29.01.16, 12:38
Oglądać bo warto!
Tyczy się to również "pożytecznego idioty" wisłockiego,vel edka, geni, perde, ezylety, i innych głupawych nicków których używa.

www.youtube.com/watch?v=yahE9jhEpFY
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Ciekawe! 29.01.16, 14:06
      Odwal sie ode mnie klecho pierunski bo zem se palucha przytlukl i pisac nie moge. Ja jestem jeden jedyny. Poszol w buroki i nie przywoluj imienia mego nadaremno
    • genia50 Re: Ciekawe! 29.01.16, 16:36
      Genia50 to nie żaden głupawy nick,całkiem normalny.Poza tym jestem prawdziwą osoba na tym forum,a nie klonem ani żadna marą.
    • palacz67 Re: Ciekawe! 29.01.16, 16:49
      Witaj, Mar. Zadałam kiedyś Zylecie pytanie dotyczące nicków, pod którymi pisze. Odpowiedział mi na nie. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie:-)
      • mar1mar1 Re: Ciekawe! 29.01.16, 18:36
        Co odpisał bo nie czytam postów w których widać choć jeden nick tego trolla?
        • palacz67 Re: Ciekawe! 29.01.16, 18:56
          Jak znajdę to skopiuję, pzdr.
          • mar1mar1 Re: Ciekawe! 29.01.16, 19:02
            Ok. pzdr
            • palacz67 Re: Ciekawe! 29.01.16, 19:08
              Znalazłam moje pytanie do Niego, teraz nie ma ono dla mnie już żadnego znaczenia:

palacz67 31.08.15, 21:45
              Witam, mam pytanko. Czy piszesz tylko pod tym nickiem E-Zyleta? Pozdrawiam.
              • mar1mar1 Re: Ciekawe! 29.01.16, 19:11
                I co odpisał?
                Pewnie jakieś pierdoły, jak zwykle! To jeden i ten sam troll!
                • palacz67 Re: Ciekawe! 29.01.16, 19:15
                  palacz67 15.09.15, 21:56
                  Jesteś Edkiem- Zgredkiem?
                  Re: Do palacz67 skasujcieLink Odpowiedz
                  e-zyleta 15.09.15, 22:20
                  Nie mogę być edekiemzgredkiem, ponieważ on jest odemnie dużo starszy, a ja ::jestem tylko biednym e-zyletą

• mar1mar1 Re: Ciekawe! 29.01.16, 19:40
                    No to rzeczywiście "pokozoł" intelekt.
                    Zostaw trolla, niech się pławi w sikach swojego umysłu.
                    Sądzę że jako osoba bardzo inteligentna i na poziomie nie powinnaś dyskutować z takimi ludźmi. Miałkość tego człowieka jest chyba wystarczająco widoczna żeby nie reagować na jego głupie wpisy.
                    Internet jest pełen takich frustratów życiowych i uwierz mi nie warto zawracać sobie głowy.
                    To chory człowiek i pisząc z nim wcale mu nie pomożesz, przeciwnie, zbluzga cię i będzie produkował oszczerstwa. Może się powtarzam ale warto dać sobie spokój! Traktuj go jak powietrze a po jakimś czasie zobaczysz efekty. Klinicznie udowodnione :-))
                    • palacz67 Re: Ciekawe! 29.01.16, 19:46
                      Dziękuję za dobre rady:-)
    • falszywyogier1 Re: Ciekawe! 29.01.16, 18:36
      W temacie filmiku: Co tu gadać: Pani Morawiec mówi o obłudzie SYSTEMU. Sprawa znana od co najmniej rewolucji francuskiej. *(A gdzie tam ... wcześniej .Od reformacji.) Chodziło tam o wymordowanie szlachty naturalnego obrońcy ludu. Zwyciężyli. Wymordowali miliony! Teraz się już nawet nie kryją:
      hartman.blog.polityka.pl/2015/02/26/ty-chamie-polski-chamie/
      Ta sama obłuda co głośi Pami Morawiec. I ta sama buta!
      A więc nie chce mi się nawet o tym dyskutować.

Ciekawszym dla mnie jest sprawa Wisłockiego12. I owszem że to karambelo, tarzan .... ach jakićhż on tu nicków nie miał....
      Że to genia -podejrzewałem. Bardzo pasowało mi charakteriologicznie że tak powiem. Ale nie byłem w stanie stwierdzić tego chociażby ze względu na sposób pisania. Pamiętałem oczywiście że Wisłocki jest z wykształcenia lingwistą , ale nie wiedziałem że jest tak dobry! Z pokorą przyznaję : znów nie doceniłem przeciwnika.

Że to edekzgredek... przyznaję - jestem zawstydzony.
      Na otarcie łez (swoich) powiem że tożsamość Xulu od dawna nie budziła mojej wątpliwości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka