Dodaj do ulubionych

Pożegnali się...

09.01.18, 22:25
A. Macierewicz:
"Po raz pierwszy od dziesięcioleci Polacy mogli powiedzieć, że czują się bezpieczni - tak Antoni Macierewicz pożegnał się z MON."
Szydło tez pytała, dlaczego chcą (?) ją usunąć? A co o tym sądzą Szyszko, Waszczykowski i Radziwiłł jeszcze nie dało sie ustalić... ;-))

wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Macierewicz-Po-raz-pierwszy-od-dziesiecioleci-Polacy-mogli-powiedziec-ze-czuja-sie-bezpieczni
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Pożegnali się... 09.01.18, 22:28
      Ja czułam się zagrożona podczas jego ministrowania ,zresztą nieraz o tym pisałam.
      • e-zybi Re: Pożegnali się... 10.01.18, 07:53
        Nieważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy... memy.pl/show/big/uploads/Post/186652/15155670462731.jpg jak mawiał LM ;-)
        • wislocki12 Warto zacząć... 10.01.18, 20:56
          Zacząć dobrze też warto! ;-))
      • a.sdf.gh.kl Re: Pożegnali się... 10.01.18, 16:44
        Czym i kim?
        • e-zybi Re: Pożegnali się... 10.01.18, 17:39
          Wręcz przeciwnie ;-)
        • wislocki12 Oczi cziornyje... 10.01.18, 23:23
          A spojrzałeś kiedyś w oczy Antoniemu? :-((
    • e-zybi Re: Pożegnali się... 10.01.18, 10:09
      Zamienił stryjek... wiadomosci.onet.pl/kraj/nowy-minister-zdrowia-podpisal-deklaracje-wiary/s7v835f
      • genia50 Re: Pożegnali się... 10.01.18, 12:05
        Znowu uświęca się kosztem kobitek.
        • a.sdf.gh.kl Re: Pożegnali się... 10.01.18, 16:48
          Dobry komentarz:
          "~wściekła na obłudę i fałsz do ~Pozdro: Zajmujesz się niepełnosprawnymi ?? No to mogę cię zaprosić do domu, gdzie jest 3 dzieci z niedorozwojem umysłowy !!!! ( 21, 19 i 13 lat ). Może byś zastąpił matkę, choćby na 24 godziny by mogła odpocząć?? Ojczulek sobie wyjechał z domku, jako zmęczony tym co miał, znalazł sobie nową kobietkę, DOSTAŁ ROZWÓD !!!!!!! i o dość szybko . Ona została z dziećmi, on żyje dostatnio. Miała nawet kłopoty z otrzymaniem alimentów !!!!! A może opowiedzieć ci o kłopotach??o problemach?? min okresu dojrzewania?? No ?? Przez lornetkę szukam tych chcących pomóc tej kobiecie i hoooo nie widzę poza paroma z rodziny. A obserwatorów, a obgadywaczy to że hoo- czy dzieci czysto ubrane, czy aby doprowadzone do autobusu, dlaczego ma dziś okna brudne, dlaczego taka nerwowa, dlaczego..... Dookoła spor zamożnych ludzi, ale by ktoś powiedział- proszę się nie gniewać, ale moje dziecko już nie chodzi w tych rzeczach, proszę wziąć. Oj jakoś nikogo nigdy nie było widać. 45 letnia kobieta wygląda na własna matkę. Więc pytam- gdzie jesteście ci OCHRANIACZE ŻYCIA ???? Gdzie jesteście, bo was słychać, ale nie widać !!! Proszę wybaczyć ten cholernie wściekły post, ale pomagam ile mogę i wiem jak to wygląda, ona nawet nie umie płakać, rozumiecie?? Gdzie jesteście WY wszyscy pełni frazesów, przemądrzali, nie mądrzy, GDZIE???? Gdzie jest kościół?? O wiem, proboszcz jeszcze chętnie wyrwałby jej grosz na "potrzeby parafii" . Gdzie są ci gadacze mający pełne sakwy pieniędzy?? GDZIE JESTEŚCIE?? GDZIE??? Zobaczę choć jedną wypowiedź takiego kogoś?? Tylko proszę nie gadać mi o Bogu, bo z nim nie masz ranek, powiedz coś od siebie, ot tak po ludzku. zwiń"
          • e-zyleta Re: Pożegnali się... 10.01.18, 17:28
            Komentarz bardzo dobry, bo taka jest prawda:=))
          • 7sprawiedliwosc7 Re: Pożegnali się... 10.01.18, 17:56
            Podłość ludzka nie zna granic.
            • 7sprawiedliwosc7 Re: Pożegnali się... 10.01.18, 17:58
              Chrześcijaństwo to jest w Polsce ale tylko od picu przed sąsiadami się pokazać w kościele i na procesji. A jak ktoś potrzebuje pomocy to spier.
              • wislocki12 Wreszcie... 10.01.18, 20:15
                Wreszcie mam zwolenników na tym forum! Dziękuję! :-))
              • a.sdf.gh.kl Re: Pożegnali się... 10.01.18, 20:37
                Najsomprzód powinni poprawić się księża. Tak jak oni grzeszą...
                • wislocki12 Księża 10.01.18, 20:50
                  Szczególnie oni! :-((
          • wislocki12 Nic dodać, nic ująć... 10.01.18, 20:13
            No właśnie:
            "45 letnia kobieta wygląda na własna matkę. Więc pytam - gdzie jesteście ci OCHRANIACZE ŻYCIA ???? Gdzie jesteście, bo was słychać, ale nie widać !!! Proszę wybaczyć ten cholernie wściekły post, ale pomagam ile mogę i wiem jak to wygląda, ona nawet nie umie płakać, rozumiecie?? Gdzie jesteście WY wszyscy pełni frazesów, przemądrzali, nie mądrzy, GDZIE? ??? Gdzie jest kościół?? O wiem, proboszcz jeszcze chętnie wyrwałby jej grosz na "potrzeby parafii" . Gdzie są ci gadacze mający pełne sakwy pieniędzy?? GDZIE JESTEŚCIE?? GDZIE??? Zobaczę choć jedną wypowiedź takiego kogoś?? Tylko proszę nie gadać mi o Bogu, bo z nim nie masz ranek, powiedz coś od siebie, ot tak po ludzku."
            Nic dodac, nic ująć... :-((
      • 7sprawiedliwosc7 Re: Pożegnali się... 10.01.18, 17:55
        Winnicki jest chory. To co dzisiaj wyprawia w sejmie to tylko się cieszyć, że nie należy do żadnej partii w sejmie tylko jest jednoosobowy.
        • wislocki12 Nie tylko... 10.01.18, 20:17
          Nie tylko Winnicki... :-((
    • e-zybi Re: Pożegnali się... 10.01.18, 10:42
      A jednak... www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,22876405,odszedl-z-wlasnej-woli-i-konkretnego-powodu-dymisja-byla.html?v=1&obxx=22876405&offset=19#opinions coś z nim nie TAK ;-)
      • wislocki12 McMaster? 10.01.18, 20:48
        Marek Trybut:
        "Decyzja o dymisji Macierewicza zapadła w Waszyngtonie. Kaczyński nie miał wyjścia, bo w Waszyngtonie maja mocniejsze kwity na JK niż ma Macierewicz." :-(
        • a.sdf.gh.kl Re: McMaster? 10.01.18, 22:45
          W Waszyngtonie, bo po kwity do Polski przyjdą pejsate :-(
          • wislocki12 Zawsze Żyd... 10.01.18, 23:21
            To byłoby zbyt proste... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka