lechowski51 04.08.15, 07:41 i inne Ateistyczne Dewotki,tez możecie odzyskać spokój wpolityce.pl/gwiazdy/261238-muniek-staszczyk-o-zyciu-po-nawroceniu-dawniej-bylem-klebkiem-nerwow-a-teraz-jest-we-mnie-spokoj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genia50 Re: Wisłocki 04.08.15, 08:37 Ja jestem spokojna w przeciwienstwie do ciebie.Jedyne co mnie czasem zaniepokoi (i zadziwi) to twe agresywne wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Wisłocki 04.08.15, 08:45 Nie ma innych ateistycznych dewot, jest tylko wielonickowy troll idiota piszący ze sobą i komentujący sam siebie. Wątpię żeby cokolwiek z tego co podlinkowałeś zrozumiał choć próba nie strzelba. A nóż coś trafi do tego zakutego... Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Wisłocki 04.08.15, 09:01 Zrozumialam,ze NIGDY nie wolno nawet probowac narkotykow i nie przesadzac z alkoholem i innymi uzywkami,prowadzic higieniczny tryb zycia,bo mozna nie miec tyle szczescia co Muniek(ktoremu zycze jak najlepiej)i nigdy nie zaznac spokoju,a wrecz sie unicestwic. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Ten zakuty wielonickowy troll idiota" 04.08.15, 11:57 Myślę, że słowa: "niewybaczenie, zawiść, zazdrość, brak miłosierdzia i trzymanie tych wszystkich złych emocji w sobie, to nas niszczy" Muniek kieruje również do Ciebie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Lechowski 04.08.15, 11:54 Myślę, że Staszczyk ma rację, pisząc: "niewybaczenie, zawiść, zazdrość, brak miłosierdzia i trzymanie tych wszystkich złych emocji w sobie, to nas niszczy. Warto, abyś o tym pamiętał Ty, lechowski, i inne dewotki katolickie też! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowski 04.08.15, 18:33 Nikomu nie zazdroszczę,z nikim nie jestem pokłócony,wybaczyłem już dawno,każde świństwo jakie wobec mnie popełnili niedobrzy ludzie.Tak więc to nie mnie mówi Muniek Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Lechowski 04.08.15, 19:06 Czytaj katabasie :ateista.blog.pl/2007/11/11/duchowosc-ateistow/ Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Lechowski 04.08.15, 19:37 Ojej lechowski to prosimy fotkę z aureolą ;) Myślę jednak, że znaczna większość odbiera cię inaczej. Przecież ty wredny jesteś jak mało kto Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Lechowski 04.08.15, 20:30 edekzgredek99 napisał(a): "Przecież ty wredny jesteś jak mało kto" Lechowski to jest nawiedziny dewiant . Nie próbuj się kopać z koniem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Rachunek sumienia? 04.08.15, 22:06 Naprawdę nie zazdrościsz mi kindersztuby, co by to nie miało znaczyć, i nie kłócisz się ze mną, ba, wybaczyłeś mi wszystko, w czym nie zgadzałem się z Tobą, że o świństwach, które popełniłeś wobec innych forumowiczów, nie wspomnę? :-(( PS. Jak rozumiem, to się nazywa rachunkiem sumienia... Powinien być szczery, że o żalu za grzechy nie wspomnę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś