Dodaj do ulubionych

Pytanie do wislockiego12

12.11.15, 07:17
Nie jestem stałym obserwatorem tego forum ale zauważyłem, że najbardziej aktywnym jesteś Ty, wislocki12. Twoje posty chyba w 100% poświęcone są wyszukiwaniem w mediach informacji, które Twoim zdaniem są krytyczne wobec Pana Prezydenta Andrzeja Dudy, jego rodziny a także Pisu ze szczególnym uwzględnieniem Posła Antoniego Macierewicza, że o Prezesie Jarosławie Kaczyńskim nie wspomnę, przepraszam za zapożyczenie. Kiedyś lubowałeś się także w pytaniu "a co na to Episkopat?". Pytanie jest takie: kogo nie lubisz to już wiem, ale może byś też zaczął pisać posty na temat polityków i religii, które lubisz. Na razie jesteś monotematyczny.

P.S. czy naprawdę lubisz jak wielu Cię flekuje?
Obserwuj wątek
    • agnostyk48 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 07:23
      Odnośnie P.S. - wycofuję pytanie bo jest głupie, nikt nie lubi i jak go flekują
      choć zdaje są wyjątki.
      • wislocki12 Odpowiedź wislockiego12 12.11.15, 21:30
        Masz rację, twoje pytanie nie było przesadnie dociekliwe, niestety! Też bym skreślił! ;-((
    • genia50 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 08:22
      Skoro nie jestes obserwatorem forum ,to skad wiesz co i kto na nim pisze?Co prawda niezbyt dokładnie,ale jednak.
      • agnostyk48 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 18:25
        Może genia50 przeczytaj jeszcze raz mój post, napisałem, że nie jestem STAŁYM obserwatorem więc wynika z powyższego, że czasem czytuję między innymi Twoje posty, o których mam wyrobioną opinię i się z nią zgadzam.
        • genia50 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 19:50
          Widze nieścislosc w twoim pytaniu,skoro interesuja cie poglady Wislockiego12 dokladnie,to dokladniej czytaj posty,ktore pisze a w zwiazku z tym jak cie tak interesuje to bywaj czesciej na forum i tyle....nie bedziesz musial pytac i zakladac watku.
          • smieszekleszek Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 20:10
            Do agnostyka. Zjawiłeś się po raz pierwszy pod tym nick, na tym forum i od razu robisz wycieczki co do niektórych forumowiczów, a nie robisz w kierunku innych takich jak: Lechowski, palacz, trampek polak i inni, którzy są zbliżeni do twoich poglądów. Picu picu mój dziedzicu.
            • palacz67 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 20:34
              Agnostyk już byl na forum, pzdr.
              • wislocki12 Ale krótko 12.11.15, 21:20
                Ale krótko... ;-))
        • wislocki12 Zadanie służbowe? 12.11.15, 21:18
          Forum się nie obserwuje, w forum się uczestniczy lub... nie! ;-))
          PS. Chyba, że ma się zadanie służbowe! ;-))
        • wislocki12 Odpowiedź wislockiego12 12.11.15, 21:37
          Ja też się zgadzam ze swoją opinią o p. Geni i z jej poglądami, szczególnie w zakresie twojego agnostycyzmu. ;-))
          PS. Nie wiem, czy wiesz, że Kwaśniewski też deklarował się, że jest agnostykiem. Jakaś rodzina czy tylko sympatyk? ;-))
    • edekzgredek99 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 08:43
      A ja sie pytam dlaczego pan Wislocki Ci przeszkadza a upierdliwy staruch, mielecki macacz kur nie?
      • agnostyk48 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 18:28
        Edekzgredek źle mnie zrozumiałeś. Mnie wislocki12 nie przeszkadza, zadałem tylko pytanie dlaczego jest jednostronny i kogo lubi.
        • wislocki12 Kogo lubisz i dlaczego... Kaczyńskiego? 12.11.15, 21:08
          Dobre pytanie!
          Dlaczego jednostronny? Bo jestem bezkomprowisowy! :-))
          Kogo lubię? Wielu! Chociażby Petru! :-))
    • genia50 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 09:14
      Pytanie do ciebie;naprawde jestes agnostykiem?
      • agnostyk48 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 18:36
        Liczysz na jakieś zaświadczenie o moich przekonaniach religijnych?
        • genia50 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 19:45
          Nikt tu zaswiadczen nie przedklada ani nie zada tym bardziej ja.Jednak mam watpliwosci ,bo niby dlaczego agnostyk domagalby sie "lubienia"religii i jej przedstawicieli?Zmieniam pytanie;dlaczego wiec taki nick?
    • wislocki12 Odpowiedź wislockiego12 12.11.15, 12:23
      Nie żartuj, to tak jakbym zaczął namawiać Cię do krytycznych wypowiedzi o Panu Prezydencie Dudzie, Prezesie Jarosławie Kaczyńskim, pośle Antonim Macierewiczu, że o PiSie i EPiSkopacie już nawet nie wspomnę!
      PS. Z tymi, których lubię, jakoś sobie radzę. Gorzej z tymi, za którymi nie przepadam... :-(
      • agnostyk48 Re: Odpowiedź wislockiego12 12.11.15, 18:34
        Ja nie pytałem czy sobie radzisz z tymi, których lubisz, pytałem o to kogo lubisz, ale zdaje się, że się nie dowiem. Nie wymieniaj geni50, edkazgredka, leszkasmieszka i peresa bo to już wiem. Interesuje mnie Twoja opcja polityczno-społeczna, że o religijnej nie wspomnę.
        • wislocki12 Zgadnij, kto? 12.11.15, 20:56
          Religijna też?
          Ktoś w tym wątku już napisał:
          "Liczysz na jakieś zaświadczenie o moich przekonaniach religijnych?"
          Zgadnij, kto? ;-))
        • wislocki12 Preferencje religijne agnostyka? 12.11.15, 21:25
          Nie bardzo potrafię zrozumieć, co Ciebie, jako agnostyka, tak się przynajmniej nickiem deklarujesz, interesują moje opcje religijne, że o opcjach społeczno-politycznych nawet już nie wspomnę! :-((
    • wislocki12 Odpowiedź wislockiego12 12.11.15, 21:28
      Jak mnie flekują ludzie na twoim poziomie, to nawet bardzo lubię! ;-))
    • wislocki15 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 22:46
      No i doigrałeś się agnostyk! Wislocki12 i jego sfora spod znaku sierpa i młota rzuciła się się na Ciebie z pazurami. Jednego Ty i reszta jednak się dowiedziała, wislocki12 lubi Petru, czyli szefa ugrupowania będącego klonem PO i pomiotem UD, UW a przede wszystkim wiernego uczeń Balcerowicza i szpica banksterów. Dobra rada, ja jestem na tym forum od dawna i wiem, że z wislockim12 i jego świtą możesz dyskutować do końca świata i 1 dzień dłużej, więc olej ich bo ci ludzie nie tylko czerpią przyjemność z opluskwiania innych ale i pewnie istnieje w ich działaniu aspekt finansowy. Mam oczywiście na myśli wislockiego12 bo reszta robi to jak ktoś już napisał ze zwyczajnej głupoty.
      • agnostyk48 Re: Pytanie do wislockiego12 12.11.15, 23:01
        Dzięki za dobrą radę.
        • wislocki12 Nie ma za co! 12.11.15, 23:11
          Nie ma za co! Zawsze służę pomocą!
          • agnostyk48 Re: Nie ma za co! 13.11.15, 09:14
            Nie wcinaj się, dziękowałem za radę wislockiemu15 i skorzystam.
            • smieszekleszek Re: Nie ma za co! 13.11.15, 12:01
              Masz wybór miedzy cholerą a dżumą, lub kościołem a bogiem
            • wislocki12 Tylu się tu wislockich porobiło 13.11.15, 12:09
              O, przepraszam! Tylu się tu wislockich porobiło, że trudno się nie pomylić! ;-))
      • wislocki12 "Szpica banksterów" 12.11.15, 23:09
        No tak, "Wislocki12 i jego sfora spod znaku sierpa i młota rzuciła się na Ciebie (agnostyka48) z pazurami." A wszystko dlatego, że wislocki 12 lubi Petru - "szefa ugrupowania będącego klonem PO i pomiotem UD, UW a przede wszystkim wiernego uczeń Balcerowicza i szpica banksterów." ;-))
        PS. Czy Ty przypadkiem nie pisałeś w swoim czasie donosów na tzw. "inicjatywę prywatną" w latach 50. XX w.?
        PS2. Masz rację: "opluskwiają" i jeszcze zarabiają! ;-))
        PS3. "Reszta robi to jak ktoś już napisał ze zwyczajnej głupoty".
      • wislocki12 Co na to agnostyk? 12.11.15, 23:25
        Myślę, że pośpieszyłeś się, atakując bezpardonowo wislockiego12. A może warto poczekać na głos agnostyka48. Myślę, że on też swoje myśli, co by to nie miało oznaczać? ;-))
        PS. Jak myślisz, kogo od powinien polubić wislocki, jeżeli Petru to "szef ugrupowania będącego klonem PO i pomiotem UD, UW a przede wszystkim wiernego uczeń Balcerowicza i szpica banksterów."? ;-))
        PS2. Ja, osobiście, agnostyków w ogóle nie wpuściłbym na żadne forum! ;-))
    • edekzgredek99 Re: Pytanie do wislockiego12 13.11.15, 08:48
      No i nastepna cholera tu przylazla i sie czepia
      • edekzgredek99 Re: Pytanie do wislockiego12 13.11.15, 08:52
        To bylo do agnostyka. Wyjasniam bo czasem pojawiaja sie watpliwosci
        • wislocki12 Nie wierzą, że wierzą... 14.11.15, 00:21
          Najpewniej u agnostyków, bo oni nawet nie potrafią uwierzyć, że wierzą! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka