lechowski51 26.07.15, 08:20 w Warszawie jesienią!.Wreszcie zmienimy Konstytucję napisaną przez pijanego Kwaśniewskiego i Geremka nienawidzącego Polaków www.fakt.pl/polityka/sensacyjnie-wysokie-notowania-pis,artykuly,561534.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-tarzan Re: Będzie Budapeszt 26.07.15, 09:42 Jesteś członkiem PiS-u jak rozumiem, ale czy będziesz pracował nad tymi zmianami w konstytucji? Bo tak generalnie PiS-u się nie boję, ale ... jednak republika wyznaniowa? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Będzie Budapeszt 26.07.15, 11:49 "Republikę wyznaniową" widzisz,podobnie jak forumowe Ateistyczne Dewotki w chorych zwidach.Członkiem PiS-u nie jestem i nie byłem.Pisałem już tutaj,że mógłym gdyby była szansa wejścia do Sejmu,równie dobrze głosować na Ruch Narodowy czy partię Korwina Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Będzie Budapeszt 26.07.15, 13:03 >>"Republikę wyznaniową" widzisz,podobnie jak forumowe Ateistyczne Dewotki w chorych zwidach Czy artykuł autorstwa doktora Szczerskiego przewidywanego na ministra w kancelarii prezydenta uważasz za zwidy? Przecież artykuł linkowałem. >>Członkiem PiS-u nie jestem i nie byłem.Pisałem już tutaj,że mógłym gdyby była szansa wejścia do Sejmu,równie dobrze głosować na Ruch Narodowy czy partię Korwina OK, rozumiem, więc popierasz jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie przenoście 26.07.15, 11:51 Nie przenoście nam stolicy... ;-)) PS. Ciekawe, czy Orban przyjedzie do Budapesztu II, a jeśli tak, to czy przyjmie go Kaczyński. Ponad rok temu nie udało się mu. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nie przenoście 26.07.15, 13:44 Zapytaj Orbana.Musisz mnożyć te idiotyczne pytania?! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nie przenoście 26.07.15, 13:58 Z tego co przeczytałem to mąż stanu jakim jest Orban,doskonale rozumie to co stanie się jesienią w Polsce i jaką rolę w regionie ma pełnić nasz kraj www.fronda.pl/a/viktor-orban-polska-jest-silna-jak-nigdy,54591.html Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Nie przenoście 26.07.15, 15:06 A co niektorzy mowia,ze sie zwija i jest w ruinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Nie przenoście 26.07.15, 18:09 >>A co niektorzy mowia,ze sie zwija i jest w ruinie. Bo ona jest silna w swej ruinie, by nagle - jak za sprawa magicznej różdżki - odrodzić się jak Feniks z popiołów i tóż przed upływem kadencji nowej władzy byc ogłoszoną Wielką i Wspaniałą ... wtedy wiadomo czyją jest zasługą. Ot polityka Geniu droga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nie przenoście 26.07.15, 18:18 Zaczadzeni WSI-24 i GW mylnie interpretują zachodzące wokół nich zmiany.Podobnie zreszta jak piewcy "wspaniałego dooperelu".Polska na przestrzeni ostatnich 25 lat zmieniła się radykalnie.Powstało tysiące nowych sklepów,hoteli,restauracji,stacji beznynowych,warsztatów samochodowych itd.Wypiękniały polskie wsie.W tym czasie likwidowano szkoły,posterunki policji,połączenia kolejowe i autobusowe,sprzedano polskie fabryki i banki.Polacy stali się tanią siłą roboczą Europy,gdy w tym czasie dyrektorzy banków i inni menadżerowe zarabiają tyle samo co ich koledzy po drugiej stronie Odry.Reasumując!.Pracowici i przedsiębiorcy Polacy zrobili w ciągu tych ostatnich 25 lat gigantyczną pracę.Natomiast ci którzy zarządzają polskim państwem spie...li wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Nie przenoście 26.07.15, 18:44 Nie wierze w to,ze ktokolwiek z rzadzacych zmniejszy gigantyczne zarobki menadzerow.Nawet gdyby mogl to nie zechce,bo pousadza na tych stolkach swoich i nie bedzie chcial im nic zmniejszac (chyba,ze podatki). Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nie przenoście 26.07.15, 20:00 Wierzy się w Boga a otaczający cię świat należy oceniać na podstawie faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Albo się nie wierzy 26.07.15, 20:40 Albo jest się "ateistyczna dewotką", co by to nie mogło znaczyć, i się nie wierzy... Można też wiarę w Boga oceniać na podstawie faktów otaczającego świata! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kaczyński zawsze żywy! 26.07.15, 20:36 No tak, pora na rewolucję socjalistyczną pod wodzą... Kaczyńskiego! Kaczyński zawsze żywy! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Silna jak nigdy w historii 26.07.15, 20:50 Masz rację. Orban powiedział: „Polska powinna być liderem Środkowej Europy. Polska jest silna jak nigdy w historii. Polska popełniła najmniej błędów spośród państw Europy Środkowej. Tworzy się pole do znakomitej współpracy” – tak z zachwytem o naszym kraju mówił w sobotę Viktor Orbán, premier Węgier." Pozwolę sobie przypomnieć, że owa Polska, tak chwalona przez Orbana, od 8 lat znajduje się pod rządami Platformy Obywatelskiej. Głosujcie na PiS! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Despekt 26.07.15, 20:43 Muszę, bo uważam, że po owym despekcie Orban w Budapeszcie II nad Wisłą już się nie pojawi! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Despekt 26.07.15, 21:35 Czy ty nie umiesz sklecić swojej opinii w jednym poście?.A twoje prognozy co do wyborów są tak samo trafne,jak wypełnianie obietnic wyborczych przez cwaniaków z PO.Mam ci przypomnieć twoje prognozy przed wyborami prezydenckimi?! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Condicio sine qua non 26.07.15, 21:48 Uważam, że odpowiadanie na każdy list (post) jest warunkiem sine qua non dobrego wychowania. :-) To nie były prognozy, to były ostrzeżenia. Teraz też ostrzegam! ;-)) PS. Przyznaj, że z Orbanem nie poszło Ci najlepiej... ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś