Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsze i najprzystojniejsi!

03.11.15, 23:09
"Fakt" ogłosił był właśnie konkurs na najprzystojniejszego posła. A ja proponuję konkurs na najpiękniejszą posłankę i najprzystojniejszego posła z Podkarpacia! Zapraszam! :-))

"Najprzystojniejsi polscy posłowie i senatorowie
W nowym sejmie i senacie nie zabraknie starych wyjadaczy, ale pojawią się też zupełnie nowe twarze. Ale w tym rankingu poglądy polityczne czy przekonania nie mają żadnego znaczenia, liczy się tylko uroda. Zobacz najprzystojniejszych posłów i senatorów nowej kadencji! Jest co podziwiać!"

www.fakt.pl/moda-i-uroda/najprzystojniejsi-poslowie-i-senatorowie,galeria,588263.html
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 03.11.15, 23:22
      a tego tam nie ma :-((
      www.gazetaprawna.pl/galerie/645577,duze-zdjecie,1,niesiolowski_brudzinski_ten_prostak_pawlowska_taka_grubsza_oni_pracuja_na_to_zebysmy_mieli_40_proc_poparcia.html
      • wislocki12 A Winnicki i owszem! 03.11.15, 23:28
        Jest, ale w tej kategorii nie startuje. A Winnicki i owszem! ;-))
    • genia50 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 04.11.15, 10:22
      Zawsze pociesza sie niezbyt " urodnych",ze liczy sie dusza a nie wyglad,ale mimo tego jednak przy wyborze sympatii (przewaznie i raczej na poczatku ) wygrywa powierzchownosc.Jednak z politykow nikt mi sie nie podoba,nawet ci przystojni.Zeby zostac politykiem trzeba miec taki charakter,ktorego bardzo nie lubie i on rzutuje na calosc postaci.
      • edekzgredek99 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 04.11.15, 10:51
        Pani Geniu a ja sie pani podobam? Wiem, ze z panem Wislockim nie wygram ale od lechowskiego to jestem duzo ladniejszy i milszy.
        • genia50 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 04.11.15, 13:31
          Tak,od pierwszego spojrzenia....na wpis w watku!
          • edekzgredek99 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 04.11.15, 14:12
            Bo ja to sie z reguly podobam kobietom, no ale zawsze znajdzie sie jakis wyjatek nieczuly na moje wdzieki i urode. Ciesze sie bardzo ze pani nie nalezy do tych wyjatkow.
        • wislocki12 Całe szczęście! 04.11.15, 21:46
          Całe szczęście, że forum nie jest multimedialne! :-)
          • genia50 Re: Całe szczęście! 04.11.15, 21:55
            Samo forum nie,ale mozna rozmawiac przez skypa i podlaczyc kamerke jak ktos bardzo chce.Czasami wystarczy intuicja i wyobraznia.
            • wislocki12 Wolę nie... 04.11.15, 22:21
              Wiem, ale forum mnie całkowicie satysfakcjonuje :-))
              • genia50 Re: Wolę nie... 05.11.15, 11:38
                Mnie tez ,ale nie wiem czy p.Edka?Kiedys Go o to zapytam.
              • edekzgredek99 Re: Wolę nie... 05.11.15, 11:52
                A mnie nie, ze uprzedze pytanie pani Geni, bo ja taki "paczacz" jestem. Lubie patrzec i podziwiac.
                • wislocki12 Wolę być niewidzialny 05.11.15, 12:36
                  Ja też, ale sam wolę być niewidzialny... ;-))
                  • 4vardtramp Re: Wolę być niewidzialny 05.11.15, 12:52
                    I edek i wisłocki12 doznania swoje czerpią z podglądactwa, które im się w ich zwiędłej samotności jako jedyna rozrywka pozostał.
                    Najpierw podglądają, a potem walą z pamięci...

• edekzgredek99 Re: Wolę być niewidzialny 05.11.15, 13:40
                      Pamieciowka zawsze zdrowsza od, jak to "pieknie" okresliles, walenia kozy. Miej sie sie na bacznosci aby czego nie zlapac.
                    • wislocki12 "Walenie z pamięci" 05.11.15, 13:57
                      I pomyśleć tylko, że wszytko zaczęło się od ogłoszenia plebiscytu na na najbardziej przystojnego posła i najpiękniejszą posłankę. ;-))
                      • edekzgredek99 Re: "Walenie z pamięci" 05.11.15, 14:13
                        Ale to nie ja. To on zaczal. ;)
    • ursi51 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 05.11.15, 14:39
      Wszyscy są najpiękniejsi. Przecież to nasi wybrańcy, jak mówi Wisłocki 12, co by to nie mogło znaczyć.
    • edekzgredek99 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 05.11.15, 17:35
      To moze oglosmy plebiscyt na najprzystojniejszego Tarnobrzezanina i najpiekniejsza Tarnobrzezanke? Bedzie tak swojsko ;)
      • genia50 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 05.11.15, 17:51
        Panie Edku to nie wypali,bo sie nie ujawnimy,a tak bez nas to bedzie niepelny plebiscyt.
        • edekzgredek99 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 05.11.15, 17:56
          Pani Geniu, nie ukrywam ze licze na jakies wyroznienie.
          • genia50 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 05.11.15, 18:12
            Jedynie pocieszajace jest to ze pewne osoby sa spoza Tbg-u i nie moglyby startowac z powodu regulaminu w zwiazku z tym nasze szanse by urosly.
            P.S.Ja pana moge podac jako kandydata ale w jaki sposob i do kogo?
            • edekzgredek99 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 05.11.15, 18:23
              Ja od początku miałem na myśli panią, pani Geniu.
              Tutaj zgłaszajmy kandydatury. Ja zgłaszam panią i pana Wisłockiego oraz taką jedną panią z warzywniaka
              • genia50 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 05.11.15, 18:27
                No to ja podaje pana -Edward Z. z forum Tarnobrzeg.
                P.S.Mnie niech pan nie podaje,bo ja jestem jeszcze bardziej wstydliwa niz pan.
                • edekzgredek99 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 05.11.15, 18:36
                  Już panią podałem. Należy się pani to wyróżnienie.
                  • genia50 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 05.11.15, 18:47
                    Dziekuje serdecznie.Nie trzeba bylo.Dzisiaj rozbolal mnie zab na przodzie i jak sie nie da wyleczyc i trzeba bedzie usunac,to sie nie nadam....
                    • edekzgredek99 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 05.11.15, 18:55
                      Ależ pani Geniu ja tu nie widzę bardziej atrakcyjnej kobiety. Pani ma tyle ciepła w sobie i radości i uroku i tyle poczucia humoru. Jest pani wysportowana, przecież uprawia pani jazdę na rowerze. Jak najbardziej się pani nadaje. A ten ząb to drobiazg. Nikt nie zwróci uwagi
      • wislocki12 Najpiękniejszy i najbardziej przystojny! 05.11.15, 20:22
        Niech będzie, chociaż przecież nie o to chodziło! Zagłosuję pod warunkiem, że zgłoszony zostanie Kwadrat, co by to nie mogło oznaczać! ;-))
        PS. Głosuję, oczywiście, na Genię i Edwardaz Z.! :-))
      • wislocki12 Rezygnuję - są godniejsi! 05.11.15, 21:27
        A jak Genia i Edward Z. nie zgodzą się na kandydowanie, to zgłaszam p. Danutkę (nauczycielka) i, oczywiście, wielce zasłużonego dla tego forum, Klechowskiego, znanego przedsiębiorcę z Mielca! Nie mieszka w Tarnobrzegu? No to co, ale jak jest związany z tym forum! ;-))
        PS. Jakby trzeba było to jeszcze mam parę kandydatur.
        PS2. Z kandydowania rezygnuję. Uważam, ze są godniejsi. :-))
        • genia50 Re: Rezygnuję - są godniejsi! 05.11.15, 21:58
          Po slowach p.Edka (chyba?) przestal mnie bolec zab (bez tabletki),wiec wracam jeszcze na chwile na forum.Co do kandydowania i glosowania wypowiem sie jutro.Ale chyba zrezygnuje z kandydowania bo boje sie dentysty a to tchorzostwo ,czyli mnie dyskwalifikuje.
          • edekzgredek99 Re: Rezygnuję - są godniejsi! 06.11.15, 12:30
            Pani Geniu skoro uleczyłem panią słowem to może ja mam ukryty dar i zacznę leczyć dotykiem. Co pani o tym sądzi?
            • genia50 Re: Rezygnuję - są godniejsi! 06.11.15, 17:23
              Kiedys mielismy wspolnie zalozyc gabinet leczniczy ,juz bylismy "ugadani" ale nie wyszlo.Teraz tez moga byc jakies przeszkody...
              • wislocki12 Obiecująca współpraca? 06.11.15, 23:42
                Myślę, że w świetle rezultatów współpracy na tym forum wiele może się jeszcze zmienić! :-))
        • edekzgredek99 Re: Rezygnuję - są godniejsi! 06.11.15, 12:29
          Sam nie wiem. Najprzystojniejszym Tarnobrzeżaninem raczej nie może zostać najbrzydszy Mielczanin, a lechowski urodny nie jest. A pani Danuta? Przecież jest gruba.
          • genia50 Re: Rezygnuję - są godniejsi! 06.11.15, 17:31
            Wole aby startowal pan Edek niz lechowski51.Nie zaglosuje na lechowskiego51nawet gdyby chciano mnie przekupic i juz!
            P.S.Na temat kobiet sie nie wypowiadam zostawiam to meskiemu jury.
            • wislocki12 Nawet kosztem Klechowskiego 06.11.15, 21:44
              Ja też. ;-))
              PS. Ale kobiety dopuściłbym, nawet kosztem Klechowskiego, że o polaku1706 i mar1mar1 nawet już nie wspomnę! ;-))
            • zolza670 Re: Rezygnuję - są godniejsi! 07.11.15, 20:06
              Nie ma brzydkich kobiet. Każda jest piękna :-)))
              • wislocki12 Palacz czy... lechowski? 07.11.15, 20:20
                Palacz też? Chyba żartujesz! ;-)
                PS. Przepraszam za obcesowość, ale moim zdaniem za palacz67 ukrywa się Lechowski51!
                • genia50 Re: Palacz czy... lechowski? 07.11.15, 23:05
                  Mimo ze lechowski51 nie jest kibolem(a ci mi sie najbardziej nie podobaja bo sa łysi i nadmuchani),bo widzialam zdjecie to i tak nie jest ładny.
                  • edekzgredek99 Re: Palacz czy... lechowski? 08.11.15, 09:25
                    Nie da się ukryć że jest brzydki i to bardzo. Brak urody można jeszcze wybaczyć ale chamstwa i buractwa to juz nie.
                • edekzgredek99 Re: Palacz czy... lechowski? 08.11.15, 09:24
                  No to kiedy on te kury maca jak jednym cięgiem na forum siedzi? Chyba go z roboty wypieprzyli.
            • edekzgredek99 Re: Rezygnuję - są godniejsi! 08.11.15, 09:36
              Ale na tym forum prawie nie ma kobiet.
              • genia50 Re: Rezygnuję - są godniejsi! 08.11.15, 11:01
                Nadrabiamy iloscia wpisow,zeby wydawalo sie iz jest nas wiecej.Przynajmniej ja.A ze liczy sie ponoc jakosc a nie ilosc to nieprawda,bo teraz coraz wiecej zalezy od ilosci.
                • wislocki12 Tropem lechwskiego 08.11.15, 11:35
                  Jeżeli chcesz być efektywna, musisz pójść tropem Lechowskiego - założyć kilka kont! ;-))
                  • edekzgredek99 Re: Tropem lechwskiego 08.11.15, 12:54
                    I kilkanascie durnych watkow jak pani palacz.
      • palacz67 Re: Najpiękniejsze i najprzystojniejsi! 08.11.15, 11:10
        Tarnobrzeżanin piszemy z małej litery:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka