Dodaj do ulubionych

TVP Info nadaje

16.09.18, 12:39
"Telewizja publiczna nie przestaje szokować. W TVP Info pokazano skandaliczny film, który jest wymierzony w spoliczkowaną działaczkę KOD. Kobietę przedstawiono jako bezwolną kukłę opuszczającą linię produkcyjną. Chodzi o rudowłosą Magdalenę Klim, którą dwa tygodnie temu za hasło "Konstytucja", spoliczkowała była pełnomocnik wojewody dolnośląskiego – Dominika Arendt-Wittchen. Film zatytułowany jest "Jak powstaje Ruda Konstytucja".

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/skandaliczny-film-w-tvp-info-jak-powstaje-ruda-konstytucja/5n6vlgg
Obserwuj wątek
    • a.sdf.gh.kl Re: TVP Info nadaje 17.09.18, 19:53
      WIADOMOŚCI z dzisiaj godź 19.30:
      "1,5miliona radykalnych islamistów we Francji"
      To cię nie szokuje wisłocki ? :-(
      • wislocki12 TVP rzadko mówi prawdę... 17.09.18, 20:01
        Skoro Francuzi nie przejmują się, to dlaczego mnie ma to szokować? ;-)
        PS TVP rzadko ma rację. Ostatnio widziałem filmik wspierający ideę bicia ludzi po twarzy. :-((
        • a.sdf.gh.kl Re: TVP rzadko mówi prawdę... 17.09.18, 20:24
          Teraz to samo w TVP POLONIA.
          Mylisz się wisłocki. Francuzi zaczynają się obawiać, a granice w ciotowatej, durnej UNII otwarte :-(
          TVP zwykle ma rację.
      • wislocki12 2 miliony 17.09.18, 20:06
        Mnie bardziej boli, że z Polski wyjechały 2 miliony Polaków i nadal wyjeżdżają... A niektórzy politycy nawet to popierają :-((
        • a.sdf.gh.kl Re: 2 miliony 17.09.18, 20:25
          Wrócą! Nie w tej dekadzie, to w następnej. Nie martw się i POdziękuj POlitykom. Gdyby PO rządziło przez kolejne lata byłoby jeszcze 2 miliony gotowych do wyjazdu.
          • wislocki12 Mieli wrócić... 17.09.18, 20:34
            I nadal są! Szkoda, że tamci też nie wrócą! ;-)
          • zolza670 Re: 2 miliony 17.09.18, 20:54
            Do czego mają wracać? Do Polski w ruinie?
        • a.sdf.gh.kl Re: 2 miliony 17.09.18, 20:26
          Mnie bardziej boli ponad 1,5miliona UPAińców w Polsce i okupacja Polski przez Żydów :-(
          • wislocki12 Fobia 17.09.18, 20:35
            Nienawiść odbiera Ci wzrok... :-(
      • wislocki12 Wódz TVP 17.09.18, 20:37
        A czy się różni TVP Info od Polonii? Jeden, jeden naród - Jacek Ku...ki! ;-)
        • a.sdf.gh.kl Re: Wódz TVP 17.09.18, 21:00
          Nie różni się niczym, a cechuje ich to, że nie szkalują Polski i Polaków.
          • wislocki12 Milion do tyłu 17.09.18, 21:16
            Tylko dlaczego Polacy nie chcą ich oglądać? Ostatnio stracili milion widzów... ;-)
            • a.sdf.gh.kl Re: Milion do tyłu 17.09.18, 21:23
              A kto ci to powiedział?
              • wislocki12 Przemawiają tylko do do zagorzałych zwolenników... 17.09.18, 21:44
                Agnieszka Kublik:
                "Gdy Kurski pojawił się na Woronicza oglądały je (Wiadomości) codziennie ponad 3 mln ludzi, teraz mniej niż 2 mln. Przegrywają nie tylko z "Faktami" TVN, ale też z "Wydarzeniami" Polsatu.
                Jakub Bierzyński:
                Bo "Wiadomości" są już tak agresywne, że przemawiają tylko do do zagorzałych zwolenników!" ;-)

Gazeta Wyborcza, 15-16 września 2018.
                • a.sdf.gh.kl Re: Przemawiają tylko do do zagorzałych zwolennik 17.09.18, 22:51
                  Gazeta Wyborcza! To wszystko tłumaczy, a ty oczywiście jej ufasz. Gratuluję, no ale... w końcu trafił swój na swego /swoją. I ty i ta gazeta to czysta, najczystsza w swej postaci ANTYPOLSKOŚĆ!
                  od 21.21
                  www.youtube.com/watch?v=fQYyLR5Iwxk
                  • wislocki12 Znowu sukces! 17.09.18, 23:01
                    Podobno 80% kosztów tunelu pokrywa UE... :-)
                    • a.sdf.gh.kl Re: Znowu sukces! 17.09.18, 23:06
                      Niech oddają co zabrali, poprzez działalność niemieckich firm w Polsce niepłacących podatków, CITów i POdobnych :-(
                      • wislocki12 Jeszcze Putin! 18.09.18, 00:05
                        Może i masz rację, ale ja zainteresowałbym się jeszcze Putinem! ;-)
                      • wislocki12 Dlaczego niemieckie? 18.09.18, 00:15
                        Dlaczego tylko niemieckie? A angielskie, francuskie, rosyjskie to już nie? Chyba działasz wybiórczo... ;-)
                      • genia50 Re: Znowu sukces! 18.09.18, 22:16
                        Biedronka np. jest portugalska, ale spiknęła się z Caritasem i mimo, że w którymś roku zmarnowali parę milionów, jest uważana za polską.
                        • genia50 Re: Znowu sukces! 18.09.18, 22:24
                          Zresztą przez zakaz handlu w niedziele niedługo zostaną nam same polskie sklepiki, z niekonkurencyjnymi cenami i starym towarem , kontrolowanym przez znajomą z sanepidu ,która nic nie stwierdzi.
                        • a.sdf.gh.kl Re: Znowu sukces! 18.09.18, 22:27
                          Do Polski przybyła biedronka która gryzie, ma więcej kropek na sobie i wypiera naszą biedronkę :-(
                  • smieszekleszek Re: Przemawiają tylko do do zagorzałych zwolennik 17.09.18, 23:03
                    Ta płyta jest zużyta ,hi hi...
                    • a.sdf.gh.kl Re: Przemawiają tylko do do zagorzałych zwolennik 17.09.18, 23:07
                      Da się zregenerować ha, ha..
                      • smieszekleszek Re: Przemawiają tylko do do zagorzałych zwolennik 17.09.18, 23:52
                        Jak ktoś ma w głowie nasra-e, to najlepszy neurolog ani psychiatra tego nie zregenerują, hi hi...
                        • a.sdf.gh.kl Re: Przemawiają tylko do do zagorzałych zwolennik 17.09.18, 23:58
                          Słusznie! Powinieneś skorzystać z porady specjalisty. Im szybciej tym lepiej. Czas pracuje na twoją niekorzyść. Pamiętaj o regularności zażywania specyfików.
                          • wislocki12 Przekonani są łatwiejsi... 18.09.18, 00:10
                            Przekonani są łatwiejsi, ale... nic z tego nie wynika. ;-)
                          • exbenek Re: Przemawiają tylko do do zagorzałych zwolennik 18.09.18, 11:58
                            Skoro ci ścierwojadzie o głupocie twojej mówi coraz więcej osób warto by się zastanowić . ..
                            • a.sdf.gh.kl Re: Przemawiają tylko do do zagorzałych zwolennik 18.09.18, 14:40
                              Słusznie! zastanów się nad swoim losem. Jesteś coraz głupszy i bardziej chamowaty niż myślałem. Zresztą... myślałem, że zszedłeś z tego świata, a tu masz... jeszcze dychasz. Przykro mi z tego tytułu :-(
                              • zolza670 Re: Przemawiają tylko do do zagorzałych zwolennik 18.09.18, 15:17
                                Oj, do nieba to się ksiądz nie dostanie...więcej pokory i skromności.
                                • a.sdf.gh.kl Re: Przemawiają tylko do do zagorzałych zwolennik 18.09.18, 15:29
                                  Jedna owieczka schodzi do portfelika wchodzi :-(
                      • wislocki12 Chyba już nie 18.09.18, 00:11
                        Taka to chyba już nie... :-(
                      • wislocki12 Do lagru... 18.09.18, 00:40
                        Najlepiej do lagru... ;-)
                  • wislocki12 Jakubowi ufam... 18.09.18, 00:02
                    Jakubowi Bierzeńskiemu ufam, tobie nie! ;-(
          • genia50 Re: Wódz TVP 17.09.18, 21:57
            Sortują wg swojego widzimisię.
            • e-zybi Re: Wódz TVP 18.09.18, 05:22
              Złota rybka złapana w sieć:
              - Spełnię twoje trzy życzenia, jeśli mnie wypuścisz - oznajmiła rybka -
              czego byś chciał, rybaku?
              - Chciałbym być bogaty - rzecze rybak.
              Błysnęło, trzasnęło, zaszumiały nadrzeczne trzciny...i srrruuuu!
              Rybak jest bogaty.
              - Czego jeszcze byś chciał, rybaku? - pyta rybka.
              - Chciałbym taką zajefajną, młoda kobitkę.
              Błysnęło, trzasnęło, zaszumiały nadrzeczne trzciny...i z wody
              wyszła seksowna, młoda dziewczyna, aż rybakowi krew w żyłach
              zaczęła żwawiej krążyć.
              - Zostało ci ostatnie życzenie. Czego jeszcze ci potrzeba, rybaku?
              - Niemłody już jestem, chuć mnie ogarnia, ale w kroku coś nie teges...
              więc chciałbym, żeby mi jeszcze ch.. zagrał na stare lata.
              Błysnęło, trzasnęło...i z trzcin wyszedł Kurski z gitarą.
              • a.sdf.gh.kl Re: Wódz TVP 18.09.18, 14:42
                Kurski to GOŚĆ w przeciwieństwie do ciebie i nie martw się o jego lancę! Poradzi sobie bez twojej głupizny :-(
                • zolza670 Re: Wódz TVP 18.09.18, 15:18
                  Hmmm...Kurski to jednak ch.. z gitarą.
                  • e-zybi Re: Wódz TVP 18.09.18, 15:27
                    Też tak myślę, a ksiądz jak zwykle daje du.. 😉
                  • a.sdf.gh.kl Re: Wódz TVP 18.09.18, 15:32
                    Najpierw naucz się grać na gitarze a później go osądzaj. Jest z niego GOŚĆ nad goście, skoro zaszedł tak wysoko pomimo swojego niełatwego charakteru. I wcale nie jestem jego zwolennikiem.
                    • zolza670 Re: Wódz TVP 18.09.18, 18:07
                      Ksiądz się tak nie napala bo znowu majteczki obsika :-(
                      • smieszekleszek Re: Wódz TVP 18.09.18, 18:43
                        A może lubi chłopczyków? Hi, hi, poważna sprawa, gdyż ostatnio to dużo kosztuje...
                        • zolza670 Re: Wódz TVP 18.09.18, 19:02
                          Skoro nie lubi kobiet to pewnie lubi chłopczyków ;-)
                        • a.sdf.gh.kl Re: Wódz TVP 18.09.18, 20:41
                          Gdyby nawet kosztowało to ma dużo kasy. Stać go na to.
                          To twoje hihranie, to jakieś zaburzenia psychiczne, niestety :-(
                          • wislocki12 Jedno słowo i... dwa błędy 18.09.18, 20:52
                            Chyba chichranie... Jedno słowo i... dwa błędy! :-(
                            • a.sdf.gh.kl Re: Jedno słowo i... dwa błędy 18.09.18, 21:37
                              Cha, ha, chi, hi!
                              • wislocki12 Znowu dwa 18.09.18, 22:22
                                Znowu dwa! ;-)
                                PS Chyba wyżej zawodówki nie poszedłeś... ;-)
                                • a.sdf.gh.kl Re: Znowu dwa 18.09.18, 22:29
                                  chó, hu, cho, ho!
                                  • wislocki12 No własnie... 18.09.18, 22:45
                                    No właśnie! ;-)
                      • a.sdf.gh.kl Re: Wódz TVP 18.09.18, 20:40
                        Sprawdź swoje majtasy. Może okres się zaczął! :-(
                        • zolza670 Re: Wódz TVP 18.09.18, 20:53
                          Pilnuj swoich...obsikanych...i pustych :-)
                        • wislocki12 Specyficzne poczucie humoru 18.09.18, 20:54
                          Masz specyficzne poczucie humoru... :-(
                    • e-zybi Re: Wódz TVP 18.09.18, 18:47
                      Kiedy ja pasjonowałem się gitarą i grałem na niej to JK nosił tornister na plecach i mama robiła mu kanapki do szkoły, księdzu "sympatyczny" Więc niczym coś dodatkowo chlapniesz po wieczornej to pomyśl...albo nie pij więcej w tak małych ilościach ;-)
                      • a.sdf.gh.kl Re: Wódz TVP 18.09.18, 20:43
                        Czyli jesteś staruch. Wszystko wyjdzie z czasem. Twój charakterek już wcześniej wyszedł :-( Co do tego nie mam wątpliwości.
                        • wislocki12 Młody, dobrze wykształcony... 18.09.18, 22:19
                          A mnie Zybi nie wygląda na starucha. Raczej na młodego, dobrze wykształconego człowieka. W odróżnieniu od Ciebie... ;-)
                          • a.sdf.gh.kl Re: Młody, dobrze wykształcony... 18.09.18, 22:30
                            A mnie e-zybi wygląda na starucha... cwanego, a ty to już dziad z dużym zwisającym bębnem. Też cwany.
                            • genia50 Re: Młody, dobrze wykształcony... 18.09.18, 22:33
                              Tyle jeżdzi na rowerze, a z brzuchem by nie mógł!
                              • a.sdf.gh.kl Re: Młody, dobrze wykształcony... 18.09.18, 22:56
                                Mógłby! Są różne bagażniki na rowery to i bęben się tam zmieści!
                            • wislocki12 RDaleko Ci do niego... 18.09.18, 22:43
                              Może i niemłody, ale zwróć uwagę na inteligencję, oczytanie, poczucie humoru... Daleko Ci do niego! ;-)
                              • a.sdf.gh.kl Re: RDaleko Ci do niego... 18.09.18, 22:57
                                A ja nie posiadam inteligencji, czytać nie potrafię, poczucie humoru mam cmentarne i co?
                                • e-zybi Re: RDaleko Ci do niego... 19.09.18, 04:02
                                  I jesteś tylko księdzem, chodzisz w sukience i wszystko Ci zwisa ;-)
                    • wislocki12 Szkoda, ze nie pozostał przy gitarze... 18.09.18, 19:41
                      Szkoda, ze nie pozostał przy gitarze... Może by tyle szkód nie narobił... ;-))
                      PS Myślę, że nie powinien śpiewać pieśni Kaczmarskiego... :-((
                      • a.sdf.gh.kl Re: Szkoda, ze nie pozostał przy gitarze... 18.09.18, 20:44
                        Włącz twoją ulubioną stację. Mówi jakaś Wielga z Nowoczesnej. Zaraz się uśmieję.
                        • wislocki12 Insynuacja? 18.09.18, 20:48
                          Coś Ci się chyba pokręciło... Nigdy nie pisałem o Superstacji, a Ty... już trzeci raz. Może to właśnie twoja ulubiona stacja? Podobno finansowana jest przez lewicę... ;-)
                          • a.sdf.gh.kl Re: Insynuacja? 18.09.18, 21:38
                            To jest tyPOwa antyPOlska stacja, a ty takie lubisz.
                            • wislocki12 A jednak insynuacja... 18.09.18, 22:12
                              Może i masz rację, ale nigdy i nigdzie nie manifestowałem dla niej swoich pozytywnych emocji... Czyli jednak insynuacja! :-(
                    • genia50 Re: Wódz TVP 18.09.18, 21:38
                      Zmienił żonę na młodszy model(tv wyznaniowa wg mnie potrzebuje innych wzorców), podlizywał się Jarosławowi (ja bym się wstydziła, nawet gdybym była biedna) po nieudanym buncie, wprowadził takie zmiany na gorsze, że chyba ja co się nie znam na tv bym tyle nie napsuła .Jeszcze ta tv ciąpie , bo ma dotacje z rządu i jedzie na kilku pozostałościach , do których ludzie się przyzwyczaili (ale je pomału kasuje), ma przezwisko "bulterier" zapewne od charakteru. Jeszcze są takie miejscowości , gdzie dociera tylko 1 i 2 TVP (może w twej wiosce?), więc ta grupka niejako z przyzwyczajenia i konieczności podnosi im oglądalność.
                      • a.sdf.gh.kl Re: Wódz TVP 18.09.18, 21:56
                        Ja wolę oglądać TVP bo jest mniej komercji niż w innych stacjach i nie ma w niej ANTYPOLSKOŚCI jaka jest we wszystkich innych stacjach. Przecież to takie jasne. Powinnaś to pojąć pomimo niższego intelektu niż mają mężczyźni.
                        • genia50 Re: Wódz TVP 18.09.18, 22:06
                          Na wargach Ojczyzna, a w rzeczywistości szkodzenie jej , bo propaganda, niedomówienia i odwracanie kotka ogonkiem. Powinni mówić o wszystkim, a ludziom pozostawić wnioski.
                          • a.sdf.gh.kl Re: Wódz TVP 18.09.18, 22:31
                            A o czym nie mówią?
                            • wislocki12 A jednak mówią! 18.09.18, 22:39
                              A nie mówią? ;-)
                          • wislocki12 Polska czy PiS? 18.09.18, 22:34
                            Myślę, że Polska pomyliła Ci się z PiSem... ;-)
                            • e-zybi Re: Polska czy PiS? 20.09.18, 04:13
                              Przecież ksiądz, trudno opluwać rękę, która karmi ;-)
                        • wislocki12 Pisizm 18.09.18, 22:16
                          A ja nie lubię TVP, jeśli nie liczyć TVP Sport. Za dużo tam propagandy pisizmu... :-(
                          • a.sdf.gh.kl Re: Pisizm 18.09.18, 22:31
                            Na propagandę nie patrzę.
                            • genia50 Re: Pisizm 18.09.18, 22:35
                              To mało ci zostaje do oglądania.
                              • a.sdf.gh.kl Re: Pisizm 18.09.18, 22:58
                                Wystarczy! Potrafię wyciągać wnioski z tej reszty.
                                • wislocki12 To już wszystko... 18.09.18, 23:11
                                  - Przepraszam, trochę panu wystaje z rozporka...
                                  - Musze panią rozczarować, ale to już wszystko... ;-)
                                  • a.sdf.gh.kl Re: To już wszystko... 18.09.18, 23:19
                                    To jesteś wisłocki cienki, pardon, KRÓTKI BOLEK cha! cha!
                                    • wislocki12 Suchary 19.09.18, 20:16
                                      Najbardziej podobają się mi faceci, którzy najgłośniej śmieją się z własnych kawałów... ;-)
                                      • a.sdf.gh.kl Re: Suchary 19.09.18, 20:27
                                        "podobają się mi faceci" No wiesz! :-(
                                        • wislocki12 Tobie też? 19.09.18, 23:12
                                          Tobie też? A mogą być w sutannach! ;-)
                            • wislocki12 To nie jest TVP 18.09.18, 22:37
                              To chyba to, co oglądasz, to nie jest TVP... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka