Dodaj do ulubionych

A podobno odwaliło Lechowi ....

23.02.18, 11:10
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23061068,odcisk-stanika-i-przeswit-w-kroczu-czyli-doradca-ipn-pisze.html
Żeby abecadło nie pisało że wyborcza łże .
Sprawdziłem . On to rzeczywiście napisał . Wypuścić buraka w świat, to nas..a na stół ....
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Wykształcenie 23.02.18, 11:56
      "Ukończył w 1961 Szkołę Podstawową nr 15 w Olsztynie, następnie podjął naukę w II Liceum Ogólnokształcącym im. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego w Olsztynie, którą przerwał po dwóch latach."
      Przy takim wykształceniu... :-(

pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Wyszkowski
    • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 15:48
      Krótko mówiąc... nie podobało mu się tam nic co miało się podobać. Wyborcza jest antypolska i redaktorzy powinni być zamknięci za sianie nieprawdy, fermentu i podobnych zachowań wobec Polski i Polaków. Ci wyżej nie wyczuli sarkazmu. Pismaki z nich jak w antypolskiej Wirtualnej...
      Ty oczywiście zadowolony, że znów znalazłeś kolejne potknięcie. Hi, hi.
      • exbenek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 16:55
        Wyrzykowski nie rozumie znaczenia słowa "sarkazm" to po primo . W tym wypadku, pan W "nasrał" w filharmonii , a ty to jełopie tłumaczysz "sarkazmem" .
        ps. , wyborcza zrobiła screena z Twittera ... sianie fermentu . Wygoliłeś główkę i mróz "wali w kiepełkę" ....
        • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 17:00
          Lecz się! Na nogi bo na głowę za późno!
          Burak, ćwok, cham! Dołóż do betoniarki!
          • smieszekleszek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 17:23
            Robisz palagiat z mego "hi,hi'...
            • smieszekleszek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 17:23
              'Plagiat"
              • smieszekleszek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 18:23
                Dalej zachowujesz się jak niepoczytalny, przecież udowodniłem ci, że ty zrobiłeś z mego nick plagiat w 2016 roku...
                • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 18:43
                  Dalej nie rozumiesz, że pożyczyłem od ciebie tylko "hi, hi," a reszta to twoja fantazja. Coś ci się ubzdurało i tak brniesz w to bagno.
                  Teraz będę pisał ha, ha!
                  • smieszekleszek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 18:58
                    A jednak tkwisz w tym bagnie:
                    Twój najwcześnieszy wpis: <Re: Sądy niezawisłe od ucziwości leszeksmieszek 15.12.16, 13:03
                    Re: Sądy niezawisłe od ucziwości >
                    Mój wpis: <Re: Rewolucji nie będzie
                    smieszekleszek 11.12.16, 21:09
                    Co bys robił jak by nie było You Tube? Myśle ze chlałbyś w brudnym barze, hi hi. >
                    • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 19:19
                      To nie mój nick, nie moje wpisy. Dalej tkwisz w tym bagnie!
                      • wislocki12 Cyrk i... małpa! 23.02.18, 20:34
                        Masz rację - Nie mój cyrk, nie moja małpa! ;-))
                    • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 19:19
                      Ha, ha!
                  • wislocki12 Hi, Hi 23.02.18, 20:32
                    Ha, ha!
          • exbenek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 18:07
            A ty "zwykła" gnidka . I jełop... i byłbym zapomniał - troglodyta .
            ps . wypastuj glacę
            • palacz67 Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 18:09
              Miałeś, Benku, łacinę w szkole średniej?
              • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 18:46
                To jest łacina podwórkowa, spod budki z piwem. Klasyka obszczymurków.
                • wislocki12 Siedemdziesięciolatek? 23.02.18, 20:38
                  To Ty jeszcze pamiętasz budki z piwem. Już chyba z 50 lat ich nie ma... ;-))
              • exbenek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 23:01
                Pani ( podobno ) Nauczycielko , łacinę miałem 4 semestry na "Alma Mater" ( jak by Szanowna Pani nie wiedziała to UJ ) . A łacinę "kuchenną" znam z : podwórka , szkoły , polityki . I co najważniejsze potrafię się nią posługiwać w dialogach z osobnikami na nią zasługującymi , jak np troglodyta .
                ps . A u Pani w piwnicy wszystko s porządku ?
                • palacz67 Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 23:20
                  Skoro miałeś 4 semestry, to powinieneś się nią lepiej posługiwać. Ja miałam 4 lata w liceum. Na studiach byłam z niej zwolniona, miałam przepisaną ocenę z liceum.
                  • wislocki12 4 semestry 23.02.18, 23:39
                    Łacina była tylko przez 4 semestry... ;-))
                    PS Na twoim miejscu p[oszedłbym do seminarium... ;-))
                  • exbenek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 24.02.18, 09:16
                    Może Szanowna Pani jaśniej doprecyzuje co ją "boli" w mojej łacinie? Błędu w sformułowaniu "Alma Mater" nie widzę. A łacina kuchenna to odp na wpisy abecadła .
                  • exbenek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 24.02.18, 09:18
                    Jeszcze pytanie . Jaki związek ma "przepisana ocena " z łaciny z czymkolwiek na tym wątku .
                    • palacz67 Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 24.02.18, 09:24
                      Z tym, że bardzo dobrze znam łacinę a Ty powtórz ją lub nie używaj, jeśli nie potrafisz, pozdrawiam.
                      • palacz67 Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 24.02.18, 09:28
                        PS To Twój wpis:

"Wyrzykowski nie rozumie znaczenia słowa "sarkazm" to po primo."

Chyba miałam lepszego nauczyciela od Ciebie:-)

• exbenek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 25.02.18, 05:04
                          Widzę że "Klub dyskutanta" w postaci troglodyty i Pani Szanownej postanowił mnie nauczyć łaciny . Może i Szanowna Pani miała lepszego nauczyciela łaciny . Ale ja miałem lepszych od innych przedmiotów . Pani brak wiedzy na inne tematy nie poraża . Oślepia . Braki Pani wiedzy historycznej czy ekonomicznej, są tak widoczne jak " miesiąc w pełni" . O kulturze nie wspominam .Wszak "arbiter elegantiarum" tego forum , niejakie "abecadło" , piszący do Zołzy czy Gieni (sorki) o ich częściach intymnych jest dla Szanownej Pani autorytetem i obiektem atencji . Jakoś Szanownej Pani nie przeszkadzały wypisywane przez "to coś" inwektywy i chamskie zwroty . A tu ten "absmak" z powodu " po primo" . Jakby Szanowna Pani słuchała i czytała "cuś" więcej ; to by wiedziała że "po primo" i " po sekundo" to Bareizm . A tego już Szanownej Pani tłumaczyć nie zamierzam . Podobno Pani wie .... A jak nie , to "abecadło" wytłumaczy . I będziemy świadkami kolejnej egzaltacji na tym forum ....
                          • palacz67 Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 25.02.18, 07:42
                            Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, pozdrawiam.
                            • exbenek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 25.02.18, 09:56
                              Cała przyjemność ....itd
                          • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 25.02.18, 16:46
                            Już tłumaczę. jesteś EX-pert od wszystkiego, zwłaszcza od cyferek tylko... dlaczego wychodzą ci tylko ułamki? :-(
                      • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 24.02.18, 12:52
                        Kobieto! Czego ty od ćwoka wymagasz? To jest dopiero charakterek.
                        • palacz67 Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 24.02.18, 16:20
                          Nie zaprzeczę, ale człowiek ma całe życie na to, by stać się lepszym:-)
                          • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 24.02.18, 18:52
                            "ma całe życie na to, by stać się lepszym"... w jedzeniu :-(
                            • palacz67 Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 24.02.18, 19:07
                              :-)
                        • wislocki12 Jak Chrystus... 24.02.18, 22:01
                          Mówisz jak Chrystus do Matki Boskiej... ;-))
                          • a.sdf.gh.kl Re: Jak Chrystus... 24.02.18, 22:05
                            Pokój z tobą mój parafianku. Na tackę wrzuciłeś? :-( Nie zapomnij :-)
                • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 24.02.18, 12:49
                  Kto cię tam wpuścił? Szkoła skończona za pomocą łokci i plugawego ryja.
                  • wislocki12 Klawiatura 24.02.18, 22:03
                    Zastanawiam się, jak może wyglądać klawiatura... ;-)
                    • a.sdf.gh.kl Re: Klawiatura 24.02.18, 22:06
                      Masz ją przed sobą. Jeszcze cię trzyma od sylwestra? :-(
            • exbenek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 18:09
              A tu świeże wspomnienia pisiorów .
              wiadomosci.wp.pl/co-laczylo-politykow-pis-z-urzednikiem-od-reprywatyzacji-towarzyskie-uklady-6223347769698433a
              • wislocki12 Wiedzą sąsiedzi... 23.02.18, 23:43
                "Jeśli Maciej Wąsik umniejsza relacje ze mną i z moim bratem, to kłamie. Znam go 30 lat, dłużej niż własną żonę. Był świadkiem na moim ślubie, jest ojcem chrzestnym mojej córki, był częstym gościem w moim domu, dobrze zna Jakuba i moich rodziców - powiedział Marcin Rudnicki, brat Jakuba R."
            • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 18:44
              Jednak nogi...
              • wislocki12 "Chcę oglądać twoje nogi..." 23.02.18, 20:41
                Zapomniałeś o psychiatrze, a przynajmniej o siostrze przełożonej... ;-)
              • exbenek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 23.02.18, 23:07
                ty lebiego możesz sobie co najwyżej "glackę " polakierować i rączkę "poprostować" ( żeby Pani Uczycielka nie pomyślała sobie czegoś "straszliwego" - chodzi mi o gest "rzymski" ) .
                A moje nogi są ok . Właśnie wróciłem z piątkowego płukania nerek . Na własnych nogach . A ty możesz mi "skoczyć na krawędź" . "Bohaterze" na kilogramy ....
                • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 24.02.18, 12:53
                  Co post to jesteś "lepszy". Jednak te nogi, bo na głowę za późno :-(
                  • exbenek Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 25.02.18, 04:43
                    Ja jestem "co post lepszy" . A u ciebie troglodyto constans .
                    • a.sdf.gh.kl Re: A podobno odwaliło Lechowi .... 25.02.18, 16:47
                      Lepszy w jedzeniu i piciu :-(
          • wislocki12 Chluba 23.02.18, 20:30
            "Lecz się! Na nogi bo na głowę za późno!"
            To był ulubiony argument niegdysiejszej chluby Forum Tarnobrzeg - Klechowskiego! ;-))
      • wislocki12 "Wyborcza" jest antypolska... 23.02.18, 21:14
        No właśnie, skoro Wyszkowskiemu nie podeszła muzyczna klasyka w Manchesterze, to "Wyborcza jest antypolska i redaktorzy powinni być zamknięci za sianie nieprawdy, fermentu i podobnych zachowań wobec Polski i Polaków." ;-))
      • wislocki12 Nie matura, lecz chęć szczera... 23.02.18, 23:09
        Żeby chociaż matura... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka