Dodaj do ulubionych

Tylko bezrozumne debile

28.06.15, 20:39
bądź teź wrogowie Polski moga twierdzić,że ponad 7% polskich banków i mediów w obcych rękach jest korzystne dla mojego kraju
wpolityce.pl/polityka/257504-gowin-zapowiada-u-olejnik-bedziemy-dazyc-do-repolonizacji-mediow-jego-slowa-wywolaly-burze-to-sianie-nienawisci
Obserwuj wątek
    • oloztbg Re: Tylko bezrozumne debile 28.06.15, 21:00
      Tylko bezrozumne debile powtarzają brednie i rozpowszechniają kłamstwa.

Po pierwsze 40 proc. branży bankowej jest pod kontrolą polskiego kapitału: jest PKO BP (przejął ostatnio bank Nordea), jest grupa Getin Leszka Czarneckiego, Bank Pocztowy, Bank Ochrony Środowiska, wreszcie banki spółdzielcze i SKOK-i.

Po drugie. Możliwe, że warto dążyć do momentu gdy centra decyzyjne mediów znajdują się w Polsce. Tylko czy te centra decyzyjne miałyby wykonywać rozkazy ministra propagandy??
      Byłbyś @lechowski szczęśliwy gdyby się okazało, że zamiast "słuchać wytycznych" z Berlina czy Paryża, prezesi "odzyskanych" mediów mieliby odbierać telefony z dyspozycjami od państwo-partyjnych urzędników?

Agora SA ma polskich właścicieli. Zadowolony?
    • wislocki12 Bezrozumny debil? 28.06.15, 22:01
      Naprawdę uważasz, że 7% to dużo? Chyba żartujesz! ;-))
    • genia50 Re: Tylko bezrozumne debile 29.06.15, 09:24
      Myslalam,ze o wiele wiecej jest w obcych rekach.Odnosilam takie wrazenie,ze wszystko maja Zydzi i wszelcy Obcy,bo ciagle slyszalam takie alarmujace wypowiedzi.
    • edekzgredek99 Re: Tylko bezrozumne debile 29.06.15, 13:24
      "Lechowski bezrozumny debil" jak to cudnie brzmi. Miod na serce
      • rzeszowski15 Re: Tylko bezrozumne debile 29.06.15, 18:30
        wisłocki spamuje
        Naprawdę uważasz, że 7% to dużo? Chyba żartujesz! ;-)

Doskonale wiesz,że 70% a nie 7%.Choć z drugiej strony nie jestem pewien,czy w plugawych propagandówkach,które cytujesz o tym piszą?!
        • wislocki12 Plugawa propagandówka? 29.06.15, 21:48
          Bardzo przepraszam, ale w tym wątku cytowałem wyłącznie Ciebie i... tylko raz! ;-))
          PS. Nazywanie własnych postów "plugawą propagandówką" nie jest chyba najlepszym pomysłem... :-(
          • ja-tarzan Re: Plugawa propagandówka? 30.06.15, 08:32
            >>Bardzo przepraszam, ale w tym wątku cytowałem wyłącznie Ciebie i... tylko raz! ;-))
            PS. Nazywanie własnych postów "plugawą propagandówką" nie jest chyba najlepszym pomysłem... :-(

Nawet gdybyś printscreen zrobił, to i tak Lechowski zaprzeczy, że tak napisał, a nawet jeśli napisał, to powinieneś wiedzieć, że chciał napisać 70 nie 7.
            Twoje lewactwo wyłazi na każdym kroku ;)
            • wislocki12 Cicho, wiem! 30.06.15, 12:20
              Cicho, wiem... ;-))
        • edekzgredek99 Re: Tylko bezrozumne debile 30.06.15, 12:29
          Lechowski pitolisz ze az przykro czytac. Jestes nudny jak flaki z olejem. Szatan cie chyba opetal.
    • polak1706 Re: Tylko bezrozumne debile 01.07.15, 23:23
      Miliardy uciekają z POlski. To zasługa pajaców z Wiejskiej i ich decyzji. Sami FAHOFCY
      www.biztok.pl/biznes/podatek-dochodowy-od-firm-w-polsce-polskie-placa-wiecej-niz-zagraniczne_a21676
      • wislocki12 Bezrozumny debil 01.07.15, 23:57
        Miliard ludności (jeden) to mógłby uciec z Chin, ewentualnie z Indii! ;-))
        PS. Na świecie żyje ok. 7 miliardów ludzi. To chyba te miliardy, które uciekły z Polski! ;-))
        • polak1706 Re: Bezrozumny debil 02.07.15, 00:01
          No widzisz! Nic nie zrozumiałaś, zresztą!
          • wislocki12 Bezrozumny debil 02.07.15, 00:13
            Jak to nie zrozumiałem? Sam przecież napisałeś: "Miliardy uciekają z POlski." A w 2013 r. ludność Polski liczyła 38 496 000 mieszkańców. Skąd Ty wytrzasnąłeś owe miliardy? ;-))
            • polak1706 Re: Bezrozumny debil 03.07.15, 18:42
              stąd
              www.defence24.pl/237106,polska-najwieksza-pralnia-brudnych-pieniedzy-w-europie
              • ja-tarzan Re: Bezrozumny debil 03.07.15, 19:06
                Polaku, parabanki to niekoniecznie "brudne pieniądze", po drugie problem jest o wiele bardziej złożony niż to co piszą w tym artykule. Sprawa nie powinna być bagatelizowana z pewnością.
                Polecam głębsza lekturę, łatwo wygooglać.
                • rzeszowski15 Re: Bezrozumny debil 03.07.15, 19:18
                  To pogoogluj i napisz co o tym sądzisz!.A nie jak zwykle usprawiedliwiasz każde łajdactwo tuskolandu
                  • wislocki12 Googlerzy? 03.07.15, 22:14
                    Mam wrażenie, że oto nagle znalazłem się na forum googlerów, wszelkiej maści, zresztą! :-))
                  • ja-tarzan Re: Bezrozumny debil 04.07.15, 08:24
                    >>To pogoogluj i napisz co o tym sądzisz!.A nie jak zwykle usprawiedliwiasz każde łajdactwo tuskolandu

Przecież ja napisałem, że problem jest JESZCZE BARDZIEJ ZŁOŻONY, niczego nie usprawiedliwiam, a przeciwnie. Dedalem, że nie muszą to być brudne pieniądze, bo niektóre parabanki to w sumie "filie" banków.

Jak zwykle szukasz przyczyny by kogoś nazwać lewakiem, broniącym tuskolandu i czymś tam jeszcze .
                    Typowa Lechowszczyzna...
                • polak1706 Re: Bezrozumny debil 03.07.15, 19:24
                  oczywiście że to dopiero wierzchołek góry lodowej. Kiedy już będą odkryte wszystkie karty to dopiero się okaże....!
                  • wislocki12 Karty pod wierzchołkiem góry lodowej 03.07.15, 22:15
                    Karty pod wierzchołkiem góry lodowej? Nie żartujesz, aby? ;-))
                • polak1706 Re: Bezrozumny debil 03.07.15, 19:31
                  Rzeczywiście! Podaj namiary!
                  • wislocki12 Googluj, człowieku! 03.07.15, 22:17
                    Kpisz, czy o drogę pytasz? Googluj, człowieku! ;-))
                    • polak1706 Re: Googluj, człowieku! 03.07.15, 22:28
                      idź spać stara marudo!
                      • wislocki12 Stara maruda 03.07.15, 22:34
                        Chyba powtarzasz się, niestety... I kto tu jest ową "stara marudą"?
                        • edekzgredek99 Re: Stara maruda 05.07.15, 07:44
                          Pan panie Wisłocki nie wiesz kto jest "starą marudą"? Przecież to chodzi o ateistycznego dewota lechowskiego.
              • wislocki12 O te miliardy! 03.07.15, 22:11
                Mój Drogi, naprawdę nie chodziło mi o pożyczki domowe, a o owe miliardy, co by to nie miało znaczyć, które w czasach rządów AWS, SLD, PiS i PO wybyły na Zachód, niestety! :-((
                • rzeszowski15 Re: O te miliardy! 05.07.15, 09:40
                  Słyszałeś biredaku coś w TVN,tylko nie potrafisz tego zinterpretować.Może chodzi 0 40-60 mld zł jakie banki żydowskie,niemieckie itd wyprowadzają co roku z Polski?
                  • wislocki12 Wreszcie w domu! 05.07.15, 12:02
                    "Może chodzi 0 40-60 mld zł jakie banki żydowskie,niemieckie itd wyprowadzają co roku z Polski?"
                    No tak, wreszcie jesteśmy w domu! ;-))
                    • rzeszowski15 Re: Wreszcie w domu! 05.07.15, 12:07
                      Niestety,zresztą
                      • wislocki12 Narodowe kompleksy? 05.07.15, 23:11
                        No tak, jak nie Niemcy, to już na pewno Żydzi! ;-))
                        PS. A gzie ruska swołocz, pepiki, kacapy, boćwiny, chachły, jugole, świńki, angole, żabojady, makaroniarze, pastuchy, gumożuje, że o żółtkach nie wspomnę? :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka