Dodaj do ulubionych

Układy wtryskowe

26.03.18, 11:45
"Kaja Godek jest „twarzą" kampanii antyaborcyjnej i czołową działaczką ruchu pro-life. „Gazeta Wyborcza" opisała, że Kaja Godek zasiada w radzie nadzorczej Warszawskich Zakładów Mechanicznych (WZM), państwowej spółki, która produkuje komponenty do układów wtryskowych silników wysokoprężnych. Stanowisko miała otrzymać niespełna miesiąc po przegłosowaniu wotum zaufania dla rządu Beaty Szydło."
PS Podobno studiowała filologię angielską... ;-)

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/kaja-godek-antyaborcyjna-dzialaczka-zatrudniona-w-spolce-mechanicznej/b3yr30h
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: Układy wtryskowe 26.03.18, 12:05
      Mnie to nie dziwi, młoda, reformowalna...to i układy wtryskowe silników wysokoprężnych są przedmiotem jej zainteresowań ;-)
      • genia50 Re: Układy wtryskowe 26.03.18, 19:54
        Najważniejsze to wtrysnąć, a potem niech się toczy jak chce i byle nie ingerować.
        • e-zybi Re: Układy wtryskowe 26.03.18, 20:11
          O, nie! Jakość paliwa, sprawność wtryskiwacza, czas wtrysku...parametry, które decydują o sprawności ;-)
    • wislocki12 Dyskrecja 26.03.18, 21:09
      "wPolityce
      - Może nam pani zdradzić ile zarabiała pani w radzie nadzorczej?
      Kaja Godek
      - Zarobki są jawne, ale nie widzę powodu się spowiadać. Gdzieś przeczytałam, że zarabiam 10 tysięcy, pusty śmiech mnie ogarnia, bardzo bym tyle chciała…"

wpolityce.pl/polityka/387676-tylko-u-nas-kaja-godek-odpowiada-na-zarzuty-czerskiej-smiesza-mnie-te-nieudolne-proby-tworzenia-przez-aborcjonistow-narracji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka