lechowski51 05.03.15, 08:32 Ateistycznych Dewotek padł!.Polska polityka wraca do normalności. wiadomosci.wp.pl/kat,9972,title,Klub-Twojego-Ruchu-zostal-rozwiazany,wid,17312682,wiadomosc.html?ticaid=114739&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genia50 Re: Ostatni bastion 05.03.15, 08:48 No i szkoda,bo jak zostanie tylko jedno i jedynie, sluszne (partia,religia,narodowosc,itp).to bedzie powtorka z tragicznej historii,a dobrze bedzie tylko psychopatycznym osobnikom, duzi chlopcy i tak beda prowadzic wojne z urojonym wrogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Ostatni bastion 05.03.15, 09:04 Znowu mendzisz Leszku K. szurniety ateistyczny dewocie Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ostatni bastion 05.03.15, 09:18 Szable w dłoń gienia i razem z wisłockim oraz innymi forumowymi Ateistycznym Dewotkami pomóżcie chamowi z Biłgoraja powstrzymać katodebili,przed urzadzaniem państwa polskiego na wartościach i tradycjach chrzescijańskich.Na pomoc możecie liczyć tez od tych w turbanach,co dzisiaj mordują podobnych katodebili od Syrii po Irak Odpowiedz Link Zgłoś
myslacy52 Re: Ostatni bastion 05.03.15, 11:01 Inżynierze Leszku K z Mielca, jako zatwardziały katolik po ateistycznych studiach porozmyślaj o Dekalogu jeśli jeszcze jesteś do tego zdolny (jak tutaj widać to nienawiść cię zaślepia) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Ortografia" 05.03.15, 12:42 Nadal nie rozumiem, dlaczego w skądinąd idiotycznym wyrażeniu "ateistyczne idiotki" stosujesz wielkie litery? Jakaś nowa ortografia? ;-)) PS. Dziękuję za uznanie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Ostatni bastion 05.03.15, 09:27 Na szczescie jestem rozsadna i nie tak szybko dam sie sprowokowac do walki.Poza tym uwazam,ze Twoje myslenie jest bardzo podobne do fundamentalistow .Jestem pewna ,ze gdybys sie urodzil w muzulmanskim kraju,bylbys wzorowym wyznawca ichniej religii. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ostatni bastion 05.03.15, 09:39 Wiem gienia!.Ty jestes tolerancyjna jak Grodzka i masz dar jasnowidzenia jak Pytia Delficka,bo wiesz co bym robił w swoim drugim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wtórny analfabeta 05.03.15, 12:34 Mam wrażenie, że nie do końca rozumiesz słowo drukowane. Przecież Gienia pisze: "gdybys sie urodzil w muzulmanskim kraju,bylbys wzorowym wyznawca ichniej religii." I ani słowem o twoim drugim życiu. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Ostatni bastion 05.03.15, 09:38 Leszku K. jesli myslisz ze jestes lepszy od islamistow to sie grubo mylisz. I odwal sie chamie od pani Gieni. A brales juz tabletki? Chyba nie. To wez. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Ostatni bastion 05.03.15, 10:13 Niestety,musze sie przychylic do wnioskow edkazgredka99 co do twojej osoby,bo nie mozna dyskutowac z kims ,kto tylko nadaje, a nie odbiera. P.S.Pytia byla odurzona i nieprzytomna,a ja jestem trzezwa i kieruje sie rozsadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Tylko nadaje... 05.03.15, 20:02 Bardzo trafne - "tylko nadaje, a nie odbiera"! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Normalność wg Klechowskiego 05.03.15, 12:21 Jak łatwo się domyślić, Koło Poselskie Ruch Palikota, które powstało w miejsce Klubu Parlamentarnego Twojego Ruchu, natychmiast zgłosi akces do Kościoła katolickiego i wreszcie... polska polityka wróci do normalności. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Normalność wg Klechowskiego 05.03.15, 22:51 A wszystkich pobłogosławi o. Rydzyk, zresztą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Normalność wg Klechowskiego 06.03.15, 08:37 Znowu z Toba coraz gorzej....i rozmawiasz sam ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Normalność wg Klechowskiego 06.03.15, 08:47 Przyganiał kocioł garnkowi ;) Leszku K. zażyj tabletki i przestań mendzić. Odpowiedz Link Zgłoś