24.04.16, 10:28
m.fakt.pl/kobieta/plotki,becdhe
Mam wrażenie,graniczące z pewnością,że w historii Polski "przerabialiśmy"już ten typ. Człowieka,zachowań,propagandy i potem głupawych tłumaczeń przechodzących w jazgotliwy atak oparty na modelu "a bo wy to..."
Swego czasu w polemikach z jaskiniowcem L51 użyłem zdania :"...PIS s..a na stół,a potem pierwszy biega i krzyczy o tym że jest "nawalone"
Zostałem przez ww zwyzywany od lewaków ,Żydów,kryptokomunistów ,pedałów i cyklistów. Najciekawsza była reakcja forumowej "dziewicy kulturalnej" ,która nie widziała w tym nic zdrożnego.Ciekawi mnie ,jak zareaguje na ww newsa pani Palacz 67 , na kłamstwa i półprawdy wielokrotnie reagowała memuarami typu "ależ ciekawe fakty,nie wiedziałam" ... Co teraz ?Słonimski w grobie rechoce . Naszym dzielnym matołom z PIS wolno bez pytania to, o co Sowieci pytali poetę. Mogą LAĆ w teatrach bez obawy o konsekwencje . Od 18 marca do dziś cisza...
Obserwuj wątek
    • pamietamy3322 Re: deja vu? 24.04.16, 11:38
      Dobrze ze sam wiesz o co ci chodzi.
    • exbenek Re: deja vu? 24.04.16, 12:26
      Tak to jest jak jełopy nabyły umiejętność pisania i czytania ,a koordynacja tych dwóch rzeczy "się rozjechała" . No i znajomość historii - selektywna...
      • polak1706 Re: deja vu? 24.04.16, 14:03
        znów bełkot!
        • exbenek Re: deja vu? 25.04.16, 05:35
          Kolejny u którego czytanie ze zrozumieniem jest porównywalne do maratonu. Jednym zdaniem jełop na górze jełop na dole...
          • polak1706 Re: deja vu? 25.04.16, 17:01
            Słuchaj barani łbie! Napisałeś jakieś bzdury i nikt z forumowiczów nie podjął się dyskusji z tobą w sprawie tematu (jakiego?) To chyba świadczy o tobie!
            BEŁKOT!
            • exbenek Re: deja vu? 25.04.16, 19:55
              Bo jełopie z faktami mądrzy ludzie nie dyskutują a idioci jak to idioci albo milczą ,albo -jak ty zaklinają fakty...
              • jk471 Re: deja vu? 25.04.16, 20:01
                Wygląda na to, że exbenek jako patentowany idiota(po ojcu i dziadku) powinien milczeć a nie chce. Nie stosujesz prawideł do siebie exbenek , niestety -:))
                • wislocki15 Re: deja vu? 25.04.16, 20:34
                  Zostaw exbenka w spokoju, on jest mądrzejszy niż 100 głupich.
                  • wislocki12 Chyba masz rację 25.04.16, 23:46
                    Chyba masz rację - nawet 100 głupich, bez wskazywania palcem, nie jest lepszych niż jeden ex-benek! :-))
                • wislocki12 Powtórka z Einsteina 25.04.16, 23:50
                  Proponuję zapoznać się bliżej dorobkiem intelektualnym Einsteina. Chodzi mi głównie teorię względności w aspekcie rachunku prawdopodobieństwa! ;-))
                  PS. Nie można dziedziczyć po dziadku, nie dziedzicząc po ojcu! ;-))
    • pamietamy3322 Re: deja vu? 25.04.16, 21:32
      Chwala PiSowi. Lewactwo dowiduje sie wielu rzeczy. Po latach tumanienia na tvnowskich i lewackich mediach. Dla nich niektore fakty sa nieprawdopodbne. Narazie stosuja zaprzeczenie, galy wywalaja.
      • pamietamy3322 Re: deja vu? 25.04.16, 21:35
        Jakie to musialo byc pranie mozgu, ze oni uwazali katow i mordercow z NKWD , ktorzy mordowali i katowali gorzej niz gestapo. Gestapo przed wojna jezdzilo na szkolenia do Rosji aby doskonalic sie w technikach ,,przesluchan". Oni uwazali NKWdzistow za takich normalnych zolnierzy.
        • pamietamy3322 Re: deja vu? 25.04.16, 21:36
          W koncu zaczynam sie czuc w Polsce jak w swoim kraju.
          • pamietamy3322 Re: deja vu? 25.04.16, 21:43
            Mam nadzieje, ze PiS to dopiero poczatek ale od czegos trzeba zaczac.
            • wislocki12 Co szósty - repetent? 25.04.16, 22:01
              A może to już koniec? Gdzieś przecież trzeba postawić kropkę... ;-)
              PS. Właśnie słyszę, że w naszym regionie naukę w pierwszej klasie powtarzać będzie co szósty "uczeń"! ;-))
          • wislocki12 I niech tak już pozostanie! 25.04.16, 23:51
            Wreszcie! I niech tak już pozostanie! ;-))
        • wislocki12 "Wyklęci" z Brygady Świętokrzyskiej NSZ 25.04.16, 23:57
          A w tym samym czasie "wyklęci" z Brygady Świętokrzyskiej NSZ kumplowali się z hitlerowcami, zamiast przedzierać się z bronią w ręku do Czech... :-((
          • pamietamy3322 Re: "Wyklęci" z Brygady Świętokrzyskiej NSZ 29.04.16, 21:08
            Dobrze zrobili, Niemcy juz odchodzili. Stalin by ich wybil do nogi.
            • wislocki12 Ich? 29.04.16, 21:19
              "Ich", to znaczy kogo Stalin wybiłby do nogi? Niemców czy eneszetowców? Chyba na jedno wychodzi, niestety! :-((
            • e-zyleta Re: "Wyklęci" z Brygady Świętokrzyskiej N 30.04.16, 01:01
              Polak -pamietamy to sku-wy syn, jakiego nie było, po hitlerze i stalinie :potworek.com/sites/default/files/imagecache/polaroid_nt_standard/images/obrazek_60.jpg
    • genia50 Re: deja vu? 25.04.16, 22:15
      Nie katowało mnie gestapo,ani nkwd.Zal mi tych,ktorzy to przeżyli,ale cieszę sie że tego nie ma,dlatego nie mam napadów wściekłości,bo nie żyję w przeszłości tylko terażniejszości.Obawiam się,że niektórzy(w swoim mniemaniu)obrońcy naszej przyszłości paradoksalnie pchają nas do totalitaryzmu,ktory może właśnie doprowadzić do katowania jednych przez drugich,czyli wskrzeszenia nowych nkwd-o i gestapopodobnych organizacji.
      • wislocki15 Re: deja vu? 26.04.16, 09:49
        Wklejam dla Ciebie Genia50 film o zagrożeniu demokracji w Polsce. To jest ilustracja Twoich obaw.
        vod.gazetapolska.pl/13046-polish-political-guide-foreigners-1-democracy-danger
        Mam nadzieję, że zrozumiesz właściwie, choć za to głowy nie dam.
        • edekzgredek99 Re: deja vu? 26.04.16, 09:59
          Ty 15 to taki wydmuszek jestes
    • wislocki15 Re: deja vu? 26.04.16, 09:42
      Jeśli myślisz, że podając wieści z gazety niemieckiej dla Polaków będziesz uznany za rozumnego człowieka to rzeczywiście jesteś idiotą. "Fakt" jest ręcznie sterowany przez Niemców, którzy poczuli się zagrożeni przez to, że nowy rząd ograniczy grabież Polski i Polaków. Wymyślają bzdury wyssane z brudnego palucha i poprzez tzw. pożytecznych idiotów jak Ty próbują zniechęcić Polaków do obecnej władzy. Udajesz mądrego i demokratę a polega to na tym, że jak ktoś ma inne poglądy jak Ty i Tobie podobni to nazywasz go cymbałem, matołem, idiotą itp. To co tu wklejasz i okraszasz inwektywami może się spotkać z poparciem partyzanta z jedną ręką, geni50 i innych o mentalności bufetowej z Konsumów. Z litości nie będę wymieniał innych, że o wislockim12 nie wspomnę, choć ten osobnik idiotą nie jest, raczej wyrafinowanym propagandystą.
      • wislocki12 Bufetowa z Konsumów 26.04.16, 11:48
        "Wyrafinowany propagandysta", powiadasz? To chyba dobrze. W każdym razie lepiej brzmi niż "idiota". :-))
        PS. Ciekawe, skąd znasz mentalność bufetowych z Konsumów... ;-)
        • exbenek Re: Bufetowa z Konsumów 26.04.16, 15:04
          Przypominam wszystkim ,że post założyłem na wieść o "wyczynach" radnych z "jedynej patriotycznej siły" w teatrze . Porównałem ich do "lejących" ze stołów w restauracjach i "bufetach" teatralnych zwanych z francuska "foyer"(tłumaczenie dla w15,j471,1706 i innych matołów)"fuaje" . Analogia zachowania jednych i drugich oczywista. Skoro tak szczegółowo zajmujecie się stanem mojego umysłu ,tudzież "pochodeniem" (to do w15,j471,1706) to dlaczego nie dokonacie analizy stanu umysłu tych "prawdziwych patriotów" z
          teatru ? Odpowiedź nasuwa się sama - jełop nie "nas.a" na jełopa.
          • exbenek Re: Bufetowa z Konsumów 26.04.16, 15:08
            Ci lejący w knajpach i teatrach - to byli ubecy i nkwdziści . Dziś zachowanie "prawdziwych patriotów" w teatrze w15,j471,3322,czy 1706 postrzegają niemal jako bohaterstwo . Tak ideały sięgają bruku....
            • exbenek Re: Bufetowa z Konsumów 26.04.16, 15:12
              Dziwnym trafem dla wszystkich "prawdziwych patriotów " Fakt" jest wiarygodny jak "wali" w "obcych" . Jak w swoich to jest "niemieckim sterowanym medium" . Gratulacje - w15 . Otóż o tym fakcie w teatrze donosiły w marcu inne media .
              • polak1706 Re: Bufetowa z Konsumów 26.04.16, 15:47
                Fakt to gazeta folksdojczów
                www.google.pl/search?q=axel+springel&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=g3AfV_XeDMSv6AS74ZPoAQ
                jak Newsweek, ONET, WP i wiele innych i dlatego dbają o interesy Niemców a nie Polski. Dajesz się zmanipulować, ale nie ty jeden.
                No i... nie bełkocz już.
                • smieszekleszek Re: Bufetowa z Konsumów 26.04.16, 16:05
                  Folksdojcz:to osoba wpisana na listę osób pochodzenia niemieckiego w okresie okupacji hitlerowskiej. Hi,hi.
            • polak1706 Re: Bufetowa z Konsumów 26.04.16, 15:43
              PiS odzyskuje Polskę!
              Jeżeli ją straci to ciebie i twoją rodzinę spotka wielkie BUM!!! (150tysięcy na początek, później terror na ulicach, dworcach itp). Władza będzie przejęta POnownie przez zdrajców i sprzedawczyków.
              • exbenek Re: Bufetowa z Konsumów 26.04.16, 17:55
                Zrób siku -odpocznij - powtórz alfabet.,potem policz do 100 .
                • polak1706 Re: Bufetowa z Konsumów 26.04.16, 22:18
                  Nie pij tyle!
                  • wislocki12 Karczewski u Moniki 26.04.16, 22:57
                    A co mam robić, jak widzę i... słyszę marszałka u Moniki Olejnik? Chyba przeniosę się ma TVP Info... ;-))
                  • wislocki12 Bywalcy 27.04.16, 21:23
                    Czy to prawda, że bywalcami Konsumów byli zwykle funkcjonariusze wiadomych służ? ;-))
              • wislocki12 Ostateczne rozwiązanie? 26.04.16, 21:29
                Myślę, że jeżeli PiS straci władzę, to nie będzie to najgorsze rozwiązanie dla exbenka, jego rodziny i milionów Polaków! Jestem, oczywiście, za! :-))
                • exbenek Re: Ostateczne rozwiązanie? 27.04.16, 04:32
                  Generalnie w12 , ten rząd w ogóle.nie jest "moim zmartwieniem" . Zwróć uwagę na to że pisiory sami podkopują"powagę tego eksperymentu" . Toć sam nadkurdupel nazywa premier "powiatowa" . Co wypuszczą ustawę to bubel . Nad 500 + "intensywnie"pracowali i rząd i prezydent i po "nastu"dniach -do poprawki. "Podatek od hipermarketów" tylko te rozbawia. A resztę handlujących wkur...a. Opłata medialna da po doo.e głównie babciom emerytkom . Mogą nie zdzierżyć 2 opłat ,na rydzyka i kurskiego. Zmiany w gospodarce już widać -wszystko drożeje, albo już zdrożało . Pełen sukces...
                  • wislocki15 Re: Ostateczne rozwiązanie? 27.04.16, 06:11
                    Może teraz napisz exbenek coś z sensem, wiem, że to dla Ciebie trudne ale wytrzeźwiej i spróbuj, powodzenia.
                    • exbenek Re: Ostateczne rozwiązanie? 27.04.16, 07:02
                      W15 może teraz zrób siusiu,pocałuj obrazek prezesa i powtórz alfabet?
                      • edekzgredek99 Re: Ostateczne rozwiązanie? 27.04.16, 12:15
                        Pewnie w15 sie onanizuje patrzac na fote prezesa i blyskawiczny orgazm osiaga
                        • wislocki15 Re: Ostateczne rozwiązanie? 27.04.16, 16:40
                          Jesteś niezawodny edek, widać, że jesteś ułomny nie tylko fizycznie, współczuję.
                          • edekzgredek99 Re: Ostateczne rozwiązanie? 27.04.16, 17:44
                            Alez nie ma sie czego wstydzic to takie ludzkie tylu facetow to robi tylko do innej foty
                            • retinger Re: Ostateczne rozwiązanie? 27.04.16, 18:31
                              Z jednej Pańskiej wypowiedzi zrozumiałem, że jest Pan człowiekiem w latach. Nie powinien Pan tu wypisywać jakiś obscenicznych treści. To co Pan robi ze sobą to jest Pańska sprawa ale chwalenie się tym na forum to jest gruba przesada.
                              • edekzgredek99 Re: Ostateczne rozwiązanie? 27.04.16, 18:40
                                Panie czyzby fota prezesika byla dla pana obsceniczna?
                                • wislocki15 Re: Ostateczne rozwiązanie? 27.04.16, 18:42
                                  Zamilcz sprośny dziaduniu!
                                  • wislocki12 Święte oburzenie... 27.04.16, 21:30
                                    Czy to jest przykład tzw. "świętego oburzenia", czyli... zwykłej zazdrości? :-((

"Dlaczego Apostołowie oburzyli się na Jakuba i Jana? Zapewne sądzili, że spełnienie prośby, którą bracia skierowali do Jezusa, jest dla nich jakimś zagrożeniem."

ps-po.pl/2015/10/17/swiete-oburzenie-29-niedziela-zwykla-18-pazdziernika-2015/
                              • wislocki12 Stosunek przerywany czy masturbacja? 27.04.16, 20:51
                                Jakie "obsceniczne treści"? Te z Biblii? Chyba żartujesz! :-((
                                "Onan (hebr. אוֹנָן) – postać biblijna, drugi syn Judy i córki Kananejczyka noszącego imię Szua. Miał on starszego brata Era, oraz młodszych Szelę, Peresa i Zeracha. Występuje w 38. rozdziale Księgi Rodzaju jako ten, który po śmierci swego brata Era nie chciał mimo polecenia ojca dopełnić prawa lewiratu. Wiedział bowiem, że potomstwo przez niego spłodzone nie będzie uznane za jego, lecz zmarłego brata. Dlatego też unikał zapłodnienia ilekroć współżył z żoną brata, Tamar. Oryginalny hebrajski tekst biblijny, a za nim Wulgata podają, że Onan: (...) tracił z siebie nasienie na ziemię, aby nie wzbudził potomstwa bratu swemu. Biblia Tysiąclecia szczegół o wydalaniu przez Onana nasienia na ziemię zamieszcza w przypisach, a w tekście głównym podaje tylko, że unikał zapłodnienia. Ten sposób postępowania Onana nie podobał się Bogu, więc zgładził Onana].
                                Od imienia Onana wzięło się również określenie onanizm – praktyka seksualna polegająca na samodzielnym zaspokajaniu popędu seksualnego. Biblijny Onan nie uprawiał jednak onanizmu, tylko stosunek przerywany.

Historia Onana była niekiedy przytaczana w teologii moralnej jako argument przeciwko praktykom autoerotycznym. Taka egzegeza była jednak niewłaściwa, ponieważ w potępieniu Onana można doszukiwać się jedynie przyczyn wynikających ze złamania lewiratu lub też egoistycznych pobudek jego zachowania.
                          • wislocki12 Marna podróbka 27.04.16, 20:38
                            Prawdziwy wislocki jest tylko jeden! Reszta to marne podróbki! ;-))
                            • pamietamy3322 Re: Marna podróbka 27.04.16, 20:51
                              swetru z balcerkiem zrobią wam taki raj za 4 lata

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Szczerbata-Ameryka-Ponad-100-mln-Amerykanow-nie-moze-sobie-pozwolic-na-uslugi-dentystyczne,wid,18290932,wiadomosc.html
                              • pamietamy3322 Re: Marna podróbka 27.04.16, 20:53
                                No chyba ze ktos w filmy wierzy. Bo amerykanskich westernach opowiadajacych o XVIII wieku wszyscy maja lsniaco biale zeby.
                                • wislocki12 Nasz western i... zęby 27.04.16, 20:59
                                  Ciekawe, jakie zęby mają bohaterowie "Smoleńska"? Może do zębów sprowadza się problem naszego "westernu":?
                                  • pamietamy3322 Re: Nasz western i... zęby 27.04.16, 21:03
                                    III swiat to masz w USA
                                    • wislocki12 Na miarę Hollywood... 27.04.16, 21:13
                                      Przepraszam, ale ja nie pisałem o III Świecie, lecz o naszym hicie filmowym na skalę Hollywoodu! ;-))
                                      • pamietamy3322 Re: Na miarę Hollywood... 27.04.16, 21:25
                                        W USA super kręcą. Historie maja tyle ze na zycie dwoch stulatkow. Kreca swiatowe hity jak ,,Joy" o kobiecie ktora udoskonalila mopa.
                                        • wislocki12 Nie wychodzą... 27.04.16, 21:33
                                          No właśnie, a u nas nawet filmy o bohaterskim prezydencie, który poległ na polu chwały nie wychodzą... :-((
                              • wislocki12 Zapraszamy! 27.04.16, 20:56
                                "Szczerbata Ameryka. Ponad 100 mln Amerykanów nie może sobie pozwolić na usługi dentystyczne By zrozumieć Stany Zjednoczone, warto zajrzeć Amerykanom w zęby
                                • Wiele pakietów ubezpieczeniowych nie pokrywa usług dentystycznych
                                • Niektóre zabiegi to koszt nawet kilkunastu tysięcy dolarów
                                • Dlatego ponad 100 mln Amerykanów nie chodzi do dentysty
                                • Przenośne, darmowe lecznice są oblegane, ale oferują ograniczone usługi
                                • W XXI w. Amerykanie wciąż umierają od bolących zębów
                                • Tymczasem stomatolodzy bronią wysokich zysków i status quo"
                                Zapraszamy do Polski! ;-))
                                • pamietamy3322 Re: Zapraszamy! 27.04.16, 20:57
                                  Tam swirze ludzie ktorzy pracuja niezle zarabiaja to nie stac ich na dentyste. U nas jak ktos srednia krajowa zarabia to zawsze go stac.
                                  • pamietamy3322 Re: Zapraszamy! 27.04.16, 20:58
                                    Jeszcze szukam artykulu jak maja imigranci w USA. Jak zyja. Bono by dostal zawalu. Jak znajde to wrzuce link.
                                    • pamietamy3322 Re: Zapraszamy! 27.04.16, 21:02
                                      Pracuja po 16 godzin dziennie i spia na dworcu. Stac ich tylko na jedzenie.Jak sie zrobi bardzo zimno to za rownowartosc 4 godzin pracy moga sie przespac na podlodze w resteuracji.
                                      • wislocki12 Kraj nad PiSłą 27.04.16, 21:17
                                        Czy masz na myśli tych, którzy przybyli z Polski bez wiz i pozwolenia na pracę, a nawet nie wygrali zielonej karty? Ciekawe tylko, dlaczego wybrali wstrętną Amerykę, a nie kraj nad PiSłą? :-))
                                    • wislocki12 "Polacy" i... Bono 27.04.16, 21:05
                                      A jak nie znajdziesz? ;-))
                                      PS. Mam nieodparte, wrażenie, że Bono ma u "Polaków" przewalone... :-((
                                  • wislocki12 Lepiej niż w Ameryce... 27.04.16, 21:02
                                    No właśnie, a sam kiedyś pisałeś o "Polsce w ruinie"... Okazuje się, ze jest lepiej niż w Ameryce! ;-))
                                    • pamietamy3322 Re: Lepiej niż w Ameryce... 27.04.16, 21:03
                                      Nigdy chamie nie pisalem o Polsce w ruinie.
                                      • wislocki12 To nie mój styl 27.04.16, 21:09
                                        Chcesz powiedzieć, że z tą "Polską w ruinie' to nieprawda? Też tak myślę! ;-)
                                        PS. Wybacz, że nie nazwę Cię chamem... To nie mój styl.
                                • pamietamy3322 Re: Zapraszamy! 27.04.16, 21:36
                                  100 000 dolarów za 4 dni w amerykańskim szpitalu - doceń polską służbę zdrowia
                                  Są kolejki, na zabiegi czasem trzeba czekać latami, ale prawie wszystko jest u nas za darmo. W USA lepiej nie chorować, bo w parę dni można zostać bankrutem z długiem do spłacania do końca życia. Oto przykład kilku rachunków za leczenie w USA.
                                  joemonster.org/art/26242
                                  • pamietamy3322 Re: Zapraszamy! 27.04.16, 21:39
                                    W USA albo masz kase, albo nigdy nic ci nie jest , albo umierasz. Bo nawet za wyciecie wyrostka trzeba zaplacic 36 000 dolarow albo kaput
                                    • pamietamy3322 Re: Zapraszamy! 27.04.16, 21:40
                                      A wiekszosc ubezpieczen grupowych maja takie ze finansuja recepte na grype.
                                      • pamietamy3322 Re: Zapraszamy! 27.04.16, 21:44
                                        A bono niech wypier. Nie wiem ile dzieki temu wystapieniu bedzie mial koncertow na przyjeciach u swiatowych miliarderow ale jest totalnym zerem. Niech rzuci troche tych milionow ktore za brzdekanie dostal imigrantom albo amerykanom na zeby.
                                        • wislocki12 Za żadne pieniądze! 27.04.16, 22:04
                                          Jak znam życie, to nad PiSłę Bono już nawet nie da się zaprosić! Za żadne pieniądze! Może chociaż Rolling Stones przyjadą... na mogiły klaczy? ;-))
                                          • pamietamy3322 Re: Za żadne pieniądze! 27.04.16, 22:08
                                            Lewactwo opanowalo pranie mozgow i manipulacji do perfekcji ty jestes tego przykladem. Ja nawet na PiS nie glosowalem. Ale lepsze PiS niz lewactwo.
                                            Wiec jak ktos z prawicy cos mowi to mowi wprost to mnie wkur tego nie lubie.
                                            A lewactwo robi tak jak na ktoryms to filmie. Do lisa zapraszaja 3 lewakow ale oni sie kloca. Wielka klotnia ale w temacie jak nazwac Kaczynskiego Wielkim Dyktatorem Zabojczym Dyktatorem. Ale przecietny odbiorca tego typu mediow widzi klotnie, jakas dyskusja jest.
                                            • pamietamy3322 Re: Za żadne pieniądze! 27.04.16, 22:11
                                              Manipulacja - odbiorcy lewackich mediow koduje sie w glowie pewnik Kaczynskim to straszny dyktator porownywalny z kim dzong unem. To juz nie podlega dyskusji. Nie wiem jak todobrze opisac ale tak jest. To jest takie usmiercanie przez glaskanie.
                                              • wislocki12 Dobrotliwy dziadunio... 27.04.16, 22:26
                                                Masz rację, bo przecież prezes to taki dobrotliwy dziadunio, który całą swoją aktywność ogranicza do odwiedzania grobów rodzinnych i... głaskania oraz wyprowadzania na spacer kolejnych kotów! :-((
                                                • e-zyleta Re: Dobrotliwy dziadunio... 27.04.16, 23:07
                                                  Protestuję!!!! Prezes nie może być dziaduniem.
                                                  • wislocki12 Jak trzeba... 28.04.16, 00:26
                                                    Jak trzeba to musi! ;-))
                                            • wislocki12 Szkoda... 27.04.16, 22:19
                                              "Ja nawet na PiS nie glosowalem." I to był twój błąd! Już nic Ci nie pomoże! Nawet nie staraj się... :-((
                                              A szkoda, bo warto było! ;-))
                                    • wislocki12 Robaczywy? 27.04.16, 22:07
                                      Myślę, że do wizy powinno być wymagalne zaświadczenie o stanie wyrostka robaczkowego! ;-))
                                  • wislocki12 Co zrobi minister? 27.04.16, 22:00
                                    Ciekawe zatem, co pisowski minister zdrowia Konstanty R. zrobi. i to zapewnie wkrótce, z tą, tak przez Ciebie wychwalaną i... wywodzącą się z peowskiej III RP, słuzbą zdrowia? ;-))
                                    • pamietamy3322 Re: Co zrobi minister? 27.04.16, 22:03
                                      Ja wiem ze ci placa. Kazdy tu to wie. I masz odwracac kota ogonem bo za to ci placa. Gdzie ja wychwalalem polska sluzbe zdrowia. Ale w porownaniu do sluzby zdrowia w demokratycznym raju czyli USA to jest rajska.
                                      • wislocki12 Gaudeamus igitur... 27.04.16, 22:15
                                        Gdzie wychwalasz polska służbę zdrowia? A to?
                                        "(...) w porownaniu do sluzby zdrowia w demokratycznym raju czyli USA to jest rajska." ;-))
                                        PS. W porównaniu z moimi dochodami W. Jasiński to... mały pikuś. ;-))
                                        • pamietamy3322 Re: Gaudeamus igitur... 27.04.16, 22:17
                                          i to samo leci
                                          • wislocki12 Gaudeamus czy igitur? 27.04.16, 22:21
                                            Gaudeamus czy igitur? ;-))
                    • wislocki12 Pośpiech a... pchły 27.04.16, 20:36
                      Naprawdę uważasz, że ma sens podpisywanie ustawy 500+ w lutym, a podważać ją już w kwietniu. Przecież można było pomyśleć... :-((
                  • polak1706 Re: Ostateczne rozwiązanie? 28.04.16, 00:00
                    Za 3,5 roku wybory. Głosuj na PO. Oglądaj TVN, Czytaj Newsweek, ONET, WP i inne z niemieckiego Axel Springer. POprzednicy są cool i trendy. Chcą POzostać nie tylko przy żłobach ale także w UNII - Euroarabi.... twoim kosztem.

> nie dajcie się manipulować przez tzw . obrońców pokrzywdzonych : byłych prezydentów, premierów, i , . ministrów , aparatu opozycji , dziennikarzy PO-propagandy, tzw. PO-ekspertów i korporacji prawniczych . Im nie chodzi o żadne naprawianie państwa tylko o zachowanie status qwo. Przypomnij sobie co zrobili dla ciebie jak mieli takie możliwości , kiedy rządzili - NIC. To właśnie oni przez ostatnie 8 lat wyciskali z Ciebie i polskiego budżetu co się tylko dało , przytulali dla siebie wszystko co było w ich zasięgu. Przez te lata to oni pomnożyli swoje majątki kilkakrotnie...a ty ledwo wiązałeś koniec z końcem harując jak dziki koń. Czy naprawdę myślisz , że oni się zmienili ? Przecież chyba nie wierzysz że prawnik, dziennikarzyna , ekspercik, celebryta itp. zrobi coś dla ciebie z altruizmu , oni zawsze muszą zgarniać grubą kasą . Teza , że oni są twoim przyjacielem brzmi tak groteskowo ,ze aż wzbudza odruch wymiotny. Nie licz na to , że oni z tobą czymkolwiek się podzielą . Podobnie jak za minionych 8 lat na twoim grzbiecie chcą odzyskać utracone wpływy ..a później dostaniesz kopa ..jak zwykle<
                    • e-zyleta Re: Ostateczne rozwiązanie? 28.04.16, 00:21
                      Do kogo ten apel nieudaczniku?
                      • polak1706 Re: Ostateczne rozwiązanie? 28.04.16, 01:03
                        Udaczniku, ponoć wisłocki12 jest expertem od "drzewek". Popytaj do kogo ten post.
                        • e-zyleta Re: Ostateczne rozwiązanie? 28.04.16, 11:14
                          Ciesz się że jeszcze mamunia daje ci żreć, bo taki nieudacznik z ogolona głową nie chce pracować i niczego nie potrafi robić, a jedynie siedzi przy kampie i marzy o Polsce narodowej i hermetycznej. Mało tego, również nie potrafi prawidłowo posługiwać się klawiaturą komputera
                          • polak1706 Re: Ostateczne rozwiązanie? 28.04.16, 11:54
                            >również nie potrafi prawidłowo posługiwać się klawiaturą komputera <
                            w którym miejscu :-?

> z ogolona głową nie chce pracować i niczego nie potrafi robić<
                            No... wolę stać pod klatką i charkać glutami.

• exbenek Re: Ostateczne rozwiązanie? 28.04.16, 12:39
                              Widać słychać i czuć- To o charkaniu glutami . Walisz błędy jak koza bobki to o klawiaturze i stylistyce . Ale w końcu jełop jesteś....
                              • polak1706 Re: Ostateczne rozwiązanie? 28.04.16, 23:27
                                Jeżeli ja piszę źle stylistycznie to jak twój bełkot nazwać/określić?
                                • wislocki12 Bełkot 29.04.16, 00:30
                                  Każdy ma swój styl! ;-))
                            • e-zyleta Re: Ostateczne rozwiązanie? 28.04.16, 14:57
                              A to kto napisał, ksiądz chrabąszcz samiczka?
                              Ratunku!
                              Prosiłem abyś spowodował by na górze na początku każdej strony istniała możliwość przejścia na kolejne strony bez zbędnego przewijania całego długiego tekstu. I co?
                              Oskarżę cię o: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA!
                              • wislocki12 Główny Konstruktor 28.04.16, 21:28
                                O takie dolegliwości to można oskarżyć tylko Głównego Konstruktora, czyli Pana Boga... :-((
                              • polak1706 Re: Ostateczne rozwiązanie? 28.04.16, 23:26
                                widzę tylko brak przecinków. Reszta prawidłowa. Pochlaliście razem czy każdy z osobna?
                                • wislocki12 Wielka litera! 29.04.16, 00:27
                                  A nowe zdanie należy rozpoczynać od wielkiej litery! Niezależnie od tego, z kim i ile się wychlało... ;-))
                            • wislocki12 De gustibus... 29.04.16, 00:32
                              No cóż, De gustibus..., jak zwykli byli w takich momentach mawiać starożytni... ;-))
                        • wislocki12 Do e-zylety 28.04.16, 21:25
                          Na mój, co by to nie mogło oznaczać, rozum, ten post jest do e- zylety... ;-))
                    • wislocki12 Będą wybierać bezrobocie... A emerytura? 28.04.16, 00:23
                      "Życie samotnej matki nie jest usłane różami. Jednak dzięki programowi 500+ może stać się więcej niż znośne. Do tego stopnia, że niektórym paniom po prostu nie będzie opłacało się pracować. Bezrobotne matki coraz częściej będą wybierać spędzanie czasu z dziećmi zamiast harówki za minimalną krajową. Oto, na jakie pieniądze może liczyć pozostająca bez pracy matka dwojga dzieci."
                      No właśnie! A co z emeryturą? :-((

www.fakt.pl/finanse/samotne-matki-beda-wybierac-bezrobocie-oplaca-im-sie-to,artykuly,629787.html
                      • e-zyleta Re: Będą wybierać bezrobocie... A emerytura? 28.04.16, 00:54
                        Moim zdaniem byłoby dobrze żeby matka wychowywała dzieci, a ten okres został zaliczony do emerytury, pomijając inne aspekty.
                      • polak1706 Re: Będą wybierać bezrobocie... A emerytura? 28.04.16, 01:01
                        Jak będziesz samotną matką wychowującą dzieci to pogadamy. Powiesz jak sobie dajesz radę.
                        • wislocki12 Emeryturę już mam, chwała Bogu! 28.04.16, 21:03
                          Nie będę samotną matką, a emeryturę już mam! Może i niewielką, ale daję sobie radę! :-))
                          PS. Obawiam się, że z mojej emerytury dla dzisiejszych laureatek nagrody programu Rodzina500+ niewiele wynika... :-((
                          • pamietamy3322 Re: Emeryturę już mam, chwała Bogu! 29.04.16, 21:20
                            Niedawno bocie pisałeś, że jesteś za młody na ubeka. Teraz, że masz emeryturę. Jesteś każdym jak placą.

www.forbes.pl/marketing-szeptany-ile-zarabiaja-szeptacze-,artykuly,200048,1,1.html
                            • pamietamy3322 Re: Emeryturę już mam, chwała Bogu! 29.04.16, 21:23
                              Poza tym na forach podkarpackich od kilku lat nadaje jakiś lewak. W którymś poście pisałeś, że jesteś z Rzeszowa. A pamiętam kilka lat temu podobnie piszącego kogoś z Rzeszowa jak jeszcze numery IP nie były ukryte.
                              • wislocki12 Profesor, zresztą... 29.04.16, 21:47
                                Ani chybi to ja, choć lewakiem, jako żywo, nie jestem. Ale skoro nawet niejaka K. Pawłowicz, profesor, zresztą, pojęcia "lewak" nie rozumie, to czego oczekiwać od Ciebie, Biedaku? ;-((
                                • pamietamy3322 Re: Profesor, zresztą... 29.04.16, 21:59
                                  taka jest hierarchia małe często naiwne lewactwo często wierzące w te lewackie bzdury. Tak jaknaiwni w Europie Srodkowej i Zachodniej wierzyli w hasla komunistow podczas gdy w tym czasie zarzynanych bylo miliony ludzi w Rosji. Wielu pojechalo do swojego komunistycznego raju i nigdy stamtad nie wrocili. Slad po nich zaginal. Potem jest srednie lewactwo. Jak ty czesciowo oplacane czesciowo w to wierzy. Na samej gorze sa magnaci lewactwa. A na szczycie miedzynarodowka zydowska.
                                  • wislocki12 Hitler, Mussolini, Franco, Salazar, Pinochet 29.04.16, 22:21
                                    Naprawdę jesteś pewien, że twoje bzdury, negujące dorobek intelektualny papieża Franciszka, że o Chrystusie nie wspomnę, w czymkolwiek naruszają dorobek europejskiego humanizmu na rzecz Hitlera, Mussoliniego, Franco, Salazara. że o Pinochecie, Castro i Chavezie nawet już nie wspomnę? Idź i nie grzesz więcej! :-((
                                    • pamietamy3322 Re: Hitler, Mussolini, Franco, Salazar, Pinochet 29.04.16, 22:25
                                      stop platnej manipulacji
                                • pamietamy3322 Re: Profesor, zresztą... 29.04.16, 22:04
                                  Wiem co znaczy lewak i to doskonale.
                                  • wislocki12 Sevres intelektu... 29.04.16, 22:23
                                    Tyle co Pawłowicz? Dziękuję! ;-))
                                • pamietamy3322 Re: Profesor, zresztą... 29.04.16, 22:17
                                  Zwrotem lewak posługuje się setki tysięcy ludzi związanych bądź sympatyzujących z szeroko rozumianym Ruchem Narodowym. I nie tylko oni. I kazdy dobrze wie co znaczy lewak. Regulka z wiki niestety ma sie nijak do rzeczywistosci. Bo oni sa skrajnie lewicowi swiatopogladowo. Czyli nienawisc do narodow, szeroko rozumianej bialej rasy itd. Choc materialnie to kapitalisci pelna gębą.Przynajmniej ci wyzej w hirarchi. Regulka z wiki zgadza sie w polowie.
                                  • wislocki12 7 miliardów 29.04.16, 22:35
                                    "Zwrotem lewak posługuje się setki tysięcy ludzi związanych bądź sympatyzujących z szeroko rozumianym Ruchem Narodowym."
                                    Człowieku, na świecie żyje ponad 7 miliardów ludzi! I to, że setki tysięcy jakichś narodowców (oraz prof. Pawłowicz, że o pamiętamy 3322 nawet już nie wspomnę) posługuje się tym przechwyconym terminem o niczym jeszcze nie świadczy! Kościół katolicki od setek lat przejmuje pogańskie zwyczaje i obyczaje, nadając im katolicki charakter! ;-))
                            • wislocki12 Pora zacząć! 29.04.16, 21:42
                              Nie przypominam sobie, żebyś kiedykolwiek przedstawiał się na forum... Dlaczego zatem oczekujesz przedstawienia się od innych?
                              PS. Może więc pora zacząć! ;-))
                              PS2. Naprawdę uważasz, że pieniądze szczęścia nie dają? ;-))
                              PS3. Masz dobra pamięć. Strzeż jej! ;-))
                    • wislocki12 Góry łajna 28.04.16, 21:20
                      Naprawdę uważasz, że za 3,5 roku będzie jeszcze istnieć PO, TVN, Newsweek, ONET, WP i... Axel Springer, że o PiSie, Kukiz15 i Nowoczesnej nawet już nie wspomnę? Radzę nie zapominać, że jeszcze niewiele ponad sto lat temu uznawano, że transport konny w Londynie się nie przyjmie, bo kto da radę usunąć te góry łajna z ulic miasta... :-((
                      PS. "To właśnie oni przez ostatnie 8 lat wyciskali z Ciebie i polskiego budżetu co się tylko dało, przytulali dla siebie wszystko co było w ich zasięgu." No tak, PiS niczego nie przytula i... nawet tego nie ukrywa... "A później dostaniesz kopa, jak teraz..." :-((
        • wislocki15 Re: Bufetowa z Konsumów 26.04.16, 19:14
          Nie sądzę by określenie "wyrafinowany propagandysta" było określeniem pozytywnym. Żeby zrozumiała to również "bufetowa z Konsumów" to sprecyzuję. Osobnik, który szkaluje rząd i Prezydenta wybranych przez Polaków za pieniądze to po prostu łajdak.
          • wislocki15 Re: Bufetowa z Konsumów 26.04.16, 21:01
            Nie sądzę by określenie "wyrafinowany propagandysta" było określeniem pozytywnym. Żeby zrozumiała to również "bufetowa z Konsumów" to sprecyzuję. Osobnik, który za pieniądze szkaluje rząd i Prezydenta wybranych przez Polaków to po prostu łajdak.
            Poprawiłem bo można by opacznie zrozumieć kto bierze pieniądze, miałem na myśli Ciebie wislocki12.
            • wislocki12 Wyrafinowany czy prostacki? 26.04.16, 21:10
              Mimo wszystko "wyrafinowany" lepiej brzmi niż "prostacki", co by to nie miało oznaczać! ;-))
              PS. Niestety, zrozumiałem, oczywiście, opacznie... Pieniędzy, oczywiście, nie biorę. Bo niby za co? Za możliwość wypowiedzenia swojej niczym nie skrępowanej opinii o wislockim15, wislockiej12, polaku1706, że o pamietamy3322 nie wspomnę? ;-))
              PS2. Wiem! Zawsze masz na myśli mnie! To cieszy! ;-))
          • wislocki12 Tego "rządu" nie trzeba szkalować! 26.04.16, 21:01
            Może i masz rację, ale moim skromnym zdaniem tego "rządu" nie trzeba szkalować! Ten "rząd" sam siebie kompromituje na każdym, zresztą, kroku! ;-))
            PS. Jak na razie to kasę zgarniają nowo mianowani szefowie spółek z PiSu! :-((
          • edekzgredek99 Re: Bufetowa z Konsumów 27.04.16, 12:08
      • genia50 Re: deja vu? 26.04.16, 21:20
        Nawet nie wiesz,ze jak byłam b.młoda to bardzo podobała mi sie praca kelnerki,gońca i sklepowej,bo byla ciekawsza od pracy w biurze.Jednak rodzice nie chcieli nawet słyszeć o takiej pracy,gdyż była w/g nich mało ambitna,a ja wtedy liczyłam sie z ich wolą.Dlatego nazywanie mnie kelnerką z "Konsumów" itp.wcale mnie nie uraża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka