polak1706 19.04.16, 00:56 Ratunku! Prosiłem abyś spowodował by na górze na początku każdej strony istniała możliwość przejścia na kolejne strony bez zbędnego przewijania całego długiego tekstu. I co? Oskarżę cię o: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 01:25 Polak1706 ma rację. Nie każdy jest w stanie opanować logikę drabinki postów. Proponuję przychylić się do jego apelu! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 01:28 Co? Drabinka? też by się przydała abym się mógł pochylić z niej do apelu poległych... terrorystów! Odpowiedz Link Zgłoś
retinger Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 06:42 Oczywiście w krótkim poście wislocki12 podkreślił swoją mądrość ale i łaskawość dla maluczkich. Dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 06:44 Witam, pisałam o tym na pocztę do Xulu, ale mi nie odpowiedział, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 08:44 To świadczy o waszej inteligencji, wcale nie trzeba przewijać, trzeba wiedzieć co kliknąć, ot i cała parada. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 09:07 Troszeczkę techniki i towarzystwo się gubi...a xulu to może wyjechać nad morze bo w tej sprawie niewiele może ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 20:10 Nie ucz ojców i matki jak się robi dzieci. Ma być wybór strony na górze i BASTA! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 20:20 Na górze róże na dole fiołki... Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 20:29 S-ały muchy będzie wiosna. Ratunku nie poradzę sobie, skończyłem studia i korytarz. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nic z tego - tu są koszary! 19.04.16, 21:02 Nic z tego - tu są koszary, a nie uniwersytet! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 22:14 Widzisz jaki jesteś tępy po tych swoich studiach WSWB! Napisałem Zespół Cieśni... Dałem znać że o przynajmniej jeden klik na każdej stronie jest za dużo. Mogą wysiadać ręce, dłonie, nadgarstki każdemu z was i mnie również Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 22:30 Gdybyś wiedział mądralo iż można przewijać nie dotykając myszki, ale to dla ciebie zbyt skomplikowane. Nie tylko z myszki:kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/zespol-ciesni-nadgarstka-proste-sposoby-by-sie-przed-nim-ustrzec/bngv3 Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 22:36 Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę! Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 22:42 Jak pękniesz to nie będziesz czuł nadgarstka,to chyba dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Zespół cieśni nadgarstka 20.04.16, 11:41 Ty to masz chyba zespol ciesni czaszki Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Zespół cieśni nadgarstka 20.04.16, 15:40 Biedny polak-pamietamy nie chce wiedzieć że są ludzie którzy prz klawiaturze nie używają w ogóle myszki, są tak zaawansowani. Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Zespół cieśni nadgarstka 04.05.16, 22:51 Wyucony polak napisał:Ratunku! Prosiłem abyś spowodował by na górze na początku każdej strony istniała możliwość przejścia na kolejne strony bez zbędnego przewijania całego długiego tekstu. I co? Oskarżę cię o: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA! Widzisz cieniasie jaki jesteś? Nie potrafisz poprawnie używać myszki nie mówiąc o klawiaturze!!1 Może przyjdziesz do mnie na przeszkolenie, zaznaczam że jestem po Podstawowej Szkole a nie po studiach magistrów, osłów dardańskich Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Dodatkowo jesteś takim łajdackim skur-ysynem który żałuje tego że Hitler nie dokończył eksterminacji Żydów ,Polaków i innych narodowości nienordyckich.Zamknij ten parszywy ryj, ponieważ dyskutujesz prawie sam ze sobą chcąc się dowartościować Znalazł się pępek świata i będzie pouczał co jak powinno byc. Zamiast zamykać granice, zamknij sobie jadaczkę na kłódkę, bo robi się niedobrze czytając twoje powtarzane wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zespół cieśni nadgarstka 04.05.16, 23:14 Jesteś zwykły prostak! Nie ucz ojca robić dzieci. Może wrócisz jeszcze do archiwum gazety by znaleźć jakieś punkty zaczepienia, poniżania? PROSTAK! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Zespół cieśni nadgarstka 04.05.16, 23:21 Uważaj na siebie, bo za chwilę mamunia będzie cię prowadzić na smyczy, a może nawet na łańcuchu do weterynarza, do wścieklizny krótka droga. Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Dodatkowo jesteś takim łajdackim skur-ysynem który żałuje tego że Hitler nie dokończył eksterminacji Żydów ,Polaków i innych narodowości nienordyckich.Zamknij ten parszywy ryj, ponieważ dyskutujesz prawie sam ze sobą chcąc się dowartościować Znalazł się pępek świata i będzie pouczał co jak powinno byc. Zamiast zamykać granice, zamknij sobie jadaczkę na kłódkę, bo robi się niedobrze czytając twoje powtarzane wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zespół cieśni nadgarstka 04.05.16, 23:23 No i cóż można myśleć o twoich postach? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Zespół cieśni nadgarstka 04.05.16, 23:32 Co chcesz to sobie myśl, ja nie dbam o takich ogłupiałych osobników jak ty. Wyucony polak napisał:Ratunku! <Prosiłem abyś spowodował by na górze na początku każdej strony istniała możliwość przejścia na kolejne strony bez zbędnego przewijania całego długiego tekstu. I co? Oskarżę cię o: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA!> Polak - pamietamy napisał: <Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Dodatkowo jesteś takim łajdackim skur-ysynem który żałuje tego że Hitler nie dokończył eksterminacji Żydów ,Polaków i innych narodowości nienordyckich.Zamknij ten parszywy ryj, ponieważ dyskutujesz prawie sam ze sobą chcąc się dowartościować Znalazł się pępek świata i będzie pouczał co jak powinno byc. Zamiast zamykać granice, zamknij sobie jadaczkę na kłódkę, bo robi się niedobrze czytając twoje powtarzane wypociny. > I jeszcze pytanko? Czy TVP to jest to samo co TVN i Michnik wypowiadał się w TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Post 05.05.16, 00:18 Post to post, tylko dlaczego jeść się chce? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Zespół cieśni nadgarstka 19.04.16, 09:46 Xulu ostro tankuje ale jak wytrzezwieje to podania rozpatrzy za miesiac moze dwa jak zdrowie pozwoli Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Do XULU 19.04.16, 10:01 Piszemy bardzo dużo,dlatego jest dużo przewijania,ale lepsze to niż tylko kilka wpisów ogłoszeniowych,jak na innych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Do XULU 05.05.16, 14:23 Lepiej nawijać i przewijać niż nie nawijać i nie przewijać. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do XULU 05.05.16, 19:57 A może lepiej przewijać i nawijać niż nie nawijać i nie przewijać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Do XULU 05.05.16, 20:10 Najpierw trzeba nawijać(w sensie: pisać posty).a potem jak się ich nazbiera (tych postów),to trzeba je przewinąc aby przeczytać(czasami tylko) lub cos napisać czyli nawinąć. P.S.Starałam sie,ale nie wiem czy jest to jasne wytłumaczenie.Chyba ja mam rację.... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Drugi wariant 05.05.16, 22:46 Obawiam się jednak, że ten drugi wariant jest, niestety, bardziej popularny. Szkoda tylko, że nic z niego nie wynika... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Drugi wariant 08.05.16, 00:28 Wyucony polak napisał:Ratunku! <Prosiłem abyś spowodował by na górze na początku każdej strony istniała możliwość przejścia na kolejne strony bez zbędnego przewijania całego długiego tekstu. I co? Oskarżę cię o: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA!> Polak - pamietamy napisał: <Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Dodatkowo jesteś takim łajdackim skur-ysynem który żałuje tego że Hitler nie dokończył eksterminacji Żydów ,Polaków i innych narodowości nienordyckich.Zamknij ten parszywy ryj, ponieważ dyskutujesz prawie sam ze sobą chcąc się dowartościować Znalazł się pępek świata i będzie pouczał co jak powinno byc. Zamiast zamykać granice, zamknij sobie jadaczkę na kłódkę, bo robi się niedobrze czytając twoje powtarzane wypociny. > I jeszcze pytanko? Czy TVP to jest to samo co TVN i Michnik wypowiadał się w TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Drugi wariant 08.05.16, 01:07 Polak napisał:,prostak> Tak ja jestem prostak, tylko ja nie przewijam ręcznie poprzez myszkę a tylko automatycznie, naciskając odpowiednio przyciski, ponadto zaczynam używać klawiszy , które zawierają zawarowane funkcje. Wyucony polak napisał:Ratunku! <Prosiłem abyś spowodował by na górze na początku każdej strony istniała możliwość przejścia na kolejne strony bez zbędnego przewijania całego długiego tekstu. I co? Oskarżę cię o: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA!> Polak - pamietamy napisał: <Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Dodatkowo jesteś takim łajdackim skur-ysynem który żałuje tego że Hitler nie dokończył eksterminacji Żydów ,Polaków i innych narodowości nienordyckich.Zamknij ten parszywy ryj, ponieważ dyskutujesz prawie sam ze sobą chcąc się dowartościować Znalazł się pępek świata i będzie pouczał co jak powinno byc. Zamiast zamykać granice, zamknij sobie jadaczkę na kłódkę, bo robi się niedobrze czytając twoje powtarzane wypociny. > I jeszcze pytanko? Czy TVP to jest to samo co TVN i Michnik wypowiadał się w TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Drugi wariant 08.05.16, 01:34 Polak napisał:,prostak> Tak ja jestem prostak, tylko ja nie przewijam ręcznie poprzez myszkę a tylko automatycznie, naciskając odpowiednio przyciski, ponadto zaczynam używać klawiszy , które zawierają zawarowane funkcje. Wyucony polak napisał:Ratunku! <Prosiłem abyś spowodował by na górze na początku każdej strony istniała możliwość przejścia na kolejne strony bez zbędnego przewijania całego długiego tekstu. I co? Oskarżę cię o: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA!> Polak - pamietamy napisał: <Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Dodatkowo jesteś takim łajdackim skur-ysynem który żałuje tego że Hitler nie dokończył eksterminacji Żydów ,Polaków i innych narodowości nienordyckich.Zamknij ten parszywy ryj, ponieważ dyskutujesz prawie sam ze sobą chcąc się dowartościować Znalazł się pępek świata i będzie pouczał co jak powinno byc. Zamiast zamykać granice, zamknij sobie jadaczkę na kłódkę, bo robi się niedobrze czytając twoje powtarzane wypociny. > I jeszcze pytanko? Czy TVP to jest to samo co TVN i Michnik wypowiadał się w TVP? > Jestem prostak a jednak nie zamykam bram do Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Drugi wariant 08.05.16, 17:19 Jesteś nie tylko prostak ale i wariat. Ale nie wstydź się. To taka przypadłość tych którzy wyjeżdżają na zgniły zachód na roboty, gdzie wszyscy są w jakiś sposób "zawarowani" bo tam kapitalizm całą gębą! No a POza tym jesteś jak UNIA, która lubi sobie swoimi działaniami robić problemy by je później rozwiązywać z marnym często skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Prostak i wariat 08.05.16, 21:00 Może i masz rację, ale Unia nie nazywa swoich rozmówców prostakami, że o wariatach nawet już nie wspomnę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Drugi wariant 08.05.16, 23:05 Może i jestem wariat, ale nie wołam "ratunku", ponieważ przewijam automatycznie przejście do strony pierwszej i odwrotnie i w takim tempie i kierunku jakiego sobie życzę. Polak napisał:,prostak>< Tak ja jestem prostak, tylko ja nie przewijam ręcznie poprzez myszkę a tylko automatycznie, naciskając odpowiednio przyciski, ponadto zaczynam używać klawiszy , które zawierają zawarowane funkcje. Wyucony polak napisał:Ratunku! <Prosiłem abyś spowodował by na górze na początku każdej strony istniała możliwość przejścia na kolejne strony bez zbędnego przewijania całego długiego tekstu. I co? Oskarżę cię o: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA!> Polak - pamietamy napisał: <Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Dodatkowo jesteś takim łajdackim skur-ysynem który żałuje tego że Hitler nie dokończył eksterminacji Żydów ,Polaków i innych narodowości nienordyckich.Zamknij ten parszywy ryj, ponieważ dyskutujesz prawie sam ze sobą chcąc się dowartościować Znalazł się pępek świata i będzie pouczał co jak powinno byc. Zamiast zamykać granice, zamknij sobie jadaczkę na kłódkę, bo robi się niedobrze czytając twoje powtarzane wypociny. > I jeszcze pytanko? Czy TVP to jest to samo co TVN i Michnik wypowiadał się w TVP? > Jestem prostak a jednak nie zamykam bram do Europy. > Odpowiedz Link Zgłoś