Dodaj do ulubionych

Nieumiarkowanie w jedzeniu

04.01.17, 17:20
Były Prezydent, Boże zlituj się, wylądował w szpitalu. Potwierdziły się pogłoski o jego złym stanie zdrowia.

niezalezna.pl/91701-komorowski-przewieziony-do-szpitala-zle-sie-poczul-silne-bole-glowy
Myślę, że jak już wróci to powinien spróbować diety 5:2 dr Mosleya. Więcej pod linkiem:
www.granice.pl/ksiazka,dieta-5-2-dr-mosleya,279953
Po za tym życzę powrotu do zdrowia, hi,hi!
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 04.01.17, 18:01
      Szczaw i mirabelki!
      • leszeksmieszek Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 04.01.17, 18:12
        Nie żartuj, z dziczyzny na dietę Niesiołowskiego? To by było zbyt okrutne, hi,hi!
        • zolza670 Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 04.01.17, 18:17
          Jakie to katolickie naśmiewać się z choroby bliźniego...dopiero co było Boże Narodzenie
          • 7sprawiedliwosc7 Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 04.01.17, 19:20
            To pewnie też nie powinien się naśmiewać z choroby każdego złodzieja rowerów, każdego złodzieja aut, każdego handlarza narkotyków, każdego wyłudzacza kont bankowych itd. Myślisz, że jakby mieli do wyboru to nie woleliby brać udziału w ośmiornicy? Która bezkarnie może ukraść tysiąc razy tyle bezkarnie. Głupi są, że ryzykują za tysiąc razy mniej bo tak lubią?
          • polak1706 Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 04.01.17, 20:58
            A pamiętasz kiedy wychodziła jedna z posłanek po posiedzeniu sejmu z Belwederu w obstawie policji, to Bronek śmiał się z niej przed kamerami i mówił: Tak ma być, mają się bać!
            To takie WSIowe!
          • leszeksmieszek Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 05.01.17, 07:17
            Jakie naśmiewać? Doradziłem skuteczną dietę 5:2 i życzyłem zdrowia. Coś u Ciebie zołza słabo z kumatowatością.
      • wislocki12 Miesięcznica 04.01.17, 19:53
        I udział w kolejnej miesięcznicy! ;-))
    • palacz67 Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 04.01.17, 18:38
      Witam, ja też mu życzę powrotu do zdrowia. Pozdrawiam
      • 7sprawiedliwosc7 Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 04.01.17, 18:56
        Wszystko o Komorowskim

,,Po raz pierwszy to, czym naprawdę jest „Pro Civili”, ujawniłem w 2006 roku, w programie „30 Minut”, to był program śledczy TVP. Dotarłem do pewnych materiałów i na ich podstawie ujawniłem, że nie jest to żadna fundacja, tylko działająca pod przykrywką fundacji, międzynarodowa organizacja przestępcza, we współpracy z którą, prowadząc działania osłonowe, ważną rolę odgrywał Bronisław Komorowski, wcześniejszy minister obrony narodowej, a późniejszy prezydent Polski. Ta fundacja, a tak naprawdę międzynarodowa organizacja przestępcza, współpracowała z bardzo niebezpiecznymi rosyjskimi przestępcami, miała swoje agendy, kontakty w Europie Zachodniej, a także Stanach Zjednoczonych. "

telewizjarepublika.pl/sumlinski-o-pro-civili-komorowskim-lepperze-maksymiuku-tajemniczych-samobojstwach-i-o-tym-dlaczego-aneks-z-likwidacji-wsi-wciaz-jest-tajny,40245.html
        • 7sprawiedliwosc7 Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 04.01.17, 19:00
          Tutaj filmik o pewnych powiązaniach. Sorry ja mam większy szacunek do zwykłych gangsterów.
          www.cda.pl/video/21022925
          • 7sprawiedliwosc7 Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 04.01.17, 19:14
            Jak to w ogóle jest, że jeden okradnie bank na 10 tysięcy ściga go pół policji. Drugi bierze udział w jakiejś ośmiornicy, która rabuje na kilka miliardów i jest bezkarny?
            • e-zybi Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 04.01.17, 19:40
              Ty tego nie wiesz? jak kraść to miliony, jak kochać to księżniczki, jak... ;-)
      • wislocki12 Niepełna strona... 04.01.17, 20:04
        Wikipedia:
        "W styczniu 2016 dziennikarz tygodnika „Newsweek Polska” Jakub Korus zarzucił Sumlińskiemu, że w ponad 30 miejscach wydanej w 2015 książki Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego znajdują się zdania skopiowane z powieści Alistaira MacLeana oraz Raymonda Chandlera. W kolejnym tekście wskazał na zdania, które miały zostać splagiatowane z powieści Johna Steinbecka, Mitcha Alboma i Paulo Coelho. Sumliński po pierwszym artykule stwierdził, że przedstawiony mu zarzut plagiatu dotyczy niepełnej strony maszynopisu..." (sic!)
        Ale gust ma dobry - Chandler, Mac Lean, Steinbeck, Coelho... ;-))
        • 7sprawiedliwosc7 Re: Niepełna strona... 04.01.17, 20:06
          A co to do rzeczy do treści? Mi nie o formę chodzi tylko o to co Komorowski robił.
          • 7sprawiedliwosc7 Re: Niepełna strona... 04.01.17, 20:08
            Poza tym nie tylko Sumliński o tym pisze.
        • 7sprawiedliwosc7 Re: Niepełna strona... 04.01.17, 20:09
          Mógłbyś być adwokatem diabła. Jakieś 80% Twoich wpisów przedstawia ten poziom. I to nie komplement.
          • wislocki12 Nie namawiam... 04.01.17, 21:12
            Plagiat to przecież zwykła kradzież. Sumliński sam się do niej przyznaje. Czy można takiemu człowiekowi ufać? :-((
    • wislocki12 Miłosierdzie 04.01.17, 19:50
      "Uczynki miłosierdzia względem ciała:
      Głodnych nakarmić.
      Spragnionych napoić.
      Nagich przyodziać.
      Podróżnych w dom przyjąć.
      Więźniów pocieszać.
      Chorych nawiedzać.
      Umarłych pogrzebać."
      No tak, esencja miłości bliźniego i samarytanizmu... :-((
    • genia50 Re: Nieumiarkowanie w jedzeniu 04.01.17, 19:51
      "Szczupli" są purpuraci,którzy grzech obżarstwa i pijaństwa obnoszą i obwożą publicznie.
      • wislocki12 Taka branża... 04.01.17, 21:16
        W tej branży już od setek lat nic się nie zmienia... :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka