Dodaj do ulubionych

Rysiek P. ma dobry gust

02.01.17, 20:06
Rysiek Petru powiedział żonie, że jedzie na Maderę z Lubnauer a pojechał z posłanką Szmidt okupować tam salę sejmową. Wybór zdecydowanie lepszy ale co na to mąż posłanki i żona Rycha? Wygląda na to, że posłowie .N są rzeczywiście nowocześni. Rycho zrobił rozdzielność majątkową z żoną, ciekawe czy Pan Schmidt też był przewidujący?
kontrowersje.net/nikt_w_to_nie_wierzy_a_jednak_durna_opozycja_w_nowym_roiku_zdurnia_a_jeszcze_bardziej
Cóż dodać, chyba tylko hi,hi!
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Rysiek P. ma dobry gust 02.01.17, 20:16
      Mnie bardziej interesuje to,co robi rząd,zamiast plotek o opozycji,bo to co zrobią rządowe"aniołki" dotyczy konkretnie naszej najbliższej przyszłości.
      • jk471 Re: Rysiek P. ma dobry gust 02.01.17, 21:43
        No cóż jednym nie przeszkadza ruja i porubstwo a inni się tym brzydzą.
        • wislocki12 Ani rusz 02.01.17, 22:16
          No tak, bez błogosławieństwa proboszcza ani rusz! ;-)
          PS Mam rozumieć, że Ty się brzydzisz? Współczuję! ;-))
      • polak1706 Re: Rysiek P. ma dobry gust 02.01.17, 22:13
        Nie mogę POjąć sPOłeczeństwa polskiego!
        Przez 8 lat: afery, okradanie Polaków i państwa, wyprzedaż państwa, próby islamizacji kraju i sprzedaży polski żydostwu, wszelkie działania przeciwko Polsce i Polakom, a kiedy przychodzi rządzić partii która próbuje coś zrobić dla was to szczekacie na nich jak wściekłe psy!
        • wislocki12 Kosztem Polaków 02.01.17, 22:28
          A co owa partia dała Polakom? Program Rodzina 500+? Szkoda tylko, że kosztem Polaków, którzy nic nie dostali, a podatki przecież płacą wszyscy. I jeszcze spadek PKB i właśnie zaczynająca się inflację... :-((
          A "afery, okradanie Polaków i państwa, wyprzedaż państwa, próby islamizacji kraju i sprzedaży polski żydostwu, wszelkie działania przeciwko Polsce i Polakom" między bajki włóż. "Polskę w ruinie" też. Chyba, że tę dzisiejszą... :-((
          • polak1706 Re: Kosztem Polaków 02.01.17, 22:41
            Wiem, wiem! Wolisz tych co to o POlsce: ch.j, du.a i kamieni kupa, co to ośmiorniczki wcinali na twój koszt, co to doprowadzili do zadłużenia kraju dochodzącego do biliona zł...
            POlacy mają krótką pamięć. Zapominają, że tęsknili do nowej władzy by się tych darmozjadów pozbyć.
            • wislocki12 Podatki, PKB i inflacja 02.01.17, 23:08
              Może i masz rację, ale co z moimi podatkami, spadkiem PKB i inflacją? :-((
              PS Na darmozjadów, niestety, to raczej wyglądają beneficjenci programu Rodzina500+. :-((
        • genia50 Re: Rysiek P. ma dobry gust 02.01.17, 22:29
          Nie wszystko co wprowadził PiS mi się nie podoba,bo już nieraz pisałam,że chciałabym pójść jednak wcześniej na emeryturę(lub mieć taką możliwość),nie pochwalałam 6-latków w szkole,bo nasze szkoły nie były dla nich przystosowane,ale te pozytywne ruchy mogą być bez znaczenia wobec złej polityki zagranicznej,która może skutkować wojną z Rosją,lub możemy stać się poligonem dla USA i Rosji co przybliża izolacja i pokątne sojusze obniżające znaczenie UE(która jest dla nas gwarantem pokoju).Razi mnie też kosztowny(bardzo) powrót do ciemnoty i zaścianka.
          • polak1706 Re: Rysiek P. ma dobry gust 02.01.17, 22:37
            >le te pozytywne ruchy mogą być bez znaczenia wobec złej polityki zagranicznej<
            Zachód ceni sobie dobrą politykę zagraniczną Polski w wydaniu PO czyli służalczość, poddaństwo, zwalnianie Niemieckich firm z płacenia VATu itd. Broń Boże abyśmy mieli własne zdanie, własne potrzeby.
            >UE(która jest dla nas gwarantem pokoju).<
            Wojna będzie... z islamem. Przyjdzie z południa a później z zachodu.
            O resztę się nie martw chyba, że TŁUSTE KOTY zdestabilizują życie w kraju.
            • wislocki12 Fobie, paranoje i... kociarz 02.01.17, 22:53
              Czy Ty naprawdę swoje fobie i paranoje musisz wciskać forumowiczom? :-(
              PS A z tymi kotami to uważaj, bo Jarosław K. jest kociaram! ;-))
              • polak1706 Re: Fobie, paranoje i... kociarz 02.01.17, 23:03
                To nie moje fobie. Na POLSAT news trwała rozmowa na ten temat przed chwilą
                • wislocki12 Prorok, cy co? 02.01.17, 23:12
                  To już nawet w Polsacie mówią, że "Wojna będzie... z islamem. Przyjdzie z południa a później z zachodu."? ;-))
          • polak1706 Re: Rysiek P. ma dobry gust 02.01.17, 22:52
            Masz tą swoją politykę zagraniczną
            wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Brytyjski-minister-ostrzega-ISIS-szykuje-masowy-atak-chemiczny,wid,18659524,wiadomosc.html
            Trzeba myśleć o bezpieczeństwie państwa i mieszkańców. To próbuje robić obecny rząd nie przyjmując choćby "uchodźców"

• wislocki12 Zrewidować politykę zagraniczną 02.01.17, 23:01
              Myślę, że Wielka Brytania popełniła błąd, wychodząc z Unii... I kto i teraz wesprze ją w razie kłopotów?
              Sądzę, że Waszczykowski też powinien zastanowić się. Przecież Węgry to mały kraik... :-((
              PS A uchodźców z Polski przyjmują? ;-)
              • 7sprawiedliwosc7 Re: Zrewidować politykę zagraniczną 02.01.17, 23:08
                Jakoś mi Anglików nie jest szkoda. Niech dalej wsadzają do więzień ludzi, którzy delikatnie są przeciw przyjmowaniu muzułmanów.
                www.wykop.pl/ramka/1534203/w-wlk-brytanii-aresztowano-trzy-osoby-za-antyislamskie-komentarze-w-internecie/

Zresztą Francuzi, Anglicy, Niemcy to wszystko jedno germańskie plemię.
                • polak1706 Re: Zrewidować politykę zagraniczną 02.01.17, 23:10
                  dlatego ONI najpierw źle skończą tylko nie chcą w to uwierzyć.
                • 7sprawiedliwosc7 Re: Zrewidować politykę zagraniczną 02.01.17, 23:13
                  Akurat w przypadku Anglików Brexit to gwóźdź do trumny. Pozbywają się ludzi, którzy wyrabiali im PKB. Dzięki temu mogą żyć na wysokich socjalach. Więc teraz będą musieli pójść do roboty i robić na coraz większą mniejszość islamską, która życzy im śmierci.
                • wislocki12 Szczyt intelektualnych możliwości 02.01.17, 23:21
                  Myślę, że zdanie:
                  "Zresztą Francuzi, Anglicy, Niemcy to wszystko jedno germańskie plemię."
                  to szczyt twoich intelektualnych możliwości. Sądzę, że koniecznie należy wprowadzić je do Konstytucji! ;-))
                  • 7sprawiedliwosc7 Re: Szczyt intelektualnych możliwości 02.01.17, 23:23
                    A co nie jedno germańskie plemię?
                    • wislocki12 Idż na całość! 03.01.17, 00:39
                      Miałem na myśli całość wypowiedzi. ;-))
                      PS "Niejedno" należy pisać łącznie!
                      • 7sprawiedliwosc7 Re: Idż na całość! 03.01.17, 00:44
                        A co jesteśmy w podstawówce i piszemy jakieś dyktando?
                        • 7sprawiedliwosc7 Re: Idż na całość! 03.01.17, 00:46
                          Karol Wielki w ogóle nie umiał pisać i patrz jakie stworzył imperium

pl.wikipedia.org/wiki/Karol_Wielki
              • polak1706 Re: Zrewidować politykę zagraniczną 02.01.17, 23:09
                a ty znów bredzisz i nie rozumiesz tego że UK należało do UNII i stąd Polacy mogli tam przyjeżdżać a ciapate są z "innego świata".
                • wislocki12 Dlaczego biją? 02.01.17, 23:16
                  Może i masz rację, ale nie rozumiem, dlaczego naszych mordują i biją w Brytanii? I dlaczego nas tak nie lubią? Chyba dlatego, że wstaliśmy z kolan... :-((
                  • 7sprawiedliwosc7 Re: Dlaczego biją? 02.01.17, 23:18
                    I za głupotę zapłacą.
                  • polak1706 Re: Dlaczego biją? 02.01.17, 23:18
                    Anglicy to głupki. Polacy są dla nich za mądrzy. Uczą się od naszych jak pracować, radzić sobie w życiu. Wolą głupszych od siebie czyli... beżowych.
                    • wislocki12 Wyp... 02.01.17, 23:28
                      No tak, Anglicy powinni wyprowadzić z UK, np. na Grenlandię, łącznie z JKM, a kraj zostawić Polakom. Już my będziemy wiedzieć, co z nim zrobić. Założymy PiS i wybierzemy prezesa, a dalej to już będzie łatwo. :-))
                      • 7sprawiedliwosc7 Re: Wyp... 02.01.17, 23:29
                        Zostawiają go islamistom.
                        • wislocki12 Nie wpuszczają 02.01.17, 23:35
                          A ktoś tu pisał, że beżowych do Anglii nie wpuszczają... :-(
                      • polak1706 Re: Wyp... 02.01.17, 23:31
                        Idź już spać. Na dobranoc:
                        www.youtube.com/watch?v=6RXH0vlHhVA
                        • wislocki12 I'M Sowa 02.01.17, 23:33
                          Jestem sową... O ta pora nie mam spania! ;-)
                          • polak1706 Re: I'M Sowa 02.01.17, 23:35
                            przytul się do takiej jak na filmiku podałem.
                            • wislocki12 Metafora 02.01.17, 23:48
                              To była metafora. Chodzi o to, że późno zasypiam... ;-)
                              • polak1706 Re: Metafora 02.01.17, 23:50
                                no to też byś szybciej zasnął ale ... po robocie :-/
                        • genia50 Re: Wyp... 02.01.17, 23:43
                          Z takim mężczyzną gdybym się związała,zawsze miałabym w czym chodzić.Jeszcze tylko buty......
                          • polak1706 Re: Wyp... 02.01.17, 23:48
                            A gdyby ci kółeczko w majtusiach wyciął by mieć dostęp całodobowy... :-/
                            • genia50 Re: Wyp... 03.01.17, 00:04
                              Nie wygląda na takiego "zwierzaka".
                    • genia50 Re: Dlaczego biją? 02.01.17, 23:32
                      Część Polaków za granicą to ludzie pracowici i mądrzy,ale za nimi podążyli też nieroby,pijacy i całe grupy załatwiaczy i kombinatorów.Ale prawdopodobnie ta ogromna ilość ,która napłynęła spowodowała,że nastąpił przesyt Polakami.
                      • polak1706 Re: Dlaczego biją? 02.01.17, 23:34
                        Polak potrafi polaka trafi!
                        Za granicą jest reklama dla turystów: Jedź do Polski, twój samochód już tam jest :-)
                        • wislocki12 Hańba i zdrada! 02.01.17, 23:38
                          I Ty to piszesz, Zdrajco! Na kolana! Wydziedziczam Cię z godności Polaka! :-((
                      • 7sprawiedliwosc7 Re: Dlaczego biją? 02.01.17, 23:36
                        Dobrze, że muzułmanami nie nastąpił przesyt. Bo mieszka tam ich już 4 miliony a Polaków jest niecały milion.
                        • wislocki12 Kanarek ma nóżki trochę bardziej... 02.01.17, 23:41
                          No właśnie, Polacy są chyba bardziej... upierdliwi! ;-))
                          • 7sprawiedliwosc7 Re: Kanarek ma nóżki trochę bardziej... 02.01.17, 23:44
                            Jak ćpun siedzi i brakuje mu na dragi. Nie będzie winił innego również żyjącego z socjalu. Swoją złość skieruje w kierunku tego kto mu zabiera mityczna pracę, której i tak nie mógłby wykonywać. Bo do żadnej się nie nadaje.
                            • 7sprawiedliwosc7 Re: Kanarek ma nóżki trochę bardziej... 02.01.17, 23:54
                              Dodatkowo w mediach jest przyzwolenie na atakowanie imigrantów z Europy Wschodniej. Można na nich pluć. A za wcinkę o muzułmanach idzie się siedzieć.
                              • 7sprawiedliwosc7 Re: Kanarek ma nóżki trochę bardziej... 02.01.17, 23:58
                                Zawsze tak było, że cywilizacja, która nie miała żadnych wartości oprócz pieniędzy i dobrej zabawy musiała upaść. Tak było z Rzymem. Tak będzie z Zachodnią Europą. Historia zatoczyła koło. Bo przecież germanie unicestwili Cesarstwo Rzymskie.
                                • wislocki12 Obłuda i pieniądze 03.01.17, 00:08
                                  I tak będzie z Polska katolicką. Nie ma żadnych wartości, oprócz obłudy i pieniędzy! :-(
                                  PS Podobno abp Hoser jest chory na malarię. W minionym roku 3 razy był w Afryce... :-(
                                  • polak1706 Re: Obłuda i pieniądze 03.01.17, 00:10
                                    Teraz Afryka przyjedzie do Europy i do nas. Nie trzeba tam już jechać.
                                    • genia50 Re: Obłuda i pieniądze 03.01.17, 00:12
                                      Jeśli już,to choć bez ichnich komarów...
                                      • polak1706 Re: Obłuda i pieniądze 03.01.17, 00:18
                                        niestety! Wiozą ze sobą choroby, robactwo, mentalność, noże, drogie smartfony i są dobrze ubrani, lepiej niż Polacy i pozostali Europejczycy.
                                        • genia50 Re: Obłuda i pieniądze 03.01.17, 00:22
                                          Biskupa ugryzł afrykański komar,skoro ma malarię.Tyle,ze leczy się w Polsce a nie u Bashobory.
                              • wislocki12 Narodowe 03.01.17, 00:02
                                Masz na myśli media narodowe? I dziwisz się? :-((
                          • polak1706 Re: Kanarek ma nóżki trochę bardziej... 02.01.17, 23:46
                            Tak to Polacy modlą się na ulicach blokując ruch, to Polacy drą mordy nawołując do modlitwy 5 razy w ciągu dnia, to Polacy organizują patrole lejąc po mordach anglików trzymających puszkę piwa, to Polacy...
                            • wislocki12 Latają po ulicach 02.01.17, 23:56
                              A oglądasz czasem TV Trwam, że o transmisjach z Jasnej Góry nawet już nie wspomnę? Czytasz apele o. Rydzyka i homilie hierarchów Kk? ;-)
                              Nadgorliwi katolicy już latają po ulicach w sprawie życia poczętego, a przeciw aborcji, in vitro, prezerwatywom, że o edukacji seksualnej nawet już nie wspomnę! :-((
                              • genia50 Re: Latają po ulicach 03.01.17, 00:00
                                Kiedyś wieczorem grupa "rycerzy" emerytów w pluszowych strojach o mało nie została potrącona przez samochody,bo szli po ciemku ulicą w jakiejś procesji.
                              • 7sprawiedliwosc7 Re: Latają po ulicach 03.01.17, 00:03
                                Jestem nacjonalistą, nie katolikiem. I Twoje próby ,,siania grozy" na mnie nie działają. To, że jakiś tam odsetek ludzi dąży do tego to nie znaczy, że może to wejść w życie. Ale nawet gdyby im się udało. To wole żyć w kraju katolickim wyznaniowym niż żeby był taki burdel jak na Zachodzie. Bo pewnych rzeczy jak islamska inwazja cofnąć się już nigdy nie będzie dało.
                                • 7sprawiedliwosc7 Re: Latają po ulicach 03.01.17, 00:08
                                  Elity Europy Zachodniej mają po prostu gdzieś co będzie u nich po ich śmierci. Są strasznie egoistyczni. Nieważne, że za 50 lat ich kraje będą islamskie. To ich nie obchodzi a jeszcze mogą stracić przywileje jak będą podnosić głos przeciw islamowi. Tu i teraz, pieniądze i dobra zabawa.
                                • wislocki12 Wolę katolików 03.01.17, 00:11
                                  To ja już wolę katolików niż nacjonalistów... ;-))
                                  • 7sprawiedliwosc7 Re: Wolę katolików 03.01.17, 00:12
                                    Wcale się nie dziwie. Bo u nas jest z wrogiem walczyć a nie nadstawiać drugi policzek.
                                    • 7sprawiedliwosc7 Re: Wolę katolików 03.01.17, 00:17
                                      To, że Europa Zachodnia upadnie to fakt. Można dyskutować czy to będzie za 30 czy 50 lat. Tego procesu nikt nie zatrzyma.
                                      • wislocki12 Panta rhei 03.01.17, 00:22
                                        Zgadza się - Panta rhei... :-((
                                    • 7sprawiedliwosc7 Szantaż moralny katolików. 03.01.17, 00:28
                                      Katolicy są szantażowani. Ilekroć mówi się, że trzeba walczyć z muzułmańską inwazją. Odzywa się Papież albo inny hierarcha kościoła, który nakazuje miłować islamistów i serca katolików truchleją. Jednak z drugiej strony wartości katolickie nie pozwalają islamistom na wkradzenie się do naszego kraju. Dobre i to, choć ideał to nie jest.
                                      • wislocki12 Katolik wbrew papieżowi? 03.01.17, 00:35
                                        A mówiłeś, że jesteś nacjonalistą, a nie katolikiem... ;-)
                                        PS Chyba chodziło Ci o "wkradnięcie się"... ;-))
                                        • 7sprawiedliwosc7 Re: Katolik wbrew papieżowi? 03.01.17, 00:36
                                          Tępy czy jaki?
                                          • wislocki12 Jaki 03.01.17, 00:41
                                            Jaki to minister sprawiedliwości! ;-))
                                      • 7sprawiedliwosc7 Re: Szantaż moralny katolików. 03.01.17, 00:35
                                        Ja bym wiedział co robić z biednymi muslimami przybywającymi do Europy.
                                        • 7sprawiedliwosc7 Re: Szantaż moralny katolików. 03.01.17, 00:38
                                          Powitanie zaraz na brzegu i z powrotem do oceanu.
                                          • 7sprawiedliwosc7 Re: Szantaż moralny katolików. 03.01.17, 00:41
                                            Chodziło mi o zapakowanie ich z powrotem na ich tratwy. Samo przez się się rozumie.
                                        • wislocki12 Cicho, wiem... 03.01.17, 00:45
                                          Cicho, wiem! Przecież sam deklarujesz, że jesteś nacjonalistą... :-(
                              • polak1706 Re: Latają po ulicach 03.01.17, 00:08
                                Nieiiwdzisz różnicy w tym co piszesz? Polacy robią to u siebie a beżowi narzucają innym.
                                • wislocki12 Jesteś pewien? 03.01.17, 00:17
                                  Naprawdę jesteś tego pewien? Niedawno czytałem (w ND, zresztą) zwierzenia pewnego wielebnego zatrudnionego w UK, który ubolewał, że w jego mieście, w którym mieszka 25 tys. Polaków, tylko 800-900 przychodzi na mszę niedzielną! ;-))
                                  • polak1706 Re: Jesteś pewien? 03.01.17, 00:19
                                    reszta zasuwa na PKB... nawet w niedzielę
                                    • wislocki12 Nie nasze 03.01.17, 00:24
                                      Szkoda tylko, że nie na nasze! :-((
                                  • polak1706 Re: Jesteś pewien? 03.01.17, 00:22
                                    a tu masz o Anglikach... w komentarzach
                                    turystyka.wp.pl/poznan-z-rekordem-odwiedzin-coraz-wiecej-brytyjczykow-6075902537311361a
                                    • wislocki12 Gościnność powala! 03.01.17, 00:31
                                      Mnie najbardziej spodobał się ten komentarz:
                                      "No i elegancko mniej bydła będzie w Krakowie.
                                      Już miałem dość tego prostactwa tutaj .
                                      Niech się teraz poznaniacy z nimi uporaja to jest gorsze niż Rusek."
                                      Profesjonalizm i gościnność wprost powala! ;-))
        • polak1706 Re: Rysiek P. ma dobry gust 03.01.17, 00:46
          Takie tam z sieci:
          >~kris do ~kalendarium21: Dla mnie sprawa jest jasna. Była za czasów rządu PO elita uprzywilejowanych co widziałem na szczeblu swojego zakładu pracy. Namnożyli u mnie w pracy 150 róznych prezesów i dyrektorów do tego każdy jeden samochód służbowy naprawy tankowanie za pieniądze spółki i spółek grupy kapitałowej. do tego pensja miesięczna ponad 30tys netto na rękę. Zanim wprowadzonoi te zmiany w tej firmie państwowej było 3 dyrektorów i jeden kierownik produkcji. A w firmie od 14 lat zadnych przeszeregowań jedynie średnio co 2 lata przeciwinflacyjne w kwocie ok. 1.5%. Nie tęsknię za PO a tym bardziej za Nowoczesną kolejną złodziejską partią tymp Balcerowicza czyli totalne wyp. Polski. Głosowałem w ostatnich wyborach na PO( Pomaską i Borusewicza) ale teraz wiem, że następne głosowanie to PIS zwiń<
          • 7sprawiedliwosc7 Re: Rysiek P. ma dobry gust 03.01.17, 00:52
            Całe rządy platformy to było złodziejstwo i straszenie PiSem. Traktowanie ludzi jak małe dzieci, że jak nie będą grzeczni to przyjdzie czarownica i ich zje. Niektórzy dalej w to wierzą.
            • wislocki12 Było łatwiej! 03.01.17, 01:17
              No właśnie! A teraz jest straszenie PO, PSLem, Nowoczesną i... KODem. Wtedy było łatwiej! ;-))
          • genia50 Re: Rysiek P. ma dobry gust 03.01.17, 00:52
            PiS zwiń?
            • polak1706 Re: Rysiek P. ma dobry gust 03.01.17, 01:00
              PiS zwiń wreszcie POwców i Nowoczesną!
              • wislocki12 Litanja 03.01.17, 01:21
                To jakaś litania? Do św. Jarosława? ;-))
          • polak1706 Re: Rysiek P. ma dobry gust 03.01.17, 01:08
            Tak sprzedano Polskę i polskie zakłady
            www.youtube.com/watch?v=wJ1LreyHMZs
          • wislocki12 "Autorytet" 03.01.17, 01:14
            A już myślałem, że skończyłeś z cytowaniem wypowiedzi jakichś dziwnych autorytetów... :-((
    • wislocki12 Brudziński i kot 02.01.17, 21:32
      Ciekawe z kim Jarosław K. wybrałby się na Maderę, o ile wsiadłby do samolotu. Podejrzewam, że z Brudzińskim i... kotem. ;-)
      • jk471 Re: Brudziński i kot 02.01.17, 21:47
        Bardzo inteligentny wpis. Nie tak dobry jak życzenia noworoczne dla wszystkich forumowiczów, nawet geni50, która chyba go nie zrozumiała, ale cóż można wymagać od Ciebie? Masz zdaje się nerwicę natręctw na punkcie Jarosława Kaczyńskiego, próbowałeś to leczyć?
        • genia50 Re: Brudziński i kot 02.01.17, 22:08
          Chyba nie zrozumiałam,bo nie umiem czytać w myślach tak jak ty?
        • wislocki12 Każdy Polak 02.01.17, 22:09
          To już drugi dzisiaj wpis na temat mojego zdrowia, psychicznego, zresztą. Ktoś kiedyś już powiedział, że każdy Polak jest lekarzem... ;-))
          PS W odwodzie pozostaje jeszcze p. Goss. Pogadaliby o gługach... :-))
          • wislocki12 Długi 02.01.17, 22:12
            Miałem na myśli długi, oczywiście! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka