mar1mar1 29.01.16, 12:38 Oglądać bo warto! Tyczy się to również "pożytecznego idioty" wisłockiego,vel edka, geni, perde, ezylety, i innych głupawych nicków których używa. www.youtube.com/watch?v=yahE9jhEpFY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edekzgredek99 Re: Ciekawe! 29.01.16, 14:06 Odwal sie ode mnie klecho pierunski bo zem se palucha przytlukl i pisac nie moge. Ja jestem jeden jedyny. Poszol w buroki i nie przywoluj imienia mego nadaremno Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Ciekawe! 29.01.16, 16:36 Genia50 to nie żaden głupawy nick,całkiem normalny.Poza tym jestem prawdziwą osoba na tym forum,a nie klonem ani żadna marą. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Ciekawe! 29.01.16, 16:49 Witaj, Mar. Zadałam kiedyś Zylecie pytanie dotyczące nicków, pod którymi pisze. Odpowiedział mi na nie. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Ciekawe! 29.01.16, 18:36 Co odpisał bo nie czytam postów w których widać choć jeden nick tego trolla? Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Ciekawe! 29.01.16, 19:08 Znalazłam moje pytanie do Niego, teraz nie ma ono dla mnie już żadnego znaczenia: palacz67 31.08.15, 21:45 Witam, mam pytanko. Czy piszesz tylko pod tym nickiem E-Zyleta? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Ciekawe! 29.01.16, 19:11 I co odpisał? Pewnie jakieś pierdoły, jak zwykle! To jeden i ten sam troll! Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Ciekawe! 29.01.16, 19:15 palacz67 15.09.15, 21:56 Jesteś Edkiem- Zgredkiem? Re: Do palacz67 skasujcieLink Odpowiedz e-zyleta 15.09.15, 22:20 Nie mogę być edekiemzgredkiem, ponieważ on jest odemnie dużo starszy, a ja ::jestem tylko biednym e-zyletą Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Ciekawe! 29.01.16, 19:40 No to rzeczywiście "pokozoł" intelekt. Zostaw trolla, niech się pławi w sikach swojego umysłu. Sądzę że jako osoba bardzo inteligentna i na poziomie nie powinnaś dyskutować z takimi ludźmi. Miałkość tego człowieka jest chyba wystarczająco widoczna żeby nie reagować na jego głupie wpisy. Internet jest pełen takich frustratów życiowych i uwierz mi nie warto zawracać sobie głowy. To chory człowiek i pisząc z nim wcale mu nie pomożesz, przeciwnie, zbluzga cię i będzie produkował oszczerstwa. Może się powtarzam ale warto dać sobie spokój! Traktuj go jak powietrze a po jakimś czasie zobaczysz efekty. Klinicznie udowodnione :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
falszywyogier1 Re: Ciekawe! 29.01.16, 18:36 W temacie filmiku: Co tu gadać: Pani Morawiec mówi o obłudzie SYSTEMU. Sprawa znana od co najmniej rewolucji francuskiej. *(A gdzie tam ... wcześniej .Od reformacji.) Chodziło tam o wymordowanie szlachty naturalnego obrońcy ludu. Zwyciężyli. Wymordowali miliony! Teraz się już nawet nie kryją: hartman.blog.polityka.pl/2015/02/26/ty-chamie-polski-chamie/ Ta sama obłuda co głośi Pami Morawiec. I ta sama buta! A więc nie chce mi się nawet o tym dyskutować. Ciekawszym dla mnie jest sprawa Wisłockiego12. I owszem że to karambelo, tarzan .... ach jakićhż on tu nicków nie miał.... Że to genia -podejrzewałem. Bardzo pasowało mi charakteriologicznie że tak powiem. Ale nie byłem w stanie stwierdzić tego chociażby ze względu na sposób pisania. Pamiętałem oczywiście że Wisłocki jest z wykształcenia lingwistą , ale nie wiedziałem że jest tak dobry! Z pokorą przyznaję : znów nie doceniłem przeciwnika. Że to edekzgredek... przyznaję - jestem zawstydzony. Na otarcie łez (swoich) powiem że tożsamość Xulu od dawna nie budziła mojej wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś