Dodaj do ulubionych

Całe życie

15.06.16, 14:17
Całe życie byłem patriotą i gó... z tego miałem. Wszystko zgarniali tacy jak Dziubiński i reszta ,,społecznikopatriotow". Lepiej bym miał na tym lewackim zachodzie niź w tym kraju stłamszonych garkotłuków. Kraju pobożnych impotentów i zakonnic. Tam chociaż kobieta jest kobietą a nie brzuchem rozpłodowym i może wybierać faceta jaki jej się podova a nie zabezpiecza brzuch rozpłodowy. W razie wojny jakiejś zamierzam w pełni korzystać ze swojej kategori wojskowej czyli ,,ewakuacha z kobietami i dziećmi"(buhaj rozpłodowy) To tyle dziękuję za uwage
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: Całe życie 15.06.16, 14:50
      Ja myślałem, że z ciebie facet z ja.... a ty taki tylko gawędziarz i lejowoda ;-)
    • e-zyleta Re: Całe życie 15.06.16, 15:44
      Tylko patrzeć jak za chwilę będzie wpis polaka, a ja myślałem że jesteś już na kanikułach.
    • wislocki12 "Kraj pobożnych impotentów i zakonnic" 15.06.16, 21:45
      Mam wrażenie, że doznałeś przedziwnego olśnienia... Czyżbyś naprawdę miał zamiar udać się śladem milionów muzułmańskich uchodźców i rozstać się z IV Rzeczpospolitą Dobrej Zmiany, krajem.... "pobożnych impotentów i zakonnic"? Powodzenia! :-))
      • e-zyleta Re: "Kraj pobożnych impotentów i zakonnic" 15.06.16, 23:00
        Jestem przekonany że E-Zybi napisał prawdę, brak mu jaj, wczesniej tez tak pisałem.
        • wislocki12 Braki 16.06.16, 00:31
          Nie bardzo mogę zrozumieć, komu, twoim zdaniem, brak jaj? Zybiemu czy Pamiętamy? A może warto jeszcze spojrzeć w lustro? ;-))
          • e-zyleta Re: Braki 16.06.16, 08:29
            Obejrzyj się sam czerw.świ-io.
            • genia50 Re: Braki 16.06.16, 08:46
              Nie musisz sie tak oburzać,czasami wystarczy mieć ikrę.
              • palacz67 Re: Braki 16.06.16, 09:08
                Całe życie warto być człowiekiem...
                www.youtube.com/watch?v=sm-DQrimRoQ
                Pozdrawiam:-)
                • palacz67 Re: Braki 16.06.16, 18:42
                  Całe życie czekam...
                  www.youtube.com/watch?v=TGEdJzybFXc
                  Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru:-)
                • psychiatrastw Re: Braki 16.06.16, 19:38
                  Wole ,,Czerwony jakcegła"
              • edekzgredek99 Re: Braki 16.06.16, 10:11
                Przecie ikra to tez jaja tylko ze takie maciupenkie. No ale jednak jaja
            • wislocki12 Czekam 16.06.16, 12:01
              Powinieneś mnie przeprosić. Sam przecież napisałeś:
              "Jestem przekonany że E-Zybi napisał prawdę, brak mu jaj, wczesniej tez tak pisałem."
              Czy z tego zdania wynika komu brak jaj?
              • e-zyleta Re: Czekam 16.06.16, 17:14
                Wszystkich przepraszam, nawet gdy sytuacja tego nie wymaga, ale ciebie i innych wielonikowców nigdy nie wypowiem tego słowa. Już nie długo będziesz rozmawiał wyłącznie sam ze soba.
                • e-zyleta Re: Czekam 16.06.16, 17:44
                  Miało być do ciebie........................
                  • wislocki12 Korespondencja 16.06.16, 22:14
                    Chyba nawet nie zauważyłeś, ze właśnie napisałeś do siebie... ;-))
                    • e-zyleta Re: Korespondencja 17.06.16, 00:22
                      "Może im się marzy rozebranie pomnika, posadzenie gruszy i oczekiwanie... na Matkę Boską, Rzeszowską, zresztą? ;-))"
                      • wislocki12 Drabina 17.06.16, 00:30
                        Naprawdę uważasz, że moja hipoteza zasługuje na zacytowanie?
                        PS. Przydałaby się chyba jakaś drabina... ;-))
                    • e-zyleta Re: Korespondencja 17.06.16, 00:28
                      "Re: Administrator?
                      d25 12.09.15, 16:03
                      Zaczynając od końca....
                      ad.PS3. sądzę że jak większość rodaków uważasz że nawet śladowe ilości porządku są zbyt restrykcyjne
                      ad.PS2. już tłumaczę: nie wszyscy żyją polityką krajową i nie koniecznie wchodząc na forum lokalne chcą o tym czytać
                      ad.PS. wchodzę na forum Mielec a tam na pierwszym miejscu wątek o .... (tadam!) Tarnobrzegu i ich lokalnych przepychankach.... myślę że to ty nie rozumiesz, że forum to co prawda miejsce o dyskusji na każdy temat ale ludzie się dobierają w grupy wg. zainteresowań.... służba zdrowia jest od leczenia (tak jak forum od dyskusji) ale jak cię ząb boli to nie idziesz do ginekologa
                      Odpowiedz Cytuj
                      Link
                      Zgłoś"
                      • wislocki12 Kto czyta, nie błądzi 17.06.16, 00:34
                        Może i masz rację, ale przecież zawsze można udawać, że nie umie się czytać! ;-))
                        • e-zyleta Re: Kto czyta, nie błądzi 17.06.16, 00:43
                          A moze ty jesteś wszędobylski i wszechwiedzący na wszystkich forach, nie tylko GW ?
                          ""Droga Światła"? (początek wątku)

"W piątek wieczorem w Jarosławiu odbędzie procesja "Droga Światła". Policjanci uprzedzają o utrudnieniach w ruchu. Przemarsz wiernych rozpocznie się na ul. Traugutta około godz. 19, a zakończy się na jarosławskim Rynku około godz. 20.30. Wierni przemaszerują ulicami: Traugutta (od kościoła pw. Miłos
                          • wislocki12 Szkoda 17.06.16, 00:53
                            Może nawet i jestem? Nie rozumiem tylko, dlaczego tylko początek wątku? Moim zdanie wart jest powtórzenia w całości! Łącznie z utrudnieniami! :-))
                • genia50 Re: Czekam 17.06.16, 22:32
                  Panie Żyleto na forum dyskusyjnym nie mogą wszyscy pisać idealnie tak samo,bo nie byłoby dyskusyjne.Ja nic z pisania nie mam,jeszcze jestem narażona na ataki,ale nie chcę,aby myślano,ze wszystkie kobiety w Polsce, w pewnym wieku noszą moherowe berety.
                  P.S.Ja mam 1 nick bo jestem z tych co cieszą sie,że potrafią włączyć komputer.
          • edekzgredek99 Re: Braki 16.06.16, 09:14
            Panie pan Zybi ma jaja bo z w zimie pisal ze jezdzi w berecie zeby mu wlasnie one nie zmarzly.
            • e-zybi Re: Braki 16.06.16, 18:20
              Pan Edek wie co mówi, na jajach zna się jak mało kto ;-)
              • wislocki12 Berety 16.06.16, 23:02
                I na beretach! ;-))
              • edekzgredek99 Re: Braki 17.06.16, 09:14
                Panie pan to lekcewazysz a to powazna sprawa jest. Pojdzie plotka w miasto ze pan jaj nie posiadasz i co? I skonczony pan bedziesz. Bezjajeczny idzie bezjajeczny idzie beda sasiadki gadac. Po co to panu? Ja stwierdzam publicznie ze pan jaja posiadasz ale juz zblizam sie do setki i mam blizej niz dalej. Nie lekcewaz pan tego.
    • psychiatrastw Re: Całe życie 17.06.16, 08:08
      Zbyt poważnie traktujecie te internety Zobaczcie jakie głupoty piszą ludzie na innych forach lub w komentarzach pod artykułami. Na pewno nie jest to jak pisanie listów kiedyś czy cuś
      • psychiatrastw Re: Całe życie 17.06.16, 08:11
        Ale można sie pośmiać jak się widzi gdy przeżywacie jak stonka wykopki. Coś jak z tą audycją radiową o ataku obcych. A i w necie można być każdym nawet latającym spajdo smokiem plującym niebieską plasteliną.
        • e-zybi Re: Całe życie 17.06.16, 09:55
          Przygłupem, też ;-)
      • wislocki12 Brawo my! 17.06.16, 22:45
        Nasze forum jest najlepsze! Brawo my! :-))
    • psychiatrastw Re: Całe życie 17.06.16, 09:57
      Od
      • psychiatrastw Re: Całe życie 17.06.16, 10:00
        Od tygodnia placze nad tym swiatem. Nad tym ze wrazliwi ludzie laduja w psychiatrykach. A bezuczuciowe bydlaki swietnie sobie radza i jeszcze sa uwazani za super gosci.Chcialem to przelamac stac sie jeszxzevardziej bezuczuciowy niz oni ale to sie nie da ludzkosc to zlo najlepiej maja potwory
        • e-zybi Re: Całe życie 17.06.16, 10:05
          Mierz siły na zamiary ;-)
        • wislocki12 Nie płacz... 17.06.16, 20:43
          "Nie płacz, kiedy odjadę..." ;-))
    • wislocki12 A nie mówiłem? 17.06.16, 22:49
      Trzeba było wstąpić do PiSu! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka