Dodaj do ulubionych

UNIA to zdrada!

• polak1706 Re: UNIA to zdrada! 22.04.16, 17:44
      www.money.pl/gospodarka/unia-europejska/wiadomosci/artykul/ttip-umowa-handlowa-zagrozenia,165,0,2064805.html
      Czas na czipowanie ludzi
      • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 22.04.16, 18:01
        Narodowcy nie potrzebują demokracji. Czyżbyś zmienił zdanie, czy to objaw twego zadowolenia?
        Polak - pamietamy napisał:
        Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona.
        Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę?
        Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach.
        • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 22.04.16, 19:56
          I znów piszesz bzdury :-(
          • wislocki12 Bzdury 22.04.16, 21:10
            Myślę, że fragment zacytowany przez e-zyletę wystarczająco dobitnie świadczy o tym, kto na tym forum pisze bzdury... :-((
            • e-zyleta Re: Bzdury 22.04.16, 22:49
              Powiedz mi Wisłocki, czy ja się mylę w ocenie iż narodowcy nie chcą demokracji?
              • wislocki12 Oni są za demokracją 22.04.16, 23:00
                Oni są za demokracją, ale my... nie chcemy ich słuchać! ;-))
      • wislocki12 Inwigilacja Internetu to mały pikuś... 22.04.16, 21:01
        No tak, przy tym inwigilacja Polaków w Internecie przez Policję to zaledwie mały pikuś... Dziękujemy Wam, panowie ministrowie, Błaszczaku i Zieliński! :-((
    • pamietamy3322 Re: UNIA to zdrada! 24.04.16, 11:59
      W tej Brukseli to juz poplatanie z pomieszaniem. Wystarczy byc tam blisko. I dostaje sie dotacje na pomyslowy wzor na dlugopisie za 20 milionow euro.
      • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 24.04.16, 12:08
        Na pewno tak było? Może byś uściślił.
        Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach.
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 04.05.16, 14:45
      A ku! ku!
      biznes.onet.pl/wiadomosci/finanse/trybunal-sprawiedliwosci-odrzucil-skarge-polski-na-dyrektywe-tytoniowa/trqzd7
      Czyli likwidacja stanowisk pracy w Polsce.
      UNIA to ZDRADA!
      No ale... za to Mercedes otworzy w Polsce fabrykę silników. Będzie miał tanią siłę roboczą, "odpady" poprodukcyjne pozostaną w Polsce no i podatki wyjadą do Reichu. Jest bosko!
      www.rp.pl/Motoryzacja/305049951-W-Jaworze-ma-powstac-pierwsza-w-Polsce-fabryka-silnikow-Mercedesa.html
      • wislocki12 Umrzeć na stanowisku... 04.05.16, 22:37
        Nie bardzo rozumiem... Czy nie chodzi tu przypadkiem o to, aby umierać na stanowisku pracy dzięki własnym produktom? ;-))
      • wislocki12 Jak Kuba Bogu... 24.09.16, 21:16
        Naprawdę Cię to dziwi po tych wyjątkowo przyjaznych gestach polskiego rządu pod adreszem Unii Europejskiej? Teraz tak już będzie, niestety, a nawet jeszcze gorzej... :-((
        PS Też jestem zwolennikiem wyrzucenia wszystkich firm niemieckich (i unijnych) z Polski! Powinniśmy przejść na produkcję papryki, salami, a szczególnie zaś węgrzyna. ;-))
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 04.05.16, 15:57
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Francja-starcia-z-manifestantami-w-Paryzu-podczas-ewakuacji-migrantow,wid,18306912,wiadomosc.html?ticaid=116f2f
      • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 04.05.16, 17:54
        Może byś k-rwa napisał jak to zrobić żeby w Polsce pracownicy zarabiali tyle samo np. co w W. Brytanii. Wtedy uznam że jesteś mądry człowiek (narodowiec) , A tak powtarzasz swoje głupie dyrdymały i sasr-wasz forum. Idź nakarm te swoje zwierzątka, bo zaczynają piszczeć.
        Na pewno tak było? Może byś uściślił.
        Dodatkowo jesteś takim łajdackim skur-ysynem który żałuje tego że Hitler nie dokończył eksterminacji Żydów ,Polaków i innych narodowości nienordyckich.Zamknij ten parszywy ryj, ponieważ dyskutujesz prawie sam ze sobą chcąc się dowartościować Znalazł się pępek świata i będzie pouczał co jak powinno byc.
        Zamiast zamykać granice, zamknij sobie jadaczkę na kłódkę, bo robi się niedobrze czytając twoje powtarzane wypociny.
        • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 04.05.16, 22:16
          "który żałuje tego że Hitler nie dokończył eksterminacji Żydów ,Polaków i innych narodowości nienordyckich."
          Kopie cię? Nigdy nie miałem na myśli eksterminacji nikogo. Mam zawsze na myśli dbanie o czystość rasową/etniczną w danym kraju a wówczas nie będzie konfliktów, wojen domowych. Akurat myślę o deportacjach, przymusowe wygnania/wypędzenia.
          Nie jestem narodowcem.
          Wystarczy mi i upajam się waszą "mądrością, merytorycznoścą" (choćby taka jak ta:"Może byś k-rwa napisał", "jesteś takim łajdackim skur-ysynem ") Obie (czyli ta "mądrość i merytoryczność") mnie powalają.
          UNIA to ZDRADA a otwarte granice są potrzebne takim jak ty cwaniakom którzy robią wypady na zachód pracując tam i unikając płacenia podatków. Otwarte granice to narażanie obywateli kraju na zagładę. Do tego dążą mędrcy UNIJNI.
          Pytasz jak zrobić by Polacy zarabiali jak na zachodzie? Trzeba było myśleć przy urnie kogo wybrać by było lepiej.
          Piszesz bym uściślił moją wypowiedź. Czyżbyś nie oglądał TVNu, Michnika ze swoimi antyPOlskimi wyPOwiedziami, rasistowskim zachowaniu wobec narodu polskiego który go utrzymuje? (choćby 256milionów zł na reklamy w GW w latach 2010-2014)
          Powoli wychodzi co z ciebie za ziółko. Ty i exbenek - jad z pyska rottweilerów idzie!
          >Znalazł się pępek świata i będzie pouczał co jak powinno byc. <
          Widzisz barani łbie to nie jest tak jak myślisz. Nie każę nikomu niczego robić. Gdybyś był mądry to nie pisałbyś takich głupot. Rozróżniłbyś treść linku z tematem do zapoznania się od linku i tekstu pouczającego no ale... trzeba myśleć i mniej chlać. Jad raczej pozostanie bo to jest we krwi.
          Twoja poprawność kiedyś zgubi ciebie, a poprawność polityków zgubi narody Europy.
          • wislocki12 Do urny... 04.05.16, 22:39
            "Pytasz jak zrobić by Polacy zarabiali jak na zachodzie? Trzeba było myśleć przy urnie kogo wybrać by było lepiej."
            Nic dodać, nic ująć! Zatem do urny, Panowie! ;-))
          • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 04.05.16, 22:41
            Ty szmaciarzu jak zwykle odwracasz kota ogonem i unikasz odpowiedzi merytorycznej na zadane pytania jak każdy narodowiec, głosisz hasła populistyczne.Szkoda czytać takiego szubrawca, który nie potrafi poprawnie pisać, pomimo skończonych wyższych.
            Dodatkowo jesteś takim łajdackim skur-ysynem który żałuje tego że Hitler nie dokończył eksterminacji Żydów ,Polaków i innych narodowości nienordyckich.Zamknij ten parszywy ryj, ponieważ dyskutujesz prawie sam ze sobą chcąc się dowartościować Znalazł się pępek świata i będzie pouczał co jak powinno byc.
            Zamiast zamykać granice, zamknij sobie jadaczkę na kłódkę, bo robi się niedobrze czytając twoje powtarzane wypociny.
            • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 04.05.16, 22:47
              >który nie potrafi poprawnie pisać, pomimo skończonych wyższych.<
              7 klas szkoły podstawowej :-(
              Tu masz gościa mądrego (chyba nie myślisz że jesteś mądry?)
              www.youtube.com/results?search_query=marian+kowalski
              • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 04.05.16, 22:55
                Taki sam zidiociały ogoleniec jak ty, miazga w mózgu.
                • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 04.05.16, 22:56
                  Niestety, Lechowski miał zawsze 99% racji a pamiętamy też nie mało bo 98%.
                  • wislocki12 A w jakiej sprawie? 04.05.16, 23:27
                    Nie bardzo tylko mogę sobie przypomnieć, w jakiej sprawie, niestety! ;-))
                    • polak1706 Re: A w jakiej sprawie? 04.05.16, 23:33
                      w sprawie gaszenia waszych spaczonych poglądów.
                      • wislocki12 Dlaczego gasić? 04.05.16, 23:42
                        Dlaczego od razu gasić? Może lepiej najpierw pogadać? Mimo wszystko... ;-))
              • wislocki12 Ciekawe, czy ukończył liceum? 04.05.16, 22:56
                Marian Kowalski:
                "Uczęszczał do I Liceum Ogólnokształcącego im. Stanisława Staszica w Lublinie, z którego został usunięty. Od 19. roku życia do 2002 prowadził w Lublinie rodzinny sklep." :-)
                PS. Ciekawe, czy ukończył liceum? O maturę nawet już nie pytam...
                • polak1706 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 04.05.16, 22:59
                  Nawet gdyby tak było to tacy ludzie myślą bardziej racjonalnie niż ci z "fakultetami"
                  Kiedyś śp. A.Lepper powiedział tym mędrcom w sejmie, że wskutek ich działania mieliby nawet wysokie manko w sklepie z miotłami. Coś w tym jest.
                  • e-zyleta Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 04.05.16, 23:15
                    Mój pies nie ma budy a tylko porządny pokój i jest dla tego mądry , bo szczeka i atakuje takich idiotów podobnych do ciebie
                    • polak1706 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 04.05.16, 23:20
                      Gdyby był mądry zaatakowałby ciebie. Jesteś zwolennikiem EuroArabii, a w niej pies jest stworzeniem nieczystym i choćby z tego powodu, że nie będzie tolerowany powinien kłami chwycić cię za dupsko!
                      • wislocki12 Chyba nie jest... 04.05.16, 23:24
                        "Gdyby był mądry zaatakowałby ciebie." Chyba nie jest... ;-))
                      • e-zyleta Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 04.05.16, 23:24
                        Jest mądry ponieważ nigdy nie był na uwięzi i nie był bity, tylko nie znosi ogolonych pał w obszczanych portkach.
                        • polak1706 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 04.05.16, 23:30
                          I znów muszę cię zmartwić. Jeżeli jesteś zainteresowany moją facjatą to chodzę czysto i schludnie ubrany, spodnie często na "kant". Włosy schludnie zaczesane...
                          Pisałem że prostak jesteś i masz prostackie poglądy.
                          • wislocki12 Też nie mam matury 04.05.16, 23:52
                            Też nie mam matury, ale za to "chodzę czysto i schludnie ubrany, spodnie często na "kant". Włosy schludnie zaczesane."
                            I nigdy nie "Pisałem że prostak jesteś i masz prostackie poglądy". ;-))
                            • polak1706 Re: Też nie mam matury 04.05.16, 23:56
                              ale z ciebie stara MARUDA!
                              Ile zarobiłeś dzisiaj na moich wpisach?
                              • wislocki12 Zgadnij! 05.05.16, 00:14
                                Zgadnij! Chyba niewiele więcej niż Ty... ;-))
                          • edekzgredek99 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 05.05.16, 09:35
                            To ty masz wlosy? Chyba tylko na nogach. Dres w kancik? A to sie da tak zaprasowac?
                            • polak1706 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 05.05.16, 17:48
                              Oj Edek! nie bądź taki zazdrosny. Jeszcze TU i TAM mam!
                              • palacz67 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 05.05.16, 18:01
                                Śmieję się do rozpuku:-) Pozdrawiam:-)
                                • wislocki12 Rozpuk 05.05.16, 22:55
                                  A co z tym liceum? Śmieję się do rozpuku! :-))
                                • edekzgredek99 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 06.05.16, 08:56
                                  No niech juz sie pani rozpuknie droga pani palacz bo wtedy zapanuje spokoj na swiecie i w powiecie. Musze stwierdzic ze pani jakos tak peka i sie rozpuka na takie kiepskie i niskie zarciki
                            • pamietamy3322 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 06.05.16, 23:38
                              Ja nosze dresik. T shirt. Sportowe buty. I polowa panienek z osiedla o mnie marzy stary zwiotlczaly dziadygo I co z tym zrobisz?
                              • pamietamy3322 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 06.05.16, 23:38
                                I jeszcze jestem oje na łyso
                                • pamietamy3322 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 06.05.16, 23:39
                                  W sumie to im sie nie dziwie. Dla mnie tez bylaby nieatrakcyjna babcia ktora wygrala konkurs miss w domu starcow czy innym hospicjum.
                                  • wislocki12 Ekscentryk 07.05.16, 01:02
                                    Nie dość, że nie zdał matury, to jeszcze łysy! Chyba przesadzasz z tym ekscentryzmem... ;-))
                              • e-zyleta Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 07.05.16, 22:45
                                Musisz posiadać wiedzę iż ten stary zwiotczały dziadyga, wyjmuje twardszego niż ty wkładasz.Ura bura jaki to ja jestem Stefek Burczymucha.
                                <Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona.
                                Zamiast zamykać granice, zamknij sobie jadaczkę na kłódkę, bo robi się niedobrze czytając twoje powtarzane wypociny. >
                    • polak1706 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 04.05.16, 23:27
                      Czy aby na pewno : "dla tego mądry" czy może "dlatego mądry"?
                      Mnie piszecie że nie umiem pisać. Najpierw przestańcie robić "byki"
                  • e-zyleta Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 04.05.16, 23:17
                    Tak myślał racjonalnie ze zadyndał.
                    • polak1706 Re: Ciekawe, czy ukończył liceum? 04.05.16, 23:22
                      Zadyndał bo był również patriotą. To ON krzyczał na mównicy w sejmie:UNIA to ZDRADA!
                      www.youtube.com/results?search_query=8+minut+kt%C3%B3re+zabi%C5%82o+leppera
                      Nie mylił się. Naród polski już przeciera oczy w temacie: co to ta "UNIA"
                      • wislocki12 Może Jarek go nie kochał? 04.05.16, 23:39
                        Nie rozumiem tylko, po co krzyczał? Może Jarek go nie kochał? :-((
                  • wislocki12 Postoję 04.05.16, 23:31
                    No tak, M. Kowalski jak A. Lepper? Serdecznie dziękuję, postoję! :-((
                    • e-zyleta Re: Postoję 04.05.16, 23:39
                      Kanty to ty masz w głowie i na dodatek ruchome schody, które nie pozwalają logicznie myśleć, zupełne
                      poplątanie z pomotaniem = schizofrenia.Pójdę spać jak powiesz czy nakarmiłeś swoje wygłodzone pchełki?
                      Zamiast zamykać granice, zamknij sobie jadaczkę na kłódkę, bo robi się niedobrze czytając twoje powtarzane wypociny. >
                      • wislocki12 Kanty to kanty... 04.05.16, 23:48
                        Kanty to kanty, a co masz ewentualnie do powiedzenia w sprawie M. Kowalskiego, że o A. Lepperze nie wspomnę, oprócz tego, że obydwaj nie mają matury? ;-))
                        • polak1706 Re: Kanty to kanty... 04.05.16, 23:53
                          ten też, a rządzi w EUROkołchozie
                          pl.wikipedia.org/wiki/Martin_Schulz
                          Tyle że brak mu racjonalnego myślenia. Za to Poprawność polityczna najwyższych lotów.
                          Niemcy dlatego zginą!

• wislocki12 Nie matura... 05.05.16, 00:11
                            Jedyna nadzieja, że Kant, że Kantym Pawluśkiewiczu nie wspomnę, jednak maturę miał, w odróżnieniu od Kowalskiego, że o Lepperze nawet już nie wspomnę... ;-))
                            PS. "Niemcy dlatego zginą!" ;-))
            • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 04.05.16, 22:53
              No i... ty barani szmaciarski łbie cały czas myślisz, ze ja to także pamiętamy.
              Nic bardziej błędnego. Przypominam, bo wciąż nie rozumiesz. ON jest Narodowcem a ja zwolennikiem Kaczyńskich (również mądrych ludzi) cokolwiek by o nich nie mówić. Ci dwaj bracia zawsze mówili/mówią z "głowy" podczas gdy mędrcy zwący się POlitykami czytają z kartek najkrótsze teksty.
              • wislocki12 Mniejsze zło? 04.05.16, 23:22
                O ile pamiętam, to zawsze pisałeś, że Kaczyńscy to mniejsze zło... Coś się zmieniło? Szkoda... ;-))
                PS. Naprawdę myślisz, że mówienie głowy ma przewagę nad innymi formami przemawiania? A jeśli z głową jest coś nie tak? ;-))
                • polak1706 Re: Mniejsze zło? 04.05.16, 23:31
                  > A jeśli z głową jest coś nie tak? ;-)) <
                  No nie pisz już o sobie. Bądź skromniejszy.
                  POgadaliśmy. Idźcie już spać z żyletą.
                  • wislocki12 A może by tak we trzech? 04.05.16, 23:35
                    Odnoszę wrażenie, że w miarę zapadania zmroku zyskujesz na błyskotliwości... ;-))
                    PS. A może by tak we trzech? ;-))
                    • polak1706 Re: A może by tak we trzech? 04.05.16, 23:54
                      "takich trzech jak nas dwóch to nie ma nikogo"
                      Idź spać i niech ci się przyśnią zamknięte, bezpieczne granice państwa.
                      "Gdy ty śpisz ktoś czuwa tam..."
                      • wislocki12 Prawie, jak Stalin... 05.05.16, 00:04
                        Naprawdę myślisz, że to Antoni tak czuwa? Prawie jak Stalin... ;-))
                • polak1706 Re: Mniejsze zło? 05.05.16, 00:33
                  Krótką masz pamięć. Pisałem na pewno że PiS to mniejsze zło, a nie Kaczyńscy. Teraz twierdzę, że ze strony PiSu nie ma zła, nie ma złej woli wobec państwa polskiego i narodu.
                  • wislocki12 Mniejsze czy większe? 05.05.16, 00:38
                    A Kaczyńscy? ;-))
      • wislocki12 Cwaniaki? 04.05.16, 22:29
        "UNIA to ZDRADA a otwarte granice są potrzebne takim jak ty cwaniakom którzy robią wypady na zachód pracując tam i unikając płacenia podatków. Otwarte granice to narażanie obywateli kraju na zagładę. Do tego dążą mędrcy UNIJNI."
        Takich cwaniaków, jak piszesz, jest już ponad dwa miliony, a wszystko wskazuje na to, że raczej ubywać ich nie będzie, niestety... :-((
      • wislocki12 Do urny! 04.05.16, 22:33
        "Pytasz jak zrobić by Polacy zarabiali jak na zachodzie? Trzeba było myśleć przy urnie kogo wybrać by było lepiej."
        Nic dodać, nic ująć! Zatem do urny, Panowie! ;-))
        • polak1706 Re: Do urny! 04.05.16, 22:42
          >Zatem do urny, Panowie! <
          A panie?
          • wislocki12 Równouprawnienie 04.05.16, 22:49
            Również! Wszak mamy równouprawnienie... :-))
          • e-zyleta Re: Do urny! 04.05.16, 22:52
            My do urny a ty do budy
            • polak1706 Re: Do urny! 04.05.16, 22:55
              POamiętaj że jeżeli masz pieska to ma mieć 2 budy. Jedna letnia, bardziej przewiewna, druga cieplejsza, izolowana od ziemi z otworem wejściowym osłoniętym przed wiatrem. Tyle tylko dobrego taka facjata i kreatura jak ty może zrobić dla istot żywych. Reszta twoich działań to narażanie ludzi na niebezpieczeństwa dlatego nic już więcej nie rób!
              • wislocki12 Zapraszam! 04.05.16, 23:00
                Nie mam pieska, ale mam budy, 2 zresztą! Zapraszam - wg uznania! ;-))
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 07.05.16, 17:16
      Pisałęm, że Europa będzie zdestabilizowana, nastanie chaos...
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Francja-podana-do-sadu-przez-przedsiebiorcow-z-Calais-Z-powodu-uchodzcow-staneli-na-skraju-bankructwa,wid,18313964,wiadomosc.html
      • wislocki12 Mielec to nie Podkarpacie 07.05.16, 22:32
        Może i masz rację, ale Calais to jeszcze nie Europa... Tak samo jak Mielec - nie Podkarpacie! ;-))
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 07.05.16, 21:40
      Tu otwarcie alimenciarz mówi o wielokulturowości którą chce opozycja. Czyli... marzy im się Multi-kulti, gwałty, molestowania, napady...
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wystapienia-liderow-opozycji-na-zakonczenie-marszu-w-Warszawie-Trzeba-wygrac-z-podla-zmiana,wid,18315467,wiadomosc.html?ticaid=116f7d
      Zapamiętajcie to przy następnych wyborach.
      • wislocki12 Na pewno zapamiętam! 07.05.16, 22:46
        Na pewno zapamiętam:
        "- Nie chcemy jednowładztwa, nie chcemy unifikacji. Siłę Europy i każdego jej narodu chcemy budować na różnorodności i równości, na wzajemnym szacunku, na solidarności i poszanowaniu godności każdego człowieka - mówił na placu Piłsudskiego w Warszawie lider KOD Mateusz Kijowski.
        - Nie chcemy jednego światopoglądu, jednej religii, jednego prezesa. Obronimy demokrację - zapewniał. - Nie damy się stłamsić, ani poniżyć. Nie damy się podporządkować idei nienawiści i pogardy. Nie damy się podzielić - podsumował lider KOD."
        • polak1706 Re: Na pewno zapamiętam! 07.05.16, 22:53
          Oj! Alimenciarz udaje że nie wie: w Eurokołchozie będzie jedna religia, jeden system - ISLAM.
          Da się stłamsić, poniżać podporządkowywać, podzielić. Tylko akurat o tym może jeszcze nie wiedzieć.
          • wislocki12 Watykan drugą Mekką? 07.05.16, 23:33
            Naprawdę uważasz, że Watykan da się przekonwertować na islam? Chyba se jaja robisz... ;-))
      • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 07.05.16, 22:53
        Ciebie nawet nie stać na to abyś był alimenciarzem- mamunia nie pozwoli.
        • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 07.05.16, 22:54
          pisałem żeś prostak, a teraz przechodzisz sam siebie.
          • wislocki12 Finezja i... 07.05.16, 23:35
            Zawsze urzekałeś mnie finezją i... poczuciem humoru! ;-))
          • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 08.05.16, 00:17
            Polak napisał;<pisałem żeś prostak, a teraz przechodzisz sam siebie>. Rzeczywiście jestem prosty a nie garbaty i do tego wolny człowiek decydujący o swojej przyszłości, nieograniczony przez takich ciemniaków jak ty.
            • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 08.05.16, 00:40
              Jesteś prostak!
              • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 08.05.16, 01:00
                Ja jestem prostak, a twój charakter jest garbaty idź w ślady Leppera.
                Wyucony polak napisał:Ratunku!
                <Prosiłem abyś spowodował by na górze na początku każdej strony istniała możliwość przejścia na kolejne strony bez zbędnego przewijania całego długiego tekstu. I co?
                Oskarżę cię o: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA!>
                I jeszcze pytanko? Czy TVP to jest to samo co TVN i Michnik wypowiadał się w TVP?
        • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 07.05.16, 22:55
          Ale jestem miłosierny, wybaczam ci.
        • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 07.05.16, 22:56
          <Pisałęm,>
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 09.05.16, 16:19
      wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irlandia/sondaz-referendum-w-sprawie-brexitu-uruchomi-efekt-domina-w-ue/gn7wkl
      • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 09.05.16, 16:27
        >? : UE:
        - rządzą socjaliści, komuniści
        - wspólna waluta
        - coraz mniejsza wolność
        - coraz wieksza cenzura, poprawnośc polityczna
        - ustawa 1066 o bratnie pomocy
        - znalezienie wspólnego wroga ludu - rasista, ksenofob, faszysta
        - przymusowe wysiedlenia, przesiedlenia
        - szczytne hasła o wartościach
        - interwencjonizm w obronie "wartości"
        - wzrost biurokracji
        - wzrost fiskalizacji
        - wzrost zadłużenia
        - propaganda sukcesu
        - wyższośc prawa unijnego ponad narodowym
        - wprowadzanie wspólnego budżetu
        - coraz mniesze liczenie sie z wyborcami ( Juncker ostatnio ubolewał, że przywódcy śmią słuchac swych wyborców zamiast unijnych , nie wiadomo przez kogo wybranych urzedników )
        - unifikacja, standaryzacja, bzdurne normy
        - walka z kościołem
        - tworzenie człowieka sowieckiego/europejczyka
        - Europa/świat bez granic; bez granic dla swej dyktatury ( marzenie kazdego dyktatora )
        - przywódcy unijni wybierani miedzy sobą, nie w drodze demokracji, wolnych wyborów
        - rozpasanie urzędników
        - gąszcz praw i przepisów, niejasność prawa, tak aby mozna było wszystko zinterpretowac przeciw obywatelowi, w świetle prawa
        Myśle że w wielu kwestiach UE przerosła juz ZSRR. ZSRR w pierwszych dziesięcioleciach było najszybciej rozwijającym sie państwem świata i zaistniało tylko i wyłącznie dzięki "pożytecznym idiotom", naiwnie wierzących w szczytne hasła i wartości<
        • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 09.05.16, 17:28
          Znowu zerwałeś się ze łańcucha przy budzie i szczekasz.
          <Prosiłem abyś spowodował by na górze na początku każdej strony istniała możliwość przejścia na kolejne strony bez zbędnego przewijania całego długiego tekstu. I co?
          I jeszcze pytanko? Czy TVP to jest to samo co TVN i Michnik wypowiadał się w TVP?
          • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 09.05.16, 17:54
            Nie urwałem się z łańcucha tylko... budę mi ukradli :-(
            • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 09.05.16, 22:43
              Wi8ęc nie szczekaj tak dużo, bo dostaniesz sr-czki.
            • wislocki12 Kodowcy? 09.05.16, 23:29
              Pewnie kodowcy? :-))
        • wislocki12 "Rasiści, ksenofobi i faszyści" 09.05.16, 23:36
          Interwencjonizm w obronie "wartości"? Czy przypadkiem nie chodzi o wartości chrześcijańskie? Szkoda! ;-))
          PS. Jak powszechnie wiadomo, prawdziwymi przyjaciółmi ludu są "rasiści, ksenofobi i faszyści"! :-((
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 09.05.16, 17:13
      Z sieci:
      >Beton
      We Wiedniu, w roku 1991 spędziłem kilka dni. Wtedy było to miasto spokojnych i uśmiechniętych ludzi, spacerujących pomału, pijących w knajpach wino z kufla, tańczących w rytm ludowej muzyki granej na żywo. W jednym z parków w centrum grała na żywo orkiestra symfoniczna a na Praterze można było hulać do nocy. Obecnie , kiedy ów kanclerz ( na szczęście BYŁY) we współpracy z Merkel, wpuścił do Wiednia 24000 przestępców, piękne stare miasto zmieniło się w plac zabaw dla bandytów z bliskiego wschodu i Afryki. Dlatego ten BYŁY kanclerz powinien zostać natychmiast aresztowany, wraz ze wszystkimi ludźmi którzy pomogli mu w zniszczeniu Wiednia.<

>Agi
      Mieszkam we Wiedniu I wiem jak bylo I jak jest. Oczywiscie wszedzie jest przestepczosc, ale nie ludz sie, ze po wpuszczenie uchodzcow mniej. Na kazdym przystaku metra smetni Panowie, sprzedajacy narkotyki - z pewnscia migrnci, dzgaja sie nozami w autobsach bo jede to sunnita, adrugi szyia, strzelaja w pociagach. Bez przesady ale jeszcze dwa lata temu bylo bezpieczniej.<

>polo manolo
      Mnie akurat to "zniszczenie" Wiednia nie martwi.Uwazam ze nalezalo sie temu przekletemu panstwu,chociazby za stworzenie najgorszych mend faszystowskich w rodzaju Hitlera,Mengele,Kaltenbrunnera.Zapomnielismy ze to wlasnie w Austrii najbardziej policja przesladowala Polakow w latach 90-tych,traktujac jak ostatnich podludzi.Austria nie rozliczyla sie z faszyzmu i potad jak sie nie rozliczy kij jej w faszystowskiego ,austrackiego dupala!<
      Fajna ta Austro-UNIA :-) coraz bardziej mi się podoba.
      • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 09.05.16, 17:35
        Jedź sam i zobacz jak jest, ale z tym będziesz miał problem, ponieważ od spódnicy mamuni nie możesz się oderwać, więc cytujesz (wklejasz) posty takie które tobie najbardziej odpowiadają. Zbliża się kolacja idź nakarm stworzonka , zaczynają piszczeć.
        • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 09.05.16, 17:50
          >Jedź sam i zobacz jak jest<
          Ani mi się śni aby jechać do potomków folksdojczów.
          Podoba mi się Polska. Tu jest morze, jeziora, równiny, góry. Wszystko czego potrzeba.
          Strumycki, potocki.. nase, polskie!
          www.google.pl/maps/@49.3534654,20.8887722,3a,75y,228.1h,80.74t/data=!3m6!1e1!3m4!1sUJbJiF46OzRdKvmiC-Hr0Q!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

• polak1706 Re: UNIA to zdrada! 09.05.16, 17:52
            Wcczoraj w TVP POLONIA wypowiadali się spece od turystyki:
            Kierunek turystów.... Polska... bo tu najmniejsze zagrożenie terroryzmem.
            Masz tą swoją Jewropę ciapatopodobną!
            • wislocki12 Kiedyś mówił tak... 09.05.16, 22:59
              A Jarosław Kaczyński kiedyś mówił tak:
              "Plaże Egiptu, Tunezji są dzisiaj zaludnione przez Niemców, Francuzów, Anglików, po części też Rosjan i Czechów. Polaków tam niezbyt wielu. W 2020 roku muszą być tam miliony Polaków! Polacy muszą mieć prawo do wypoczynku!" :-))

deser.gazeta.pl/deser/1,83454,7634389,Jaroslaw_Kaczynski_wysyla_miliony_Polakow_na_plaze.html
              • polak1706 Re: Kiedyś mówił tak... 10.05.16, 20:23
                >kiedyś<
                Co było a nie jest nie pisze się w rejestr.
                Kiedyś to nawet muzułmanie i muzułmanki zaczęli się asymilować we Francji ale radykałowie powiedzieli: STOP! Zakładać burki! I mamy to co mamy w Eurokołchozie czyli "fifter bomber"
                • wislocki12 No tak, co było, a nie jest... Nie jest! 10.05.16, 22:11
                  Może i masz rację, ale J. Kaczyński tak właśnie kiwał Polaków... On wszystko potrafi obiecać... :-((
      • wislocki12 Internacjonalizm? 09.05.16, 22:52
        Może to i racja? Nie rozumiem tylko, skąd bierze się w naszych czasach ów dawno skompromitowany już solidaryzm międzynarodowy z innymi narodami i internacjonalizm, szczególnie właśnie szwedzkim, że o austriackim i francuskim nawet już nie wspomnę... ;-))
        PS. Polacy na to nie zasługują? Szkoda... ;-))
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 09.05.16, 21:07
      Walka z ISIS i terrorystami trwa....
      "Mondry" plan mędrców...
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Nowy-plan-walki-z-terroryzmem-Francja-stworzy-osrodki-resocjalizacji-dla-osob-zradykalizowanych-i-zagrozonych-dzihadyzmem,wid,18319846,wiadomosc.html

komentarz:
      >Czy Le Monde wie, że w ich stolicy są starcia z policją, że na ulice, prawie co tydzień wychodzą tłumy? Ten fakt jest przemilczany, ale najlepiej opisywać co się dzieje w dziczy zwanej Polską.<

• e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 09.05.16, 22:46
        Ty byś wszystkich eksterminował, proste jak świński ogon.
      • wislocki12 Jakiś Mesjasz? 09.05.16, 23:05
        Nie bardzo rozumiem, dlaczego aż tak pasjonują Cię przewidywane losy innych narodów powodowanych ideami chrześcijaństwa! Naprawdę uważasz, że Francuzi bez Ciebie sobie nie poradzą? :-((
      • wislocki12 "Dzicz zwana Polską"? 09.05.16, 23:08
        No tak, "dzicz zwana Polską"! To wszystko, co potrafisz powiedzieć o kraju od roku rządzonym przez PiS? :-((
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 10.05.16, 17:09
      www.polskatimes.pl/fakty/swiat/a/niemcy-atak-w-grafing-bei-munchen-jedna-osoba-nie-zyje-nozownik-krzyczal-allah-akbar-zdjecia,9974892/
      Będzie "bąbowo" kiedy już wjadą bez wiz Turcy do Eurokołchozu, a za nimi muzułmańscy przyjaciele
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,13-rannych-w-zamachu-w-Turcji-Wybuchl-samochod-pulapka,wid,18322302,wiadomosc.html?ticaid=116fc1

• e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 10.05.16, 17:53
        Zastanów się co piszesz;<Będzie "bąbowo" kiedy już wjadą bez wiz Turcy do Eurokołchozu, a za nimi muzułmańscy przyjaciele>Turcy zapewne to chrześcijanie?
        • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 10.05.16, 19:59
          Nie ma się nad czym zastanawiać. Turcja jest mieszaniną odłamów islamskich. Muzułmańscy "przyjaciele" to terroryści. Jesteś jak PO/KOD i POdobni. Wystarczy jedno zdanie by siać ferment koło człowieka.
          >Turcy stanowią 65,1% ogółu ludności (2000), Kurdowie ? 18,9% (zamieszkują gł. południowo-wschodnią część kraju), ponadto Tatarzy krymscy, Arabowie (przy granicy z Syrią), Ormianie (najwięcej w Stambule); ponad 97,2% mieszk. wyznaje islam (w tym 2/3 to sunnici, pozostali to szyici i alewici), 0,6% ? chrześcijaństwo (gł. prawosławni). <
          Czas byś już wyjechał do pracy na zachód i poznał przyjaźń kolorowych.
          • wislocki12 "Nie ma się nad czym zastanawiać" 10.05.16, 21:56
            "Nie ma się nad czym zastanawiać. Turcja jest mieszaniną odłamów islamskich. Muzułmańscy "przyjaciele" to terroryści."
            No tak, trzeba ich ochrzcić albo po prostu wymordować i... problem zniknie! ;-))
          • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 10.05.16, 22:10
            Jak ja byłem na Zachodzie i Wschodzie to ty jeszcze przeskakiwałeś z jadra na jądro lub na g-wno mówiłeś papo i nadal bywam tylko w innych celach, a nie takich jak tymi sugerujesz
            On ma wygląd pedała i dlatego nie lubi jemu podobnych
            Uważam że jesteś idiotą. ponieważ powinieneś jeść codziennie z umiarem, a jeśli idzie o pracę to należy wykonywać na bieżącą. No cóż narodowcy tak mają że wszystko robią odwrotnie.
            ie dość że sam ze sobą rozmawiasz, to jeszcze pieprzysz jak poturbowany wróbel. Z ciebie taki prawnik jak z koziej d-py fujara, mowa, trawa, ksiądz bikiniarz.
            Cytuj: kowalski i winnicki to tama sama zgraja niedowartościowanych idiotów.
            • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 11.05.16, 14:18
              Jedź z Bogiem synu!
              Jeżeli TAM tak dobrze, to nie wracaj!
              Będzie jednego zwolennika Multi-Kulti mniej, co odbije się na bezpieczeństwie Polski.
              • wislocki12 Biedny kraj 11.05.16, 21:34
                Biedny kraj! Migranci nie chcą przyjechać, tubylcy chcą wyjechać, a inni Polacy chcą resztę TAM, co by to nie mogło oznaczać, wyekspediować! :-((
                • ot-rozum Re: Biedny kraj 11.05.16, 23:28
                  biznes.onet.pl/gielda/wiadomosci/czy-inwestorzy-powinni-obawiac-sie-obnizki-ratingu/4rwtbf
                  • smieszekleszek Re: Biedny kraj 12.05.16, 01:25
                    Wisłocki 12, wisłocka 15, edekzgredek99 i genia50, to jest ta samo osoba pisząca pod różnymi nick, jak również polak1706 i pamietamy3322 i prawdopodobnie e-zyleta i ot=rozum, to trzy osoby które najbardziej zaśmiecają forum, improwizując wielkie zainteresowanie tematami, które u przeciętnego zjadacza chleba znajdują się w tylnej części potylicy. Hi, hi.
                    • genia50 Re: Biedny kraj 12.05.16, 09:39
                      Chciałabym tak umieć pisać jak wisłocki12,ale niestety-nie umiem.Schlebia mi,że tak myślisz,ale niestety (dla mnie)to nie jest prawda.
                    • edekzgredek99 Re: Biedny kraj 12.05.16, 10:45
                      Ogromnie mi przykro kolego ze jestes przecietnym zjadaczem chleba bo nie samym chlebem czlowiek zyje. I jako detektyw tez jestes do doopy.
                    • polak1706 Re: Biedny kraj 12.05.16, 14:11
                      >najbardziej zaśmiecają forum,<
                      Forum po to jest by go zaśmiecać różnymi tematami. Tak, że cosik nie teges z tobą :-(
                      Tematy które są poruszane ciebie też dotyczą tylko jeszcze o tym nie wiesz.
                    • polak1706 Re: Biedny kraj 12.05.16, 15:48
                      no a poza tym to jakie ty poruszyłbyś tematy?
                      >to trzy osoby<
                      W pierwszym wierszu wymieniasz 3 osoby, w drugim wierszu 4. To ile tych osób właściwie "czujesz"?
                      Cosik z tobą nie teges :-(
                    • wislocki15 Re: Biedny kraj 12.05.16, 17:06
                      Zapomniałeś wspomnieć, że kosmita o imieniu Alf to też ta sama osoba. Hi, hi, ho ho.
                    • genia50 Re: Biedny kraj 12.05.16, 17:21
                      Urawniłowka jednym(twoim) słowem?
                  • polak1706 Re: Biedny kraj 12.05.16, 15:50
                    Rating na pewno będzie obniżony. PiS zamyka kurek naciągaczom i złodziejom z Niemiec i nie tylko. Chce zysków dla Polski i Polaków a to kłuje!
                    • wislocki12 Mała rzecz, a... cieszy! 12.05.16, 20:48
                      Naprawdę uważasz, ze rating polega na tym, że "PiS zamyka kurek naciągaczom i złodziejom z Niemiec i nie tylko. Chce zysków dla Polski i Polaków a to kłuje!" ;-))
                      No cóż, rating i audyt to trudne słowa i... obce, niestety! :-((
                      PS. Warto pamiętać o przecinkach! Mała rzecz, a... cieszy! ;-))
                      • polak1706 Re: Mała rzecz, a... cieszy! 12.05.16, 22:31
                        ,,,,,,,,,, :-) ,,,,,,,,,, :-)) ,,,,,,,,,,:-))) ,,,,,,,,,, :-D
                        • genia50 Re: Mała rzecz, a... cieszy! 12.05.16, 22:42
                          Tak się umiesz cieszyć,nie sądziłam.Miałam Cie za smutnego,poważnego a nawet agresywnego...
                          • polak1706 Re: Mała rzecz, a... cieszy! 12.05.16, 23:08
                            Kiedy powaga to powaga :-( kiedy radość to radość :-)
                            Obejrzyj genia całość. Warto!
                            www.youtube.com/watch?v=pTZNP3aH3BY
                            • wislocki12 Nigdy dość... 12.05.16, 23:46
                              Masz rację, nigdy dość powagi, że o radości nawet już nie wspomnę! ;-))
                              www.fakt.pl/m/crop/0/-550/faktonline/635986646900406325.jpg
                              • smieszekleszek Re: Nigdy dość... 13.05.16, 01:05
                                :-)
                              • wislocka12 Re: Nigdy dość... 13.05.16, 05:38
                                wislocki12 przerzucił się z wklejaniem cytatów na niemiecką gazetę dla Polaków. Mądry człowiek, lepiej płacą niż GeWu?
                                • edekzgredek99 Re: Nigdy dość... 13.05.16, 12:27
                                  Wislocka ta babina w rozowym bereciku co wczoraj czlapala przez miasto ciagnac torbe na kolkach to ty? Bo tak mi jakos ten obrazek do ciebie pasuje
                                  • wislocka12 Re: Nigdy dość... 13.05.16, 13:23
                                    Edek zlituj się, wszyscy wiedzą żeś niepełnosprawny nie tylko fizycznie, po co więc o tym bez przerwy trąbisz? Napij się melisy dziadku bo Ci żyłka pęknie i zabiorą nam internet jak ktoś dojdzie, że się do tego przyczynili internauci.
                                    • edekzgredek99 Re: Nigdy dość... 13.05.16, 14:05
                                      Panie polak cus tam pobalamuc pan wislocka12 bo baba totalnie sfiksowala. Pana urok osobisty sprawi ze przestanie byc taka jedzowata bo na odleglosc widac ze chlopa jej brak a pan zes mlody i jurny dasz rade. I zacznie nam wislocka cwierkac radosnie jak pani palacz. Bo jurny chlop panie to lekarstwona wszelkie bolaczki
                                      • polak1706 Re: Nigdy dość... 13.05.16, 23:24
                                        A juści Edek, juści!
                                        Jeżeli tak wygląda teleshow.wp.pl/gid,18323627,title,Daphne-Joy-egzotyczna-pieknosc-znow-przylapana-w-skapym-bikini,tpl,6,galeria.html to pędzę z odsieczo!
                                        Idzie lato! Dziewczyny forumowe gotowe....?
                                        • wislocki12 Po sezonie grzewczym 14.05.16, 00:54
                                          Podejrzewam, że tak... Szczególnie liczę na palacza, chociaż to już po sezonie grzewczym, co by to nie mogło oznaczać... ;-))
                                • wislocki12 "Kolesie" 13.05.16, 13:01
                                  Ciekawe od kogo dostajecie pieniądze - Ty i twoi "kolesie"? ;-))
                        • wislocki12 Bez przesady! 12.05.16, 22:56
                          Nadgorliwość jest ponoć gorsza od faszyzmu... ;-))

PS. "A uczyć się warto? - nie warto!
                          Bo ja sama wszystko wiem i śniadanie sama zjem,
                          I samochód sama zrobię
                          I z wszystkim poradzę sobie!" ;-))
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 11.05.16, 14:25
      UNIA to ZDRADA!
      www.youtube.com/watch?v=1Zi8Vl4p9w0
      • wislocki12 Only You? 11.05.16, 21:29
        Myślisz, ze tylko Ty masz TV Republika? ;-))
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 11.05.16, 14:40
      I ktoś mi powie, że ISLAMIZACJA Europy jest przypadkiem?
      wiadomosci.wp.pl/kat,1017099,title,Skandal-po-publikacji-francuskiego-tygodnika-Ujawnil-nowe-fakty-ws-zamachow-w-Paryzu,wid,18323024,wiadomosc.html
      Nikt WAS nie obroni gdy nie będzie PiSu!
      • wislocki12 Do broni! 11.05.16, 21:27
        Nikt nie obroni nas przed PiSem, jeśli nie zrobimy tego sami! :-))
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 11.05.16, 16:30
      Uff....
      www.defence24.pl/367326,polska-wzmacnia-poludniowa-granice
      • genia50 Re: UNIA to zdrada! 11.05.16, 17:11
        Jedni są skrajnie ostrożni(np.Ty),ale są też tacy,którzy za pieniądze przemycają nielegalnie ludzi dla zarobku i to dość sporo takich przypadków..
      • wislocki12 A co z granica zachodnią? 11.05.16, 21:24
        "Nie z początkiem 2017 r., lecz już od 16 maja na południowej granicy Polski zacznie działać Karpacki Oddział Straży Granicznej - zakłada projekt rozporządzenia przygotowanego przez Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji.
        (...)
        Pod koniec kwietnia 2016 r. szef MSWiA Mariusz Błaszczak podpisał rozporządzenie, zgodnie z którym od 1 stycznia 2017 r. miał zostać przywrócony Karpacki Oddział SG, obejmujący województwo małopolskie. Z tą samą datą Śląsko-Małopolski Oddział SG miał zostać przekształcony w Śląski Oddział SG, obejmujący województwa opolskie i śląskie."

A co z granica zachodnią? Przecież ta Niemcy są! :-((
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 15.05.16, 00:28
      z sieci:
      > ~Prawda
      Szanowne PiS! Ze złodziejami się nie porozumiewa !!! Polską rządziła GTW - Grupa Trzymająca Władzę (WSI, Rosji, prokuratorzy i sędziowie). Sieć jest trzymana za mordę groźbą samobójstw, wszyscy byli podsłuchiwani. GTW sterowała mediami. Powołała PO. W 2005 PIS zamieszał bo wpadli na trop GTW. Blidę skasowano przy aresztowaniu bo dużo wiedziała i wsypałaby. Koalicję PIS rozbito. Przejęto PKW i odtąd wybory były fałszowane. Jak Lech Kaczyński wzmacniał siły zbrojne i blokował rząd PO, to go skasowano. Powołano Bronka figuranta bo mają haki. Przez 8 lat był raj. Z inwestycji i prywatyzacji brano 10-20%. Wymiana PKW namieszała a KKW patrzyła na ręce. Podstawili tylko 15% głosów i nie utrzymano Bronka. Ich sondaże dawały 60% PIS, 6% PO, 1% PSL i 25% Kukiza. Było źle i zmieniono ustawę o TS o odwołanie Prezydenta i podstawiono 5 sędziów w TK. Pokazywano sondaże że PIS i PO mają podobne wyniki by uwiarygodnić końcowe. Petru to twór GTW i ich kasa - żaden kredyt Petru. Palikota wsunięto do SLD by pociągnął ich na dno (Palikot to twór GTW). Kukizowi wciśnięto na listy kretów by skłócili środowisko. Powołano 200 osób do pisania na forach źle o PIS i Kukizie a dobrze o PO i Petru. Nie dało się podstawić dość kart i PIS dostał władzę. Odjęto Kukizowi a dodano PSL by nie zmieniono konstytucji. GTW poszła na ośmieszanie Dudy i PIS, że oszukali wyborców, że wzrosną podatki i ceny. Ma być akcja że PIS chce wojny domowej i grozi wojną z Rosją, Niemcami i UE, że PIS to faszyzm, totalitaryzm, zacofany katolicyzm i wstyd na całą Europę. Lis ma słać krytyki do gazet w Niemczech i USA i pisać że zachodnie media krytykują PIS. GTW wie że PIS jest w posiadaniu informacji o nich i nie dopuści by Ziobro przejął prokuraturę. Śmierć Kulczyka upozorowano by nie świadczył bo idzie o giga przekręty z udziałem pierwszych osób. Odstąpiono od TS dla Ziobro i Kaczyńskiego bo była obawa że je ujawnią. Ułaskawienie Kamińskiego przeszkodziło, bo ten dużo wie. Kopacz miała wyjazdowe posiedzenia by montować podsłuchy w regałach, biurkach i pod tynkiem na sufitach (ponad 100). Komórki i email PIS i Kukiza na podsłuchu. Duda ma podsłuch wszędzie - była wrzawa jak pojechał w nocy do prezesa bo tam nie mają. GTW powołał KOD do zamieszek. Jest plan skasowania Dudy i rozwiązania Sejmu, postawienia Dudy, Kaczyńskiego, Ziobry, Macierewicza i Kamińskiego przed TS i rozwiązania PIS. Jest ustawa zakazująca demonstracji. Dlatego PIS powinien wymienić PKW, zrobić nowy program i powołać nowy tryb wyborów bez nieważności głosów i wymienić skład TS i TK. Musi pilnie przejąć TVP. Tym uratują siebie i Polskę. GTW nie podda się i nie zatrzyma przed zamachami bo ma do stracenia giga finanse. Wyprowadzą ludzi na ulice i będą prowokacje z niszczeniem mienia przez przebranych kiboli. Będzie zabójstwo ważnego z PO i Nowoczesnej i posądzenie PIS. Pozdrawiamy Polski Rząd, wszystkiego dobrego.<
      Jakosik to uklada się w logiczną całość
      • wislocki12 W "Prawdzie" nie ma prawdy... 15.05.16, 00:49
        "Prawda"? Była kiedyś taka gazeta. Organ, co by to nie miało oznaczać, KC KPZR, zresztą... Mawiano wówczas, że w "Prawdzie" nie ma prawdy, a w "Izwiestiach" wieści... I tak już chyba zostało... :-((
        PS. Może wreszcie wystukasz coś własnej głowy... ;-))
        • polak1706 Re: W "Prawdzie" nie ma prawdy... 15.05.16, 00:56
          nie chce mi się :-( Ludzie piszą a ja wybieram co jest w zasadzie "jak moje zdanie"
          • wislocki12 Ludzie piszą? 15.05.16, 01:01
            Tak podejrzewałem... :-((
            • polak1706 Re: Ludzie piszą? 15.05.16, 01:05
              Dobrze wiesz że za sznurki pociąga KTOŚ. I trzeba to PiSowi ukrócić!
              KTOŚ nieźle manipuluje społeczeństwem skoro takie gangreny jak POwcy, Petowcy jeszcze nie są zmieceni z powierzchni ziemi.
              • wislocki12 Sznurki 15.05.16, 11:42
                Jak na razie, to na tym forum za sznurki w swoim teatrzyku pociąga Klechowski, czyli polak1706... :-((
                • polak1706 Re: Sznurki 15.05.16, 12:08
                  i znów bredzisz!
                  • wislocki12 Klony 15.05.16, 21:42
                    Bredzę? Chyba nie zaprzeczysz, że wraz z wislocką12, wislockim15, retingerem i paru innymi jesteście klonami Klechowskiego? :-((
      • wislocki12 Kukiełki i pacynki... 15.05.16, 00:58
        GTW, czyli Grupa Trzymająca Władzę? Jaka grupa? Tylko prezes się liczy, a reszta to bezwolne kukiełki i pacynki... :-((
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 15.05.16, 01:38
      Deutschlan Deutschland iber alles!
      www.youtube.com/watch?v=1BtYzeT31TA
      • wislocki12 Dramat Rydzyka! Radio Maryja traci 15.05.16, 21:39
        "Radio Maryja traci słuchaczy. Jak wynika z najnowszych badań popularności radiowej przeprowadzonych przez Millward Brown SMG/KRC, Radio TOK FM wyprzedziło stację Tadeusza Rydzyka w rankingu słuchalności. Liderem wciąż pozostaje RMF FM z wynikiem obejmującym aż 25% rynku."

www.fakt.pl/polska/dramat-rydzyka-radio-maryja-traci-sluchaczy,artykuly,634758.html
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 16.05.16, 01:39
      wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,60-belgijskich-zolnierzy-obserwuje-wywiad-wojskowy-Za-sympatie-dla-IS,wid,18330325,wiadomosc.html?ticaid=117041
      Prosimy do nas... na ćwiczenia wojskowe. Ubogacą nas panowie.
      www.polska-zbrojna.pl/home/articleshow/19430?t=Szpica-NATO-we-Wroclawiu
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 18.05.16, 01:17
      www.youtube.com/watch?v=6P2-i8LKWo8
      • wislocki12 Woda jest języczkiem u wagi... 18.05.16, 12:02
        "Woda jest języczkiem uwagi amerykańskich koncernów." Tego jeszcze nie było...
        Jak nie komuniści to Niemcy, Żydzi, muzułmanie, Unia, a teraz... koncerny amerykańskie! ;-))
        PS. Czy to normalne ubrać się w mundur i głosić zwariowane poglądy? :-((
        • polak1706 Re: Woda jest języczkiem u wagi... 18.05.16, 16:24
          Dalej nic nie kapujesz. Każdy kto tylko może próbuje na POlsce coś ugrać dla siebie. I ugra kiedy PO-podobni dojdą do władzy.
          • wislocki12 Skąd ten pesymizm? 18.05.16, 21:01
            Naprawdę uważasz, że "PO-podobni" mogą dojść władzy? Skąd ten pesymizm? :-((
            • ot-rozum Re: Skąd ten pesymizm? 23.05.16, 13:06
              wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irlandia/szkocja-70-proc-przeciw-brexitowi-to-kwestia-tradycji/tcyw9c
              • polak1706 Re: Skąd ten pesymizm? 23.05.16, 15:12
                I słusznie! Mają zostać w UNII...islamskiej.
        • polak1706 Re: Woda jest języczkiem u wagi... 18.05.16, 16:41
          >rzestroga : Polacy nie dajcie się podzielić. Ludzie z kodu nie będący beneficjentami poprzedniej sitwy, nie dajcie sobą manipulować. Nazywanie kogoś kurduplem, maliniakiem czy brochą, to na prawdę nie są żadne argumenty. Zapoznajcie się z faktami zanim pójdziecie na manifestację będącą wołaniem o pomoc do interwencji zachodu (targowica). Chyba nie chcecie żeby USA wprowadzało u nas demokracje na wzór Syrii. Poważne argumenty są takie, że zarówno od wewnątrz jak i ze wschodu i zachodu ponownie chcą nas zniewolić i zniszczyć nasz naród. Działania opozycji ukierunkowane są na trwanie interesów wszystkich tylko nie zwykłych, szarych, płacących podatki obywateli Polski. Z zachodu komisja razem z tuskiem chcą nam wcisnąć emigrantów, aby doprowadzić do zasiedlenia Polski sterowalną masą i skonfliktować ją wewnętrznie. Ze wschodu natomiast Rosja pręży muskuły i najchętniej wymazałaby nas z mapy, zresztą razem z Niemcami - Silna Polska to dla nich jak policzek. Pamiętajcie, że Rosja rozmawia tylko z silnymi, a słabymi gardzi i podbija, więc działania Macierewicza nie są destrukcyjne jak niektórzy mówią. Całe NATO jest warte tyle co sojusze w 1939 - obyśmy nie mieli się okazji o tym przekonać. Dlatego dajmy rządzić demokratycznie wybranej władzy i nie kłóćmy się między sobą. Razem jesteśmy potęgą, pamiętajcie o tym. Pis jaki jest taki jest ale póki co działa dla dobra Polaków np. program dla poprawy demografii 500+. Pamiętajcie, że wszelkie akcje za granicą typu clinton, typu żydzi w nowym jorku, typu, spekulanci i agencje ratingowe, typu prasa, to skumulowany atak na interesy zwykłych ludzi w Polsce. Chyba nikt nie jest aż tak naiwny żeby myśleć odwrotnie.<
          • wislocki12 Rzestroga 18.05.16, 20:56
            Chyba już gdzieś to było? Rzestroga? Tego się nie zapomina! ;-))
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 23.05.16, 15:17
      Oglądajcie na filmiku - Europa za 2-3dekady
      wiadomosci.onet.pl/prasa/mlodzi-muzulmanie-radykalizacja-czy-prowokacja/x3e7cc
      • ot-rozum Re: UNIA to zdrada! 23.05.16, 16:35
        Stop OSZOŁOMOM!!! <http://wiadomosci.onet.pl/swiat/media-van-der-bellen-nowym-prezydentem-austrii/371dss>
        • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 23.05.16, 16:42
          czyli... ISLAMIZACJI EUROPY CIĄG DALSZY!
          Możecie już płakać!
          • wislocki12 "Za trzydzieści parę lat..." 23.05.16, 21:19
            No właśnie! Ciekawe, kto będzie premierem rządu polskiego za 3 lata? ;-)
            • e-zyleta Re: "Za trzydzieści parę lat..." 15.09.16, 22:02
              W koło Macieju.....................................
              • wislocki12 Jak przeciwnik pozwala... 15.09.16, 22:09
                Wiem, ale jaki partner, taka gra... ;-)
              • polak1706 Re: "Za trzydzieści parę lat..." 17.09.16, 13:48
                No! Tak sobie w kółeczko z Maciejem. Islamizacja Europu w toku!
                • wislocki12 Dyrdymały 17.09.16, 20:08
                  "Pan tu, panie Pogorzelski, dyrdymały opowiadasz, a ja gorę." ;-))
                  • polak1706 Re: Dyrdymały 17.09.16, 21:50
                    co gorzesz? O rzesz ty..... :-(
                  • wislocki12 "Ja gorę" 17.09.16, 22:17
                    To był cytat z filmu "Ja gorę" z 1967 r. w reżyserii Janusza Majewskiego. Rzeczona kwestię wypowiada w filmie Jerzy Turek! Warto wiedzieć! ;-)
                    • polak1706 Re: "Ja gorę" 17.09.16, 22:25
                      Nie ucz ojca robić dzieci!
                      Vive La France :-)
                      www.youtube.com/watch?v=ju79YT_lBVI
                      • wislocki12 Dług moralny 17.09.16, 22:37
                        Myślę, że nie pamiętasz polskich, i nie tylko, dróg w 1939 r. Polacy uciekali przez Zaleszczyki do Rumunii i na Węgry. Inaczej wtedy przyjmowano uchodźców, polskich, zresztą... Może powinniśmy oddać dług? :-)
                        PS To Ty masz dzieci? Współczuję im... z powodu ojca! :-((
                        • polak1706 Re: Dług moralny 17.09.16, 23:39
                          To ty ich nie masz? Nic dziwnego że jesteś zwolennikiem islamizacji Eurokołchozu. Sprzedasz się gazetom lewackim za judaszowe srebrniki.
                          • wislocki12 Kochaj bliźniego? 18.09.16, 00:47
                            Też mam, ale mają innego ojca... ;-))
                            PS Naprawdę uważasz, że z tego można wyżyć? Jeszcze takiego nie spotkałem... ;-)
                            PPS A co w kwestii dróg i polskich uchodźców? W 1939 tacy jak Ty, twierdzili, że oto zachodzi polonizacja Rumunii i Węgier, a następnie Francji... Dziś w Anglii mówią, że mamy do czynienia z polonizacją Brytanii i... biją Polaków. I wszyscy są chrześcijanami, jak... Ty! ;-((
                            PPPS Jak się domyślam, lewackie to są te gazety, których nie czytasz... A tak w ogóle, to jakie gazety czytasz? Jeśli w ogóle coś czytasz. W co wątpię! ;-))
                            • polak1706 Re: Kochaj bliźniego? 18.09.16, 23:05
                              >Dziś w Anglii mówią, że mamy do czynienia z polonizacją Brytanii i...<
                              A ja myślałem, że w końcu napiszą że nadchodzi szariat i kalifat :-(
                              • wislocki12 Indyk 23.09.16, 23:29
                                Indyk myślał... ;-))
                      • palacz67 Re: "Ja gorę" 18.09.16, 06:45
                        Masakra! Nie chcę, by tak wyglądała Warszawa czy inne miasta Polski. Pozdrawiam.
                        • e-zybi Re: "Ja gorę" 18.09.16, 06:58
                          Zalewa nas fala...;-) scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14233166_406231042834085_6247730736685045242_n.jpg?oh=6983eb849c77dcc388c2c2a2f4e27c36&oe=583E9170
                          • polak1706 Re: "Ja gorę" 18.09.16, 23:04
                            Puk! Puk!
                            To JA - ISLAM: szariacik i kalifacik, imamek i meczecik :-)))
                            wiadomosci.onet.pl/swiat/kolejne-starcia-w-niemieckim-bautzen-z-uchodzcami/9n3e0g
                            • polak1706 Re: "Ja gorę" 18.09.16, 23:12
                              >aga : Gdy imigranci napastowali kobiety w Sylwestra, policji nie bylo, gdy imigranci atakuja ciezarowki w Calais- policji nie ma. Wystarczy jednak, ze pojawi sie grupa Europejczykow, ktorzy protestuja przeciwko przyjmowaniu imigrantow- nagle pojawia sie policja i na dodatek wie jak uzywac palek i gazu lzawiacego.<
                              ISLAMIZACJA Eurokołchozu w toku!
                              • wislocki12 Zezowaty młokos z RN 23.09.16, 23:25
                                I tak trzymać, bo to faszyści, nacjonaliści i narodowcy od tego zezowatego młokosa z RN... :-((
                            • wislocki12 Zająłbyś się wreszcie własną Ojczyzną 23.09.16, 23:28
                              Zająłbyś się wreszcie własną Ojczyzną i tymi co to bankietują i świętują! :-)

niezalezna.pl/86528-prezes-pis-najwyzszy-czas-konczyc-bankietowanie-i-swietowanie-po-zwyciestwie
                              • polak1706 Re: Zająłbyś się wreszcie własną Ojczyzną 24.09.16, 21:30
                                www.youtube.com/watch?v=Lf-FnqKft10
                                Ci którzy bankietują uchronili dziurkę twojej żony, córki, siostry, matki, wnuczki przed islamskim "korzeniem"... inaczej... "lancą".
                                Ciebie uchronili przed nożem na twoim gardle.
                          • genia50 Re: "Ja gorę" 18.09.16, 23:08
                            Śliczne!
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 18.09.16, 23:32
      Jewropa!
      kobieta.wp.pl/wyjechali-na-wyspy-po-lepsze-zycie-dzieci-moga-nigdy-nie-odzyskac-6037632317142145a
      • genia50 Re: UNIA to zdrada! 18.09.16, 23:44
        Skoro tak ogromna rzesza Polaków wyjechała do W.B.,to być może część z nich,mówiąc delikatnie,nie radzi sobie z wychowywaniem dzieci.Złe traktowanie dzieci przez rodziców mnie oburza,tyle,że w Polsce nie jest to tak żle postrzegane ,bo dziecko jest traktowane jak własność i rodzice mogą z nim postępować jak chcą.
      • wislocki12 Wypieprzyć! 18.09.16, 23:45
        Sam widzisz, co to znaczy być emigrantem... :-((
        PS Ja to bym tych Angoli wypieprzył z wysp! ;-))
        • polak1706 Re: Wypieprzyć! 19.09.16, 01:02
          Byle kto, jak ty , ich nie wypieprzy ale arabousy/muzułmanie/ islamiści zrobią to niebawem.
          • wislocki12 Niedoczekanie! 19.09.16, 22:18
            Jak możesz! Ja, biały Słowianin mam być gorszy od "arabusów, muzułmanów, islamistów"? Niedoczekanie twoje! :-(
        • pamietamy3322 Re: Wypieprzyć! 19.09.16, 21:02
          Może i ich nie wypieprzą z wysp. Ale z czasem porobią im rezerwaty jak Koptom w Egipcie. I będą drżeli czy kolejny szejk okaże się łaskawy czy jednak poderżnie gardziołka. Ale część na pewno samo ucieknie. Jak nie wiem jak można mieć zawężony umysł żeby nie widzieć, że to nadchodzi.
          • wislocki12 Każdy jest kowalem... 19.09.16, 22:14
            Widzę, że nie tylko problemy Francuzów nie dają Ci spać... ;-))
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 16:38
      www.youtube.com/watch?v=LtB05w-qvX8
      • wislocki12 Łyżka wody 23.09.16, 20:34
        Ta pani ma rację. Polacy na emigracji też gotowi są utopić się wzajemnie w łyżce wody... :-((
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 16:43
      www.youtube.com/watch?v=FL_eBqe_myQ
      • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 16:45
        Komentarz dla wisłockiego i zwolenników ciapatych: Tak się bawią milusińscy!
        • palacz67 Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 18:46
          Witaj, Polaku. Nasuwają mi się tylko brzydkie słowa po obejrzeniu tego filmiku. Dziękuję i pozdrawiam, życzę udanego weekendu:-)
          • wislocki12 Dzieci cierpią... 23.09.16, 20:44
            Ty się wymądrzasz na forum, a w pisowskiej Polsce dzieci cierpią od niedostatku... :-(
            Życzę udanego weekendu! ;-)
        • wislocki12 Z lekka... 23.09.16, 20:23
          Może komentarz i trafny, ale jakby z lekka wymijający... :-(
          PS Trzeba brać byka za rogi! :-)
          • polak1706 Re: Z lekka... 23.09.16, 20:34
            Słusznie! Za rogi!
            44min 28sekunda
            www.youtube.com/watch?v=Axd3aZhn0nY
            • wislocki12 Kinoman ze stoperem... 23.09.16, 20:49
              To już nawet do Dolasa masz jakieś zastrzeżenia? :-(
              Jeżeli myślisz, że filmy oglądam ze stoperem w ręce, to nie jesteś tak do końca normalny... ;-)
              • polak1706 Re: Kinoman ze stoperem... 23.09.16, 21:46
                To ty tak myślisz że ja myślę że stoper trzymasz w ręce. To nie jesteś tak do końca normalny :-(
                • wislocki12 Minuty i sekundy... 23.09.16, 23:16
                  No to skąd te minuty i sekundy? ;-))
                  • polak1706 Re: Minuty i sekundy... 24.09.16, 21:32
                    z zegarka
      • e-zybi Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 16:49
        Nie masz dość?...idź na spacerek, przewietrz "kompa" ;-)
        • smieszekleszek Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 17:09
          Ten polak niczym nie rózni sie od Urbana z PRl-u,hi,hi.
          • e-zyleta Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 17:18
            A uszy też ma takie długie?
            • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 20:07
              Uszy długie, mały,gruby, rudek :-(
              • palacz67 Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 20:11
                :-)
                • wislocki12 Ten się śmieje... 23.09.16, 20:38
                  Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni... ;-))
              • wislocki12 Strzał w dziesiątkę 23.09.16, 20:29
                No właśnie, opis idealnie pasuje do koncepcji śmieszkaleszka! ;-)
      • wislocki12 ORMO 23.09.16, 20:40
        Ja bym puścił na nich ORMO! Ale byłaby zabawa! :-))
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 20:29
      Vive la France!
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Francja-2-tysiace-nieletnich-dzihadystow-gotowych-do-zamachow-Ich-liczba-szybko-rosnie,wid,18515500,wiadomosc.html
      Nawet jeżeli połowa tekstu jest niewiarygodna, to ta druga połowa jest interesująca :-)
      • wislocki12 Nie ma w Tobie wiary... 23.09.16, 20:36
        Nawet połowa tekstu jest niewiarygodna? Widzę, Synu, że tracisz wiarę... :-((
      • pamietamy3322 Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 21:24
        Na Zachodzie będzie jak w tych krajach afrykańskich co dzieci biegają po ulicach z kałachami i mordują lepiej niż dorośli. No jeszcze troszkę trzeba poczekać.
        • pamietamy3322 Re: UNIA to zdrada! 23.09.16, 21:27
          Jeśli oglądaliście jakieś filmy fabularne, dokumenty o wojnach w krajach III świata to tak samo będzie w zachodniej Europie.
          • wislocki12 Trzęsie portkami... 23.09.16, 22:45
            A Ty się boisz, czy tylko tak straszysz? ;-))
        • wislocki12 "Przygotujcie się psychicznie" 24.09.16, 00:18
          "Kaczyński w Jachrance uczula posłów PiS:
          Pod koniec roku będą dramatyczne posiedzenia Sejmu, przygotujcie się psychicznie.
          Klub Parlamentarny PiS obraduje na wyjazdowym posiedzeniu w podwarszawskiej Jachrance. Spotkanie jest zamknięte dla mediów. Według naszych informacji prezes PiS Jarosław Kaczyński przemawiał godzinę."
          Wszyscy straszą! Prezes też! Całkiem jak polak1706! ;-))

wyborcza.pl/1,75398,20738526,kaczynski-w-jachrance-uczula-poslow-pis-pod-koniec-roku-beda.html
          • e-zyleta Re: "Przygotujcie się psychicznie" 24.09.16, 12:31
            Może to być sobowtór.
    • pamietamy3322 Re: UNIA to zdrada! 24.09.16, 14:54
      O już się zaczyna pranie mózgów na nowo. ,,Maleństwo wydobyte z gruzów" A kto tą wojnę rozpętał? Kto chciał ropy, kto chciał żeby dolar był dalej światową walutą żeby można było dalej drukować biliony dolców bez pokrycia?
      Teraz setki tysięcy jazydów, inne wiary niemuzułmanskie, Assad mają położyć głowę na pniaku islamistom popieranym przez USA? A to finansjerskie świnie. Napluć w mordę tylko tej wyborczej.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,20740390,malenstwo-wydobyte-spod-gruzow-nawet-nie-pisnal-to-jest.html#MTstream
      • pamietamy3322 Re: UNIA to zdrada! 24.09.16, 14:57
        Jak Assad przegra to około 2 miliony ludzi zostaną zarżnięte przez islamistów ku chwale bankowców i koncernów nacji wiadomej.
        • wislocki12 Putinowi z ust 24.09.16, 21:19
          Chyba Putinowi z ust to wyjąłeś! ;-))
      • wislocki12 Precz z... preczem! 24.09.16, 21:23
        Masz rację! Precz z imperialistami i światową finansjerą! ;-))
    • polak1706 Re: UNIA to zdrada! 25.09.16, 16:53
      www.youtube.com/watch?v=Lf-FnqKft10Prawda
      • palacz67 Re: UNIA to zdrada! 25.09.16, 18:43
        Odważny człowiek! Dziękuję i pozdrawiam:-)
        • wislocki12 Nie wszędzie 25.09.16, 22:34
          Bez przesady! Nie wszędzie biją oponentów... ;-)
      • wislocki12 Komu wierzyć 25.09.16, 22:32
        To komu mam wierzyć? Tobie, Michelowi Paulat czy Janowi Pawłowi II? :-((

"Czuwam - to znaczy: miłość bliźniego - to znaczy: podstawowa międzyludzka solidarność."
        Jan Paweł II
        • polak1706 Re: Komu wierzyć 25.09.16, 23:14
          wiadomosci.onet.pl/swiat/wybuch-i-strzelanina-w-malo-w-szwecji/fc75nq
          POkochałem islamistów. Zgadnij za co?
          • genia50 Re: Komu wierzyć 25.09.16, 23:19
            Czy wiesz ,że wrócił lechowski51?
          • wislocki12 Przesłanie 26.09.16, 00:08
            I nie wstyd Ci, obłudniku, w obliczu przesłania Jana Pawła II? :-(

"Czuwam - to znaczy: miłość bliźniego - to znaczy: podstawowa międzyludzka solidarność."
            Jan Paweł II
          • wislocki12 Odciął głowę... 26.09.16, 00:15
            "Makabryczne zabójstwo w Warszawie. Nowe fakty.
            Ta zbrodnia wstrząsnęła całą Polską. Na warszawskiej Woli Krzysztof Sz. (35 l.) odciął głowę swojej narzeczonej, Annie M. (†41 l.) . Po wszystkim poszedł na pobliską komendę policji i opowiedział policjantom o tym, co zrobił."
            Nie tylko muzułmanie... :-((

www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa-odcial-glowe-narzeczonej-uniknie-kary/sjq0n3p
            • polak1706 Re: Odciął głowę... 26.09.16, 00:17
              Pisałem kiedyś , że zanim kogoś zabijesz idź najpierw do lekarza psychiatry. Tedy waść skoczą ci na pukiel!
              • wislocki12 Żółte papiery 26.09.16, 00:27
                Ciekawe, czy muzułmanie miewają żółte papiery... ;-))
                • polak1706 Re: Żółte papiery 27.09.16, 01:09
                  Przecież prasa podaje że każdy który dokona zamachu ma problemy ze zdrowiem psychicznym.
                  • wislocki12 Zdrowie 27.09.16, 01:20
                    Prasa kłamie! ;-(
                • polak1706 Re: Żółte papiery 27.09.16, 01:20
                  wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Strzelanina-w-supermarkecie-pod-Paryzem-2-osoby-ciezko-ranne,wid,18518883,wiadomosc.html
                  Zarówno sprawca jak i broń byli chorzy psychicznie.

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Strzelania-w-Houston-Sa-ranni,wid,18518789,wiadomosc.html
                  >W sobotę aresztowano podejrzanego Arcana Cetina, pochodzącego z Turcji <
              • palacz67 Re: Odciął głowę... 26.09.16, 07:14
                Witam, pisałeś o tym, pamiętam, pozdrawiam.
              • edekzgredek99 Re: Odciął głowę... 26.09.16, 11:11
                Rozumiem ze ty jestes regularny pacjent
                • polak1706 Re: Odciął głowę... 27.09.16, 01:10
                  Regularny to może być posiłek, stolec. Demencja...?
                  • wislocki12 Rzadko 27.09.16, 01:19
                    Też. I błyskotliwość, ale... rzadko! ;-)
    • wislocki12 Możemy zapomnieć... 26.09.16, 12:06
      "W Barcelonie ważą się losy Podkarpacia. Co ma Barcelona do przyszłości Podkarpacia? Dużo. To właśnie tam mieści się siedziba agencji Fusion For Energy, gdzie na początku tygodnia odbyło się spotkanie, na którym dyskutowano o laboratorium termojądrowym. O tę inwestycję walczą trzy europejskie kraje: Hiszpania, Chorwacja i Polska. A jeśli Polska - to Podkarpacie. - Dla regionu byłoby to osiągnięcie porównywalne z powstaniem uniwersytetu - mówi Aleksander Bobko, wiceminister nauki w rządzie Beaty Szydło."
      Obawiam się, że przy naszym euroentuzjaźmie powinniśmy raczej zapomnieć o laboratorium termojądrowym... :-))

Cały tekst: rzeszow.wyborcza.pl/rzeszow/1,85548,20732249,w-barcelonie-waza-sie-losy-podkarpacia.html#ixzz4L7PcU6g0
      • polak1706 Re: Możemy zapomnieć... 27.09.16, 01:11
        To może takie laboratorium bliżej Belwederu coooo?
        • wislocki12 Znowu reforma... 27.09.16, 01:15
          Jak to dobrze, że mamy reformę systemu oświaty! Tylko, czy to wystarczy? ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka