Dodaj do ulubionych

Póki jeszcze pozwalają o tym pisać (part II)

25.11.15, 10:15

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=asCO3TzgWHA#t=630
Aż przyjemnie posłuchać jak kulturalni, uczeni , wykształceni ludzie godnością i kulturą osobistą miażdżą tych nędznych kukinowców faszystów! Starsi równie mądrzy jak Szumliński! A nawet jeszcze ciut mądrzejsi niż Szumliński i Gawęcki nawet razem wzięci !!! Brawo lewica!!! Vulkan intelektów!! Tylko dzięki temu Lisu który ulitował się nad tymi nędznikami i program szybciej zamknął i jakoś się nie zakończył ich totalną błazenadą! (Chociaż i tak się zakończył błazenadą tych nadętych , płatnych łapsów)\
No, psłuchajcie tych głupot i pośmiejcie się:
Aż przyjemnie posłuchać jak kulturalni, uczeni , wykształceni ludzie godnością i kulturą osobistą miażdżą tych nędznych kukinowców faszystów! Starsi równie mądrzy jak Szumliński! A nawet jeszcze ciut mądrzejsi niż Szumliński i Gawęcki nawet razem wzięci !!! Brawo lewica!!! Vulkan intelektów!! Tylko dzięki temu Lisu który ulitował się nad tymi nędznikami i program szybciej zamknął i jakoś się nie zakończył ich totalną błazenadą! (Chociaż i tak się zakończył błazenadą tych nadętych , płatnych łapsów)\
No, psłuchajcie tych głupot i pośmiejcie się:
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=asCO3TzgWHA#t=793

Obserwuj wątek
    • re_bo Re: Póki jeszcze pozwalają o tym pisać (part II) 25.11.15, 10:26
      Nooo! Aż się zdenerwowałem! Posłuchajcie co ten gó...arz na głos rozsądku prawi! Posłuchajcie tych dwóch pierwszych wypowiedzi:
      www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=asCO3TzgWHA#t=1031
    • wislocki12 Nie będą pozwalać? 25.11.15, 13:38
      Podejrzewasz, że nie będą pozwalać? Myślę, że jesteś zbyt surowy w stosunku do PiSu... :-((
      • re_bo Re: Nie będą pozwalać? 25.11.15, 20:38
        Hi,hi,hi...
        no, wiecie... dawno się tak nie ubawiłem.
        Kabaret Moralnego Niepokoju to przy tym nic!!!

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PjlIQJyHG3c#t=767
        Obejrzyjcie koniecznie, bo jak nie , to naprawdę dużo stracicie!!!

hi, hi, hi
        • wislocki12 Polemika 25.11.15, 21:12
          Masz rację, ja też już tylko czekam na polemikę zezowatego Winnickiego (Kukiz15) i przecudnej urody Krystyny Pawłowicz (PiS). ;-))
          PS. "Kabaret Moralnego Niepokoju to przy tym nic!!!" ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka