Dodaj do ulubionych

Wiadomo, cykliści...

21.10.15, 22:33
Czytam na forum:
- "Wczoraj totalny luzik, wiadomo (się rozpadało) i nici z jazdy, dzisiaj chodź słońca brakowało udało mi się 65 km wykręcić rowerkiem".
- "Ja dzisiaj jezdzilam 2,5 godziny od 17,30 do 20,00 i bylo fajnie;maly ruch,nawet cieplo,tak ze nie zaluje."
- "udało i mi się wykręcić 40 km , pogoda fajna choć było czuć chłodnawe powietrze"
- "Takie skromne 45 km dzisiaj dla podtrzymania kondycji"
- "i mi udało się 40 km przekręcić dziś:) warto było się posiłować z wiatrem"
Zastanawiam się czasem, kiedy ci ludzie śpią, posilają się, pracują, czytają, opiekują się dziećmi i... kochają się? :-((
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Wiadomo, cykliści... 21.10.15, 22:48
      Jazdę uskuteczniam w przerwie miedzy tymi wszystkimi wymienionymi czynnosciami :)
    • polak1706 Re: Wiadomo, cykliści... 21.10.15, 23:22
      Toś ty niegramotna :-(
      • wislocki12 To widać, słychać i czuć! 22.10.15, 00:22
        No tak, to widać, słychac i czuć! ;-))
    • edekzgredek99 Re: Wiadomo, cykliści... 22.10.15, 09:18
      Chyba czynia to wszystko zimowa pora a w sezonie pelen luzik ;) i tak to sie kreci ;)
    • 4vardtramp Re: Wiadomo, cykliści... 22.10.15, 13:12
      Gdybyś wisłocki12 zamiast nocnego hejtowania wszystkiego co prawe, przeznaczył trochę energii na sport, to byś ogarnął w końcu, że życie toczy się głównie w realu, i że Twoje na nie spojrzenie ukształtowane przez gazetę jest skrzywione jak twój kręgosłup. Moralny również.
      • edekzgredek99 Re: Wiadomo, cykliści... 22.10.15, 13:26
        Jakos strasznie sie kolego napinasz. A to niebezpieczne jest. Zylka moze peknac. Czy w realu tez jestes taki sztywny jak g.... w przereblu?
      • wislocki12 Nieustannie uganiam się 23.10.15, 21:50
        Jak to? Przecież nieustannie uganiam się za wszelkimi odmianami głupoty, ze o kretyństwie nawet już nie wspomnę! ;-))
      • wislocki12 Skąd my to znamy? 23.10.15, 22:03
        Przepraszam bardzo, ale nie jestem do końca w stanie pojąć, co według Ciebie jest prawe, bo chyba nie o PiS Ci chodzi, jak podejrzewam! ;-))
        PS. Też nie jestem zadowolony ze swojego kręgosłupa ideologicznego. Skąd my to znamy? Myślę, że mógłby być bardziej prawy! "Moralny również!" :-))
    • subiektyvna Re: Wiadomo, cykliści... 22.10.15, 13:33
      dla chcącego nic trudnego :] wisłocki12

mniej czasu spędzaj przed komputerem a zobaczysz jak dużo czasu ci przybędzie
      • wislocki12 Dziękuje, postoję! 23.10.15, 21:53
        Tak jak palaczowi67? Dziękuje, postoję!
      • wislocki12 A skąd wiesz? 23.10.15, 23:07
        Ciekawe, skąd wiesz? ;-))
    • e-zybi Re: Wiadomo, cykliści... 22.10.15, 14:19
      Czytam na forum i zastanawiam się - piszesz,
      a to sprawa penie wislocki12 jest oczywista.
      Wystarczy tylko chcieć by móc... łaskawco
      cyklista - człowiek zorganizowany nie pi... ;-)
    • zolza670 Re: Wiadomo, cykliści... 22.10.15, 17:12
      Dla chcącego nic trudnego ;-)))
    • ja-tarzan Re: Wiadomo, cykliści... 23.10.15, 16:34
      Drogi Wisłocki,

Już chyba kiedyś Ci tłumaczono, więc czemu dalej nie rozumiesz?

Czemu sądzisz, że chcąc spędzić 2-3 godziny aktywnie to trzeba od razu z całego życia rezygnować?

Patrząc na to ile czasu poświęcasz na forum, to sam chyba żyjesz powietrzem, książki nie miałeś w ręku nigdy, dziecko widziałeś w markecie, a seks uprawiasz na otwartej obok stronie internetowej ;)
      • wislocki12 Cyklizm (co by to nie miało oznaczać) 23.10.15, 23:50
        Może nawet i masz rację, ale nie bardzo rozumiem, co może mieć wspólnego cyklizm (co by to nie miało oznaczać) z podtrzymywaniem życia, czytelnictwem i wychowaniem dzieci, że o... seksie już nawet nie wspomnę! ;-))
    • kolekcjonerkosci69 Re.do wisłosia łosia12 23.10.15, 21:17
      a kiedy śpisz Ty skoro non stop piszesz pierdoły na forum??
      Jesteś jak lechowski- taki sam upierdliwiec...
      • genia50 Re: Re.do wisłosia łosia12 23.10.15, 21:37
        Ja tez duzo pisze i na pewno wielu sie to nie podoba(czesto mam inne poglady)ale lubie od czasu do czasu cos wtrącic i nie mam zamiaru przestac,chyba ze mnie xulu bedzie kasował.
        • kolekcjonerkosci69 Re: Re.do wisłosia łosia12 23.10.15, 22:08
          Gieniu... kochaniutka...ja do Ciebie nic nie mam.no chyba że Ty to kolejne wcielenie wisłosia-łosia12?jak widzisz ja bardzo często się nie pojawiam w przeciwieństwie do Was... ktoś musi pracować na socjal dla nierobów-emerytów i rencistów o górnikach już nie wspomnę...
          • genia50 Re: Re.do wisłosia łosia12 23.10.15, 22:24
            Musze cie uspokoic,ze nie zyje na Twoj koszt i szanuje wszystkich ciezko,uczciwie pracujacych.
            • kolekcjonerkosci69 Re: Re.do gieni 23.10.15, 22:30
              Kamień z serca kobieto...kamień z serca....dziękuj!!!
    • wislocki12 Może to wszystko zamiast? 23.10.15, 23:03
      Kochani cykliści! Chyba źle mnie zrozumieliście... Nic przeciwko Wam, ani jeździe rowerze nie mam. Nie podobają się mi tylko wszechobecne już Internecie wpisy w takim choćby stylu:
      - "Wczoraj totalny luzik, wiadomo (się rozpadało) i nici z jazdy, dzisiaj chodź słońca brakowało udało mi się 65 km wykręcić rowerkiem".
      - "Ja dzisiaj jezdzilam 2,5 godziny od 17,30 do 20,00 i bylo fajnie;maly ruch,nawet cieplo,tak ze nie zaluje."
      - "udało i mi się wykręcić 40 km , pogoda fajna choć było czuć chłodnawe powietrze"
      - "Takie skromne 45 km dzisiaj dla podtrzymania kondycji"
      - "i mi udało się 40 km przekręcić dziś:) warto było się posiłować z wiatrem"
      Zastanawiam się czasem, o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi? I kiedy ci ludzie śpią, posilają się, pracują, czytają, opiekują się dziećmi, kochają się? A może to wszystko zamiast? :-((
    • 4vardtramp Re: Wiadomo, cykliści... 24.10.15, 10:32
      Takie teraz są czasy, że wiele osób chce i może się z innymi podzielić swoimi emocjami lub osiągnięciami. Jest to też forma zachęty do wspólnej zabawy.
      Ale pan wisłocki12 pozjadał wszystkie lewackie rozumy i prowokuje i nie robi na nim wrażenia, że już dawno traktowany jest na forum jak swoiste kuriozum, folklor, cepeliada.
      Teraz wypada założyć mu czapkę leninówkę, w łapę dać teczkę z jego własnej skóry (świńskiej) a na plecy zarzucić czarny płaszcz i zatrudnić jako kustosza czerwonego skansenu.
      • wislocki12 Lewactwo cyklistyczne 24.10.15, 11:12
        I to już wszystkie twoje rzeczowe argumenty? Najbardziej wyszukany wydaje się być ten związany ze świńską, tj. moją skórą... :-((
        PS. Naprawdę uważasz, że sceptyczny stosunek do cyklistów to wyróżnik światopoglądu lewicowego? ;-))
        PS2. Nie zgadzam się z poglądem, że folklor to kuriozum. :-(
        PS3. Myślę, że kustosz czerwonego skansenu powinien nosić czerwony płaszcz... ;-)
    • ursi51 Re: Wiadomo, cykliści... 24.10.15, 14:47
      Odczepcie się od Wisłockiego. Gdyby nie on, to forum by umarło.
      • genia50 Re: Wiadomo, cykliści... 24.10.15, 15:21
        Potwierdzam,byloby nudne i rzadko odwiedzane.Przypominaloby rubryke starych i często nieaktualnych ogloszen.
    • lechowski51 Re: Wiadomo, cykliści... 24.10.15, 18:07
      wisłocki przy mojej skromnej pomocy zarżnął rzeszowskie forum,teraz swoim lewackim mendzeniem kończy forum tarnobrzeskie.I bardzo dobrze!
      • palacz67 Re: Wiadomo, cykliści... 24.10.15, 18:15
        Nie uda mu się to, bo ja tu mam kącik życzliwości i czekam w nim na życzenia świąteczne a może nawet Mikołaj tam wpadnie, pzdr.
        • edekzgredek99 Re: Wiadomo, cykliści... 26.10.15, 08:33
          Najblizsze swieto to 1 listopada. Czy juz przyjmuje pani zyczenia ?
      • edekzgredek99 Re: Wiadomo, cykliści... 24.10.15, 19:02
        Lechowski, mielecki macaczu kur przypominam ci, ze to ty niszczysz to forum mendzeniem swym, agresja i chamstwem
      • wislocki12 Moralność Klechowskiego 24.10.15, 20:39
        No tak, jak wislocki ukraść to źle, a jak Klechowski - to dobrze! ;-))
      • kolekcjonerkosci69 Re:do lechowskiego 25.10.15, 20:09
        "Spieprzaj dziadu" do swojego ogrodka.Tylko sie ne obraż bo właśnie tak mówił Twój GURU ktorego braciszek zalatwil brzoza...
    • genia50 Re: Wiadomo, cykliści... 25.10.15, 20:17
      Ja dzisiaj nie jezdzilam na rowerze i moze dlatego (?)ugotowalam pracochlonny obiad.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka