kolekcjonerkosci69 09.05.16, 21:44 film.onet.pl/wiadomosci/ministerstwo-kultury-zorganizowalo-slub-pileckiego-internauci-czy-to-nie-profanacja/qsp0xc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genia50 Re: no tych to już poj....ło 09.05.16, 21:50 Najpierw myślałam,ze to żart.Wydaje mi się,że jest to dla przykładu młodzieży,że należy brać ślub,a nie żyć w lużnym związku,no bo skoro Pilecki.... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Rekonstrukcja... 09.05.16, 22:29 "Błogosławione łono..." powitało prezydenta Dudę. Hasło, które zadziwiło wszystkich. Prezydent Andrzej Duda uczestniczył w obchodach rocznicy Grudnia '70 w Szczecinie. Został tam powitany transparentem, który przykuł uwagę wszystkich. Na transparencie, który wzbudził największe zainteresowanie można było przeczytać: "Szanowny Panie Prezydencie, błogosławione łono, które Ciebie nosiło, i piersi, które ssałeś". Proponuję kolejną historyczną rekonstrukcję. Przy tym nie chodzi mi wcale o rekonstrukcję obchodów rocznicy Grudnia '70 w Szczecinie... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Rekonstrukcja... 10.05.16, 10:06 Zarumieniłam sie we wczorajszym wpisie ,bo właśnie wyobraziłam sobie tę rekonstrukcję którą proponuje p.Edek. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Rekonstrukcja... 10.05.16, 10:49 Pani Geniu mozna nawet rekonstrukcje ubogacic pelnoletnoscia Budynia naszego kochanego Sloneczka narodu naszego Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Rekonstrukcja... 10.05.16, 09:31 O i o take rekonstrukcje nalezy tera zabiegac. Ja bym nawet to ubogacil i zaczal od poczecia naszego Andrzejka slodkiego i kochanego a potem to juz wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Rekonstrukcja... 10.05.16, 15:27 Nikt was tak nie ubogaci jak OBCY 1-www.youtube.com/watch?v=iA8IThQNFzA 2-www.youtube.com/watch?v=3K28KMPSBjw 3-wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Afganscy-wojskowi-molestowali-malych-chlopcow-Zolnierzom-USA-dowodcy-kazali-odwracac-wzrok,wid,17863642,wiadomosc.html?ticaid=116fbf :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dużo gorzej... 11.05.16, 00:19 Masz rację, to dużo gorzej wygląda, niż "Szanowny Panie Prezydencie, błogosławione łono, które Ciebie nosiło, i piersi, które ssałeś". :-(( Odpowiedz Link Zgłoś