Dodaj do ulubionych

Cała prawda o Arcycanda de Luxe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 20:20
Właśnie wróciliśmy z tego hotelu i w naszej opinii hotel ten z De Luxe nie ma nic wspólnego.
Powinien mieć maksymalnie 4 gwiazdki. Na pierwszy rzut oka jest fajny. Ale wszystko tkwi w szczegółach:
- bardzo wolne i duszne windy, które są sauną
- wyposażenie pokoi znacznie gorsze niż w tańszym bliźniaczym hotelu Leodykia.
- pokój z widokiem na morze może oznaczać widok na neon hotelu Leodykia. Za bardzo dużego tipa przenieśli nas do pokoju z centralnym widokiem na morze ( za który już raz zapłaciliśmy).
- soki z automatu. Za świeżo wyciskane trzeba zapłacić 2 EUR.
- lody w tym hotelu oznaczają maksymalnie dwie gałki ( waniliową i czekoladową) przy basenie w pomiędzy 11 a 12. Później można sobie kupić.
- bardzo niemiła obsługa.
- mini bar w tym hotelu oznacza tylko trzy puszki napojów gazowanych na cały pobyt.
- jedzenie nie jest wcale tak rewelacyjne.
- byliśmy w czasie Euro 2012. W czasie meczy Polaków wyłączali klimatyzację w Point Barze.
Jak grali Niemcy klimaytyzacja działała super.
- mały ogród zagrodzony taśmami, żeby przypadkiem ktoś nie wszedł na trawę.

Spędziliśmy tam dwa tygodnie i były to pierwsze wakacje, gdzie marzyliśmy żeby się już skończyły. Byliśmy już w kilku hotelach klasy De Luxe i ten jest zdecydowanie najgorszy.
Za te pieniądze można naprawdę pojechać do o wiele lepszego hotelu.

W zeszłym roku byliśmy w o wiele tańszym hotelu w na Riwierze Tureckiej. W naszej opinii był on bajką w porównaniu z Arycandą.
Jeżeli bardzo chcecie jechać do hotelu Kirmana wybierzcie Loedykię. Zapłacicie mniej kasy a hotel jest o wiele lepszy niż Arycanda.

Obserwuj wątek
    • travelmax Re: Cała prawda o Arcycanda de Luxe 20.06.12, 20:46
      Bardzo Ci dziękujemy za tak obszerny opis tego co Ci się nie podobało.
      Teraz na pewno nikt tam nie pojedzie i wybierze Leodykie.
      • Gość: Johny721 Re: Cała prawda o Arcycanda de Luxe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 06:26
        Zapomniałem jeszcze dodać, że ręczniki plażowe wymieniane są co trzy dni.
        W innych hotelach klasy De Luxe jest to nie do pomyślenia.
        • goherek1 Re: Cała prawda o Arcycanda de Luxe 11.07.12, 21:25
          byłam w tym hotelu i nie zgadzam się z Tobą. ręczniki można było wymieniać codziennie ale do godziny 10.30.
      • Gość: roger koszmar ... IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 21:05
        travelmax napisał:

> Teraz na pewno nikt tam nie pojedzie i wybierze Leodykie.

Ciebie tez zniechęciły te ciasne i duszne windy ? Ja sobie nie wyobrażam jak można spędzić dwa tygodnie w dusznej windzie ...
        • travelmax Re: koszmar ... 24.06.12, 18:19
          Starałem się psychologicznie pocieszyć człowieka, tyle zapłacił za hotel "de lux" (klasy wakacyjnej).
          • Gość: waldi Re: koszmar ... IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.12, 19:24
            no .... ciasne... to jeszcze....ale duszne.....odbieramy dwie gwiazdki.......
    • Gość: ija Re: Cała prawda o Arcycanda de Luxe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 01:25
      Człowieku współczuję ci, trzeba było siedzieć w domu no może w Leodyki, co nie ma dusznych wind z panoramicznym widokiem na morze zapierającym dech w piersiach tylko na hol i restaurację , co basen ma wciśnięty pomiędzy budynki gdzie duszno nie do opisania , gdzie jest tylko namiastka ogrodu bo większa część należy do Arycandy, gdzie cena jest znacząco wyższa za te same usługi , zastanawiam się zresztą jak można to porównać będąc tylko w jednym hotelu.
      Napisz gdzie byłeś w zeszłym roku w de lux to porównamy. Osobiście byłam , sprawdziłam i nie zgadzam się z ani jednym słowem.
      • Gość: waldi Re: Cała prawda o Arcycanda de Luxe IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.12, 23:47
        a jak wyglada z korzystaniem z infrastrukturu hotelu w ktorym nie mamy pobytu.............. bo biuro(tui) o tym nic nie pisze
      • Gość: Johny721 Re: Cała prawda o Arcycanda de Luxe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 13:34
        Nasza koleżanka w tym samym czasie mieszkała w Leodyki także wiem co mówię.
        A jak nie wiesz co to znaczy De Luxe to jedź do MITSIS BLUE DOMES na Kosie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka