Dodaj do ulubionych

Zdaje się ze cudowny obraz kleru się sypie....

20.09.18, 12:49
Po filmie "Kler" zaczyna się chyba lawina ....
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/tutaj-nie-jestem-ksiedzem-jak-sie-pracuje-w-szlachetnej-paczce-reportaz-o-ks-jacku/jl3gflj
Chyba nie dostał nigdy w mordę za obrażanie ludzi ...Coś jak forumowe ścierwo...
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Stryczek... 20.09.18, 14:10
      Nie dość, że ksiądz, to jeszcze stryczek... ;-)
      • a.sdf.gh.kl Re: Stryczek... 20.09.18, 15:58
        "stryczek..." dla ex-ćwoka od betoniarki :-(
        Nie zapomnij zażyć leków :-(
        • wislocki12 Pani Gilotyna 21.09.18, 20:21
          Szkoda, że nie pani Gilotyna... ;-)
        • exbenek Re: Stryczek... 27.09.18, 09:28
          " Gdy ci życie zbrzydnie a
          świat stanie się piekłem wsadź łeb do kibla i pierd..nij deklem " . To do abecadła . A jak nie pomoże ,zawsze służę "cuceniem" otwartą dłonią ....w rękawiczce , bo nie chcę sobie goow..em ręki pobrudzić .
          • a.sdf.gh.kl Re: Stryczek... 27.09.18, 23:23
            No i co twoja wielbicielka zołza na to?
            Kupiłeś? allegro.pl/pojemnik-kasetka-pudelko-na-leki-tabletki-7dni-x-4-i7476832286.html
            Pamiętaj o regularności. To w twoim trudnym przypadku jest bardzo ważne :-(
    • a.sdf.gh.kl Re: Zdaje się ze cudowny obraz kleru się sypie... 20.09.18, 15:59
      Chyba nie dostałeś nigdy w mordę za obrażanie ludzi :-(
      • zolza670 Re: Zdaje się ze cudowny obraz kleru się sypie... 20.09.18, 18:14
        Ksiądz se mszalnego łyknie dla spokojności ...bo jeszcze księdzu żyłka pęknie
        • a.sdf.gh.kl Re: Zdaje się ze cudowny obraz kleru się sypie... 20.09.18, 18:24
          Zołza łyknij se pepsi-coli to ci się odbije, będziesz miała spokojniejsze myśli i nie będziesz bredziła
          • wislocki12 Pepsi cola to nie jest to... 20.09.18, 22:05
            Pepsi cola to nie jest to, pepsi cola nawet tego nie przypomina... ;-)
      • wislocki12 Zdradziecka morda! 20.09.18, 22:07
        Ty to byś bił tylko w mordę... ;-)
        • a.sdf.gh.kl Re: Zdradziecka morda! 21.09.18, 17:51
          A ten tu wyżej zwany ex-ćwokiem to co by robił?
          "Chyba nie dostał nigdy w mordę za obrażanie ludzi ...Coś jak forumowe ścierwo.."
          • wislocki12 Co racja, to racja! 21.09.18, 20:12
            Chyba ma rację... ;-)
          • exbenek Re: Zdradziecka morda! 27.09.18, 09:29
            Bo nie dostałeś ścierwojadzie . Mocny tylko "w pysku" jesteś , australopiteku ...
            • a.sdf.gh.kl Re: Zdradziecka morda! 27.09.18, 23:20
              Neandertalczyku! Zakupiłeś już?:
              allegro.pl/pojemnik-kasetka-na-leki-pudelko-organizer-7-dni-i7497026302.html
      • wislocki12 Jeden taki... 21.09.18, 20:22
        Za obrażanie, nie. Ale jeden taki ciągle mi grozi...
      • exbenek Re: Zdaje się ze cudowny obraz kleru się sypie... 21.09.18, 20:26
        Co ci niemoto rączkę "rozbuja" w tym "dawaniu w mordę" ? Trzymanie "cycka" w garści ani siły ani rezonu nie dodaje ....
        • a.sdf.gh.kl Re: Zdaje się ze cudowny obraz kleru się sypie... 22.09.18, 11:52
          Znów nie zażyłeś leków! :-( Nie ma rady! Musisz położyć się w szpitalu!
          www.youtube.com/watch?v=s98if6sr3Uk
          • wislocki12 Siedział, wpatrując się w moje genitalia... 26.09.18, 21:17
            "Któregoś dnia kazał mi przyjść do siebie do pokoju. Zamknął go na klucz i mówił, że musi sprawdzić, czy nie jestem chory, ściągnął mi spodnie i majtki. Ubrany w sutannę siedział przede mną, wpatrując się w moje genitalia" – opisuje w artykule "Milczenie jest grzechem" Saramonowicz."

www.fakt.pl/wydarzenia/polska/saramonowicz-byl-molestowany-przez-ksiedza/9q9sfnp
    • genia50 Re: Zdaje się ze cudowny obraz kleru się sypie... 20.09.18, 21:37
      Muszę szybko pójść na ten film, zanim cenzura wycofa go z kin.
      • wislocki12 Jeszcze nie wycofali? 20.09.18, 22:03
        To jeszcze nie wycofali... ')
        • genia50 Re: Jeszcze nie wycofali? 23.09.18, 17:41
          W Ostrołęce nie wiadomo czy nie będzie zakazany, tak jak "50 twarzy Graya', czy "Pokłosie". Tam rządzi prezydent - katecheta.
    • genia50 Re: Zdaje się ze cudowny obraz kleru się sypie... 20.09.18, 21:58
      Ksiądz Stryczek wiele lat temu miał parcie do sławy i na szkło oraz na wszelkie media. Chciał być sławny i być "kimś" .Jednak nie od razu się tak stało, bo wcielał w życie różne pomysły: a to jeżdził z krzyżem na rowerze po Krakowie , a to spowiadał w konfesjonale pod marketem, a to zorganizował dla nastolatków ekstremalną nocną drogę krzyżową w -18 mrozu (gdzie byli rodzice?).Dopiero szlachetna paczka dała mu to o czym marzył, choć nie od razu. Fenomen tej akcji polega na tym, m.in., że celebryci za stosunkową niewielkie grosze mają porządną reklamę ( dla milionera czy innego celebryty nawet ufundowanie paczki za 2000 zł. to grosze, a za reklamę musiałby wydać grube tysiące), więc akcja ma poparcie ważnych i wpływowych osób, dlatego prezes czuje się niezagrożony, bo uważa, że z takim poparciem może robić co chce.
      • wislocki12 Marzenia sie spełniają.... 20.09.18, 22:02
        I ma już, czego chciał! ;-)
    • wislocki12 Rezygnacja 21.09.18, 20:31
      "Ksiądz Jacek Stryczek złożył rezygnację z funkcji prezesa zarządu Stowarzyszenia "Wiosna."
      No i fajnie... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka