Dodaj do ulubionych

ROD w Tarnobrzegu

13.12.15, 20:49
Czy nie uważacie ze czas na manifestacje w obronie demokracji również w Tarnobrzegu? Trudno się dziwić Kaczynskiemu, on za nic nie odpowiada , wolno mu pleść bzdury. Ale czy możemy pozwolić żeby urzedniczka panstwowa zastępowala sąd..następny krok to totalna anarchia
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: ROD w Tarnobrzegu 13.12.15, 20:58
      A czy moge sluchać belze_boba(zle sie kojarzy)?A moze jest sprawiedliwa jak Salomon,nie wiem o co chodzi.
    • belze_bob Re: ROD w Tarnobrzegu 13.12.15, 21:02
      to może zlikwidujmy sądy..wyroki będzie wydawala pani Kempa
      • wislocki12 Nadprezydent, Nadsędzia i Nadpremier... 13.12.15, 21:11
        Wystarczy prezes! Kempa jest tak samo zbędna jak i... Trybunał Konstytucyjny! ;-))
        Proponuję pierwsze zdanie do konstytucji (oczywiście po chrześcijańskiej inwokacji):
        "Wprowadza się tytuł Nadprezydenta, Nadsędziego i Nadpremiera, który przysługuje wyłącznie prezesowi PiS - Jarosławowi Kaczyńskiemu." :-((
    • wislocki12 51 13.12.15, 21:03
      Mam wrażenie, że to kolejna twarz, ba, oblicze Klechowskiego! ;-))
    • smieszekleszek Re: ROD w Tarnobrzegu 13.12.15, 22:59
      Rod kojarzę z Rodzinnymi Ogrodami Działkowymi. Hi,hi
      • genia50 Re: ROD w Tarnobrzegu 13.12.15, 23:07
        Ja zanim nie przeczytalam wpisu,tylko sam tytul to tez tak myslalam.
        • wislocki12 KOD! 14.12.15, 00:11
          Myślę, że niezależnie od ogródków działkowych, KOD też zasługuje na uwagę! ;-))
          • polak1706 Re: KOD! 14.12.15, 00:28
            >KOD też zasługuje na uwagę!<
            Komitet Obrony Dobrobytu?
            Tak! Trzeba im się przyjrzeć skąd takie majątki w ich rękach?
            • wislocki12 KOJM! 14.12.15, 00:54
              Każdy orze jak może! ;-))
              • polak1706 Re: KOJM! 14.12.15, 01:01
                Każdy łże jak może panie prokuratorze!
                • e-zyleta Re: KOJM! 14.12.15, 10:06
                  Tacy gołodupce jak ty polaku nigdy nic nie będą mieć, ponieważ czekają na mannę z nieba.
                  • polak1706 Re: KOJM! 14.12.15, 22:25
                    skąd takie określenie wobec mnie? Dlaczego myślisz że czekam na mannę z nieba?
      • e-zybi Re: ROD w Tarnobrzegu 14.12.15, 18:16
        Są i tacy co często goszczą na RODOS ;-)
    • edekzgredek99 Re: ROD w Tarnobrzegu 14.12.15, 17:30
      Jestem za!
    • belze_bob Re: ROD w Tarnobrzegu 14.12.15, 19:11
      Jak zwykle w takich sytuacjach zrobil się szum na forum , wiec wyjaśniam:
      Nie jestem Lechowskim
      nie byłem członkiem PZPR ani żadnej organizacji tego typu
      nie byłem agentem UB..nie ma mnie na zadnej liscie agentow...czyli np na liście Wildsteina'
      krotko ale byłem w Solidarnosci ..tej po 89 toku
      A teraz ad rem..czyli do rzeczy: jestem legalistą ..przynajmniej w zakresie przepisów regulujących porządek prawny Rzeczpospolitej..male wyjątki - przepisy ruchu drogowego
      Uważam ze to co się dzieje jest skandalem, który oby nie skonczył się Majdanem
      Prezydent nie glosowalem na niego ale jest prezydentem..jak czytam za swoje bezprawne działanie może się pojawić tylko przed Trybunalem stanu
      Pani Szydlo, pani Kempa.. powinien je sąd dosiegnąc ale maja immunitety, wiec udaja zucha..może sądy zapomną, jak je Ziobro przeczesze..mam nadziej ze nie zapomna
      a co mamy robic my, szarzy obywatele- oglosic ze tez nie będziemy respektować wyrokow sądów ?
      Nas latwo skażą-nie mamy immunitetow. Odwolanie..do kogo..skoro najwyższa wyrocznia jest Kaczynski?..sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie..

• e-zyleta Re: ROD w Tarnobrzegu 14.12.15, 19:31
        Będą ukazy i na "sybir" tak jak mego pradziadka.
        • polak1706 Re: ROD w Tarnobrzegu 14.12.15, 22:26
          Boisz się Kaczyńskiego a nadciągającego islamu nie?
          • wislocki12 Seksualny dżihad 14.12.15, 22:37
            Nie strasz! Czego tu się bać?

www.fronda.pl/a/nowa-bron-wahabitow-seksualny-dzihad,62233.html
            • genia50 Re: Seksualny dżihad 14.12.15, 22:40
              Kiedys markietanki szły za wojskiem.....
            • polak1706 Re: Seksualny dżihad 14.12.15, 23:08
              Zawsze uważałem islamistów za wyjątkową DZICZ!
              • wislocki12 Bez przesady 14.12.15, 23:59
                Nie przesadzaj - tyle lat ludzie nie żyją! ;-))
          • genia50 Re: ROD w Tarnobrzegu 15.12.15, 09:46
            Islam nie jest dla nas tak niebezpieczny, jak wiesc o zagozeniu nim.Radykalizuje pewne srodowiska,wzmaga sie podejrzliwosc i nienawisc wobec drugiego czlowieka,daje sie zauwazyć rosnacy fanatyzm religijny i fundamentalizm ,czyli klimat wrogosci wobec innych.Postraszyc islamem,zeby wzrosla liczba chrzescijan,kosciol sie wzmocnil,to przepomoze wroga i zyska wieksza liczbe(malejacą)wyznawcow,na czym skorzysta.
            • polak1706 Re: ROD w Tarnobrzegu 15.12.15, 22:43
              Nooo.... przechodzisz sama siebie. Zresztą nie tylko ty. Takie argumenty zgubią Europę. ISLAM to ZARAZA! Islamiści/Arabowie też.
              Czy nie oglądałaś filmów na YouTube, że tak bredzisz?
      • wislocki12 To nie są czasy dla legalistów 14.12.15, 21:08
        To nie są czasy dla legalistów, niestety, że o kraju nawet już nie wspomnę! ;-))
        PS. "Sąd sądem..." :-((
    • polak1706 Re: ROD w Tarnobrzegu 14.12.15, 22:35
      >Czy nie uważacie ze czas na manifestacje w obronie demokracji<
      Nie! Nie uważam! To byłaby manifestacja w obronie dobrobytu nielicznych.

> Trudno się dziwić Kaczynskiemu, on za nic nie odpowiada , wolno mu pleść bzdury<
      A jakie bzdury plecie?
      • wislocki12 "To jeszcze strasznie dużo czasu" 14.12.15, 22:44
        Chociażby to:
        "Chciałem rządzić, już gdy miałem 12 lat. Premierem zamierzałem zostać mając lat 34, a skończyć rząd, mając lat 91. To byłby rok 2040. To jeszcze strasznie dużo czasu." :-((
        (Źródło: wywiad dla „Wprost”, 15 stycznia 2007)

Więcej:
        pl.wikiquote.org/wiki/Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski
        • polak1706 Re: "To jeszcze strasznie dużo czasu" 14.12.15, 23:04
          To marzenia. Nie masz marzeń? Masz puste życie!
          • wislocki12 "Klęska nacjonalizmu, polityczna i moralna" 14.12.15, 23:11
            Naprawdę uważasz, że to tylko marzenia? ;-)
            To może jeszcze:
            "Klęska nacjonalizmu, polityczna i moralna, to był nie tylko mocny antysemityzm, ale też kompletna nieumiejętność rozwiązania problemów mniejszości narodowych. Nacjonalizm, który przechodził z jednej strony w ubóstwienie, a z drugiej w jakieś nieracjonalne myślenie, które przypisywało Polsce możliwości eschatologiczne, prowadziło do popadania w mistycyzm narodowy. Wszystko to było oderwane od jakichkolwiek realiów. Nie miało empirycznego sensu. Dlatego określam to jako porażkę intelektualną, polityczną i moralną." ;-))
            • polak1706 Re: "Klęska nacjonalizmu, polityczna i moralna" 14.12.15, 23:27
              i co? i co z tego wynika?
              • wislocki12 Bzdury Kaczyńskiego 15.12.15, 00:05
                Jak to co? Naprawdę nie rozumiesz, że Kaczyński nie przepada za nacjonalistami? O narodowcach nawet już nie wspomnę. Przypomnę, że pytałeś o bzdury głoszone przez Kaczyńskiego! ;-))
                • polak1706 Re: Bzdury Kaczyńskiego 15.12.15, 00:52
                  no to jak nie przepada za nacjonalistami to to jakaś bzdura? Ja nie przepadam za PO to też bzdura? ale ty wymyślasz by robić ferment wokół człowieka.
                  • wislocki12 Bzdury 15.12.15, 13:59
                    To tak, jakbyś Ty napisał, że nie przepadasz za narodowcami! ;-)
      • wislocki12 W obronie dobrobytu Jasińskiego też? 15.12.15, 00:09
        W obronie dobrobytu Wojciecha Jasińskiego, byłego członka PZPR, dzisiaj prezesa Orlenu, też? :-((
    • pamietamy3322 Nowoczesne niewolnictwo 15.12.15, 09:31
      Z tego co wiem na tym marszu swetru byli ludzie z warszawskich korporacji nie tylko finansowych mający przykaz ze każdy ma maszerowac w obronie demokracji inaczej
      na bruk, dosłownie bo kredyt mieszkaniowy trzeba spłacać.
      • wislocki12 Taka sobie mała korporacyjka 15.12.15, 22:36
        50 tysięcy? Ot, taka sobie mała korporacja! ;-))
    • pamietamy3322 nowocześni zombie 15.12.15, 09:46
      wawalove.pl/Nowoczesni-narkomani-w-Warszawie-To-juz-nie-cpuny-na-dworcach-a20990
      • polak1706 Re: nowocześni zombie 15.12.15, 22:20
        Nie chcieliśta sierpa i młota to tera mota!
        Cała zaraza idzie z zachodu!
        • wislocki12 Jak żyć, Panie Prezesie? 15.12.15, 22:33
          No tak, cała zaraza idzie z Zachodu; ze Wschodu - ciapate i brudasy, że o Ruskich i ukrańskich rezunach nawet nie wspomnę; z południa - knedliczki; z północy - zislamizowani Szwedzi i Norwegowie! I jak żyć Panie Prezesie! ;-))
    • pamietamy3322 seriale tvn 15.12.15, 10:01
      To tylko w serialach tvn jest możliwe ze ludzie zarabiajacy troche wiecej niz placa minimalna mieszkaja w pieknych blokowych apartamentowcach. Maja sielanke itd. Prawda wyglada nieco inaczej zeby sie utrzymac w wyscigu szczurow rpacowac codziennie po 16-18 godzin w korpo na pelnych obrotach przez np 10 lat musza jechac na wspomagaczach.

• smieszekleszek Re: seriale tvn 15.12.15, 11:40
        Komuno wróć!!!!!!!!!! Hi,hi.
      • wislocki12 Już wkrótce 15.12.15, 14:05
        Myślę, że już wkrótce nowy rząd pisowski rozwiąże ten nabrzmiały problem społeczny. Ma być nowa ustawa medialna... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka