polak1706 11.08.15, 21:00 wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Seks-dopalacze-alkohol-Impreza-tylko-dla-doroslych-Nie-tak-sie-bawi-twoje-dziecko-na-wakacjach,wid,17767736,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 2 godziny w tygodniu 11.08.15, 21:35 I to wszystko w katolickim kraju nad Wisłą, gdzie w każdej szkole, każdy uczeń ma 2 godziny tygodniowo na zgłębianie tajemnic Biblii? ;-)) PS. Postuluję, aby każda grupa wakacyjna miała zapewnioną opiekę katechetyczną, najlepiej w osobie ks. Gila, że o abp Wesołowskim, nie wspomnę... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: 2 godziny w tygodniu 12.08.15, 08:21 Panie Wisłocki co panu te dzieci zrobiły, że tak je srogo pan chcesz karać? ;) Opieka katechetyczna tu nic nie da bo kulturę i wartości wynosi się z domu. A nasze społeczeństwo zeszło na psy, nie obrażając psów. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: 2 godziny w tygodniu 12.08.15, 08:47 >>I to wszystko w katolickim kraju nad Wisłą, gdzie w każdej szkole, każdy uczeń ma 2 godziny tygodniowo na zgłębianie tajemnic Biblii? ;-)) Jeśli nie rodzic nie zdecyduje inaczej. >>PS. Postuluję, aby każda grupa wakacyjna miała zapewnioną opiekę katechetyczną, najlepiej w osobie ks. Gila, że o abp Wesołowskim, nie wspomnę... :-( Zawsze są pewne części wypowiedzi, których nie ma sensu komentować. ... powoli dochodzisz do poziomu, gdzie trzeba się natrudzić, by znaleźć coś wartego skomentowania ;) Nie idź tą drogą... Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: 2 godziny w tygodniu 12.08.15, 18:47 A ja postuluję, by każdej grupie wręczano DUREKSA bo jest coraz gorzej i nie do opanowania polska.newsweek.pl/obozy-nastolatkow-to-warsztaty-z-wychowania-seksualnego-newsweek-pl,artykuly,343011,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: 2 godziny w tygodniu 12.08.15, 19:09 >>A ja postuluję, by każdej grupie wręczano DUREKSA Ja bym jednak najpierw zaapelował do rodziców, by wychowali dzieciarnie tak, by nie ćpało, nie chlało i nie dupcyło z kim popadnie na haju. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: 2 godziny w tygodniu 12.08.15, 19:57 Rodzice są zadowoleni że ich "dryblasa" nie ma w domu bo jest spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kapelan kolonijny? 12.08.15, 21:16 Myślę, że mimo wszystko przesadzasz, tak nachalnie naganiając klientelę Durexowi. Uważam ponadto, że obligatoryjny kapelan dla każdej grupy kolonijnej to znacznie lepsze rozwiązanie! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Wakacje 2015 :-) 11.08.15, 22:04 W tym przypadku zgodze sie z toba,bo podobnie jest na dyskotekach miedzyszkolnych(tylko tutaj dzieci wracaja do domow i dziwne ze rodzice nic nie widza). na lekcjach trudno przekrzyczec uczniow aby im cos wytlumaczyc.Od kiedy szkoly usunely ze swoich" cennych "murow zabawy szkolne,a kolonie to zbieranina uczestnikow i wychowawcow z calej Polski,gdzie nikt nikogo nie zna i z nikim sie nie liczy ,tak jest.Uczen nawet zbir zas jest" cenna" sztuka i musi przechodzic z klasy do klasy,aby rodzice sie nie obrazili,bo moze sa "kims"?Zwalnia sie dobrych nauczycieli,aby nie wymagali zbyt wiele ,a zostawia sie "fajnych"itp. Odpowiedz Link Zgłoś
milutek3 Re: Wakacje 2015 :-) 12.08.15, 19:29 genia50 napisał(a):Zwalnia sie dobrych na uczycieli,aby nie wymagali zbyt wiele ,a zostawia sie "fajnych"itp. genia50 odp. napisz swoich ! to będzie bardziej sprawiedliwie i "MORALNIE" Odpowiedz Link Zgłoś
milutek3 Re: Wakacje a gdzie "Palacz" ? 12.08.15, 19:43 tak mi jakoś smutno ! bez _Pani ! córy chyba są z Panią , (bez pana) opalają się i sieją zgorszenie dla całej W----si ! , proszę się nie martwić Pietrek K. zawsze pomoże ! szczęścia nie skąpi (*¸˛*) ...... Odpowiedz Link Zgłoś