Dodaj do ulubionych

Korzyści z UNII

19.03.15, 19:55
Nie ma wyjścia drogie panie!
Brak pracy? Niemożliwe!
www.money.pl/gospodarka/unia-europejska/wiadomosci/artykul/prostytucja-w-czechach-miejscowe-prostytutki,96,0,1739104.html
>Same "korzyści" mają Czechy z wstąpienia do UE!Nastąpiła integracja kur.y z kur.ą!Rozbite rodziny,samotne matki i prostytucja! Jest się czym chwalić!350mln euro rocznego dochodu uzyskały czerwone wieprze na kurestwie! Jak bardzo"szanują"tam kobiety!To nie to co w katolickiej Polsce! <
Obserwuj wątek
    • wislocki12 "To nie to co w katolickiej Polsce!" 19.03.15, 20:11
      Jak rozumiem, generalnie nie jesteś przeciw prostytucji. Niepokoi Cię jedynie wsobna postawa prostytutek czeskich. No tak, "To nie to co w katolickiej Polsce!" ;-))
    • genia50 Re: Korzyści z UNII 19.03.15, 20:13
      W katolickiej Polsce tez sa i byly prostytutki,one nie wziely sie wraz z wejsciem do Unii,wiesz?
      • peres3 Re: Korzyści z UNII 19.03.15, 20:35
        "genia50 napisał(a): W katolickiej Polsce tez sa i byly prostytutki," ja znam zalegalizowane polityczne prostytutki np: Micha Kamiński , Richardson Czarnecki ,Marek Jurek , Bielan ,Godson , Kalisz ,Gowin , Zbigniew Zero ,Sikorski , nie wspomnę o prostytutkach Kluzik , Nowicka itd......
        • wislocki12 Ciało czy poglądy? 19.03.15, 20:42
          Tyle, że Polakowi 1706 nie chodziło o polityków zmieniających poglądy polityczne. Oni nie handlują własnym ciałem... :-((
    • genia50 Re: Korzyści z UNII 19.03.15, 20:45
      Sa polityczne i obyczajowe.Czasami ktos moze zmienic poglady,bo sie czegos dowie,albo cos przemysli,ale teraz to jest sprzedawanie sie na potege i nie ma przemyslen tylko gonitwa myslowa.
      • wislocki12 Prośba 19.03.15, 20:58
        Mam wrażenie, że tu odpowiadasz na mój post, ale swoją odpowiedź adresujesz przecież do Polaka1706.
        W związku z tym, aby uniknąć możliwych nieporozumień, mam do Ciebie małą prośbę. Jeżeli chcesz odpowiedzieć na mój post, to kliknij przy nim "odpowiedz" i wpisz swój tekst.
    • edekzgredek99 Re: Korzyści z UNII 19.03.15, 20:52
      Jest popyt jest podaż.
      • wislocki12 Polak zawsze patriotą 19.03.15, 21:04
        No tak, ale Czeszki nie dopuszczają naszych! Chyba rozumiem patriotyczne intencje Polaka 1706
        • edekzgredek99 Re: Polak zawsze patriotą 19.03.15, 21:16
          No to u nas trzeba pogonić Bułgarki, Rumunki i Ukrainki i niech nasze piękne panie rozkręcają biznesy. Jeszcze jakby podatki płaciły :)
          • wislocki12 Polak zawsze patriotą 19.03.15, 21:40
            I to jest właśnie patriotyzm... ;-))
            • edekzgredek99 Re: Polak zawsze patriotą 20.03.15, 16:50
              Dlatego drodzy panowie należy wspomagać nasze, swojskie prostytutki i częściej korzystać z ich usług.
              • e-zybi Re: Polak zawsze patriotą 20.03.15, 17:08
                Masz okazję poprawić statystyki ;-)
                • edekzgredek99 Re: Polak zawsze patriotą 20.03.15, 17:18
                  A Ty e-zybi nie jesteś patriotą? To smutne
                  • e-zybi Re: Polak zawsze patriotą 20.03.15, 17:27
                    Za to jeszcze nie muszę płacić ;-)
                    • edekzgredek99 Re: Polak zawsze patriotą 20.03.15, 19:26
                      Dla dobra kraju i jego obywateli możesz poświęcić kilka stów raz na jakiś czas
    • genia50 Re: Korzyści z UNII 19.03.15, 21:03
      Jak ja bylabym politykiem ,to bylabym uczciwa,dlatego wiem,ze nigdy nim nie zostane.Ludzie chca uczciwosci,ale glosuja tylko na"zalatwiaczy".
    • genia50 Re: Korzyści z UNII 19.03.15, 21:52
      A moj znajomy jak zobaczyl takie panie przy drodze w lesie,to dziwil sie,ze o tej porze poszly na grzyby,dopiero mu wyjasnilam.
    • genia50 Re: Korzyści z UNII 19.03.15, 22:17
      Nikt mi nie wierzy,wiec ide spac.Ja na serio moglam zostac politykiem,ale nie chcialam ,bo musialabym klamac i pic wodke.Wtedy bylam mlodsza i nie mialam sklerozy.
      • wislocki12 Dobre wino to jest to! 19.03.15, 22:40
        To chyba twoja wina. Podejrzewam, że nie rozumiesz sensu drzewka (drabinki) postów! powtarzam jeszcze raz: przeczytaj post, kliknij na "odpowiedz" i na pisz swój post.
        PS. Wolę pić wódkę, a najlepiej dobre wino, niż kłamać... ;-))
      • wislocki12 Dobre wino jest lepsze... 19.03.15, 22:43
        Przepraszam, miało być tak:
        To chyba twoja wina. Podejrzewam, że nie rozumiesz sensu drzewka (drabinki) postów! Powtarzam jeszcze raz: przeczytaj post, kliknij na "odpowiedz" i napisz swój post.
        PS. Wolę pić wódkę, a najlepiej dobre wino, niż kłamać... ;-))

• e-ftalo Re: Korzyści z UNII 20.03.15, 01:30
      Jakie korzyści? U nas bez większych zmian,nie było lustracji,dalej rządzą te same służby.Przykład działania policji i rozganiania pokojowej demonstracji
      www.youtube.com/watch?v=KFiNZbGskrU
      A to tylko przykład.Tak samo było w Legionowie,tak samo się traktuje przedsiębiorców,kierowców jak potencjalnych przestępców i tylko czeka na okazje by rzucić kłody pod nogi.Jakie mogą być korzyści z Unii w tak chorym kraju?Czy można uczciwie pracować ,mieć rodzinie,godnie żyć jeśli rządzą tacy ludzie?
      Unia to ma nas daleko w tyle,z wyjatkiem tego że szukają taniej siły roboczej ,ale nawet taka praca daje wiecej zadowolenia z życia niż praca w Polsce
      • e-ftalo Re: Korzyści z UNII 20.03.15, 02:46
        slomka.bloog.pl/id,347165669,title,Sadzony-za-zniewazenie-monumentu-zbrodniczej-Armii-Czerwonej,index.html
        Adam Słomka będzie w represji sądzony za skuteczny protest,który doprowadził do częściowej likwidacji monumentu zbrodniczej Armii Czerwonej w Nowym Sączu.Rozprawa odbędzie się w dniu 19 marca br. (czwartek) o godz. 9:00 w Sądzie Rejonowym w Nowym Sączu, II Wydział Karny, ul. Strzelecka 1a, sala 2-02, sygn. II W 2002/14.
        • e-zyleta Re: Korzyści z UNII 20.03.15, 11:45
          Znowu wszedłeś na poziom depresji?
        • genia50 Re: Korzyści z UNII 20.03.15, 13:34
          A no pewnie,niech handluja narkotykami,cpaja,wymuszaja a policja niech sie modli i ochrania capstrzyki.
      • polak1706 Re: Korzyści z UNII 20.03.15, 17:15
        >z wyjatkiem tego że szukają taniej siły roboczej ....oraz nowych rynków zbytu i nowych owieczek do strzyżenia (bankowcy, ubezpieczyciele, szemrane środowiska itp szumowiny)
    • jk471 Re: Korzyści z UNII 20.03.15, 08:10
      Przed wojną w Polsce nie można było reklamować domów publicznych więc rezolutny manager, nie podaje wyznania by nie być posądzony o antysemityzm, zamieścił w prasie ogłoszenie: Jak długo policja będzie tolerować dom schadzek na ulicy Długiej 11 drugie piętro dzwonić 2 razy. Na wszystko jest sposób.
    • genia50 Re: Korzyści z UNII 20.03.15, 19:33
      A jak sie czyms zarazi to jeszcze dodatkowe stowy na leczenie.Wtedy wspomoze polski przemysl farmaceutyczny.
      • edekzgredek99 Re: Korzyści z UNII 20.03.15, 19:41
        Polki niczym nie zarażają
        • genia50 Re: Korzyści z UNII 20.03.15, 19:44
          Moze teraz nie i oby tak bylo,bo znam takich co chodza i niech by byli zdrowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka