Dodaj do ulubionych

Mam złe wieści

09.07.15, 20:01
dla towarzyszy szmaciaków.Wasze nadzieje,że może jednak uda się obronić republikę kolesi,po deklaracji Kukiza odpływają ostatecznie w dal
www4.rp.pl/Wiadomosci/307099841-Kukiz-dla-Rzeczpospolitej-Szydlo-jest-dla-mnie-nadzieja.html
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Bez żartów... 09.07.15, 20:14
      Naprawdę uważasz, że Kukiz zapisze się do PiSu? Chyba żartujesz! ;-))
      • peres3 Re: Bez żartów... 09.07.15, 20:49
        "dla towarzyszy szmaciaków" pisze rzeszowski15 ! jesteś panem w gumofilcach bo się urodziłeś w żłobie , twoja jałówka miała więcej inteligencji od twojej matki że cię nie zjadła za siano !!!
        Kukiz to chyba twoja (wysoka inteligencja) bo pie-r- li jak stary brat Tadek w habicie redemptorysty
        Lechowski nie żryj tych leków , bo pier_lisz jak stary który ręką zabawia się kapucynem , ruszaj bratku mocno i szybko a będzie uzdrowiona dusza twoja ( plemniki w PiS-uarze to przestępstwo twojej wiary ....
        • wislocki12 Ludzie listy piszą... 09.07.15, 21:00
          Com Ci winien? Dlaczego tego postu nie zaadresowałeś do lechowskiego, vel rzeszowskiego, że o americano nie wspomnę? :-(
          PS. Jezus, podobno, też urodził się w żłobie..., no, powiedzmy, leżał... ;-)
          • rzeszowski15 Re: Ludzie listy piszą... 09.07.15, 21:15
            Obydwaj macie podobne fobie jak choćby PiS i Kaczyński,czy walka z KK.Ty masz jeszcze jedną-fobie drabinkową!.A różnisz sie z nim tym,że przy całym twoim intelektualnym ograniczeniu,nie jesteś takim chamem jak on
            • wislocki12 Na Berdyczów... 09.07.15, 21:29
              Jaka fobia? Naprawdę wierzysz, że Kukiz zapisze się do PiSu? ;-))
              PS. Dziękuję za komplement (mam na myśli, oczywiście, owo intelektualne ograniczenie), ale mimo wszystko zdecydowanie wolę Peresa - nie jest fanatykiem, a nawet dogmatykiem! ;-)
              PS2. Fobia drabinkowa, powiadasz? No tak, najlepiej puszczać listy bez adresu, albo po prostu na... Berdyczów! ;-))
          • peres3 Re: Ludzie piszą co myślą 09.07.15, 21:20
            wislocki12 napisała: Com Ci winien? Dlaczego tego postu nie zaadresowałeś do lechowskiego, vel rzeszowskiego, że o americano nie wspomnę? :-(
            1-sze to nie do ciebie pisałem idioto
            2-gie zawsze się Wpier_dalasz gdzie cię nie potrzeba
            3-cie swoją "Służebnicę Jehowych" wsadż sobie wiadomo gdzie !!! posmaruj sobie żeby ci głęboko wszedł americano rzeszowski i jeszcze inne gady bo jehowych tu nie znajdziesz jak i tych co nie mogą mieć transfuzji krwi , dobrej nocy z pismem SŁUŻEBNICA ....
            • wislocki12 Z całego serca 09.07.15, 21:44
              Chyba przedwcześnie pochwaliłem Cię, ponieważ:
              - wiem, że nie do mnie pisałeś, ale dlaczego zaadresowałeś do mnie? (owego idiotę sobie odpuszczam);
              - mam wrażenie, że nie rozumiesz, czym jest forum ("pierwotnie rynek oraz publiczny plac w miastach świata rzymskiego"), a owo "wpier_dalasz" sobie odpuszczam;
              - naprawdę jest takie pismo? Mnie służebnica, pańska, zresztą, kojarzy się bardziej z Matką Boską, niestety, a owe życzenia związane z rodziną rzeszowskiego i służebnicą sobie odpuszczam, czego i Tobie z całego serca nie życzę! ;-(
              • rzeszowski15 Re: Z całego serca 09.07.15, 22:06
                Każdy ma takich kumpli,na jakich zasługuje...
                • wislocki12 Nie jestem twoim kumplem! 09.07.15, 22:24
                  Już wiem, dlaczego nie jestem twoim kumplem! ;-))
                  • rzeszowski15 Re: Nie jestem twoim kumplem! 09.07.15, 22:51
                    Zostawiam cię z twoim kumplem peresem.Tak to jest jak jak w imię antykatolickich fobii,brata się z chamem,który ponoc nie jest fanatykiem
                    • wislocki12 Wolę peresa! 09.07.15, 23:00
                      Uwierz mi, mimo wszystko, wolę peresa! W nim jest jakaś szczerość, otwartość i prawda...
                      A u Ciebie tylko dogmatyzm, pogarda dla myślących inaczej niż Ty, obłuda i zakłamanie, że o nadużywaniu wulgaryzmów nie wspomnę! :-((
                    • wislocki12 "Agora" 10.07.15, 00:26
                      Właśnie oglądam "Agorę" Alejandro Amenabara z Rachel Weisz i... cieszę się, że nie jestem chrześcijaninem! :-))
                      • rzeszowski15 Re: "Agora" 10.07.15, 06:39
                        Ty się ciesz Ateistyczna Dewotko,że nie urodziłeś się w Syrii czy nie daj Boże w Iranie.Tam by cię nauczyli "tolerancji" wobec ludzi wierzących
                        • wislocki12 Dewot czy dewotka? 10.07.15, 12:11
                          W Syrii urodziłbym się prawdopodobnie jako Syryjczyk, a w Iranie jako Irańczyk. I według wszelkiego prawdopodobieństwa kochałbym swój kraj tak jak Polacy kochają Polskę!
                          PS. "Dewotka" jest rodz. żeńskiego. Zatem nie "urodziłeś się", a "urodziłaś się". Rodz. męski tego słowa to dewot, np. Ty! ;-))
    • wislocki12 "Oni też są niepewni" 10.07.15, 11:58
      " - Jak chce pan zagwarantować potencjalnemu partnerowi politycznemu, że warto wejść z panem w koalicję? Beata Szydło mówi: Kukiz rodzi nadzieje, ale jest też wielką niewiadomą.
      - Dla mnie pani Szydło jest również ogromną nadzieją, i ten nowy duch w PiS jest również dla mnie ogromną nadzieją, tylko że oni też są niepewni. A są niepewni dlatego, że są w PiS grupy takie, które wolałyby zamrożenia obecnego systemu, ponieważ dbają o swój partykularny interes."
      Pośpiech wskazany jest tylko przy łapaniu pcheł! ;-))
      PS. "Deklaracja"? Chyba żartujesz! :-(
      • ursi51 Re: "Oni też są niepewni" 10.07.15, 15:18
        "Narasta fala żądzy odwetu, rewanżu, obskurantyzmu, ciemnoty..."
        www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,18334141,wolek-narasta-zadza-odwetu-polska-moze-sie-dostac-pod-rzady.html
        • ja-tarzan Re: "Oni też są niepewni" 10.07.15, 21:15
          Spokojnie, władzy nie będą dzierżyć typu ... niektórych naszych forumowiczów, którzy 90% społeczeństwa uważają za lewactwo, ateistyczne dewotki i dupków.
          To tylko tuby propagandowe... takie szczekaczki, które mają podgrzać atmosferę przed wyborami.

To już było zresztą i jakoś nikt nie umarł.
          Było AWS, SLD, PiS i PO, było PC i był KLD i UW ... i co? Ludzie pracują, prowadzą firmy, żyją ...

a publicyści z tego żyją, że piszą ... czasem lepiej lub czasem gorzej ;)
          • wislocki12 Festiwal obłudy, zaprzaństwa i cynizmu 11.07.15, 00:28
            Jakie władze? Oni właśnie kombinują, jak bezboleśnie przeflancować się na prawa stronę! To będzie festiwal obłudy, zaprzaństwa i cynizmu, niestety! :-((
            • lechowski51 Re: Festiwal obłudy, zaprzaństwa i cynizmu 11.07.15, 07:46
              Festiwal obludy,POgardy dla POlactwa pracujacego za 1200 zl,knajacki jezyk itd wylania sie z rozmow Rychow,Zbychow i Mirow,przy winie za 1000 zł na koszt biednego polskiego podatnika.Za 3 miesiące palikociarnia,postkomumnisci od MIllera i banda zloodziei od dr.Ewy wyląduje na śmietnisku historii
              • ja-tarzan Re: Festiwal obłudy, zaprzaństwa i cynizmu 11.07.15, 10:48
                >>Festiwal obludy,POgardy dla POlactwa [...]

No tu akurat wierzę, boś w tym specjalistą ... drogi Lechowski, lata praktyki w resorcie dają takie doświadczenie ... ilu TW prowadziłeś?
              • wislocki12 Miłość do polactwa? 11.07.15, 11:51
                Czyżbyś uważał, że polactwo nie zasługuje na pogardę? :-(
                PS. Przypominam, że Komorowski przegrał zaledwie 2% głosów! ;-)
                PS2. Knajacki język, powiadasz? A posty lechowskiego i rzeszowskiego, że americano nie wspomnę, czytałeś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka