04.08.15, 07:41
i inne Ateistyczne Dewotki,tez możecie odzyskać spokój
wpolityce.pl/gwiazdy/261238-muniek-staszczyk-o-zyciu-po-nawroceniu-dawniej-bylem-klebkiem-nerwow-a-teraz-jest-we-mnie-spokoj
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Wisłocki 04.08.15, 08:37
      Ja jestem spokojna w przeciwienstwie do ciebie.Jedyne co mnie czasem zaniepokoi (i zadziwi) to twe agresywne wpisy.
    • mar1mar1 Re: Wisłocki 04.08.15, 08:45
      Nie ma innych ateistycznych dewot, jest tylko wielonickowy troll idiota piszący ze sobą i komentujący sam siebie. Wątpię żeby cokolwiek z tego co podlinkowałeś zrozumiał choć próba nie strzelba. A nóż coś trafi do tego zakutego...
      • genia50 Re: Wisłocki 04.08.15, 09:01
        Zrozumialam,ze NIGDY nie wolno nawet probowac narkotykow i nie przesadzac z alkoholem i innymi uzywkami,prowadzic higieniczny tryb zycia,bo mozna nie miec tyle szczescia co Muniek(ktoremu zycze jak najlepiej)i nigdy nie zaznac spokoju,a wrecz sie unicestwic.
      • wislocki12 "Ten zakuty wielonickowy troll idiota" 04.08.15, 11:57
        Myślę, że słowa: "niewybaczenie, zawiść, zazdrość, brak miłosierdzia i trzymanie tych wszystkich złych emocji w sobie, to nas niszczy" Muniek kieruje również do Ciebie... :-)
    • wislocki12 Lechowski 04.08.15, 11:54
      Myślę, że Staszczyk ma rację, pisząc: "niewybaczenie, zawiść, zazdrość, brak miłosierdzia i trzymanie tych wszystkich złych emocji w sobie, to nas niszczy. Warto, abyś o tym pamiętał Ty, lechowski, i inne dewotki katolickie też! ;-))
      • lechowski51 Re: Lechowski 04.08.15, 18:33
        Nikomu nie zazdroszczę,z nikim nie jestem pokłócony,wybaczyłem już dawno,każde świństwo jakie wobec mnie popełnili niedobrzy ludzie.Tak więc to nie mnie mówi Muniek
        • e-zyleta Re: Lechowski 04.08.15, 19:01
          Odwrotność twego postępowania.
          • e-zyleta Re: Lechowski 04.08.15, 19:06
            Czytaj katabasie :ateista.blog.pl/2007/11/11/duchowosc-ateistow/
        • edekzgredek99 Re: Lechowski 04.08.15, 19:37
          Ojej lechowski to prosimy fotkę z aureolą ;)
          Myślę jednak, że znaczna większość odbiera cię inaczej. Przecież ty wredny jesteś jak mało kto
          • peres3 Re: Lechowski 04.08.15, 20:30
            edekzgredek99 napisał(a): "Przecież ty wredny jesteś jak mało kto"
            Lechowski to jest nawiedziny dewiant .
            Nie próbuj się kopać z koniem .....

• wislocki12 Rachunek sumienia? 04.08.15, 22:06
          Naprawdę nie zazdrościsz mi kindersztuby, co by to nie miało znaczyć, i nie kłócisz się ze mną, ba, wybaczyłeś mi wszystko, w czym nie zgadzałem się z Tobą, że o świństwach, które popełniłeś wobec innych forumowiczów, nie wspomnę? :-((
          PS. Jak rozumiem, to się nazywa rachunkiem sumienia... Powinien być szczery, że o żalu za grzechy nie wspomnę! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka