci kupić obwarzanki albo wiatraczek na jarmarku, żeby dogodzić Andrzejkowi?! Ludzie wyciągnęli do ciebie dłoń żebyś nie czuł się samotny więc doceń to a jeżeli nie odpowiada ci znajomość a tym bardziej "laski" @jawa i @inspirowana to daj se spokój. Było, minęło, nie marudź na forum tym bardziej że podobno masz inne znajomości. A jak nie lubisz kobiet, wolisz chłopaczków to polecam @wysrockiego, obaj jedziecie na podobnym "dżezie" tylko on szajbus ale co tam, będzie ciekawiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 16:47 Ty też chyba wolisz facetów skoro to wyczuwasz na odlegość Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 14:24 Ten @wysrocki to osobnik nieźle zaburzony, przecież nie będę udowadniał głupkowi że jest głupszy niż sądzi. Niech mu się wydaje że ma rację :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 14:36 Bo jednak ma duzo racji Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 14:40 Czy zaburzony, drudno powiedzieć, jednak intelegientny i napewno kpi sobie z was. Natomiast ten drugi, to chłopek roztropek (madrala), typowa osobowość, która jest przekonana o swojej nieograniczonej wiedzy i nieomylności. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Klub Przyjaciół Znajomej 22.01.15, 15:20 Witam, zakładam konkurencyjny klub. Proszę się wpisywać i powiedzieć ze dwa zdania o sobie. Czujcie się tu dobrze. Pozdrawiam Was ciepło i życzę udanego popołudnia:-) Dwie osoby z forum z wiadomych powodów nie zapraszam do klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Klub Przyjaciół Znajomej 22.01.15, 15:24 Xulu, proszę, usuń moją wypowiedź z tego wątku, bo mi się pomyliło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Klub Przyjaciół Znajomej 22.01.15, 18:53 ...a cóż to za moda? Jakieś "wirtualne getta"? hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 15:24 Każdy psychopata jest nieprzeciętnie inteligentny, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 16:29 No tak, "psychopata", "wysrocki", "nieźle zaburzony", "głupek", "trol" (chyba troll), "idiota", "kretyn", "psychol", "toto", "ma coś z głową nie w porządku". Zgadnij, kto i o kim pisze, używając owego jakże kwiecistego słownictwa? :-(( PS. Jak się domyślam nie masz szans zostać psychopatą... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 16:38 Chyba rzeczywiście pomyliłem się. Człowiek posługujący się takim językiem w stosunku do, jakby nie było, bliźniego, nie może być duchownym... :-( PS. Nie przepraszam, bo głupio byłoby przepraszać Cię, za to, że nazwałem Cię księdzem. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 17:29 Druga odpowiedź od czasu jak zacząłeś smrodzić pod wieloma nickami. Może kiedyś będzie "do trzech razy..." Na miano bliźniego prawdziwego trzeba sobie zasłużyć, Za to bliźnim idiotą zostaje się tylko raz...i to do końca! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 20:01 Śpieszę poinformować, że od zawsze, jak to niezwykle trafnie ująłeś, smrodzę pod nickiem wislocki12. Rozumiem też, że aby zasłużyć na miano bliźniego, idioty zresztą, powinienem do końca przyjąć twoje poglądy, że o upodobaniach językowych nie wspomnę! ;-)) PS. Ciekawe, co na to Jezus, że o całej Trójcy + MB i JPII, nie wspomnę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 21:05 Ja bym nie był tak liberalny! Sam popatrz, nie dość, że zaburzony, to jeszcze głupek! I jest nawet głupszy, niż sądzi! Do piachu! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 16:04 Czyżbyś uważał, że być księdzem to obciach? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 16:38 @mar1mar1 ,no cóz.Niestety nie nauczę cię czytać ze zrozumieniem tekstu,a napisane wszystko jasno i czytelnie,a była to bezpośrednia odpowiedź do Jawy,już ona wie o co chodzi.Styl mam jaki mam,prosty,konkretny bez owijania ,coś ci nie pasuje? Tę ich pomocną dłoń ,a szczególnie dłoń Jawy możecie sobie podetrzeć tyłki,bo jak wspomniałem wcześnie NIKT z nich mi w niczym nie pomógł,ci ludzie się bawią na rowerach i wypisują durnoty na forach a nie zajmują się pomaganiem komukolwiek.Żadni to przyjaciele ,nie słuchaj bzdur palacz67,bo jej się może wydaje że jest taka pomocna ,a z pustego pisania na forum jeszcze nic nie wynikło. Przecież dałem im spokój,nie dzwonie,nie piszę z ninmi od dawna,o co chodzi? Ty już się nie interesuj orientacjami,dla twojej wiadomości jestem osobą aseksualną i koniec tematu. @mar1mar1 ,a co ci sie nie podoba,do Wisłockiego kieruj żale że zakładał wątek,nie do mnie.Mi zwisa to grono,ci ludzie nic o mnie nie wiedzą,nie mamy wspólnych tematów ,nie rozumiemy się,nic do nich nie mam. Nie twoja sprawa kogo znam i gdzie funkcjonuje,ale mam swoją grupę w innym mieście ,a kto i co,nie twój interes i na tym zakończmy dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 17:22 Dorośnij chłopie bo widzę że intelekt nie idzie w parze z gabarytem. Ci ludzie z forum jak ich nazywasz bardzo dużo pomagają, są praktyczni w działaniu, nie zobaczysz tego bo to widocznie za trudne do ogarnięcia. Co do @znajomej to napiszę tylko tyle, gdyby na świecie było więcej takich ludzi to ten świat byłby całkiem inny od tego który mamy obecnie. Ogarniasz? Ty widzisz innych przez pryzmat swoich frustracji i niepowodzeń czy też urojeń i tak ich oceniasz. Jak dla mnie to możesz mieć i znajomych krasnoludków w Honolulu byle byś doceniał przyjaźń! Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 18:49 Nie znam sprawy ale uważam, że każda trudna sytuacja w życiu wzbogaca tego, który jej doświadcza. Proponuję aby każdy, którego dotyczy "ta" sprawa przemyślał ją na spokojnie a przede wszystkim wziął poprawkę na to, że każdy ma jakiś bagaż doświadczeń oraz stos wad i zalet. Krótko mówiąc - spróbujcie o tym nie pisać na forum przez jakiś czas. Za tydzień, dwa lub sześć przyjdzie zupełnie inna refleksja i kto wie? może nawet dojdziecie do wniosku, że warto na nowo "podać" sobie rękę... Ps. dla mnie pedał to pedał, nie jestem poprawny politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 19:04 O pedałach to nie natym wątku, przecież tu nie o rowerach piszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 20:07 A gdzie są pedały? W rowerach przecież! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 20:06 Przepraszam, a co do tego mają krasnoludki, że o Honolulu nie wspomnę... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 20:39 Ja znam tylko podróż do Honolulu Odpowiedz Link Zgłoś
inspirowana Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 21:11 Postanowilam sie wypisac z Dwojkowego Klubu Kabaretowego na tvp2. Hahahaha :D:D:D Tu jest lepszy kabaret. :D:D:D (ps. wiecie co, chodzcie wszyscy razem sie wybierzemy na przejazdzke rowerowa... Z Zybim zrobimy wam test gorki i zapewnimy inne atrakcje turystyczno-rekreacyjne nad jeziorem, bo brakuje wam ewidentnie rozladowania napiecia.....:x ) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 21:23 Nie rozśmieszaj mnie. Myślisz że pod tę góreczkę się nie wtoczę? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 22.01.15, 23:49 No wiesz, aż tak tu śmiesznie, że kabarecie nie wspomnę? :-(( PS. Podobno E-Zybi też wypisał się z tego kabaretu... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Klub wzajemnej adoracji 23.01.15, 00:45 @mar1mar1 ,praktyczne działanie to konkretne działanie.U nich nic nie jest i nie było konkretne ani oczywiste,tylko zabawa,klubik,rower,pyskowka,pogawędka,wierszyki,polzdania,złote myśli.Kompletnie sie to rozmija z moim gustem ludzi. Mówisz że gdyby takich było więcej,owszem porównując grupę rowerową a grupę frustratów chorych z nienawiści i nudziarzy,to masz racje,ci są dużo bardziej wartościowi i pożyteczni.Ale mi takie towarzystwo nie odpowiada,lubie ludzi młodych ,z pasją,otwartych ,w takim środowisku czuję się najlepiej i tyle. To nie pryzmat niepowodzeń,a jedynie nie spełniają moich oczekiwań,nie możemy się dogadać w żaden sposób.Dalej nie możesz załapać?sa ludzie z którymi łapię kontakt od razu i tacy z którymi nie potrafię. Nadal nie wiem o jakiej przyjaźni piszesz,to nie są i nigdy nie byli moi przyjaciele,co było omawiane wiele razy ,np Zybi nieraz powtarzał że na przyjaźń trzeba sobie zasłużyć-ja nie zasłużyłem i oni tez nie ,proste. @czasnajazz,korzystam bez javascriptu ,bo forum to nie facebook i nie chce tu żadnych animacji ani wodotryskow.Wybacz że klinąłem w niewłaściwy "odpowiedz",na przyszłość będę uważał Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 23.01.15, 00:51 Chyba znowu nie trafiłeś. Mój nick to wislocki12, niestety... :-( Serdecznie pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Klub wzajemnej adoracji 24.01.15, 00:52 @e-ftalo - nie bardzo rozumiem o jakich "wodotryskach" mówisz? - o tych kilku reklamach, które czasem się wyświetlają? Chyba trochę wyolbrzymiłeś kwestię javascript'u... Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Klub wzajemnej adoracji 24.01.15, 02:07 może i racja,bardziej przyzwyczajenie.Ale też oszczędność ramu.Po prostu tutaj mogę otworzyć i 100 zakładek na raz do czytania i komputer chodzi stabilnie,nic się nie wiesza.A pod firefoxem 20 stron na javascript ,zaczynają się dziać dziwne rzeczy.Ramu 2GB ,a jednak trzeba oszczędzać.A ja lubie dużo czytać i muszę miec dużo otwarte,szczególnie jak mnie coś weźmie.Tym bardziej przeszkadzają animacje jak się czyta.Dlatego flash,javascript,animowane obrazki,wyskakujace okienka na tej przeglądarce są zablokowane na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Klub wzajemnej adoracji 24.01.15, 12:15 @e-ftalo - 100 zakładek??? No dobra skoro tak bardzo potrzebujesz retrospekcji, zapoznaj się z tym: chrome.google.com/webstore/detail/chromelite/bjekedpipaedojkbialnhabcecmfpofh Cofniesz się w czasie... - ale 100 zakładek? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Klub wzajemnej adoracji 24.01.15, 20:30 o chrome już dawno pisałem i nawet nie próbuję tego instalować.Ostatnio wyszła nawet nowa wersja k-meleona(w grudniu) ,więc tym bardziej nie ma powodu zmieniać. Ano 100,bo jak mam wyniki wyszukiwania google,to wszystkie otwieram a potem wszystko czytam.Dzien bez lektury to dzien stracony Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Klub wzajemnej adoracji 24.01.15, 21:38 >>chrome już dawno pisałem i nawet nie próbuję tego instalować Obciąża znacznie, ale skoro masz taki mocny komputer, że pociągnie 100 stron, to w czym problem z chromem? ;) Przetestuję tego k-meleona, ale podejrzewam, że mam raczej problem sprzętowy, a nie jest to kwestia przeglądarki, gdy nieco zamula. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 24.01.15, 23:32 Czy Wy już możecie tylko o chrome, że o kwestii zamulania nie wspomnę? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Klub wzajemnej adoracji 25.01.15, 09:17 W zasadzie to w ogóle CUD, że przy 2GB RAM @e-ftalo jest w stanie otworzyć więcej jak 20 zakładek :) Jakby nie patrzeć to dodatkowe 100 procesów a to już nie tylko RAM ale i procesor... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 24.01.15, 22:03 Pozostaję urzeczony... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Klub wzajemnej adoracji 24.01.15, 23:37 @ja-tarzan trochę lat siedzę w komputerach.Nikt mi nie wciśnie chrome ani innego komercyjnego g...na ani ani kitów o słabym kompie,gdyż po pierwsze nie jest słaby,po drugie podobne rzeczy mogę robić na słabszych.Producenci oprogramowania natomiast robią wszystko aby zmusić ludzi do zakupu nowego sprzętu i tak się robi biznes a i tak założę się że mimo że macie mocniejsze to macie tak zasyfione że nawet kilku stron poczciwie nie otworzycie,bo co by to było gdyby ludzie mieli takie czyste szybkie kompy,to nikt by nie potrzebował nic zmieniać serwisy nie miałyby czego naprawiać,nikt by nie oglądał reklam,producenci śmieciowego oprogramowania byliby bankrutami.2 osoby zaskoczone że można otwierać 100 zakładek.A na przeglądarkach tekstowych typu lynx otworzysz i 10000 stron,bo będzie tylko sam tekst. A przypomnij sobie jak to było w latach 90-tych na sprzęcie klasy intel 486 i windows 95 i wszystko chodziło,tysiące programów,ludzie robili wszystko to co dziś i nikomu nie brakowało pamięci i mocy procesora.Różnica była taka że śmieci było dużo mniej i komputer naprawdę służył ludziom do tego do czego był naprawdę potrzebny. Dlatego nie ma co robić wielkich oczu,przeglądarek internetowych są setki ,systemów wiele itd Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Gadał dziad do obrazu... 24.01.15, 23:44 Bardzo przepraszam, ale mój nick to wislocki12, niestety... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Klub wzajemnej adoracji 25.01.15, 10:09 @e-ftalo - zmieniły się standardy - wyobrażałeś sobie kilka lat temu szablony responsywne albo zaawansowane frameworki js? Zwykłe statyczne strony przestały być atrakcyjne zmienił się standard HTML, CSS, JS itd... To wszystko powoduje, że witryny WWW mogą pełnić najróżniejsze funkcje - do obsługi tych funkcji po stronie użytkownika niezbędna jest odpowiednia przeglądarka oraz komputer, który będzie w stanie załadować i wykonać w pamięci wszelkiego rodzaju skrypty... Taka przeciętna responsywna strona www posiada wewnątrz, w kodzie, nawet 50 różnych plików z JS oraz CSS... Z tym zmuszaniem to nie do końca tak, jak piszesz - wymagania użytkowników wzrosły a jako dowód podam Ci bardzo prosty przykład. Pamiętasz jak jeszcze 20 lat temu wyglądały stacje paliw? Porównaj proszę jak wyglądają dziś, jaki jest standard obsługi oraz jak bardzo się zmieniły. Wyobrażasz sobie dziś załatwianie potrzeby fizjologicznej na stacji paliw do "dziury" w posadzce, że o "zapachu" nie wspomnę... ? Trochę mnie rozbawiłeś tym intelem 486 i win95 ;) - chyba zapomniałeś jak wyglądał blue screen, który potrafił pojawić się bez przyczyny kilka razy w ciągu godziny :) Nie przesadzałbym z tymi systemami... Użytkowo zwykły "Kowalski" jest w stanie ogarnąć co najwyżej 3 systemy; Pierwszy z rodziny Windows drugi z korzeniami Unixowymi => Okienkowy Linux w różnych kompilacjach... Trzeci to MAC - ale ze względu na przepaść finansową wybierany najczęściej do konkretnych, komercyjnych, celów... Odnośnie przeglądarek - są zwykłe tekstowe oraz takie, które umożliwiają odczyt strony WWW według najnowszych standardów - wszystko według potrzeb. Niektóre aplikacje np.: systemy CMS czy fora dyskusyjna posiadają tryb tekstowy - ale stosowany jest on głównie przez osoby niewidome lub niedowidzące ze względu na fakt korzystania przez nich z aplikacji przetwarzających tekst na mowę... Uważam, że zbyt subiektywnie podchodzisz do sprawy, żeby nie powiedzieć "ortodoksyjnie" ;) - Rzuć okiem w języki programowania one również ewoluowały a co za tym idzie aplikacje oparte o ich składnie. Do ich obsługi potrzeba nieco więcej mocy obliczeniowej jak 10 lat temu... Poza tym są bardziej "user friendly" że o "usability" nie wspomnę ;))) - o prędkość łącza nie zapytam :P Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Klub wzajemnej adoracji 25.01.15, 18:39 czasnajazz standardy to się zmieniły dla twórców .Ludzie nadal używają tego samego internetu.Szkoda dyskusji,bo pleciesz korporacyjne głupoty o ramie ,zakładkach ,standardach itd. Wszystko zależy od systemu,przeglądarek,oprogramowania. 2gb ramu to dla ciebie za mało? Na drugim mam 256ramu i jeszcze więcej otworze niż tu ,mam tam więcej programów do nauki i projektów,net śmiga jak szalony,mimo że 512kbps. Dość dyskusji na takim miernym poziomie.Chcesz pogadać,zapraszam na forum dobreprogramy.pl,a tutaj nie ma dalej o czym Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Klub wzajemnej adoracji 25.01.15, 21:15 @eftalo pleciesz kompletne bzdury, widać że o informatyce to ty masz takie pojęcie jak kura o schabowym! Nie ośmieszaj się dłużej! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 01.02.15, 21:00 Ale przynajmniej nie zżyna z Internetu! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czasnajazz Re: Klub wzajemnej adoracji 25.01.15, 21:33 @e-ftalo... Wykazujesz się totalną ignorancją i wcale nie dziwię się, że zdecydowana większość na tym forum nie chce z Tobą rozmawiać. Zgodzę się w jednym - na tak miernym poziomie i z tą argumentacją nie spotkamy się w żadnym punkcie wspólnym. BTW - jestem programistą, realizuję najróżniejsze projekty, i daleko mi od minimalizmu graniczącego z masochizmem... No ale Ty wiesz lepiej, w końcu używasz "wielu programów do nauki i projektów"... Minimum dla Ubuntu to 512MB RAM, Odnoszę wrażenie, że zatrzymałeś się w rozwoju 20 lat temu - albo specjalizujesz się w Windows 95; a projekty piszesz w oparciu o schematy blokowe. Jedyne pocieszenie w tym wszystkim to takie, że tacy jak Ty nie mają udziału w rozwoju oprogramowania ani też wpływu na wygląd, funkcjonalność, i użyteczność aplikacji. Masz dar zniechęcania do siebie ludzi - życie z tą świadomością musi być trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Klub wzajemnej adoracji 25.01.15, 21:26 Teraz języki programowania prowadzą za "rękę" wystarczy znać ogólne zasady, składnię charakterystyczną dla danego programu kilka kliknięć myszką i już, aplikacja gotowa. A kiedyś? Ech to były czasy, bez języka zorientowanego obiektowo, bez graficznych ulepszaczy. Asembler uczył pokory. ileż to nocy człowiek spędził bez debuggera poszukując pluskiew w ciężko napisanym kawałku kodu. Pamiętam ile zgryzoty miałem przy instrukcjach wywołania procedury kiedy asembler odkładał na stos kod instrukcji powrotu a w wywołanej podprocedurze źle opisało się ramkę stosu i przy powrocie program się wykrzaczał. Niby proste błędy ale potrafiły krwi napsuć. Teraz wszystko robi kompilator, linker i środowisko GUI. Choć z drugiej strony takie maszynowe języki nadal doskonale działają tam gdzie jest wymagana duża szybkość działania programu. Wszystko idzie z postępem, czasami niestety....:) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 25.01.15, 22:51 No tak, żywcem zerżnięte z www.informawpigulce.ovh.org/, oczywiście bez cudzysłowa, że o źródle nie wspomnę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Klub wzajemnej adoracji 26.01.15, 18:29 >>Nikt mi nie wciśnie chrome ani innego komercyjnego g...na ani ani kitów o słabym kompie,gdyż po pierwsze >>nie jest słaby,po drugie podobne rzeczy mogę robić na słabszych. NO ale E-ftalo, jesli mi dokłądnie tak samo muli i chrome i k-meleon na jednym sprzęcie, a na drugim tego nie zauważam, to co jest przyczyną? >> przeglądarkach tekstowych typu lynx otworzysz i 10000 stron,bo będzie tylko sam tekst. Sam tekst, no ale ja potrzebuję widzieć więcej. >> jak to było w latach 90-tych na sprzęcie klasy intel 486 i windows 95 i wszystko chodziło,tysiące programów,ludzie robili wszystko to co dziś i nikomu nie brakowało pamięci i mocy procesora. Pamiętam, że użytkowanie dyskietki a la 3,5 MB nie stanowiło takiego problemu jak przenośnego dysku a la 1 TB. >> Różnica była taka że śmieci było dużo mniej i komputer naprawdę służył ludziom do tego do czego był naprawdę potrzebny. Czyli nie do oglądania, przeglądania, a do prostych działań tekstowych, czy matematycznych? >>Dlatego nie ma co robić wielkich oczu,przeglądarek internetowych są setki ,systemów wiele Co do przeglądarek, to użytkowałem około 5-6, wsio ryba. Systemów znam tylko dwa. Użytkuję jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Klub wzajemnej adoracji 25.01.15, 23:14 No tak, miało być o adoracji a weszliśmy na informatykę a później na politykę. A gdzie klub? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 25.01.15, 23:43 Mam wrażenie, że ów klub już był padł... Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Klub wzajemnej adoracji 26.01.15, 06:40 Palacz jest zawsze szczery- wolicie komputery:-) Od kompa wprost na boks ja wolę zespół Vox. Potem ciut polityki a od kobiet uniki:-) Sks raz w miesiącu aby nie było ........:-) Spacerek- e to nudy- lepsza szklaneczka wódy. Tak się to życie kręci, na nic nie macie chęci. Czasem grubiańskie słowo, ranicie swoją mową. Lecz za to Was kochamy i tęsknimy do mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Klub wzajemnej adoracji 26.01.15, 06:48 www.youtube.com/watch?v=pVilhrCbHfk Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 26.01.15, 21:03 Raczej zrezygnuję... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Klub wzajemnej adoracji 26.01.15, 09:37 Na owe zarzuty odpowiem w skrócie ja tam nie stronię od świata uciech ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 26.01.15, 21:02 Nie bardzo tylko rozumiem, co masz na myśli, pisząc o owych uciechach... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Klub wzajemnej adoracji 27.01.15, 05:38 Oj Ty Misiu o małym rozumku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Klub wzajemnej adoracji 29.01.15, 23:14 wreszcie mam czas na odpisanie na te niedzielne brednie.A więc od początku,zacznę od @mar1mar1 Języki oprogramowania nie prowadzą za rękę jeśli się ich nie uczyłeś.Masz na myśli edytory wysiwig,tam gdzie się klika i wkleja.To są zabawki.Ja od poczatku zajmuje się javascript ,php i nigdy nie był potrzebny komputer mocniejszy od pentium II aby uruchomić jakąkolwiek aplikację. Asemblerem się bawiłem w dzieciństwie na Atari i procesorze 6502,tutaj niezbędny jakikolwiek program,by znać te adresy i adresować zmienne. Nic sie samo nie robi,ani kompilator,ani edytor sam nie napisze intrukcji.Mam swoje ulubione narzedzia które używałem i nie zmienię z żadnym postępem,gdyż musiałbym się wszystkiego uczyć od nowa,zamiast pisać sensowne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Klub wzajemnej adoracji 01.02.15, 11:13 Ktoś kto ma wiedzę z danej dziedziny i zajmuje się wykorzystywaniem tej wiedzy na pewno nie napisałby takich głupot jakie tutaj smarujesz. Widać że ty kompletnie nie masz pojęcia o dziedzinie w której próbujesz być niby ekspertem, ba, sądzę nawet że nie za bardzo wiesz o czym piszesz. Coś tam przeczytałeś na forach albo w necie i stąd twoja wiedza. O elektronice, informatyce a już o programowaniu to ty @eftalo kompletnie nie masz pojęcia. Przykro mi ale nie chce mi się "pisać" z laikiem o rzeczach o których wyczyta coś w necie natomiast wiedzę i umiejętności ma w tej dziedzinie zerowe. Zresztą ścisła dziedzina informatyki - programowanie a już w asemblerze to wyższa szkoła jazdy. Dzisiaj byle gimbus potrafi napisać coś w jawie, flashu, php i innych netowych językach ale aby być ekspertem nawet w tych językach trzeba się solidnie dokształcić i napracować. O językach strukturalnych nawet nie wspominam a już o maszynowcach w ogóle. A ty podobno jak byłeś młody to rzekomo bawiłeś się asemblerem!?!? Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Sabo, nie idź tą drogą... 29.01.15, 23:26 Mam wrażenie, że już niebezpiecznie zbliżasz się do technik argumentacji preferowanych przez niejakiego Klechowskiego! "Sabo, nie idź tą drogą!" :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nawet Saba 30.01.15, 08:55 I znowu geniusz wisłockiego przyćmiewa nawet programistę e-ftalo! Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Nawet Saba 30.01.15, 08:56 Nudny jesteś bo mendzisz bez przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Nawet Saba 30.01.15, 22:46 A teraz odpowiedź dla szanownego: @czasnajazz z ciebie taki programista jak z kociej d...y trąba.Programista który codzien siedzi na tak żenującym forum,czerpie radość z ubliżania innym i ma czas na klepanie w klawisze,zamiast myśleć nad projektami i spędzać wolny czas w społeczności programistów,czy informatyków.Ośmieszasz się człowieku. Niczym się nie wyróżniasz spośród reszty sfrustrowanych i ograniczonych umysłowo uczestników tegoż szanownego forum. Nie szybkość i wielkość komputera ani system operacyjny decyduje o jego przydatności w konkretnym zastosowaniu. Owszem jeśli jesteś grafikiem,lub modelujesz autocadzie,czy produkujesz filmy,to musisz mieć wydajny sprzęt. Tacy jak ty,czyli ludzie co marnują czas na mowę nienawiści ,są zamknięci w sobie,niekreatywni ,z całą pewnością nie mają żadnego udziału w dziedzinie IT .Wystarczy porównać twój język a język fachowców,specjalistów na dowolnym forum technicznym i takich idiotów nigdzie nie widzę ,chyba że amatorzy którzy właśnie się uczą i są nowi na forum,to czasem którego trzeba douczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Nawet Saba 31.01.15, 12:38 Ja pierdzielę, przecież na forum można spokojnie połączyć z 10 wątków. W każdym to samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Nawet Saba 01.02.15, 14:30 Kozy mają fajną prezencję. Chciałbym taką jedną, przynajmniej miałbym smaczne mleko i przyjaciółkę. Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: Nawet Saba 01.02.15, 15:07 Nietoperz wisłocki12 także jest miłośnikiem kóz.Zwłaszcza tych z około nadwisłockich łemkowskich stron. Wiadomo, pierwsza miłość nie rdzewieje, sentymentalny jest. Na swój pokrętny sposób oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Nawet Saba 01.02.15, 16:55 @mar1mar1 i po co walisz te żałosne teksty i mnie obrażasz ,co ci z tego przyjdzie.Zresztą pisząc to dochodzę do wniosku że jesteś nikim podobnie jak czasnajazz.Może kiedyś byłeś informatykiem,ale upadłeś na głowę.Tak wygląda ta dyskusja.No jasne ,o niczym nie mam pojęcia,jestem nikim ,nic nie znaczę,nic nie umiem,moje istnienie nie ma sensu.Nic nie widziałem,nic w życiu nie robiłem,nic nie osiągnąłem.Dziękuję za diagnozę szanowny trolu internetowy mar1mar1,wniosłeś bardzo dużo do mojego życia i od teraz możesz liczyć na szacunek innych forumowiczów.Twoje kompetencje są na najwyższym poziomie.Oto cudowne tarnobrzeskie forum złożone z samych fachowców expertów ,uczonych,którzy od teraz będą rekrutować i oceniać kompetencje innych mniej uczonych.Tylko powiedz mi jedno ,skoro jesteś taki mądry co ty w ogóle robisz na tym forum no i w tej miejskiej dziurze,jednym z najgorszych miast w Polsce także pod względem rozwoju kariery naukowej? Owszem jak byłem młodszy robiłem mnóstwo projektów na językach obiektowych,a asemblerem zajmowałem się niewiele,choć tez parę rzeczy napisałem i g..no ci do tego,nie będę niczego wyciągał ani ci pokazywał ,bo to nie twój zas.any interes,nikogo to nie interesuje.Nie ma to znaczenia i nie ty będziesz moim pracodawcą.A ja bez problemu mogę znaleźć pracę w branży,gdybym mieszkał gdzieś indziej Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Nawet Saba 01.02.15, 23:14 @eftalo Skoro mówienie prawdy to dla ciebie obraza to trudno się dziwić że masz problemy sam ze sobą a tym bardziej w kontaktach z innymi ludźmi! Ja tylko stwierdzam fakt do którego doszedłem po tym co tutaj wypisujesz. Myślisz że ktoś kto jest dobrze obeznany w dziedzinie w której ty próbujesz być "expertem" a w istocie nie masz o niej zielonego pojęcia - nie wyłapie takich "kwiatków". To tak jakbyś poszedł do lekarza i próbował mu wmówić że masz dyplom medyczny będąc w istocie murarzem! Jak myślisz jakby cię potraktował? Po co kreujesz się na kogoś kim nie jesteś i pewnie nie będziesz? Nie lepiej być SOBĄ. Po co robić z siebie głupca? Pewnie masz jakieś inne umiejętności w których jesteś dobry. Czy to nie wystarczy żeby być sobą? Nie dziw się później że ludzie traktują cię w taki sposób w jaki ty traktujesz sam siebie. Miej szacunek do ludzi bo nie każdy jest naiwniakiem który łyknie to co napiszesz. A do twojej wiadomości to nadal jestem programistą tyle że przemysłowym i zajmuje się tym zarobkowo. Natomiast hobbystycznie zajmuję się "szeroko" pojętym "bezpieczeństwem" tak sieci jak i programów z naciskiem na to drugie. Dla własnej przyjemności napiszę też sobie czasami dla siebie albo znajomych jakiś kod ale to marginalnie. Tak więc skoro chcesz rozwijać swoją "karierę" naukową to nie w sposób w jaki to robisz bo raczej zostaniesz takim lokalnym "idzie grześ przez wieś" o ile już nie zostałeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Przecinek 01.02.15, 23:31 No tak, inny to by się chwalił, a Ty po prostu informujesz... Nie rozumiem tylko, dlaczego zżynasz z innych stron internetowych? :-(( PS. Odnoszę wrażenie, że jednak masz zadatki na psychoanalityka, ba, może nawet na księdza... ;-)) PS2. Czy zdarza Ci się czasem użyć przecinka? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Przecinek 01.02.15, 23:48 @Widzę że masz poważny problem,nie rozróżniasz omawianego tematu od osobistych uwag.Problem człowieka zaburzonego psychicznie,nie kontrolującego własnych emocji. Tak,oczywiście kreuję się na kogoś,mam zaburzenia osobowości i pewnie mam 10 ników i co tam jeszcze o mnie powiesz znafco mar1mar1.Ty oczywiście napiszesz niejedno,taki obeznany.A ja nic nie znaczę. Ależ ty jesteś popier..lony gościu.Aż ciebie żal z takimi tekstami. Programista z du..y ,który nie ma nic do powiedzenia na temat a wciąż jedzie z wyzwiskami i uwagami do kogoś kogo nie zna,nic na mój temat.Expert z forum,znawca ludzi ,je.any forumowicz gaz-forumowy ,obeznany w psychologii i psychiatrii. Wiesz,ciekaw jestem co ty byś miał do powiedzenia na forum technicznym,na jakikolwiek temat,czy cokolwiek?Czy znasz jakieś inne fora od tego? Pewnie nie,bo po co wysilać umysł,przecież dla takiego jak ty lepiej klepać w klawiaturę o pierdołach niż skupić się na jakimkolwiek sensownym temacie. Może się zajmujesz bezpieczeństwem ale jako ochroniarz,lub pracownik fizyczny,lub prowadzisz monitoring za komputerem i z nudów zaglądasz na to forum. Twój autorytet upadł na samo dno mar1mar1. Na resztę bełkotu nie odpiszę,bo powtarzasz to samo co napisałeś wcześniej.Jesteś zerem Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Przecinek 01.02.15, 23:55 Jesteś żałosny chłopie! Tylko tyle! Weź tabletki, popij mleczkiem i idź spać bo widać że coraz bardziej ci odbija! Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Przecinek 02.02.15, 00:05 Dyskusja na tym poziomie nie ma sensu.Napisałem na samym początku,jak chcecie dyskutować ze mną na jakikolwiek temat,zapraszam na fora techniczne.Ten bełkot nic nie znaczy,ludzie to czytają i mają ubaw po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Przecinek 02.02.15, 23:36 Mam nadzieję, Wielki Rezydencie, że nie zapomniałeś o słoikach! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Człowiek, który gapił się na kozy 01.02.15, 20:14 No tak, wiedziałem, że jesteś mistrzem subtelnego, aluzyjnego żartu... ;-)) "Na swój pokrętny sposób oczywiście", zresztą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 02.02.15, 23:33 Czy ktoś na tym forum jest w stanie sprecyzować, czym się nie różnią między sobą, jeśli w ogóle nie różnią się, E-Zybi, Znajoma, Nieznajoma, Palacz67, Inspirowana, E-zyleta, 4vardtramp, oprócz tego że na ogół nie piszą prozą? ;-)) PS. Takiego forum naprawdę na Mlecznej Drodze nie da się spotkać..., ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Klub wzajemnej adoracji 02.02.15, 23:48 Biedny wisłocki...Ile trzeba determinacji aby pisać,pisać i pisać a nikt nie odpowiada?! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Biedny Wisłocki... 03.02.15, 00:30 A może moje posty u nikogo nie budzą sprzeciwu? ;-)) PS. O ile pamiętam, to gdzieś ostatnio pisałeś jakimś o klubie Wisłockiego... Generalnie, nie skarżę się, a nawet wprost przeciwnie! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: Biedny Wisłocki... 03.02.15, 11:05 Jedyne co budzą twoje wpisy wisłocki, to politowanie. Nie masz tu wpływu na nikogo. Ja ci coś czasami odpiszę nie dlatego, że mnie prowokujesz. Po prostu czasami się nudzę a twoje wirtualne prostactwo zasługuje na to aby je wykopac w rynsztok. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wrtualna prowokacja 03.02.15, 11:41 Wirtualne, powiadasz, prostactwo? Skoro tylko wirtualne, to chyba jeszcze nie jest źle... ;-) PS. Nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek wraził zamiar sprowokowania Cię... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Wrtualna prowokacja 03.02.15, 21:04 Przepraszam, miało być "wyraził"! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Biedny Wisłocki... 04.02.15, 03:44 Przecież to wszystko sarkazm.Może wzbudzać co najwyżej rozbawienie.Język zbliżony do literackiego. Lepsze to niż wejść na forum i płakać nad pustką i obojętnością innych użytkowników forum Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Biedny Wisłocki... 04.02.15, 10:37 Zaczynasz dobrze prawić e-ftalo Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Klub wzajemnej adoracji 03.02.15, 20:35 Biedny lechowski51 mendzi i mendzi bez końca Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Cave Canem 03.02.15, 22:12 Mam wrażenie, że nie do końca kochasz naszych przyjaciół, mniejszych braci... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 03.02.15, 22:12 Nihil novi sub solem! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Klub wzajemnej adoracji 03.02.15, 22:31 Nawet starożytni o tym nie nie pomyśleli... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś