Dodaj do ulubionych

"Sądny czwartek"

21.07.17, 06:21
Piotr Wielgucki w euforii ale czy jego radość nie jest przedwczesna?
kontrowersje.net/kaczy_ski_ziobro_piotrowicz_i_pis_dokonali_rzeczy_wielkiej_i_cudownej
Wojciech Cejrowski celnie o bieżących sprawach:
www.youtube.com/watch?v=6JmZuBBcQJg
St.Michalkiewicz o "Synu", który znów smrodzi:
michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3986
Sympatycy opozycji na łopatkach, kto im to doradził, Kaczyński?
niezalezna.pl/102612-opozycja-i-jej-sympatycy-lezy-na-lopatkach-doslownie-jest-dowod-zdjecia-wideo
Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: "Sądny czwartek" 21.07.17, 07:06
      Dzięki, Wojciech Cejrowski jak zwykle trafnie ocenia to, co się wokół dzieje, polecam. Wyślę ten link moim pociechom.
      • smieszekleszek Re: "Sądny czwartek" 21.07.17, 10:50
        Może wreszcie wróci do ojczyzny, żeby płacić podatki, poza tym nieobecni a na dodatek sztuczni patrioci, nie powinni zabierać głosu w sprawach dotyczących naszego kraju, hi,hi.
        P.S. Od dawna wiedziałem że nie masz pojęcia o polityce i związku z tym lepiej by było gdybyś się nie ośmieszała...
        • palacz67 Re: "Sądny czwartek" 21.07.17, 11:10
          Nigdy nie pisałam, że znam się na polityce. Mam dorosłe dzieci, dlatego muszę dużo czytać, by rozmawiać z nimi o tym, co się dzieje w naszym kraju. Jako rodzic czuję sie odpowiedzialna za przekazywanie im takich wartości, jakie wyniosłam z domu rodzinnego. Skoro są na tym forum mądrzy ludzie, którzy zamieszczają ciekawe artykuły to moim obowiązkeim jest je czytać ze zrozumieniem. Uważam, że każdy odpowiedzialny człowiek powinien interesować się tym , co się dzieje w naszym kraju. Nie zmuszam Cię do czytania moich wpisów, nie zależy mi na Twojej opiniii o mnie. Nie mam kompleksów i nie muszę się dowartościowywać na tym forum, pozdrawiam.
          • smieszekleszek Re: "Sądny czwartek" 21.07.17, 11:50
            Czytasz wklejane artykuły jednego nawiedzonego człowieka i masz podobne poglądy, nie wiem czy robisz to z przekory czy brak z przekonania. I ja nie mam nic do tego jak Ty wychowałaś swoje dzieci i jakie oni mają poglądy. Natomiast dziwi mnie fakt, że nie słuchasz autorytetów którzy wypowiadają się na temat sytuacji w kraju a tylko powielasz jednego faceta o skrajnie prawicowych poglądach (zatraceńców)i jego ulubieńców.
            Jeżeli jesteś ciałem pedagogicznym to powinnaś znać historię i powinnaś wyciągnąć wnioski z tego, do czego doprowadziły rządy radykalne, prawicowe lub lewicowe...
          • wislocki12 Jak gołębica 21.07.17, 12:55
            "Gdyby głupota miała skrzydła, latałaby Pani jak gołębica." Ciekawe, czy wiesz, kto to powiedział? ;-)
            • smieszekleszek Re: Jak gołębica 21.07.17, 16:39
              demotywatory.pl/4571471/Gdyby-glupota-miala-skrzydla
    • wislocki12 "Mistrzostwo świata i olimpijskie razem wzięte" 21.07.17, 12:20
      Piotr Wielgucki, czyli Matka Kurki pisze:
      "Przyjęcie trzech ustaw sądowniczych: KRS, sądy powszechne, Sąd Najwyższy, to jest mistrzostwo świata i olimpijskie razem wzięte."
      Szczególnie w zakresie tempa i pory uchwalania tych ustaw. Zachwyca ponadto obecność policji na terenach obradującego Senatu. :-((
    • wislocki12 Piotrowicza też! 21.07.17, 12:29
      Cejrowski ma rację. Piotrowicza też trzeba wylać. ;-))
    • wislocki12 Stary Kiejkut 21.07.17, 12:44
      S. Michalkiewicz:
      "Woli zatem opowiadać głupstwa, które potem na użytek mikrocefali kolportują rozmaite resortowe „Stokrotki” za pośrednictwem nadajników Stacji TVN, którą podejrzewam o niebezpieczne związki ze starymi kiejkutami."
      Warto chyba przypomnieć redaktorowi, że od roku TVN należy do amerykańskiej [[Scripps Network Interactive]] (57% akcji), a jej prezesem jest Jim Samples. (Wikipedia)
    • wislocki12 Za chwilę... 21.07.17, 12:48
      "Totalna opozycja padła i mamy na to dowód! W sieci pojawiły się liczne zdjęcia, na których widać, jak jej zwolennicy położyli się wzdłuż barierek, ustawionych pod Sejmem. „Kaszpirowski tu był. Odin, dwa, tri ... bum!” – komentują internauci."
      Za chwilę przyjdzie policja i ich... wyniesie! ;-))
      • smieszekleszek Re: Za chwilę... 21.07.17, 16:42
        demotywatory.pl/4260035/Gdyby-glupota-miala-skrzydla-latalaby-Pani-jak-golebica-–-slowa-dr-Strosmayera
        • smieszekleszek Re: Za chwilę... 21.07.17, 17:00
          A oto echa po :biznes.onet.pl/wiadomosci/ue/polski-rzad-nie-slucha-apeli-ke/214w7g
      • wislocki12 Nawet pogoda 21.07.17, 22:32
        Mariusz Błaszczak:
        "Ostatniej nocy dochodziło do wykroczeń, dochodziło do blokowania ulic. Ponad 200 osób zostało wylegitymowanych, wnioski w sprawie łamania przez tych ludzi prawa trafiły do sądu – poinformował szef MSWiA, pytany o nocne protesty przed Sejmem, podczas których kilkanaście osób próbowało zablokować wyjazd radiowozu, w którym był rzecznik rządu Rafał Bochenek; niektórzy demonstrujący siedzieli na środku ulic Wiejskiej i Górnośląskiej, blokując je. Ok. godz. 3.30 policja usunęła protestujących. Odnosząc się do czwartkowej manifestacji przed Pałacem Prezydenckim, Błaszczak ocenił, że odbywała się ona w „atmosferze piknikowej”. – Rzeczywiście manifestacja w porównaniu chociażby z niedzielną była większa, ale pamiętajmy o tym, że mamy wakacje, środek wakacji, bardzo wielu spacerowiczów, piękna pogoda, ciepło – mówił."
        Nawet pogoda robi władzy wbrew! ;-))

Artykuł opublikowany na stronie: www.naszdziennik.pl/polska-kraj/185867,odchodzi-postkomunistyczny-uklad-w-sadach.html
    • wislocki12 Reformatorzy 21.07.17, 22:17
      PiS obiecywał reformę systemu prawnego, a ubezwłasnowolnił Trybunał Konstytucyjny, podporządkował prokuraturę ministrowi sprawiedliwości, że o ostatnich ustawach dotyczących SN, KRS i sądów powszechnych nawet ju nie wspomnę! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka