Dodaj do ulubionych

Homosie marzą

07.07.15, 07:29
o małżeństwam i adaptowaniu dzieci,nie mówiąć o bredzeniu,że jest ich 2 mln!.Lewactwo zawsze żyło w nierealnym,wydumanym świecie.Tylko po co ten chory świat chcą nam zafundować?
fakty.interia.pl/prasa/news-rz-homozwiazki-mniej-popularne-niz-uwazaja-organizacje-lgtb,nId,1847772
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Homosie marzą 07.07.15, 08:05
      Mysle,ze homo sa w rodzinach" prawackich "jak i "lewackich",tylko ze w tych pierwszych sie nie ujawniaja,bo sie obawiaja reakcji rodziny,ktora nietrudno sobie wyobrazic.
      • ja-tarzan Re: Homosie marzą 07.07.15, 08:13
        Geniu droga, jaka Ty nieuświadomiona, przecież Myślący wiedza, że mapa homosiów pokrywa się z mapą wyborczą, tam gdzie na PO głosują kryminaliści, maturę ledwie zdają bezrozumne lenie i też zresztą głosują na PO tam znacznie więcej jest homosiów.
        Bo pociąg do tej samej płci zostaje nadany wraz z poglądami politycznymi, ewentualnie ze względu na karierę zawodową dziadka.

.. a Ty głosowałaś na Dudę, czy jesteś lesbijką?
        • genia50 Re: Homosie marzą 07.07.15, 08:17
          Odpowiem po indiansku:ani to ani to.
    • edekzgredek99 Re: Homosie marzą 07.07.15, 09:28
      Kazdy ma prawo marzyc. A ty lechowski przestan mendzic. Ja takie mam marzenie ;)
      • exbenek Re: Homosie marzą 07.07.15, 11:53
        lechowskiemu kiepełka się przysmarzyła od gorąca , ani chybi - i ni z gruchy ni z pietruchy wyjeżdża z "homosiami" , a tak na marginesie czym sie różni "bogobojny" i "zacny" proboszcz sadzający dzieci "płci obojga" na kolanie ,robiąc przy okazji pewne czynności skromnie zwany "lubieżnymi" za wiedzą biskupa michalika ? od tych "homosi" jak ich nazwałeś troglodyto ? ci "homosie" przy twoich kolegach od sukienki to porządni ludzie są .
    • wislocki12 A może "mielecki"? 07.07.15, 12:04
      Naprawdę uważasz, że na ulicach polskich pojawią się wkrótce patrole gejów i lesbijek, które będą zmuszać przykładnych katolików do stosunków homoseksualnych, a także zawierania małżeństw homoseksualnych i adoptowania dzieci? ;-))
      PS. Mam nadzieję, że nie martwi Cię to, że homoseksualistów jest mniej niż się szacuje. ;-)
      PS2. Nie sądzisz, że w twoim przypadku nick "mielecki" byłby bardziej adekwatny? W Rzeszowie mówi się, że kompromitujesz stolicę Pokarpacia! ;-)
      • rzeszowski15 Re: A może "mielecki"? 07.07.15, 17:56
        Jeżeli prawdą jest co bredzą homosie,to co dwudziesty Polak jest zboczeńcem.Przeżyłem trochę lat i jak do tej pory spotkałem jednego homosia a gdyby te statystyki miały być prawdziwe to w każdej klasie czy grupie studenckiej powinno być przynajmniej dwóch homosiów.
        • edekzgredek99 Re: A może "mielecki"? 07.07.15, 19:10
          Policzyłem lechowski i wypadło na ciebie. Lechowski jesteś homoseksualistą
          • peres3 Re: A może "temu spod kiecki" 07.07.15, 19:43
            homosie są bezpieczne pod szyldem Waticano !!!
            Gil , Juliusz Paetz i wielu innych poczytaj sobie rzeszowski :
            natemat.pl/63127,katolicki-ksiadz-ujawnia-swoj-homoseksualizm-i-krytykuje-kosciol-za-homofobie
            przemyśl bratku w swej "prawiczkowej wierze to" Lechowski, rzeszowski , Jacenty i wisłocki (jehowy) ....... hej......(***)
        • wislocki12 A może "black hawke"? 07.07.15, 21:28
          Myślisz, że to niemożliwe? Ciesz się zatem! Pamiętaj tylko, że nigdy nie było tak dobrze, żeby nie mogło być gorzej! ;-))
          PS. A co ze zmianą nicka? "Mielecki" tez brzmi nobliwie, prawie jak black hawke... ;-))
    • wislocki12 Lewactwo w sutannach 07.07.15, 21:32
      Naprawdę uważasz, abp abp Paetz i Wesołowski, że o wielebnym Gilu nie wspomnę, to lewactwo? Chyba jednak przesadzasz... :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka