Dodaj do ulubionych

Co zrobiliście z tym forum?

06.07.18, 06:54
Witam, wróciłam szczęśliwie do domu. Niektóre wpisy przerastają mój chłopski rozum. Muszę się z nimi przespać. Przykro mi, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 08:29
      Tak to jest jak się przymyka oczy na grubiaństwo, chamstwo i prostactwo swojego przyjaciela. Ba, nawet się popiera jego zachowanie. A swoją drogą "gratuluję" przyjaciół.
      • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 23:07
        Nie jestem niczyim przyjacielem. Pisałem już o tym :-(
        • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 04:59
          Wytłumacz to znajomej67...:-(
    • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 09:53
      A szanowna pani to się urwała z "powrósła"? Tolerowała pani lechowskiego , polaka1706 , ich wyzwiska nie "bodły" pani ,bo to były wyzwiska " nasze" ,"patriotyczne" ," uzasadnione" . Teraz betoniarka vel abecadło "urzeka" panią "wyżynami chamstwa i prostactwa" . A szanowna pani pisze : CO ZROBILIŚCIE Z FORUM !!! Szczyt hipokryzji ....
      • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 11:31
        Zapomniałbym . Chamstwo i prostactwo rozumie tylko "jego" język . Dlatego piszemy do pani faworyta "jego językiem" . Skoro ma pani "absmak" z powodów językowych a nie "ruszają" pani wpisy życzące śmierci , męczarni , o podłożu rasistowskim , antysemickim , homofobicznym , może "pora" zmienić kryteria? I nie zgrywać "dyżurnej" świętej i naiwnej ??? Skoro betoniarka się pani podoba ...
        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 23:14
          To tylko twoje nędzne spostrzeżenia. Jesteś tyle samo wart co twój koleś e-zybi.
          • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 00:59
            Kiedyś słyszałem takie stwierdzenie: że kobieta ma jeden zwój więcej od kury na mózgu by jak ona nie chodzić ciągle w kółko po podwórku...i chodź z tym się nie zgadzam (szanuję kobiety), śmiem twierdzić, że Ty masz dwa więcej, bo kręcisz się w stronę przeciwną niż cała reszta, a wydaje Ci się, że chodzisz prosto😉
            • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 22:55
              Nic mi się nie wydaje. To raczej tobie.
              • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:28
                A wiesz chociaż, czy żyjesz...? 😉
      • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 23:09
        Czy ty jesteś niewidomy, że nie widzisz swoich wpisów? Nie widzisz kto zaczyna pierwszy?
        Aaaa, rozumiem! Nie widzisz, że zaczynasz pierwszy, bo ci ciągle jakieś ułamki wychodzą, jakieś miejsca po przecinku nie przekraczające 1 :-(
        • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 06:57
          Popłacz się jeszcze robaczku ....To nie ja ,to oni ... Po prostu jesteś baranim worem " z dodatkiem" .
          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 22:56
            Jeszcze dychasz? :-(
            • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:03
              Nocka już . Wpełznij w norkę robaczku . Zrób siusiu ,tylko nie sikaj po ścianach. I nyny
              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:04
                O losie! Jeszcze dycha! :-(
                • wislocki12 Po ścianach 08.07.18, 23:21
                  Ale po ścianach nie sika... ;-)
                  • a.sdf.gh.kl Re: Po ścianach 08.07.18, 23:24
                    Przecież to obszczymurek to może pasuje: hej Janie, Janie nie lejze pło ścianie!
                    • wislocki12 Lejze 13.07.18, 22:17
                      Kto leje, ten leje... ;-)
                      • a.sdf.gh.kl Re: Lejze 14.07.18, 16:11
                        Raczej... kto chleje ten leje!
    • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 15:37
      Co zrobiliście??? Pani nie poczuwa się do odpowiedzialności za to forum, nie wstyd Pani :-(
      To za Pani aprobatą tak się dzieje, brak obiektywizmu, ciągłe żale kierowane do wszystkich, w domyśle do mnie szczególnie (tak to odbieram) Myślę, że powinna Pani zacząć od siebie...Pani słabość do a.sdf.. nas nie interesuje, forum to nie miejsce do okazywania uczuć. BŁĄD, WIELKI BŁĄD!!!
      • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 23:12
        A wiesz, że pierwsza rozszyfrowała cię pani palacz? Mam na myśli twój podły uszczypliwo-złośliwy charakterek. Stąd już wiedziałem z kim mam do czynienia. Z człowiekiem który, jeżeli już się top, i to na czyimś grzbiecie.
        • wislocki12 Zaszyfrowana 06.07.18, 23:57
          No tak, rozszyfrowała się palacz69 jako nieznajoma69! ;-)
          • exbenek Re: Zaszyfrowana 07.07.18, 06:58
            67
        • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 00:29
          Rozszyfrowała? Dopytaj dokładnie bo masz luki w owej wiedzy, Pani palacz67 milczy jak zaklęta, myślę, że wszystko ją przerosło, mówią: tonący brzytwy się chwyta...ona ro......😉
          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 22:57
            Powinna dać ci w pysk, jeżeli ciebie tylko spotka.
            • wislocki12 W pysk 07.07.18, 22:59
              Ty to byś tylko w pysk walił... Jak jakiś faszysta! ;-(
              • a.sdf.gh.kl Re: W pysk 07.07.18, 23:03
                Ciebie oszczędzę! Dostaniesz klapsa! :-(
                • wislocki12 Podziękowanie 08.07.18, 23:20
                  Niemożliwe! Dzięki Ci Panie! ;-)
            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:07
              Tak myślisz? A może dostanę buziaka, a dla Ciebie będzie to strzał w pysk?😉
              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:10
                Pysk masz ty! Ja mam twarz.
                • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:15
                  Tylko tak Ci się wydaje, spójż w lusterko?😉
            • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 19:16
              Szczególnie za " dom publiczny" i insynuacje dotyczące wyjazdu z kapłanem. Dziękuję za cenne spostrzeżenia i zostawiam pozdrowienia:-)
              • wislocki12 Też człowiek... 08.07.18, 23:19
                Kapłani też ludzie. Nie raz to udowodnili... :-))
              • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 05:33
                Zaczyna Pani w swoich insynuacjach "plątać" się, wmawia Pani dziecko w brzuch (powiedzenie a.sdf...)...nie wstyd Pani!, chce Pani "dostać klapsa"??
              • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 07:25
                A inne panie jeżdżą i są zadowolone ;-)
    • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 19:20
      Dobrze , że jeszcze dycha.Przynajmniej człowiek może czasami podzielić się z innymi (nielicznymi) co myśli na pewne tematy.
    • wislocki12 Chłopski rozum... 06.07.18, 21:19
      Ja bym wrócił tam, gdzie nawet internet nie dociera... ;-)
    • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 23:06
      Myślicie, że kiedy działacie razem w grupie wzajemnej adoracji to macie rację?
      Szybko można się od was nauczyć... złego oczywiście.
      • wislocki12 Adoracja 06.07.18, 23:55
        Jaka adoracja? A byłeś w kościele? ;-)
      • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 00:35
        Mamy rację! Brak "miejsca" na naukę dobrego to już Twój problem😉
        • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 07:03
          Po co karmicie "jełopa" , bez waszych (naszych?) wpisów ,"zdechłoby" to "coś" na forum ? O czym i do kogo by biedactwo pisało ?Do 67 ? O czym ? O jagodach ? Że jak są czewone to jeszcze są "zielone"? Traktować tak jak zasługuje . Błoto , robactwo i baranie genitalia nie zasługują na tyle "troski"
          • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 07:12
            Jesteś burak i prostak! Jestem tego pewna i nigdy cię za to nie przeproszę. Za mówienie prawdy się nie przeprasza, pozdrawiam.
            • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 14:48
              A ja od "pani" tolerującej "swoich chamów i prostaków" ,mającej rozchwiane poczucie sprawiedliwości ,która na dodatek twierdzi że jest nauczycielką( biada tym, uczonym przez takie indywiduum) nie chcę przeprosin . To uwłacza mojej godności , burzy moje poczucie smaku . JEDNA UWAGA - kóz z panią nie pasłem ,kur nie macałem ,więc wypraszam sobie "tykanie" . JA SOBIE SAM WYBIERAM TYCH Z KTÓRYMI JESTEM NA "TY" . Mam nadzieję że dotarło do zwojów . Poza tym kim pani jest że rości sobie pani takie "dramatyczne decyzje" ? Ludziom się strasznie dużo "wydaje" . " Dużo za dużo" .
              Polecam odsapnąc , napisać jakieś bzdury o słoneczku i lesie . No i "zafascynować" się betoniarką . Te jego wpisy są takie "romantyczne" . Jak bajoro ....
              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:01
                Ty sam uwłaczasz swojej godności, jeżeli w ogóle ją taki typek jak ty posiada.
                Dorzuć wreszcie do betoniarki, bo ci coraz większa głupota bije na łeb (nie piszę mózg bo go nie masz). Nie opieraj się o łopatę, bo ona służy do innego celu,wymienionego wcześniej. No i uważaj na majstra, bo jak cię bliżej pozna to wywali na zbity pysk! :-(
                • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:08
                  Wiesz, najbardziej rozśmieszył mnie argument o "tykaniu":-) Dziecinada, dobranoc:-)
                  PS Od jutra Benka nie tykam:-)
                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:12
                    Zarazy się nie dotyka ani nie tyka :-( Bo później pryka :-(
                    • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:16
                      :-)
                      • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 05:13
                        Bawi to Panią i tak bez mydełka?...w d...;-)
                      • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 07:33
                        Sama zadałaś pytanie "co zrobiliście z tym forum" ...i co? Co Ty moja droga robisz z tym forum? Strofujesz wszystkich a zwłaszcza Pana Benka bo Ci prawdę napisał a na chamstwo betoniarki nie reagujesz...ba, bawi Cię ono. Czytałaś co Twój przyjaciel pisał do mnie? Kiedyś Cię zapytałam czy gdyby ktoś tak zwracał się do Twoich córek też by to Cię bawiło i rozśmieszało...nie odpowiedziałaś. Ale obserwując Ciebie wiedziałam, że odpowiedzi nie będzie. Podobno nasi przyjaciele świadczą o nas...Twój przyjaciel stawia Cię w kiepskim świetle...bardzo kiepskim. Twój wybór. Skoro tak Cię podnieca chamstwo i prostactwo to nie udawaj prawej i sprawiedliwej bo i tak nikt w to nie wierzy. Betoniarka pewnie też.
                        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 22:48
                          Betoniarka czyli twój guru exćwok. Nie podniecaj się tak za bardzo bo poczujesz wilgoć ... na dole i będziesz zmieniać bieliznę :-(
                          • wislocki12 Betoniarka 08.07.18, 23:16
                            Tobie to tylko betoniarka przychodzi do głowy...
                          • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 05:24
                            Ciągle zmieszany, ale nie wstrząśnięty...:-( Wsadź sobie do betoniarki, też poczujesz "przyjemność"...;-)
                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:13
                    Naprawdę, a może a.sdf... Panią "tyknie" tylko czym? 😉
                    • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:16
                      Nikogo nie tyknę. Szkoda czasu na rozmowy z takimi kanaliami! :-(
                      Chociaż Boga nie ma, to jednak pomodlę się do...? by wam rozum wreszcie "wskoczył" na swoje miejsce.
                      Dobranoc "państwu".
                      • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:22
                        Może do ściany? Bo bredzisz jak naćpany😉
                      • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:24
                        Można do Absolutu, podświadomości.Każda medytacja może pomóc.
                        • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 05:10
                          Na zamknięcie się na różne sprawy, ciasnota umysłowa, brak chęci do jakiejkolwiek autorefleksji, do zagłębienia się w rzeczywistość i głębszej analizy...nie ma pomocy, kieruje nim NIEMOC :-(
                          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 22:54
                            Za to tobą MOC "PCIOWA"
                            Analizowałem głęboko wasze zachowania. Nie potraficie nawet odróżnić dobra od zła. Kiedy premier w bandyckim dla społeczeństwa europejskiego czyli Eurokołchozie pisze o tym, co zrobiła partia rządząca dobrego dla Polski i społeczeństwa ty piszesz po tej twojej "analizie", że plecie bzdury, a przytakuje ex-ćwok. Obaj jesteście siebie warci!
                            Rzem z GW, NEWSWEEKIEM, SUPERSTACJĄ i POdobnymi powinniście zostać wywiezieni do Afryki albo lepiej na Marsa byście nie mogli wrócić.
                            • wislocki12 Kombatant 08.07.18, 23:15
                              Najbardziej mi się podobało, jak Mateusz Morawiecki opowiadał o swoich towarzyszach broni z "Solidarności" mordowanych w stanie wojennym. W 1980 r. miał 12 lat - urodził się 20 czerwca 1968 we Wrocławiu. ;-)
                              • a.sdf.gh.kl Re: Kombatant 08.07.18, 23:20
                                Jego ojciec był działaczem, a ON widział co się dzieje w Polsce i utożsamiał się z ojcem i Solidarnością, robotnikami. Tak ci trudno to zrozumieć? Myślenie to twoja słaba strona.
                                • genia50 Re: Kombatant 08.07.18, 23:30
                                  Nie we wszystkim naśladował ojca.
                                • wislocki12 Po bandzie 08.07.18, 23:45
                                  Ale żeby od razu towarzysz broni. Dwunastoletni? Trochę chyba poszedł po bandzie... Szkoda, ze zapomniał o Michniku, Kuroniu, Geremku, że o Janku Wiśniewskim nawet już nie wspomnę! :-((
                            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 05:18
                              Widzę, że zaczyna brakować Ci argumentów, chciałbyś wyczyścić przedpole, pozbyć się nas...myślisz, że Twoja ciasnota umysłowa zasługuje na taką nagrodę? ;-)
                  • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 06:30
                    To czy pani jest "rozśmieszona" mnie średnio interesuje . Jest pani taką samą ignorantką jak betoniarka , ale skoro ta kupa błota jest dla pani "autorytetem" .... Tylko tych dzieci żal .
                    • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 22:56
                      Żal tych wszystkich którzy są w twoim zasięgu. Pamiętaj, łopata służy do dorzucania do betoniarki. Nie zapomnij beretki z antenką i gumofilców.
                • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:11
                  Skończ betoniarko z tymi odniesieniami do budowy . To twój świat . Nie każdy żyje w piachu i gnoju jak ty . Majster to mnie może pocałować " w pompę" jak i ty . A jakbyś miał chęć spróbować zmierzyć się fizycznie - nie byłoby problemu z normalnym człowiekiem . ty człowiekiem nie jesteś tylko "czymś" ; a ja sobie nie zamierzam brudzić rąk "baranim worem z przyrostem " . Mam zasady . Z błotem się nie dyskutuje ...
                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:13
                    Mam zasady. Unikam takich typków jak ty, którym się wydaje, że rozum jest w mięśniach.
                    • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 06:35
                      ty lebiego piszesz o zasadach ???? Tyle razy pisałeś o daniu " mordę" ... A tu teraz mamy okaz "intelektu" . Ot taki chojrak z pod śmietnika . Obszczymurek i nieudana "uczycielka" . "Zestaw weekendowy..."
                      • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 22:57
                        Właśnie tak cię nazwałem swego czasu: OBSZCZYMUREK. To właśnie cały ty. Dość, że obsługa betoniarki to jeszcze obszczymurek.
                        Na razie "dwupak".
                        • wislocki12 Preferencje 08.07.18, 23:05
                          Ja tam na dwupaki nie narzekam, ale wolę czteropaki... :-))
                        • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 02:06
                          Nie pochlebiaj sobie . ciebie "obszczymurem" nazywa 99% piszących na forum . Jedna 67 nie . Trochę mało jełopie.....
                          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 00:02
                            Byłeś jesteś i pozostaniesz głupi, obszczymur, ćwok, burak i cham. Mózgownica zryta wódą!
                            • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 07:09
                              Nie powtarzaj się zgniłku . Czasu przeszłego poruszać nie będę . ty jesteś "baranim worem z załącznikiem" . ciebie nawet nie można ch ...m nazwać bo by się inni zasługujący na to miano poobrażali....
                              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 22:08
                                Klasyka z twojego plugawego ryja. Nic dziwnego, nic nowego. Obszczymurki tak mają.
                        • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 07:29
                          To ty a.sdf. cuś tam nie obsługujesz betoniarki? Nawet tego nie potrafisz? Jesteś jednym wielkim rozczarowaniem :-(
                          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 00:03
                            No widzisz! Zawiodłaś się! Zawód na miarę zawodu miłosnego :-( Ale tobie to dobrze wyjdzie, to potrafisz.
                            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 01:52
                              Oczarowany i rozczarowany, co? 😉
            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 15:09
              Nie może Pani napisać coś własnymi słowami, coś od siebie? Ciągłe włażenie a.sdf... w doopę i popieranie go nie przyniesie Pani splendoru ;-)
              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:02
                Tobie nie przyniosło splendoru twoje zachowanie. Toniesz ale najlepiej na czyimś grzbiecie. To taki typowy e-zybi.
                • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:10
                  Bredzisz jak zwykle, to typowe dla "znafców" 😉
                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:13
                    Bredzisz "expercie"
                    • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:19
                      CTR+ALT+DEL i do łóżeczka...😉
                      • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 22:58
                        Zmów paciorek, siusiu i spać! Nie waż się starej dotykać. Daj jej wreszcie odpocząć chociaż w jedną noc.
                        • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 23:02
                          Ty już wstałeś czy jeszcze się nie położyłeś?
                          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 23:09
                            www.youtube.com/watch?v=f1tLAyHYnr4
                            • wislocki12 Koc 08.07.18, 23:17
                              Daj mi ten koc! ;-)
                              • a.sdf.gh.kl Re: Koc 08.07.18, 23:23
                                Koc dostaniesz kiedy będziesz kloszardem. Swego czasu Urban będący w komunistycznym rządzie wysłał do USA śpiwory i koce kloszardom udowadniając że stać nas (kraj biedny, komunistyczny) na pomoc także amerykanckim bezdomnym.
                                • wislocki12 Fan 08.07.18, 23:40
                                  Też jesteś fanem Urbana? ;-)
                          • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 02:08
                            Ma trochę wolnego . Jutro znowu kierat przy betoniarce . Bez klawiatury od 7.00 do 15.00 ...
                            • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 00:04
                              Pamiętaj, łopata służy do dorzucania, a nie do podpierania.
                              • wislocki12 Wiedza 10.07.18, 00:53
                                Ciekawe, skąd ta wiedza? ;-)
                              • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 07:10
                                No to dorzucaj ścierwojadzie....
                                • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 07:36
                                  Powiedziałam teraz takie słowo, którego użyłam raz w życiu do pewnego człowieka. Byłam wtedy młoda a on zachowywał się agresywnie w obecności mojego malutkiego brata. Jeszcze go lekko dotknęłam za plecy dłonią, by zrozumiał, że ma opuścić nasze podwórko. Ten sam gest i słowo powtarzam teraz do pana. Tamto słowo było na s. Żal mi tylko tych ludzi, którzy się panem zachwycają, schamieli przy panu. Kończę z panem rozmowę! Zdrowia mi szkoda. Xulu powinien pana zablokować!
                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 14:03
                                    Chce Pani karać za prawdę i do tego słowo na "s"? Chce Pani być lepsza od a.sdf...? Powodzenia!!
                                    Uważam, że a.sdf... osiągnął dno, schamiał do reszty, ale jest to jego świadomy wybór i nie współczuję mu. Jeżeli Pani chce podzielić jego los to proszę bardzo...wystarczy przystawać z nim ;-)
                                    • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 14:14
                                      Mam o Tobie, A.sdf, dobre zdanie. Wszystkie słowa, które padły tu na forum do Ciebie są aktualne:-) Mam swój rozum. Uważam, że jesteś mądrym i wrażliwym człowiekiem. Dlatego tu jestem pomiędzy wilkami, pozdrawiam serdecznie:-)
                                      • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 04:49
                                        Myślę, że kierowanie się swoim rozumem nie zawsze wychodzi niektórym na dobre. Pani zdanie na temat a.sdf... mnie osobiście nie interesuje, ale brak obiektywizmu w ocenie tej osoby już tak. Chamstwo jakie przejawia należy krytykować, ono też płynie i pod Pani adresem...czy Pani tego nie widzi...? Nie lepiej przystać do wilków, niż trzymać z "baranem" do pożarcia? ;-)
                                      • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 17:32
                                        Ojej...ale się wzruszyłam 😉 ...taki mądry...taki wrażliwy...i tak po chamsku się zachowuje 😠 ...Ty moja droga tego nie widzisz?
                                        • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 19:30
                                          Ale Pani nie płacze? ;-)
                                          • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 19:48
                                            No nie płaczę proszę Pana ale to wyznanie ściska gardło ;-) ...takie poświęcenie...mało kogo stać na pozostanie w stadzie wilków dla ukochanej osoby...to prawdziwa miłość proszę Pana...jestem tylko bardzo ciekawa czy a.sdf. cuś tam doceni to poświęcenie ;-)
                                            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 20:25
                                              Myślę, że nie doceni, chyba, że pocałuje go w d... 🤔 Ale czy wykaże taką uległość? 😉
                                              • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 21:22
                                                Myślę, że ma Pan rację...nie doceni :-(
                                        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 22:05
                                          "Ojej...ale się wzruszyłam 😉 ...taki mądry...taki wrażliwy...i tak po chamsku się zachowuje 😠 ...Ty moja droga tego nie widzisz? "
                                          Jesteś fałszywa :-(
                                          • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 22:52
                                            Naiwny, naiwny...😜
                                            • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:23
                                              Jesteś cwaniak :-(
                                              • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 16:54
                                                Przestań, bądź mężczyzną nie chłopcem...😟
                                                • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:32
                                                  Niedługo obchodzę 18tkę.
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 16:09
                                                    Widzę, że humor Ci dopisuje, mnie też, gdy to czytam:-)
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 16:58
                                                    Poważnie, 18tkę! Co mi kupisz na prezent?
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 20:29
                                                    A co chcesz?
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 20:31
                                                    PS Może być niespodzianka?
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:29
                                                    Może być ale... kosztowna :-(
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:33
                                                    Ok:-)
                                                  • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:35
                                                    Pewnie chce loda ;-)
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:47
                                                    Lody są tanie. Teraz w modzie, choćby na komunię, Samochody, Qady, operacje plastyczne itp kosztowności.
                                                    Ale... ty mogłabyś mi zafundować... Pomyśl!
                                          • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 06:32
                                            Nick "zolza670" jątrzy na forum, odkąd się tu pojawił! Nie po drodze mi z zakłamanymi i złośliwymi ludźmi. Pozdrawiam
                                            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 06:54
                                              Czy Pani jest zazdrosna? Nie dostrzegam tutaj żadnych złośliwości z niczyjej strony, jedynie tylko a.sdf... ma dziwne podejście do wszystkich, ale? ma do tego prawo! Z kim Pani po drodze, proszę odpowiedzieć?
                                              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:24
                                                Po drodze z misiem Uszatkiem.
                                                • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 17:00
                                                  Tak myślałem, potrzebuje wskazówek jak dobrać się do "miodu"? Szkoda, że musi ciągle lizać mokry cukier...😉
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:33
                                                    Miód już łykną. Teraz coś mocniejszego...
                                                • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 18:23
                                            • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 13:59
                                              Moja droga bo sobie rzeczywiście pomyślę, że jesteś zazdrosna...albo pijana od samego rana. To jest publiczne forum i każdy ma prawo tu pisać co myśli. A chyba raczej nie chcesz wiedzieć co myślę o Tobie. Ja jątrzę? A Ty co robisz. Dorosłych ludzi traktujesz jak uczniaków , upominasz, strofujesz , na jakiś półkach układasz a chamstwo i prostactwo swojego ukochanego tolerujesz. Dlaczego jego nie upominasz? Chyba czytasz wszystko co pisze? Powiem Ci tylko tyle, że to Ty jesteś zakłamana i fałszywa. I Ty i Twój ukochany nie macie jaj. Chyba tego nie zrozumiesz bo jak się nie ma poczucia humoru to wielu rzeczy się nie rozumie. Nie martw się. Nie wkładałam mu ręki do spodni i nie sprawdzałam. Jakoś nie miałam na to ochoty. Ty traktujesz to forum śmiertelnie poważnie a to już wygląda na poważne zaburzenie. Mi też z Tobą nie po drodze ale dlaczego to Ci nie napiszę aby Ci oszczędzić przykrości.
                                              • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 14:32
                                                Mnie!
                                                • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:14
                                                  PS Prawda sama się obroni
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:15
                                                    .
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:33
                                                    Niech prawda zwycięży! :-(
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 17:01
                                                    Warto poprosić o wsparcie księży😉
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:33
                                                    Amen.
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 18:09
                                                    www.youtube.com/watch?v=suImwcSB0f4
                                                  • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 19:27
                                                    Ale ożyłaś...co za wigor...oczywiście, że prawda się obroni...a ja jestem ciekawa co na to Twój mąż ;-)
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:34
                                                    Mąż? Ma przynosić wypłatę i nie dyskutować :-(
                                                • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 14.07.18, 18:04
                                                  Niektórzy robią takie same błędy, chyba mieli tych samych polonistów. Jestem wzrokowcem i widzę więcej, niż inni.
                                              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:33
                                                -Moje prostactwo? :-( A nie przeszkadza ci prostactwo twojego guru ex-ćwoka? A tyle razy pisałem: wróć się do odległych postów aby zobaczyć kto "siezaczyna" :-( Zawsze uważałem, że kobietom takie buraki imponują. Zawsze byłem zdumiony kiedy widziałem zgrabną, łądną kobietę, a obok niej idącego, a raczej człapiącego buraka, a la ex-ćwok. Później w sądach płacz i lament bo... nie widziały gały kogo brały :-(
                                                -Nie jestem niczyim ukochanym :-(
                                                -Nie mamy jaj? Nic dziwnego bo kobiety nie mają jaj, chyba, że.... jaj-niki ale to inna bajka.
                                                -Nie wkładałaś mi ręki do portków? Szkoda :-( tak na to liczyłem. Kobieca dłoń potrafi zdziałać wszystko.
                                                • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 17:10
                                                  Posądzałeś mnie o zazdrość będąc w "ekstazie" jeszcze nie tak dawno, co się stało? Czyżby kobieta wzięła górę, a Ty zamiast się podniecać liżesz rany? 😉
                                                • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 19:31
                                                  Szkoda czasu na dyskusje z tobą...jesteś jedyną osobą na tym forum, która innym życzy raka i śmierci...a to świadczy o tobie. Trzeba być zdrowo zaburzonym aby uważać cię za dobrego i wrażliwego człowieka...albo trzeba być desperatką :-(
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:36
                                                    " aby uważać cię za dobrego i wrażliwego człowieka"
                                                    Nie jestem dobry, nie jestem wrażliwy :-( Ani nie chcę jak wcześniej napisałem :-((
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:37
                                                    "jesteś jedyną osobą na tym forum..."
                                                    Znaczy się... jestem niepowtarzalny egzemplarz? I o to chodzi!
                                                  • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 17:14
                                                    Miłość wszystko wybacza, a więc miłość to nie tylko zamartwianie się o kogoś (wg znajomej67) ale wybaczanie wszystkiego.Więc ja obstawiam, że to z miłości takie tolerowanie i zachwyty.
                                                    P.S.Być może to więzy rodzinne wymuszają taką solidarność. Więzy krwi są nieraz bardzo silne.
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 17:19
                                                    Ale cię fantazja ponosi :-(
                                                    Ja was nie kocham, ale wybaczam wam wasze zachowania :-(
                                                  • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 17:23
                                                    Nie chodziło mi o twoją miłość do nas, ani naszą do ciebie, bo taka nie istnieje.
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:30
                                                    Szkoda :-( Zawiodłem się :-(
                                                  • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 19:58
                                                    Są kobiety, które mają ciągoty to takich kiepskich facetów...znajoma67 zawsze się kiepsko zakochuje
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:31
                                                    Ale jezdeś milusia :-(
                                                • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 19:34
                                                  No i przykro mi, że żadna kobieta cię nie chce :-(
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 19:43
                                                    Eee, tam żadna, każda potwora ma swojego amatora ;-) img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201310/1382372121_mpmjnz_600.jpg
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:41
                                                    :-(
                                                    A może to ja żadnej nie chcę? W TV oglądałem film z Bogumiłem Kobielą w którym twierdził, że: "Kobieta w życiu mężczyzny to pewne kłopoty". Nie chcę mieć kłopotów. Nie chcę płaszczyć się przed nią by dała mi potrzymać, zwłąszcza gdy sypnę kasą, nie chcę wyprowadzać jej "fanaberii" czyli jej pieska, kotka a może i... krokodyla. Gdzieś w jakimś państwie kobieta tuż po ślubie "zakochała" się w krokodylach i jednego trzymała w basenie. Mąż szybko dostał rozwód :-(
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 19:35
                                                    Masz rację. Dwie kobiety w domu to o jedną za dużo ;-)
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:31
                                                    No...
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:46
                                                    Najlepiej 3+1, zawsze przegłosujemy:-)
                        • wislocki12 Nie każdy... 08.07.18, 23:06
                          Nie każdy ma starą... ;-)
                        • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 05:10
                          Ciągle mi czegoś zazdrościsz...ja "to" mam, Tobie pozostaje tylko szperanie po ekranie i wieczorne "cudowanie" ;-)
                          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 00:04
                            7 lat tłustych...
                            • wislocki12 Dobrze to już było... 10.07.18, 00:52
                              Znowu? Było czy będzie? Myślę, że dobrze to już było... ;-)
                            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 01:45
                              Mruczysz jak kot prezesa...😉
        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 22:57
          Ty i racja to dwie sprzeczności.
          • wislocki12 Klub 07.07.18, 23:03
            Czy Ty przypadkiem nie byłeś w Klubie Poszukiwaczy Sprzeczności? ;-)
            PS Jedna sprzeczność wystarczy! ;-)
            • a.sdf.gh.kl Re: Klub 07.07.18, 23:04
              Byłem, no i co z tego :-?
              • wislocki12 Lista 07.07.18, 23:22
                Na liście Cię nie ma... ;-)

lustracja.net/index.php/przed-i-po-marcu-68/181-pelna-lista-czlonkow-klubu-poszukiwaczy-sprzecznosci
                • a.sdf.gh.kl Re: Lista 08.07.18, 23:00
                  Usunąłem swoją teczkę jak BOLEK.
                  • wislocki12 Nie ma się czym chwalić! 08.07.18, 23:03
                    Wiedziałem! ;-)
    • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 22:56
      A konkretnie? O jaką "robotę " chodzi? Myślę że przez te 3,4 dni aż tak się nie zmieniło.Proszę sobie nie robić wyrzutów z powodu braku pieczy...
      • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:13
        O "baranim sprzęcie" się pisuje a nie dyskutuje. Po co dyskutujecie ? O łajnie się elaboratów nie pisuje ....
        • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 18:21
          Nie znam osobiście ani pani 67 ani asd,..., więc nie przeżywam tak bardzo ich wpisów, żeby aż zamilknąć, Poza tym lubię rozmawiać, wolę " oko w oko", ale i pisemnie może być. Jak przestanę się wypowiadać, to ktoś postronny "wpadający " tu (być może) czasami nie będzie wiedział, że ktoś tam ma inne poglądy w pewnych kwestiach niż w.w. państwo.
          • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 18:41
            Pani Geniu, tu nikt nie przeżywa, ale jak ktoś wyzywa, inny popiera i akceptuje takie chamstwo to należy reagować :-)
            • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 19:02
              Nie wiem jaki zawód wykonuje asd...choć jak uchylił rąbka tajemnicy lubi muzykę, więc powinien być bardziej delikatny "w obejściu", natomiast po pani67 jako nauczycielce spodziewałam się czegoś innego, bo za moich szkolnych czasów większość nauczycieli była naprawdę bardziej "oświecona" niż pozostali mieszkańcy ( zwłaszcza wsi), a teraz ....to wielkie rozczarowanie.
              • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 19:55
                Ma Pani rację, myślę, że nie warto zbyt rozwodzić się nad tym tematem. Kozak w Necie, frajer w świecie...cała prawda o a.sdf... :-(
                • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 23:00
                  Pocałujta w d...ę wójta :-(
                  • wislocki12 Dupa wójta 08.07.18, 23:02
                    Co Ty robisz z tym forum?! :-(
                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 04:56
                    Może znajoma69 będzie chętna pocałować, zapytaj? Uwielbia tę część Twojego ciała... ;-)
                  • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 05:53
                    Na pieszczoty trzeba sobie zasłużyć to po pierwsze , po wtóre "nie ma entuzjazmu" na forum aby to zrobić . Chyba że pani 67 ....
                    • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 14:51
                      Panie Benku, obsesje się leczy! Wszędzie widzisz 67! Są inne cyfry:-) Pozdrawiam
                      • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 15:00
                        Przepraszam za tykanie, muszę się przyzwyczaić:-)
                      • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 18:43
                        Są np. 69, znafcą w tym temacie jest a.sdf... warto popytać ;-)
                        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 00:07
                          Znafcą w tym temacie jesteś ty!Twoja stara to potwierdzi. Już nawet tego znawstwa chcesz się pozbyć? Jakie są tego przyczyny? Sporządniałeś po spowiedzi czy na stare lata?
                          • wislocki12 Komedia pomyłek? 10.07.18, 00:50
                            Zybi robi na mnie wrażenie młodego i inteligentnego człowieka, w przeciwieństwie zresztą do Ciebie. I zupełnie nie rozumiem, skąd ta stara? Może coś Ci się pomyliło? ;-))
                          • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 01:42
                            Głupota ma pewne granice, u Ciebie granice bez barier...😟
                  • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 07:24
                    Możesz sobie tylko pomarzyć...sam se cmoknij...jak dostaniesz oczywiście ;-)
                    • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 00:08
                      Nie chcę byś mnie cmokała :-( Jesteś fałszywa! Odbije mi się to czkawką :-(
                      • wislocki12 Czym Ci się odbija? 10.07.18, 00:47
                        Będzie to raczej pośrednia czkawka... ;-)
                        • exbenek Re: Czym Ci się odbija? 10.07.18, 07:12
                          nie pochlebiaj sobie . tobie się nie odbija , ty gnijesz...
    • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 19:27
      Nie smoleński... memy.pl/show/big/uploads/Post/220732/15313300214982.jpg
      • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:35
        Pełznij do Brukseli! Tam tyle żarcia!
        • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 17:11
          Pełznij Ty, bo głód Ci ciągle doskwiera...głupoty 😟
          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:42
            Och jaki ty m o n y d r y :-(
        • wislocki12 Pełzaki 12.07.18, 20:51
          Ostatnio to do Brukseli pełzną Szydło, Kuchciński i Zalewska. ;-)
        • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 20:57
          Sama bym popełzła bo tam jest fajnie, ale nie mogę opuścić obecnego miejsca.Chyba żeby....
          • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 21:31
            A ja nie, bo niebezpiecznie, wiem to z dobrego i wiarygodnego żródła.
            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 01:16
              Zapewne nie ma Pani na myśli a.sdf...? To źródło szybko wysycha...😟
              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:43
                Akurat miała na myśli ciebie! Lepiej trzymać się z daleka.
          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:43
            Tam się roi od ciapciaków. Na ulicach aż czarno!
            • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 16:20
              Bardzo zaczepiają młode i ładne dziewczyny:-) Nawet w centrum jest niebezpiecznie, w telewizji tego nie widać, ale wystarczy tam być.
              • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 17:52
                Oj, nie martw się tak bardzo...przecież Ci to już nie grozi ;-)
            • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 16:46
              Nie lubię rasistów. Jak ktoś jest taki , to u mnie jest stracony.
              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 16:59
                Słusznie! Musisz polubić innowierców, a wówczas pokażą ci twoje miejsce w szeregu.
                • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 18:54
                  Mam tego próbkę w naszym kraju." Wiercy" rządzą i dzielą.
                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:33
                    No to w jakim obracasz się środowisku? Ćpunów dzielących "działki" czy alkoholików rozlewających między sobą wodę ognistą :-(
                    • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 14.07.18, 06:21
                      Marne masz zdanie o dzielących i rządzących.
                      P.S.To nie moje środowisko.
    • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:34
      A zatem... widzicie mili państwo jak się ten wątek rozwiną?
      • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 17:21
        Widzę...że jeszcze się nie ROZWINĄŁ, w powijakach, ale? kto wie...😉
        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:44
          ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ
          • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 16:03
      • wislocki12 Ortografia, głupcze! 12.07.18, 20:45
        Chyba rozwinął! ;-)
        • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 12.07.18, 21:39
          Jesteś dumny z siebie? Będzie ci się lepiej spało?
          • wislocki12 Przypadki chodzą po ludziach... 12.07.18, 22:13
            W przypadku Klawiatury - tak! Nie lubię prymitywnych mędrków... :-(
            • znajoma67 Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 06:39
              Dobrze wiesz, że to tylko literówka, sam czasem je popełniasz. Nie powinieneś nazywać drugiego człowieka głupcem tylko dlatego, że brakuje literki w ostatnim wyrazie. To bardzo źle świadczy o tobie. Z wilkami ci po drodze? Pozdrawiam
              PS Ja czasami z pośpiechu robię głupie błędy a potem sama się z siebie śmieję. Kiedyś wysyłałam paczkę do Ani z Olkusza i napisałam odzież przez rz, nie chciało mi się przepisywać, poprawiłam błąd, ale i tak było widać. Szanujmy się wzajemnie:-)
              • exbenek Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 13:26
                W przypadku "ą" i "ął" to jest błąd . A tak na marginesie ile razy wypominała pani innym błędy? Nie była pani taka "wyrozumiała" . O staropolszczyźnie chciała mi pani ( nie mnie ;-)) "dopieprzyć", tylko nie wyszło . Obłuda to się nazywa...A pani faworyt pozostanie na zawsze "wszą" . Bo nią jest faktycznie .
                • a.sdf.gh.kl Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 15:49
                  Kolejny "expert" zabrał głos. Twoje teksty to bełkot, a nie błąd! Bełkot pijacki, bełkot człowieka rozkojarzonego...
              • e-zybi Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 15:12
                Tylko literówka ?? Za karę brzeszczotem po ja.... :-( Jestem człowiekiem z zasadami i mam bardzo ograniczoną tolerancję na głupców i fałszywych ludzi. W stadzie wilków zawsze raźniej...;-)
                • a.sdf.gh.kl Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 15:51
                  " ograniczoną tolerancję na głupców i fałszywych ludzi.."
                  Czyli... koniec z zołzą! Chyba kobiecina się rozpłacze, że taki yntelygent jo pożócił ;-(
                  • a.sdf.gh.kl Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 15:52
                    O losie! po ludzi dałem 2 kropki zamiast 3 :-( Smutno mi z tego tytułu. Już poprawiam bąd: "ludzi..."
                  • e-zybi Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 19:26
                    Nie możesz przeżyć, że dostałeś kosza? ;-)
                    • a.sdf.gh.kl Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 21:34
                      Tak się składa, że gram w kosza i znam "to" uczucie. Zawiodłem cię znowu:-(
                      • znajoma67 Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 21:41
                        Super!
              • wislocki12 "Polska, głupcze" 13.07.18, 20:32
                Pewnie nawet nie zauważyłaś, że nawiązałem do Lisa i jego książki "Polska, głupcze". Ortografii nie wolno lekceważyć! ;-)
                • znajoma67 Re: "Polska, głupcze" 13.07.18, 20:40
                  Głupio się tłumaczysz, jak małe dziecko.
                  PS " Zawsze winny jest ktoś inny"- AS
                • a.sdf.gh.kl Re: "Polska, głupcze" 13.07.18, 21:35
                  Rozumiem. Lis jest za głupi, a może zbyt zdradziecki by zrozumieć Polaka, jego potrzeby..
                  ON rozumie tylko "obcych". Za to mu płacą w Newsweeku.
            • a.sdf.gh.kl Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 15:47
              Co ty powiesz, a może co ty napiszesz? Geniusz wisłocki. Kamień do szyi, do wora i do Wisły! Tyle ci pozostało :-(
              • znajoma67 Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 16:02
                Wislocki się bardzo brzydko zachował, dlatego mu zwróciłam uwagę. Może przeprosi?
                • a.sdf.gh.kl Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 16:59
                  A po co? Czego od takiego wymagasz?
                  • znajoma67 Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 18:41
                    Pewnie masz, jak zwykle, rację.
                • zolza670 Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 17:01
                  Wisłocki się brzydko zachował? I kogo ma przeprosić? Ciebie czy Twojego kochasia? Ty rzeczywiście jesteś zaczadzona. To Twój przyjaciel się brzydko zachowuje i to bardzo brzydko. A Ty powoli przejmujesz jego zachowanie
                  • a.sdf.gh.kl Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 17:05
                    "Ciebie czy Twojego kochasia?" To my teges? Nie wiedziałem :-(
                    Poza tym kochanie zołzo jesteś dalej ślepa cy co?
                    • zolza670 Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 17:06
                      Bo jesteś ślepy jak kret :-(
                      • a.sdf.gh.kl Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 17:10
                        No jak mogę być ślepy skoro wiżu i słyszu? :-(
                • e-zybi Re: Przypadki chodzą po ludziach... 13.07.18, 19:29
                  Uprzejmie donoszę...o nagrodę proszę! Czyżby Pani cofała się w rozwoju? :-(
              • wislocki12 Wisłocki 13.07.18, 20:34
                Raczej do Wisłoka... ;-)
                • a.sdf.gh.kl Re: Wisłocki 13.07.18, 21:36
                  Może być, byle głęboko.
                  • wislocki12 Płytka rzeka 13.07.18, 21:41
                    Wisłok to płytka rzeka... ;-)
                    • a.sdf.gh.kl Re: Płytka rzeka 13.07.18, 21:44
                      A zatem... odpada :-( Szukaj głębokiej skąd już nie ma powrotu. Idziesz do świętego Piotra, później do piekła.
          • zolza670 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 06:47
            Hmmm...tak się zastanawiam dlaczego Ty masz prawo wytknąć każdemu najdrobniejszy błąd...błędów tych nie wytykasz tylko obiektowi swoich westchnień...dlaczego nikt inny nie ma prawa zwrócic mu uwagi...nawet żartem? I co na to Twój mąż bo ja tu widzę ogromne zaangażowanie.
            • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 15:52
              Mąż? Dostał prawym sierpowym i już nie będzie "fikał" :-(
              • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 15:56
                Każdy dostaje ode mnie to, na co zasłużył:-) Rozbawiłeś mnie:-)
                • zolza670 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 17:54
                  Pobiłaś męża?
                  • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 21:38
                    Jeszcze jak! Wylądował chłopina w szpitalu, a pani znajomej zaproponowano trenowanie boksu :-( za dużą kasę.
                    • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 21:43
                    • e-zybi Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 11:21
                      Ty jak co chlapniesz to jak pies ja.... o beton 😟
                      • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 16:13
                        Ty jak co chlapniesz, to jak zwykle topisz się na barkach innych.
                    • zolza670 Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 13:37
                      Raczej noszenie cementu w workach...pod każdą pachą po dwa worki ;-)
              • wislocki12 "I już nie fika..." 13.07.18, 20:36
                Matriarchat?
          • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 15:46
            I tu włąśnie jest to o czym pisałem: sie pierwsi "zaczynajo", a później mają pretensje, że ktoś odpowiada ciosem za cios :-(
            • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 15:56
              Dokładnie!
              • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 15:59
                O losie! Znów popełniłem bond! Napisałem "ą" za miast "a"! Wybaczcie mili państwo! Padam do nóżek!
                • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 16:15
                  Bond też ma figurę:-)
                  • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 17:02
                    Nazywam się Bond, James Bond. Słyszy to wielbłąd i mów: Nazywam się błąd, wiel błąd.
                    • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 18:40
                    • wislocki12 Wyszło 13.07.18, 21:42
                      A ja Szydło! Beata Szydło! Z worka! ;-)
            • wislocki12 "Ciosem za cios" 13.07.18, 20:38
              No włąśnie! ;-)
        • zolza670 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 06:43
          Panie Wisłocki, Pan się nie załamuje, zniknie a.sdf. cuś tam i wróci Pan do łask. Nasza droga znajoma67 znowu się będzie wdzięczyć do Pana. Cierpliwości ;-)
          • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 07:14
            www.youtube.com/watch?v=J_SLNrT6HlI
            • zolza670 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 08:26
              Wzajemnie, moja droga, wzajemnie ;-)
              • exbenek Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 13:35
                Po co "zołzo" dyskutujesz z tą niedopieszczoną "pedagog" ? Ją zadowala tylko betoniarka i jego forumiane wyziewy gnilne . Nie jest to normalne.... Po co się "tym" kalać???
                • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 15:56
                  Słusznie! Po co zawracać sobie głowę i dyskutować z przedstawicielką grupy wzajemnej adoracji. Włożyć palec w taką grupę to jak włożyć palec do gniazda szerszeni :-(
                  • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 16:14
                    Dokładnie tak się zachowują, depczą po piętach!
                    • e-zybi Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 11:18
                      Naprawdę tak Pani myśli? Może na celebrytkę Pani wyrośnie...😉
                  • wislocki12 Szerszenie 13.07.18, 20:39
                    I o to chodzi! :-)
          • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 15:55
            Właśnie... tak się zastanawiam czy zniknąć już czy trochę potem :-(
            Wisłocki to grubas i też cham jak ex-ćwok. Gdzie mu do mnie, gdzie figurka jak świeca, nóżki i kolanka zgrabniutkie...
            • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 15:59
              Nooo:-)
              • zolza670 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 20:05
                A Ty moja droga jaka jesteś? Taka zgrabna i powabna? ;-)
            • wislocki12 Nóżki i kolanka... 13.07.18, 20:43
              Jeszcze trochę pobądź... Jak świeca! :-)
            • genia50 Re: Ortografia, głupcze! 15.07.18, 14:00
              Niestety (albo i "stety"), nie znam cię i nie mogę potwierdzić ani zaprzeczyć. Z wpisów zaś mi się nie podobasz.
              • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 16.07.18, 01:00
                Niestety a może stety nie należę do grupy wzajemnej adoracji a podobać ci się nie muszę ani z wyglądy ani z wpisów.
                Ty też mi się nie podobasz, bo jesteś ślepa jak POzostali. Widzisz u innych źdźbło trawy, a u siebie gałęzi nie :-(
          • genia50 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 19:28
            Zazdroszczą , bo chcieliby być jak wislocki12, ale są daleko za nim, więc robią widły z igły i wymuszają uwagę i reakcję.
            • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 21:40
              O losie! Chroń mnie ode złego! :-(
              • genia50 Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 06:37
                Proponuję już tylko ortopedę...
                • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 16:14
                  Ty wisłockiego jeszcze nie przejrzałaś. ON tu jest po kasę!
            • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 21:51
              Geniu, co ty pleciesz?
              • zolza670 Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 07:00
                Moj droga przecież Ty od dawna kleisz się do Wisłockiego ;-)
                • e-zybi Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 11:15
                  Ale jakoś tak bez wzajemności...😜
                • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 16:15
                  Nooo... tobie to już Bozia rozum odebrała!
                  • e-zybi Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 17:09
                    Mi? Czy Tobie...;-)
                    • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 17:58
                      Dopiero niedawno tłumaczyłam zołzie, że ....!
                      PS Kłamstwo ma krótkie nogi!
                      • e-zybi Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 18:21
                        No! Do facetów...może chciała powiedzieć😉
                      • zolza670 Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 21:34
                        Nie przypominam sobie moja droga abyś mi coś tłumaczyła. A ja już Ci kiedyś pisałam, że dobry psycholog pomoże Ci pozbyć się obsesji na punkcie tego forum i moim. Zarzucasz mi kłamstwo? A mogę wiedzieć w czy. Bo mnie się wydaje, że tak jak Ty to nikt nie fantazjuje na tym forum. Czytając to co piszesz uważnie można się wiele dowiedzieć o Tobie. Myślisz, że ludzie nie gadają? ;-)
                        • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 21:39
                          "...Mi też z Tobą nie po drodze ale dlaczego to Ci nie napiszę aby Ci oszczędzić przykrości".
                          Moja odpowiedź: "Mnie!"
                          • zolza670 Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 21:59
                            No i co w związku z tym? ;-)
                            • znajoma67 Re: Ortografia, głupcze! 14.07.18, 22:04
                              Za wysokie progi na moje nogi!
                              • e-zybi Re: Ortografia, głupcze! 15.07.18, 06:22
                                Warto się edukować by ciągle nie pozostawać w tyle...:-(
        • a.sdf.gh.kl Re: Ortografia, głupcze! 13.07.18, 15:45
          Tak głupcze! Pośpiech jest złym doradcą! Jednak abyś mógł być głupi nie musisz się śpieszyć :-(
          • wislocki12 Pośpiech... 13.07.18, 20:45
            Śpiesz się powoli... ;-)
      • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 14:17
        Pozdrawiam i życzę udanego weekendu:-)
        www.youtube.com/watch?v=BdzgrVMOlqc
        • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:16
          Jest Pani wybiórcza...bardzo! :-( A niech mu pada, wieje i żona "szaleje" ;-)
          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:58
            A niech twoja stara od ciebie spada, zwieje i z innym zaszaleje :-(
            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 19:10
              Oj! lubię jak się gniewasz,
              odwracasz kota ogonem...
              Ciągle odnoszę wrażenie,
              że czoło masz spocone.

Czuję, że skóra Ci cierpnie
              im bardziej tutaj się starasz.
              Zaciskasz sznur na swej szyi
              szybko popadasz w marazm.

Jest taka sprawdzona zasada,
              wypada znać ją i stosować.
              Jak riposta Ci nie wychodzi,
              racz głowę w piasek schować.
    • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 16:00
      198 wpisów! To jest temat!
      • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 16:12
        Trza to uczcić:-) Zagraj coś ładnego:-)
        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 17:04
          www.youtube.com/watch?v=_sgqfC6YBXk
          :-(
          • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 18:47
            Dziękuję:-)
          • wislocki12 69 13.07.18, 20:48
            Kabaret MoCarta - Kobiety jak te kwiaty. Czy przypadkiem nie chodzi o Znajomą69?
      • wislocki12 Ilość i... jakość 13.07.18, 20:27
        Ciekawe, kiedy ilość przejdzie w jakość? ;-)
        • znajoma67 Re: Ilość i... jakość 13.07.18, 20:57
          Może nowy założyć? Tak szybko się rozrasta! Co o tym sądzicie? Pozdrawiam
          • wislocki12 Nihil novi 13.07.18, 21:08
            W tym składzie osobowym nadal nie grozi przejście w jakość... ;-)
            • znajoma67 Re: Nihil novi 13.07.18, 21:23
              To co proponujesz?
              • wislocki12 Resocjalizacja 13.07.18, 21:31
                Nie zawracać sobie głowy głupstwami, albo... zająć się resocjalizacją Klawiatury! ;-)
                • znajoma67 Re: Resocjalizacja 13.07.18, 21:40
                  Sam widzisz, że zacieśniam krąg osób, z którymi rozmawiam na tym forum, by nie zawracać sobie głowy głupstwami.
                  • wislocki12 Krąg 13.07.18, 21:44
                    A skąd ja w tym wąskim kręgu? ;-)
                    • znajoma67 Re: Krąg 13.07.18, 21:49
                      Potrafisz czasami życzliwie rozmawiać, nie jesteś taki zawistny, nie obrażasz się. Poza tym masz wiele wad, ale kto ich nie ma?
                      • wislocki12 Prawie 13.07.18, 21:51
                        Prawie jak Chrystus! ;-)
                      • a.sdf.gh.kl Re: Krąg 13.07.18, 22:09
                        ON nie może się obrażać bo by stracił pracę na forum. Podrzuca linki swoich chlebodawców i za każdy w który wejdziemy dostaje kasę. Czasami wdaje się w dyskusje, a później pojawia się link do "zaprzyjaźnionego" portalu/ gazety.
                        • znajoma67 Re: Krąg 13.07.18, 22:13
                          Aaaa
                  • zolza670 Re: Resocjalizacja 13.07.18, 21:50
                    Przecież Ty sama tu tylko głupstwa piszesz...jak nie o majtkach to o dżemie :-(
                    • a.sdf.gh.kl Re: Resocjalizacja 13.07.18, 22:09
                      Dla kobiety majtusie rzecz ważna. Najlepsze stringi.
                • a.sdf.gh.kl Re: Resocjalizacja 13.07.18, 21:43
                  Pamiętaj wisłocki, ze resocjalizację wymyślili "fantaści", teoretycy. Bandyctwo jak alkoholizm ma się w genach!
                  Czas się tobą zająć :-(
                  • wislocki12 Rozmodlona narodowo-katolicka kasta 13.07.18, 21:48
                    Wiedziałem, ze jesteś zwolennikiem myśli penitencjarnej Kaczyńskich, Ziobry i całej tej rozmodlonej narodowo-katolickiej kasty! ;-)
              • zolza670 Re: Nihil novi 13.07.18, 21:56
                Wiedziałam, że się zaczniesz kleić do Pana Wisłockiego :-(
          • zolza670 Re: Ilość i... jakość 13.07.18, 21:46
            Sądzicie? To klawiatura w ilu osobach tu występuje?
            • a.sdf.gh.kl Re: Ilość i... jakość 13.07.18, 21:48
              fafnastu!
              • znajoma67 Re: Ilość i... jakość 13.07.18, 21:54
                Chciałam sobie język połamać:-)
                • znajoma67 Re: Ilość i... jakość 13.07.18, 22:04
                  Dobranoc:-)
                • zolza670 Re: Ilość i... jakość 14.07.18, 06:56
                  Na lodzie? ;-)
                  • genia50 Re: Ilość i... jakość 14.07.18, 07:04
                    Musiał być z wtopionym orzeszkiem, bo to zdradliwy dodatek do miękkich potraw.
                    • znajoma67 Re: Ilość i... jakość 14.07.18, 07:12
                      Słyszałaś, Geniu, o frazeologizmach? Poszukaj w internecie, co to znaczy, pozdrawiam.
                      • genia50 Re: Ilość i... jakość 14.07.18, 08:11
                        Często ich używam, bo gdybym pisała dosłownie, mogłabym być posądzona o gorszenie (zaglądają tu może dzieci), albo jakiś sygnalista by mnie podkablował do kogo trzeba.Tylko nie zawsze są rozumiane. Być może to z powodu moich braków edytorskich (lepiej mi się rozmawia, bo nie muszę się streszczać).
                • e-zybi Re: Ilość i... jakość 14.07.18, 08:57
                  A języczkiem można czynić "cuda"...😉 Próbowała Pani?
            • wislocki12 Jak Klechowski 13.07.18, 21:50
              W dwóch. Jeszcze znajoma. Jest tu od zawsze. Jak Klechowski! ;-))
    • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 22:11
      Patrzcie mili państwo jak się temat rozwinął.
      • wislocki12 Jak trójpodział władzy 13.07.18, 22:21
        I to na temat... ;-)
      • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 14.07.18, 05:01
        Nie przechwalaj się...i tak wiem, że to co powinno wcześniej rozwija się u Ciebie powoli, ale dobrze, że w ogóle się rozwija ;-)
        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 14.07.18, 16:16
          Martw się o to co się w tobie tli. Niedługo wybuchnie ze zdwojoną siłą. & lat tłustych... czas na...
          • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 14.07.18, 17:13
            Jeżeli czujesz parcie to nie zwlekaj, ulżyj sobie...😉
            • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 15.07.18, 00:16
              Twój czas nadchodzi...
              • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 15.07.18, 03:06
                Twój też...lecz głupcy tacy jak Ty mają się czego obawiać😉
                • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 15.07.18, 12:45
                  Ale... nie martw się. Złego diabli (szybko) nie biorą.
                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 15.07.18, 13:30
                    Trudne dzieciństwo nie usprawiedliwia...😟
                    • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 00:56
                      Miałeś trudne dzieciństwo? Przykre :-(
                  • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 15.07.18, 15:02
                    Dlatego z pewnością dożyjesz 120 lat :-(
                    • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 15.07.18, 15:29
                      Tacy starzy się nudzą, bo nie mają koleżanek i kolegów w swoim wieku...
                      • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 15.07.18, 15:36
                        To lepiej być dobrym i wszystko w swoim czasie 🙂
                      • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 15.07.18, 15:40
                        A.sdf cuś tam to już się nudzi, bo nie ma koleżanek i kolegów bo nikt go nie lubi
                        • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 15.07.18, 16:32
                          A znajoma67? To jej najlepszy przyjaciel, ale on odrzuca wszelkie przyjaźnie, taki EGOista😉
                          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 00:58
                            Co ty tam znów bredzisz? Pochlałeś?
                            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 01:12
                              Chlanie pozostawiam Tobie, to przecież Twoja domena 😉
                              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 18:46
                                Znów bredzisz!
                                • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 19:25
                                  To również Twoja domena :-(
                        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 00:56
                          Czy ja chcę by mnie ktoś lubił? Odpuść! :-(
                          • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 01:14
                            Januszu idź spać, nic nie wymyślisz 😜
                            • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 18:48
                              Utożsamiasz się z takimi?
                              www.youtube.com/results?search_query=janusze+budownictwa
                              Wydało się!
                          • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 07:13
                            Oj, ślepaku...kobita usycha z miłości a ty dalej nic...stań na wysokości zadania...udowodnij, że jednak masz jaja
                            • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 18:47
                              Najważniejsza jest twoja pipka, mimo wszystko :-(
                          • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 13:19
                            Zołzowate już tak mają, że nigdy nie odpuszczają, pozdrawiam:-)
                            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 14:11
                              Myślę, że to takie wiejskie mądrości ;-)
                            • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 14:14
                              Ty, moja droga, nigdy zołzą nie będziesz niestety...zołzy to kobiety niezależne, wiedzące czego chcą, pełne uroku i magnetyzmu...mężczyźni kochają zołzy...to tak w skrócie...specjalnie dla Ciebie ;-)
                              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 18:49
                                Nooo... ale dałaś "czadu"! Zołza to zołza i każdy takie fran.e omija szerokim łukiem :-9
                                • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 19:49
                                  Co Ty wiesz o kobietach, na co kobiecie taki "klocek" jak Ty? Odnoszę wrażenie, że to one Ciebie omijają szerokim łukiem ;-)

• a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 19:52
                                    Masz rację! Potrzebują takiego kloca jak ty i naiwnego sponsora.
                                    • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 20:04
                                      Z żytem Zyta bardzo zżyta, z żyta wódę pije Zyta.
                                      Zżyma się Zyta ze złością, wóda dla Zyty miłością.
                                      • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 22:15
                                        Ładne!
                                    • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 21:14
                                      Kobieta potrzebuje mężczyzny...a ty a.sdf cuś tam masz poważne braki
                                • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 21:12
                                  Ale musisz przyznać, że wzbudzam w tobie ogromne emocje...aż się cały gotujesz...ja nie jestem taka mdła i bezbarwna jak ....... ;-)
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 22:18
                                    Jeżeli wyglądasz tak
                                    www.youtube.com/watch?v=ZA8CExy5VuM
                                    to... ;-)
                                    • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 06:36
                                      To? Ty możesz zaczesać łysinę, poślinić się do ekranu i pomarzyć sobie...powspominać ;-)
                                      • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 07:38
                                        Po tym wpisie widać, kto tu zaczyna i prowokuje. Brak słów! Przepraszam Cię, A.sdf.gh.kl, za wszystkie obraźliwe wpisy Z, które od ponad 3 lat kieruje do Ciebie. Powinnam zadzwonić i zwrócić mu uwagę, ale wiem, że to nic nie da. Nie jestem nawet pewna, czy by odebrał telefon ode mnie. Nie zasłużyłeś na pogardę. Nie przejmuj się nimi, proszę. Mam ciągle wyrzuty sumienia, że na to pozwalam. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego dnia.
                                        • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 08:00
                                          Jednak zołza ma rację , pani 67 to typowa mitomanka ,z przerośniętym "tym i owym" ;jej się wydaje że "powinna upominać ,karcić,strofować" . Dla kogo te pierdoły pani publikuje ? Tworzy pani obraz jakbyśmy wszyscy betoniarkę bili i poniżali . Nie widzi pani że to stworzenie od początku tapla się w bagnie swoich przekonań i fobii ? Nie dziwi panią że oprócz pani nie ma sojusznika ? Bo chamstwo które z niego wyłazi ,akceptuje tylko niedouczona i niedo....na pani 67 .
                                          Ps . Jakoś nie reaguje pani na seksistowskie uwagi betoniary względem zołzy . Znaczy się że pani to też " niedo...na pipa" . Z "wyrzutami sumienia" i telefonem do Zibiego. Haaaa .... jak to się ludziom pier...li pod sufitem .....
                                          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 15:42
                                            "Jednak zołza ma rację , pani 67 to typowa "
                                            Zołza jest tak samo zaślepiona wami jak wy sami zakochani w sobie :-(
                                            I znów widzisz, że nie widzisz "kto sie zaczyna". Czyli kolejny ślepiec :-(
                                            Taplasz się ty w swoich dochodach po imprezie alkoholowej.
                                            Pamiętaj... łopata służy do dorzucania do betoniarki, a nie do podpierania się o nią :-( Dołóż zatem do betoniarki, nie zwlekaj.
                                            Aaaaa... tylko nie kradnij cementu! Ludzie już tak mają, że zawsze i wszędzie próbują uszczknąc coś dla siebie. Inaczej źle się czują. To u większości jest w genach :-(
                                        • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 09:00
                                          Do znajomej 67
                                          Masz krótka pamięć... wklejam:
                                          Re: UNIA to zdrada!

Kto pierwszy używał słów wulgarnych? Cytuję:
                                          Re: UNIA to zdrada!
                                          polak1706 14.02.16, 16:21
                                          "Słuchaj smarkata g.ó.w.n.i.a.r.o!
                                          Ja byłem tutaj przed UNIĄ. Jestem gospodarzem i to mnie powinna UNIA słuchać która jest tutaj gościem!
                                          A jak ci się taka UNIA czarnuchów, dzikusów, brudasów podoba to wypier..aj na zachód. Tam cię puknie arab! Na pewno ci się spodoba!"
                                          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 15:46
                                            "Do znajomej 67
                                            Masz krótka pamięć... wklejam"
                                            Cofnij się jeszcze i poszukaj kto zaczął :-( Ot, tak bez powodu tego nie napisałem.
                                            Jestem tu gospodarzem i dyktuję warunki! UNIA to ZDRADA! Konflikty interesów. Wyzysk słabszych, likwidacja państw narodowościowych itd. Dawniej wojnami osiągało się cele, dzisiaj "dyplomatycznie" omota się kilka państw które będą/są niewolnikami Niemców, Francji.
                                            To nie do pojęcia na twój ptasi rozum. Polska ma walczyć o swoje interesy a nie padać na kolana bo Merkel i ta cała świta cwaniakó w Brukseli tak chce! Powtarzam: Nie na twój rozum!
                                        • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 09:29
                                          Moja droga oszczędź sobie wstydu, nie kompromituj się do reszty. Tym wpisem ostatecznie udowodniłaś że Pan Wisłocki i Pan Benek mają absolutną rację co do Ciebie. Czytam wpisy Pana Zybiego i Twojego przyjaciela. Pan Zybi zawsze pisze z "jajem", kulturalnie i nikogo nie obraża. A Twój przyjaciel...brak słów...chamstwo i prostactwo w stosunku do wszystkich. Nawet Tobie się przecież dostawało. Tyle lat chodzę po tym świecie i nie wiedziałam, że miłość może być aż tak ślepa. A może to nie miłość tylko...hmmm...przemilczę. I taka moja dobra rada. Nie mieszaj się w męskie sprawy. Twój przyjaciel tego nie doceni. Może się nawet obrazić, że robisz z niego takiego nieudacznika. Niech walczy. Wygra lepszy. A ja Ci powiem, że wiem kto wygra...kultura i klasa.
                                          • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 10:12
                                            Znajoma napisała: "Mam ciągle wyrzuty sumienia, że na to pozwalam. "
                                            Nie jestem pewny czy ty własnymi nogami stoisz na tej ziemi, ponieważ w/c wpisie stawiasz się ponad wszystkimi. To nie szkoła, gdzie masz obowiązek dyscyplinowania niesfornych dzieciaków.
                                            P.S. Mogę Ci tylko powiedzieć, że masz tyle do gadania (pozwalania) co Żyd za okupacji:-((
                                          • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 10:37
                                            Jednak pokuszę się o komentarz krótki,
                                            skoro na wierzchu forumowe smutki.
                                            Celem moim nie jest łajanie i...brawa,
                                            myślę, że każdego kręci dobra zabawa.

Gdy dostrzegam chamstwo, brak kultury,
                                            gotuje się we mnie, robię się ponury.
                                            By rozweselić i dać wyraz racji swoich,
                                            lubię popisać...co niektórych niepokoi.

Walczył? nie będę, bo brak przeciwnika,
                                            coś nie po jego myśli, obraża nas i znika.
                                            Dziwi mnie bardzo postawa znajomej67,
                                            stawać w obronie miłości niespełnionej??

• exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 11:11
                                              :-) że użyję ulubionej "formuły" niespełnionej "pseudowychowawczyni" .
                                              • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 13:11
                                                www.youtube.com/watch?v=J_SLNrT6HlI
                                            • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 15:51
                                              "Jednak pokuszę się o komentarz krótki,
                                              skoro na wierzchu forumowe smutki. "
                                              Amen! Warto było się popisywać? Przed ki? Przed naiwną zołzą? :-( Toż to kobieta bez.... :-(
                                          • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 15:50
                                            "pisze z "jajem", kulturalnie i nikogo nie obraża."
                                            Pisze tak by ubliżyć ale robi to w taki sposób by takie naiwne istoty jak ty myslały, że z niego taki pismak yntelygent a to wyrachowany człowiek, który będzie topił się na twoich barkach! Nie pojmiesz tego naiwna istoto :-(
                                            Cosik bredzisz o miłości? :-( Daruj sobie :-(
                                            Oczywiście, ze wygracie WY! Grupa wzajemnej adoracji. Zaszczekacie wszystkich którzy mają inne zdanie. Wyrachowanie, wyrafinowanie, cwaniactwo, buractwo zwycięży! Alleluja! :-(
                                            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 17:52
                                              Bredzisz coś jak chory w agonii,
                                              zakłamany, co od prawdy stroni.
                                              Im bardziej się puszysz i jeżysz,
                                              tym większą nienawiść szerzysz.

Nie musimy niczego wygrywać,
                                              pogrywając tak, sam się zakiwasz.
                                              Martwi mnie to? Nie! wręcz cieszy,
                                              kara spotka każdego kto grzeszy.

A to, że Tobie "dynda"...tak bywa,
                                              śpij, nie pij, zdrowo się odżywiaj.
                                              Ale po co Ci ten "Amen...Alleluja"
                                              gdy dumnie stać, ciągle Ci się buja.
                                              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 18:03
                                                Buractwo zwycięży jak wszędzie, niezależnie czy wam będzie stać czy dyndać :-(
                                                • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 18:47
                                                  Moja jest odpowiedź taka:
                                                  burak ciągnie do buraka:-)
                                                  • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 18:58
                                                    No i wszystko jasne...teraz wiemy nareszcie dlaczego tak zaiskrzyło ;-)
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 19:43
                                                    I to jak zaiskrzyło, a.sdf...plecie bzdury,
                                                    a znajoma67 liże mu d... aż "miło" 😉
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 21:06
                                                    Buraki jesteście i wszystko w tym temacie :-(
                                                  • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 21:45
                                                    Masz na imię Wojtek?
                                                    < i1.memy.pl/obrazki/76ce936247_wojtek_to_nie_imie_.jpg >
                                                  • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 21:50
                                                    Pełna kultura:
                                                    < 0.s.dziennik.pl/pliki/7214000/7214416-sok-z-buraka.jpg >
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 21:51
                                                    To ty? O losie!
                                                  • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 21:56
                                                    Kiedyś pisałaś że Twoi rodzice mają pole i uprawiają różne rośliny:
                                                    < fifek.pl/upload/images/medium/2015/06/twoi_rodzice_maja_pole_2015-06-11_14-14-37.jpg >
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 22:07
                                                    Tak
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 01:35
                                                    Burak burakowi nierówny...z Ciebie jednak pastewny 😉
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 21:03
                                                    Ja! Gut!
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 06:15
                                                    Ma Pani rację, wybrała największego (buraka) ;-)
                                                  • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 06:32
                                                    W rejonie zamieszkania tej Pani gleba jest nieodpowiednia na tego rodzaju rośliny (piasek) i jest dla mnie bardzo dziwne, że taki urodziwy wyrósł:-))
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 06:35
                                                    To "importowany"...;-)
                                                  • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 09:18
                                                    Ależ skąd...to nasze swojskie buraczysko tylko wypielęgnowane, wychuchane, wydmuchane przez znajomą67 ;-)
                                                  • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 09:42
                                                    Popieram .
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 09:49
                                                    Wątek się ładnie rozrasta, proponuję szampana na wieczór, ja nic nie mam, leje, jak z cebra, a sklepy daleko:-) Pozdrawiam cieplutKo:-)
                                                  • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 16:03
                                                    Gratuluję dobrego samopoczucia...resztę przemilczę...ale pij, mała, pij ;-)
                                                  • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 16:19
                                                    www.youtube.com/watch?v=lWfGrfaj_os
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 17:03
                                                    ...tańcz głupia, tańcz...swoim życiem się baw ;-)
                                        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 15:36
                                          A mnie ich zachowanie... "dynda" Wyszło szydło z wora. Jeden lepszy od drugiego. Pokazali swoje oblicza :-(
                                          Amen.
                                          • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 16:43
                                            To dobrze, że "dynda", uspokoiłeś mnie, pozdrawiam:-)
                                            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 17:54
                                              Cóż! Czyżby strach Panią obleciał?...spoko, "dynda" ;-)
                                            • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 18:54
                                              Och, już jakiś czas temu pisał, że mu "dynda" . Moja droga nie będziesz miała z niego pociechy ;-)
                                              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 21:05
                                                Ano... nie będzie :-(
                                                Ale gdybyś się zołza postarała..... (pozostawiam twojej wyobraźni...)
                                                A jak tam sobota minęła u ciebie? Było winko, sexik?
                                          • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 06:45
                                            Dziś już też zaczynają, brak słów! Cóż, wszystko z serca wypływa, miłość i nienawiść, chroń mnie, Boże, od nienawiści, pozdrawiam serdecznie:-)
                                            • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 07:02
                                              Idź się wyspowiadać, ponieważ wczoraj nagrzeszyłaś, a za takie grzechy możesz nie dostać rozgrzeszenia, jedynie pokutę:-))
                                              • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 07:14
                                                Mówienie prawdy nie jest grzechem! Oczernianie drugiego człowieka jest ciężkim grzechem! Mam proste zasady w życiu, którymi się kieruję. Niektórzy na tym forum baaardzo się pogubili. Przykre, lecz prawdziwe. Mam wspaniałych rodziców, którzy ciężko pracowali, by nas wychować i wykształcić. Nie było to proste w tamtych trudnych czasach. Szanujmy się nawzajem, pozdrawiam.
                                                • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 07:40
                                                  Wydaje mi się że Ty się bardziej pogubiłaś, niż inni:-))
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 07:48
                                                    Nie będę się tłumaczyć, bo nie mam z czego.
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 09:44
                                                    Tak Pani myśli? Oj! Jest z czego...jest!!
                                            • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 17:30
                                              Boga nie ma! Trza jakimśik sposobem sposobić się do obrony. Tyko jakim :-(
                                              • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 17:35
                                                Mam dwie pary rękawic bokserskich, mogę Ci jednych użyczyć:-)
                                                • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 17:39
                                                  jesteś 400! www.youtube.com/watch?v=5MaUu9JLpus
                                                • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 17:39
                                                  www.youtube.com/watch?v=z4dFXItGaII
                                                • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 17:42
                                                  www.youtube.com/watch?v=rpn-d5mQVKo
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 18:01
                                                    Dzięki! Jesteś pomysłowy:-)
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 07:21
                                                    Taki forumowy Dobromir...;-)
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 16:45
                                                    www.youtube.com/results?search_query=pomys%C5%82owy+dobromir
                                                • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 23:06
                                                  Pani Profesor. w tym przypadku Pani powinna napisać: mogę ci jedną parę użyczyć:-((
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 06:15
                                                    Rękawic jakich? - jednych. Jednych odnosi się do rękawic. Jednych ( w domyśle) znaczy- jedną parę. Rozrysuj sobie to zdanie i wszystko Ci ładnie wyjdzie. Podmiot, orzeczenie itd. Pozdrawiam
                                                    Np: Mam pięć rowerów, mogę ci jeden ( w domyśle rower) użyczyć. Dla mnie to jest proste.
                                                  • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 09:50
                                                    Dla Ciebie jast wszysko proste jak świński ogon. Wcale nie musisz się tłumaczyć z gaf jakie popelniasz. Niestety jak mówisz o dwu parach to nie może być "jednych" a tylko jedną parę.
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 09:58
                                                    Jednych (rękawic) Nie widzę tu żadnych zawiłości, pozdrawiam
                                                    PS Narysuj sobie drzewko, rozpisz podmiot, orzeczenie itd.
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 10:02
                                                    www.google.pl/search?q=rozbi%C3%B3r+logiczny+zdania+%C4%87wiczenia&rlz=1C1PRFC_enPL751PL751&oq=rozbi%C3%B3r+logiczny+zdania&aqs=chrome.1.69i59j0l5.8973j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
                                                  • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 10:14
                                                    Ty wklej to do głowy dzieciom których uczysz.
                                                    Dwie pary butów w cenie jednej czy jednych?
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 10:20
                                                    Patrz na kontekst zdania, których?( jakich?) rękawic Jednych, tych, różowych, skórzanych itp. Poniał? :-)
                                                  • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 10:31
                                                    My tu mówimy o parze i Ty mi nie pisz innych dyrdymałów i idź jeszcze raz na KUL, to może ktoś Ci napisze pracę doktorską:-((
                                                  • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 10:39
                                                    Zyleta ta pani "profesur" wytykała mi błędy, gdy użyłem staropolszczyzny . A jak betoniara "sadzi" wszelakie możliwe ( stylistyczne , gramatyczne,ortograficzne )i szerzy chamstwo "typu pierwotnego" ( wynikające z nieuctwa i braku taktu i ogłady) to milczy jak "mumia Amenhotepa". Ten typ tak ma . "Źdźbło w cudzym widzi , belki w swoim nie..."
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 16:47
                                                    O losie! To ty jeszcze dychasz? Boże! Widzisz i nie grzmisz! Gdzie jesteś? Na grzybobraniu? :-(
                                                  • exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 07:53
                                                    Nie grzmi i nie błyska . Ty jak co popołudnie wypełzasz z bagna (?) i doklejasz się do klawiatury . I też Bozia nie grzmi ....
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 17:59
                                                    Bozi nie ma :-(
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 10:40
                                                    Wiesz więcej o mnie, niż ja o sobie:-) Nie lubię plotek!
                                                  • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 13:12
                                                    Gdybyś wiedziała skąd ja znam "koniec świata" Durdy i Knapy oraz ludzi z tych okolic, to byś padła ze zdziwienia. Swiat jest taki mały:-))
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 16:48
                                                    Widzisz żyleta! Nie pomogła ci ostra ksywa, gdy wiedzy brak!
                                                  • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 16:49
                                                  • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 14:43
                                                    W każdej plotce...moja droga... jest ziarenko prawdy...a w tej nawet dwa...hmmm...a może nawet więcej ;-)
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 16:49
                                                    Prawda w plotce chyba ciebie dotyczy. Niezłe z ciebie ziółko :-(
                                                • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 05:16
                                                  Słusznie, niech sobie dzieciak krzywdy nie zrobi ;-)
                                      • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 17.07.18, 15:35
                                        To będzie dużo wypadków na drodze :-(
                                        • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 17:49
                                          Bądź ostrożny 😉
                      • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 16.07.18, 00:57
                        No to... zostaniesz sama :-( Postarasz się o pieska.
      • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 14.07.18, 07:43
        Na dobre przebudzenie:-)
        www.youtube.com/watch?v=DVd9t8372cs
    • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 17:32
      Trzysta dziewięćdziesiąt dziewięć, czterysta... będzie!
      Jak ładnie temat się rozwinął! Nic tak nie wciąga jak walka :-(
      • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 19:38
        Ja traktuję to jako zabawę 😉
        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 18.07.18, 21:22
          Nawet to widać!
          • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 05:25
            A jest na co popatrzeć... memy.pl/show/big/uploads/Post/222061/15319706796218.jpg
            • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 05:36
              Oh! Ah!!! Jak znafca zobaczy, to od razu mu się ulży:-))
              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 16:54
                Niestety panowie! Pudło!
                Gustuję w takich i podobnych
                www.youtube.com/watch?v=RsQXVJOgvNY
                • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 17:30
                  To znajoma67 będzie niepocieszona, cóż! marzenia nie zawsze się spełniają...😟
                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 18:31
                    I takie, po lewej
                    www.youtube.com/watch?v=86hZ3DlAofc
                • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 19.07.18, 20:17
                  Ładne panie i przystojni panowie:-)
                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 03:52
                    Nie wiem jak Wy, ale ja się utożsamiam😉
                    • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 17:58
                      A ja uruchamiam wyobraźnię:
                      1 dzień 1500zł na kosmetyki
                      2 dzień 1500zł na SPA
                      3 dzień....
                      • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 18:09
                        Ty marzysz, a ja korzystam z życia😉
                        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 19:56
                          7 lat tłustych....
                          Korzystam, ale się nie chwalę jak ty.
                          • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 20:12
                            Bo nie masz czym ;-)
                            • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 20:26
                              Bierz ile wlezie, bo to już niedługo.... :-( te 7lat..
                              • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 21:03
                                I tak będziesz pierwszy, więc...?😜
                                • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 21:05
                                  Pocieszasz się.
                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 04:28
                                    Nie! To masz zapewnione ;-)
                                    • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 09:03
                                      Bąź ostrożny Zybi! Nie wiadomo czy on nie jest homo:-))
                                      • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 13:21
                                        Och, spokojnie...ten pan jest bezjajeczny a to zmienia postać rzeczy ;-) ...a ostatnio sam się przyznał publicznie że mu "dynda" ;-) ...nawet znajoma67 się ucieszyła z tego faktu ;-)
                                        • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 14:04
                                          Dynda??? Ha,ha:-))
                                          • znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 14:10
                                            Mnie też to dynda, co wy piszecie! Jesteście siebie warci!
                                            • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 16:07
                                              Jak Ciebie nie kręci, to droga wolna:-))
                                            • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 16:41
                                              Mnie nie dynda, mnie stoi, wiem!...zaraz będziecie mi zazdrościć, ale wiedzcie jedno, że na wszystko w życiu trzeba sobie zasłużyć ;-)
                                              • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 18:12
                                                "mnie stoi, wiem!..." Znowu się chwalisz! Zasłużyć? To ta kór..a natura jednemu daje drugiemu odbiera. Tobie też odbierze... 7lat tłustych (stania).... 7 lat... :-(
                                                • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 18:25
                                                  Nie zazdrość, tak już mam...żyję w zgodzie z naturą😉
                                                • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 19:51
                                                  Przykro mi, że akurat tobie nie stoi tylko dynda zawsze i wszędzie....widocznie mateczka natura cię nie lubi ;-)
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 20:56
                                                    Aleś ty zołza :-(
                                            • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 19:48
                                              Hmmm...tak się zastanawiam moja droga co Ci może dyndać...i tylko jedna rzecz przychodzi mi na myśl...przykro mi bo co będzie za kilka lat ;-)
                                        • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 16:09
                                          A ty bezcipeczna :-( i dlatego mi przy tobie dynda :-(
                                          • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 16:45
                                            Cały czas myślisz o znajomej67?
                                            • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 18:10
                                              jak zwykle mylisz się.
                                              • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 18:20
                                                Czyżbyś myślał o geni50?😟
                                                • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 21.07.18, 20:57
                                                  Mylisz się celowo, czy taki jesteś niekumaty, niegramotny :-(
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 22.07.18, 02:43
                                                    Próbuję odgadnąć Twoje myśli, ale jak sam widzisz nie jest to proste. Jestem kumaty i gramotny w przeciwieństwie do Ciebie,
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 22.07.18, 02:47
                                                    ...ale odnoszę wrażenie, że masz skrzywioną psychikę i powinieneś się leczyć😟
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 22.07.18, 16:04
                                                    Mam skrzywioną ramę od roweru i powinienem ją wyprostować. Tu leży problem.
                                                    Jak zwykle źle odnosisz wrażenie, czyli... musisz topić się na czyimś grzbiecie, by utrzymywać się na powierzchni i mieć swojego "żywiciela" jak pasożyt.
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 22.07.18, 16:02
                                                    Myślenie nie jest twoją mocną stroną. Z tekstu nie wynika, że jesteś kumaty tylko złośliwy, uszczypliwy, a w konsekwencji... nikt nie może być lepszy od ciebie.
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 22.07.18, 17:08
                                                    Myślę, że nie powinieneś lekceważyć moich rad, każdy dzień zwłoki będzie miał dla Ciebie przykre konsekwencje, Twój stan będzie się pogłębiał, sam sobie nie poradzisz...wypisywanie takich bzdetów o mnie nie przyniesie Ci ulgi 😉
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 22.07.18, 17:33
                                                    Słusznie! Czas byś zaczął zażywać leki, a odczujesz ulgę.
                                                    A ty nie na plaży nad jeziorem? Zołza, genia, znajoma pławią się w wodzie i słońcu, a ty będziesz blady jak ściana! Czym im zaimponujesz? :-(
                                                  • e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 22.07.18, 18:35
                                                    A jednak nie lekceważ moich rad! Czym zaimponuję? Mam "coś" co kobiety potrafią docenić, więc się nie martwię, Ciebie podobno lubiom, a mnie kochają😉
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 22.07.18, 21:50
                                                    Kochają za kasę! Tyle lat żyjesz na świecie i jeszcze tego nie odkryłeś. Wiedziałem, że myślenie nie jest twoją mocną stroną. Faktycznie, leki już zaczynaj brać. Nie zwlekaj :-(
                                                  • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 22.07.18, 22:00
                                                    Chyba nie można kochać za kasę, można tylko udawać miłość w celu osiągnięcia korzyści materialnych.
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 22.07.18, 22:20
                                                    On taki
                                                    www.youtube.com/watch?v=ZURxfkL1cF8
                                                    www.youtube.com/watch?v=yhDe5BFor4g
                              • genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 21:15
                                Mówisz tak, jakbyś zabijał czas, ciesząc się z każdej wyrwanej kartki z kalendarza....
                          • zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 21:27
                            Nooo...ale korzystasz...bez sensu gaworzysz ze znajomą67 o doopie Maryni ;-)
                            • a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 22:05
                              U ciebie sam sens..non...
                              I nie "o doopie Maryni " tylko o twojej. Zgrabną masz :-?
                  • e-zyleta Re: Co zrobiliście z tym forum? 20.07.18, 09:06
                    Liże-upa:-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka