Dodaj do ulubionych

Kolekcjonerkości69 pyta

25.01.17, 22:00
Myślę, że wpis forumowicza Kolekcjonerkości w ramach wątku "O jaśnie walecznym Antosiu uciekinierze" zasługuje na odrębny samodzielny wątek:
"Parę pytań do Macierewicza
1. Dlaczego do Smoleńska pojechał pan pociągiem?
2. Dlaczego po katastrofie poszedł pan sobie spokojnie zjeść obiad? Prezydent leżał w ruskim błocie a pan spokojnie jadł?
3. Dlaczego nie pojechał pan na miejsce katastrofy, by dowiedzieć się czegoś? czy ktoś przeżył i co w ogóle się stało?
4. Kto wg stenogramu z kabiny pilotów "jeszcze nie podjął decyzji"? Czy piloci czekali na decyzje kogoś z pasażerów?
5. Co pan ma na polonijnych profesorów, którzy posłusznie błaźnili się publicznie opowiadając bzdury o "zamachu", zresztą potem się przyznając do kłamstw? Czy naukowcy ci, by wyjechać z PRL do USA czegoś nie musieli podPiSać?
6. Najtrudniejsze pytanie - co pan robił w rosyjskiej ambasadzie?? Co takiego pan tam tłumaczył i dla kogo???
7. Jaki kraj jest zainteresowany ciągłą destabilizacją sytuacji w Polsce?
8. Dlaczego raport o likwidacji WSI nakazał pan przetłumaczyć na rosyjski (tłumaczka - pracownica ambasady Rosji)
8. KIM PAN JEST NAPRAWDĘ i dla kogo pan pracuje?"
Obserwuj wątek
    • kolekcjonerkosci69 Re: Kolekcjonerkości69 pyta 27.01.17, 21:28
      Trudno wprost uwierzyć, że Antoni Macierewicz, drużynowy legendarnej harcerskiej Czarnej Jedynki przy Liceum Reytana, w sposób tak haniebny uciekałby wyłącznie z powodu paraliżującego go strachu w Smoleńsku jak i w karambolu Toruńskim. Ten, co niejednokrotnie tak odważnie i bezkompromisowo wygrażał szablą z sejmowej mównicy sowieckim tyranom i agentom z Putinem na czele. Czyżby jednak Antek śmierdzący tchórz zamiast nieulęknionego polskiego patrioty ? To aż się w głowie nie mieści ! A udzielenie pomocy poszkodowanym. Ta jego mina na zdjęciu mówi sama za siebie -mam was w du... pędzę do wa-wy bo musze swoim gejowskim (moje spostrzeżenie) ryjem pokazać sie obok Jarosława wielkiego pseudo "Piłsudski,Dmowski,ojciec dyrektor, razem wzięci!!!" w jednej błogosławionej, poczętej z lepszej połówki jaja matki również swiętej no i ojca!!bohatera AK który jako jedyny dostała willę na Żolibożu zamiast w "czapę"
      • wislocki12 Bumerang 27.01.17, 21:46
        To może jeszcze parę moich pytań do pana ministra:
        1. Dlaczego pochwala Pan publicznie popisy niejakiego p. Kazimierza, mimo że zagrażają one bezpieczeństwu na polskich drogach?
        2. Dlaczego nie zapanował Pan nad ambicjami sportowymi rzeczonego p. Kazimierza, narażając tym samym, i siebie, i resztę społeczeństwa na ryzyko utraty użycia?
        3. Dlaczego celem Pańskiego życia stało się balansowanie między o. Rydzykiem i prezesem Kaczyńskim, nawet kosztem zwykłych użytkowników dróg i szos?
        4. Czy widzi Pan siebie nadal na stanowisku ministra obrony narodowej, przed czym broń nas Panie Boże! :-((

PS Dlaczego niejaki p. Misiewicz pełni funkcję bumerangu? ;-))
        • kolekcjonerkosci69 Re: Bumerang 27.01.17, 21:51
          Bo ja Antek...posuwam du....ko mojego misia a jest ono takie młodziutkie...fajniutkie i cacy ...że Tak mi dopomóż Jarosławie K i O.Rydzyku...
          • kolekcjonerkosci69 Re: Bumerang 27.01.17, 21:54
            I ma papiery na Jarusia i jego rodzinkę,mam papiery na wszystkich bo jak wróciłem tym pociągiem ze Smoleńska to wywiozłem wszystko w nocy samochodami z pałacu i teraz mam wiarę....JESTEM BOGIEM!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka