xx1967 18.02.19, 19:06 Witam, uważam, że powinieneś zablokować na tym forum pana Exbenka. Poczytaj wpisy tego pana. Na pewno przekonasz się, że mam rację, pozdrawiam- znajoma:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zolza670 Re: Do Xulu 18.02.19, 19:36 Moja droga, to jest forum publiczne i każdy ma prawo tu pisać...jeśli Ci nie odpowiada towarzystwo to poszukaj sobie nowego forum. A co powiesz o wpisach Twojego przyjaciela? Jemu nie masz nic do zarzucenia? Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 18.02.19, 23:46 Ano nie ma, bo to nie ja prowokuję. Próbuję odwzajemniać tym samym ale... gdzie mnie do niego i jego plugawego jęzora :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Niech żyje wolność! 18.02.19, 19:52 Ja zamknąłbym jeszcze wislockiego... Wreszcie byłby spokój na forum... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Niech żyje wolność! 18.02.19, 19:57 Hmmm...należy zablokować wszystkich...na forum zostanie tylko wielonickowiec xx1967 i będzie pisać sama do siebie...a swoją drogą zero fantazji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Niech żyje wolność! 18.02.19, 22:15 Dla Ciebie? Limit wątków w ciągu dnia, np. 5? ( na tarnobrzeskim forum) Wystarczy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Niech żyje wolność! 18.02.19, 22:30 Myślę, że powinna Pani odejść z tego forum, nie ośmieszać się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
igruba Re: Do Xulu 18.02.19, 20:37 Nasza uczycielka chyba nigdy nie zmądrzeje. Uważam, że...... Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 19.02.19, 06:35 A bywają grubi i głupi i to dopiero tragedia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 19.02.19, 12:54 Słusznie! Wchodzisz w tą samą samą "głupiznę" co i towarzystwo wzajemnej adoracji. I jeszcze brak obiektywizmu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Do Xulu 18.02.19, 20:43 Dlaczego blokować wpisy konkretnej osoby a nie po prostu te, które naruszają regulamin? Myślę, że niepotrzebnie skarżysz, narażając się co najmniej na zdziwienie, bo to nie podstawówka. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 19.02.19, 06:38 Pani Geniu nasza droga xx167 (co za fantazja...nikt się nie kapnie) skarżenie ma we krwi...Ona ciągle w pierwszej klasie szkoły podstawowej tkwi...nie dojrzała kobieta i co na to poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 ASF to jest to! 18.02.19, 20:46 Mnie najbardziej podobają się wpisy ASF! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Nie ma jak ASF 19.02.19, 12:54 Jestem cały w skowronkach! jestem cool i trendy! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Do Xulu 18.02.19, 21:13 Zauważyłam większą czcionkę , kiedyś o to zabiegałaś, powinno Cię to ucieszyć, a nie nakręcać w kierunku nowych żądań. Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 18.02.19, 21:56 Xulu jest odpowiedzialny za to forum, ja mu tylko życzliwie podpowiadam jako stała uczestniczka tego forum. Moje odczucia, jako osoby czytającej to forum, też powinny być brane pod uwagę. Pan Exbenek obraża w prymitywny sposób i nie ponosi za to żadnych konsekwencji. Dziwię się, Geniu, że Cię to nie razi. Osoba, która nie potrafi szanować drugiego człowieka, nie powinna wypowiadać się na publicznym forum. Takie jest moje zdanie i go nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 18.02.19, 22:27 Myślę, że niejaki a.sdf...coś tam też powinien podlegać tym kryteriom, nie sądzi Pani? ;-) Staram się prostować jego ścieżki, ale on ciągle kluczy w zaroślach...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 18.02.19, 23:49 Myślę, że nie podlegam tym kryteriom. Też jesteś niewidomy, by nie rzec ślepy i nie widzisz kto prowokuje. Do okulisty czas się wybrać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 19.02.19, 01:05 Niewidomy? Przecież to księdzu prowokuje, poPiSuje się by xsiasta lizała wydech 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Do Xulu 19.02.19, 09:54 Byłeś wobec mnie nieraz niegrzeczny, ale nie skarżyłam tylko odpowiadałam , co najwyżej z pretensją,ale nie kazałam cię usuwać z forum, liczyłam, że sam się zreflektujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 19.02.19, 10:36 Pani Geniu, niegrzeczny? Wręcz chamski, nie wstydźmy się nazwać sprawy po imieniu, by wymagać kultury od innych należy samemu dawać przykład, a tego jakoś nie dostrzegam i też mnie to razi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 19.02.19, 12:57 Wróć się do postów,daleko, daleko do tyłu, a zobaczysz od kogo się uczyłem. Mam doskonałych nauczycieli w waszej postaci :-( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Do Xulu 19.02.19, 13:12 Najwięcej to "dał" ci lechowski51.Czasem brałam cię za jego syna... Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 19.02.19, 13:51 Jednak powinien księdzu wrócić i odświeżyć pamięć...😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 19.02.19, 12:56 Nie mam sobie nic do zarzucenia wobec postępowania względem mojej skromnej osoby. Ale... dziękuję ci o pani! Do grobowy deski jestem wdzięczny i zobowiązany :-( www.youtube.com/watch?v=PjQ7WgnoXMw Odpowiedz Link Zgłoś
igruba Re: Do Xulu 18.02.19, 21:20 Jakoś admin nie jest skory do spełniania żądań pani uczycielki.. Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 18.02.19, 22:55 Nikt z wypowiadających się dotychczas w tym wątku nie próbował nawet odnieść się do słownictwa pana Exbenka, choćby z dzisiejszego dnia. Łatwiej mnie skrytykować. Mnie bardzo gorszy słownictwo, jakim się pan Exbenek posługuje. Nie rozumiem was, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 18.02.19, 23:04 A słownictwo a.sdf...coś tam Panią nie gorszy? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 19.02.19, 01:11 Nie pytam księdzu tylko xsiastą, niekumata, że potrzebuje adwokata? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 18.02.19, 23:50 "nie próbował nawet odnieść się do słownictwa pana Exbenka" Bo to grupa wzajemnej adoracji. Inni z tej grupy są tacy sami tylko bardziej wyrachowani, inaczej działają. Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 19.02.19, 07:31 Dziękuję za wszystkie Twoje wpisy. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 19.02.19, 08:50 Zero godności moja droga...aż przykro czytać...od kobiety w Twoim wieku oczekuje się klasy i dojrzałości a Ty nie masz ani jednego ani drugiego :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 19.02.19, 13:00 Myślę kochanie, że xx... nie miała w życiu z takim draństwem do czynienia jakie tu jest na forum w waszym wydaniu i nie jest ani przyzwyczajona do takich zachowań, ani jej to w głowie odpowiadać tym samym :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 19.02.19, 14:02 Myślę, że przy księdzu to ona usycha, brak jej wiary i pewności siebie...ciągle ukradkiem szlocha i ciężko wzdycha 😟 Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 19.02.19, 15:24 PS Nie mialam do czynienia z takim draństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 19.02.19, 15:30 Myślę, że towarzystwo księdzu Pani nie służy, radzę to przemyśleć i nie iść w tym kierunku :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 19.02.19, 11:05 Hmmm...miał kilka dni spokoju 😉 i znowu się zacznie...słodzenie i lizanie 😉 ...bidny księdzu 😉 ...współczuję 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 19.02.19, 13:03 słodzenie.... nie słodzę herbaty :-( Lizanie.... nie spożywam lodów bo są niedobre, sztuczne :-( Kilka dni spokoju.... spokój jest wówczas gdy człowiek znajdzie się już w "pudełku" i łopatą mu przywalą, piachem zasypią :-( Współczuję... dziękuję :-) Wiedziałem, że na ciebie mogę liczyć www.youtube.com/watch?v=UJnjcR1MH3k Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 19.02.19, 12:58 Wiedziałem, że się kobietom podobam ale, że aż tak? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 19.02.19, 06:34 To nie czytaj moja droga a nie nie będziesz zgorszona...to takie proste. Hmmm...a czytałaś co Twój przyjaciel wypisywał do mnie? Po co pytam, z pewnością tak. I te wpisy Cię nie gorszyły? Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 19.02.19, 13:04 A jak tam twój meszek na dole? Przycięty? Zaczesany? Śliczny! Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 19.02.19, 13:47 Pewnie że śliczny...ale w jakiej Ty mnie stawiasz sytuacji? 😠 ...nie mój meszek ma Cię interesować ale meszek Twojej przyjaciółki...znowu będzie zazdrosna 😠 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 19.02.19, 16:38 Mnie akurat twój interesuje :-( Oczami wyobraźni widzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Fryzjer 19.02.19, 19:51 maniak seksualny! ;-) PS Powinieneś otworzyć zakład fryzjerski! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Fryzjer 19.02.19, 22:22 A wiesz, że mógłbym przycinać ale... tylko takim jak zolza. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 19.02.19, 06:03 Ja od kobiety wiele nie wymagam, dla mnie ona może być choćby naga, brak odzienia tak nie dręczy, ale gdy górę bierze głupota...to męczy 😟 Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 19.02.19, 21:15 Jako "temat przewodni"tego wątku , napiszę "tylko"i "aż"tyle . Co jakiś czas szanowna ( podobno) pani pedagog , czuje się : obrażana ,dotknięta,poruszona, zniesmaczona,etc,etc . Ja od kilku lat czuję się "dotknięty" - pani głupotą , pseudotroskliwością, ,gloryfikacją prostactwa vel prostaka i czystą hipokryzją . Czy dlatego że na tym forum piszą idiotki podające się za pedagogów , i prostactwo dopiero co odkrywające funkcje swoich kciuków , mam mieć pretensje do Xulu ?Ma zabraniać pisać idiotom lub prostakom ,na dodatek niedouczonym ? Nie . Jak zauważono wcześniej jest to forum publiczne . Skoro niedouczona ( silnie) pedagog( podobno) "może" , skoro chamski i niedouczony "może" ,to ja też . I na dodatek pozostawiam sobie prawo wyboru ,jakim językiem to będę robił . Nie ja pierwszy użyłem słowa obraźliwego . Ja pokazuję ,że w "tym" temacie milczeć nie będę,choć to chwały nie przynosi . O betoniarce pisać nie będę ,bo to forum dla "kogoś" a nie "czegoś" . I jeszcze te "żale" ,że to ja prowokuję ... Ta istota w ogóle nie analizuje swoich wpisów ... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 19.02.19, 22:23 "Nie ja pierwszy użyłem słowa obraźliwego" ",że to ja prowokuję ... " Cofnij się daleko wstecz! Chyba jednak siebie ćwoku nie znasz! Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 19.02.19, 22:59 W tym momencie nasze drogi się rozeszły, skoro pan nie przyznaje się do winy. Postaram się nie wchodzić panu w drogę. Nie miałam złych intencji, jestem szczerym człowiekiem, pana język jest paskudny, postaram się omijać pana wpisy, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
igruba Re: Do Xulu 19.02.19, 23:14 No to sobie nagrabiłeś...ha,ha. Wasze drogi się rozeszły. Śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 19.02.19, 23:39 Ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać, przykre, lecz prawdziwe, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 20.02.19, 06:29 Dobre . Makaku nie grzeb w "cudzym" . twoje wpisy obrażają wszystkich i wszystko co nie pasuje do twojej chorej wizji bagienno -jaskiniowej ( oprócz niedouczonej 67) , teraz trochę do tej "obrażonej" . O ile mnie pamięć nie myli to już chyba piąty raz ,jak mnie pani "żegna ozięble" . To że pani jest szczera nie oznacza "mądra" czy "sprawiedliwa" . Na koniec ; jakbym miał taki poziom wiedzy ( "wybrakowany" ) i samokrytycyzmu ,to bym się bał z domu wychodzić .... Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 20.02.19, 11:38 Tak sobie pan Exbenek życzył, by mu mówić per pan. Wcześniej mówiłam mu na Ty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 20.02.19, 12:34 I Pan Exbenek ma rację...nie ma się co "tykać" z każdym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 18:12 "życzył, by mu mówić per pan" Widocznie jest niedowartościowany. Im większe zero tym bardziej nalega. Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 20.02.19, 18:24 Już nie będę z tym panem Exbenkiem rozmawiać, więcej ode mnie "pan" nie usłyszy:-) Zauważ, że Zybi mówi do mnie per "pani". Na pewno nie z szacunku do mnie! Dziwny jest ten świat! Pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 20:19 "z tym panem" ??? Mnie tam już nic nie dziwi. Izrael atakuje Polskę, a Polacy na forach wespół z antyPOlskimi mediami atakują nasz rząd zamiast Żydów i Izrael. Rzeczywiście dziwny jest ten świat. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 20.02.19, 12:41 Zapamiętaj to sobie na "dłużej" makaku . Lepiej być ćwokiem niż niedouczonym ,schamiałym prostakiem ,piszącym o na publicznym forum o damskich "sferach intymnych" . Teraz trochę do "ogródka" pani 6 przez 7 . Jaką pani jest bigotką i zakłamaną hipokrytką świadczą choćby ostatnie wpisy . To że rozmawiam z betoniarą slangiem dla niego zrozumiałym , razi pani "estetykę" ( z akcentem na 3 sylabę ; od końca) , ale jego prostackie i chamskie wpisy : cytuję " ....A jak tam twój meszek na dole ....." to wg pani pewnie takie " smichy chichy , trochę folkloru " ....? Nie słyszałem i nie widziałem pani " świętojebli...go oburzenia" na takie prostactwo i chamstwo ... O ile znam ludzki charakter , to jest pani typowym przedstawicielem tzw " kołtunerii" , która wszystko i wszystkich mierzy swoją miarą , a ta z kolei zależy nie od stanu wiedzy ,tylko od stanu kabzy ,"kałduna" vel "bandziocha" i pozycji wśród innych kołtunów . Co do tzw "tykania" - nigdy z nikim się nie spoufalałem i spoufalać nie zamierzam . Z osobnikami z charakteru przypominającymi pierwsze pokolenie "człekopodobnych" prowadzę dysput na tyle ,na ile mi się chce . Nie mam ciągot do samoupodlania i "uprzykszania" sobie życia poprzez dyskusję z betoniarą . Jeszcze gotów ode mnie "zarządać" satysfakcji , co by to w jego "makakowym" mniemaniu nie znaczyło.... Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 20.02.19, 13:30 Niech pan spojrzy w lustro i odpowie na pytanie, kim pan jest? O panu jest ten założony przeze mnie wątek. Dziwi mnie bardzo to, że do tej pory Xulu toleruje na forum taką ogromną pogardę do drugiego człowieka, jaka jest w pana wpisach. Nie zetknęłam się w realu z takim paskudnym słownictwem, ma pan brudną duszę, przyznać muszę! Ktoś musi to panu powiedzieć, wszystko zło z serca wypływa, czasem trzeba przyjąć słowa krytyki na klatę. Pan wyraźnie tego nie potrafi. Dla pana najlepszą obroną jest atak! Szkoda mi czasu i zdrowia na rozmowę z panem. To nic nie da, pan się nigdy nie zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 20.02.19, 15:21 Wypisz wymaluj do księdzu ten opis pasuje jak ulał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 18:16 To ty taka jesteś?! To ja ci komplementy sadzę.... muzykę dobieram.... marzę i śnię o tobie.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 20.02.19, 15:04 Widać że szanowna pani nie ma za grosz rozeznania w piłce nożnej , historii i taktyce . Bo największe ciemniaki ,obeznane z ww dziedzinami wiedzą że : NAJLEPSZĄ OBRONĄ JEST ATAK !!!! . Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 20.02.19, 15:27 Własnie spojrzałem w lustro . Wszystko ok . Wiem kim jestem . Ma pani rację ; po takich wpisach o obcych nam nacjach gardzę betoniarą . Póki co panią nie gardzę , zrzucam to na karb "niedoinformowania" ( mogę to nazwać "po imieniu" ,ale nie chcę) . Pisze pani że mam paskudne słownictwo - ale jakie finezyjne !!! Inni betoniarę nazywają "chamem" ,"idiotą" , "kretynem" .... a fe...jakie to "pospolite" . Uważam że jego chamstwo i wręcz zbydlęcenie zasługują na finezję . W języku polskim jest wiele określeń na takie indywiduum . Co udowodniłem . I radzę zająć się swoim sumieniem i klatą . Na razie osiąga pani szczyty hipokryzji .... Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 20.02.19, 16:24 Myślę, że wyczerpałam temat pana charakteru. Nie rozumiem ludzi, którzy się panem zachwycają. Może jakoś się pomieścimy na tym forum? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 18:17 Szczyty hipokryzji to ty osiągasz barani łbie! Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 18:20 Obce nacje, w naszym przypadku Żydzi, doprowadzą nasz kraj i nas do ruiny. W przypadku zniewieściałej Europy zachodniej będzie to kolorowa mieszanina wybuchowa, która w dodatku wydrenuje budżet UNI, a ty za to zapłacisz. Za trudne byś to zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 20:05 Jestem trzeźwo i realnie myślący barani łbie! Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 20.02.19, 21:51 Czy już obszczymurze byłeś na spacerku ? Czy już wieczorem próbowałeś " używać kciuka"? Pani 6 przez 7 dostarczyła ci wystarczający poziom " miłosierdzia" ? Niedojdo humanoidalna masz tyle "trzeźwości" i "realności" w swoim łepku na ile pozwala mózg makaka . Akurat tyle aby na forum nie ukrywać escytacji czyimś "futerkiem" . Akurat tyle masz w głowie . Aaaa byłbym zapomniał o jedym : o "uprzykszaniu" i "zarządaniu" . Tylko nieuk czy jełop i nieuk??? Co obstawiacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 22:10 Spójrz na swoją pijacką gębę obszczymurku. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 21.02.19, 05:13 Spojrzałem na swoją "pijacką gębę" . Jest ok . I co mam dalej robić ? Makaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 21.02.19, 05:34 Zdaje się że juz to pisałem ,ale ; lepiej i to po tysiąckroć , być chamem niż niedouczoną ,zmanierowaną , hipokrytką ; której elementarny brak wiedzy pokazuje coraz to wyższe poziomy zidiocenia . Nazwanie pani "zwykłą" idiotką ,to byłby komplement. O hipokryzji której szczyty pani osiąga egzaltując się istotą ,która szczyci się zachowaniem na poziomie samca makaka w początkach sezonu rozrodczego szkoda pisać . Niech się pani 6/7 zajmuje sobą . Bo wydaje mi się , że delfin butlonosy mogłby za panią prowadzić zajęcia . Bez szkody dla dzieci , a z większą frajdą , bo w basenie . Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 21.02.19, 10:06 No proszę . Jakie mądrości z Jadachów .Cytując klasyka; jakby głupota latała to by pani mogła robić za archanioła .... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 18:15 On się nie broni tylko atakuje. Im większy prostak tym większego szacunku wymaga dla siebie. Musi się dowartościować. Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 20.02.19, 18:27 Poznaje się prostaka po jego atakach:-) Mam w realu do czynienia z takimi ludźmi, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 20.02.19, 22:06 Skoro ja jestem prostakiem ,to kim jest pani ? Hipokrytką - pisałem , niedouczoną bigotką - pisałem , zakałą fachu nauczycielskiego - nie pisałem . Skoro pani uważa że może pani "wychowywać" młodzież , popierając otwarcie pitekantropa nawołującego do nienawiści do innych nacji , to ja mogę uważać że coraz bliżej pani do poziomu jełopa . Nawet zwykłe idiotki nie pozwalają sobie na otwarte popieranie na forum człowieka piszącego: " A jak tam twój meszek na dole? Przycięty? Zaczesany? Śliczny!" Ale pani nie jest "zwykłą idiotką" - prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 22:13 "nawołującego do nienawiści do innych nacji " Nie potrafisz alkoholiku odróżnić komentarza i wstawionego linku na określony temat od namawiania do nienawiści. to nie zabieraj głosu na forum barani łbie! Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 18:14 Kolejny wpis wskazujący, że jednak łopatą od współpracowników oberwałeś. Smutne, współczuję :-( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 20.02.19, 18:19 Straszniem zestrachany . Muszę uważać żebyś nieuku nie "zarządał" ode mnie milczenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 20.02.19, 11:26 Och, zabraknie chłopa na forum to i Exbenek do łask wróci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 22:42 No już do takiego poziomu by się nie zniżyła :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 21.02.19, 07:05 Przykre, ale prawdziwe 😟 Uczepił się rzep psiego ogona...😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 21.02.19, 08:55 Ot, i ta piękna forumowa miłość właśnie legła w gruzach :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 21.02.19, 09:37 Tak Pani myśli? Sądzę, że był to jednak głupi żart ze strony księdzu, zmęczony całym dniem i nie tylko (;-)) palnął jak pies "dzwonkiem" o krawężnik, nie pomyślał jaką przykrość może sprawić jedynej wielbicielce na tym forum :-( Jestem dobrej myśli, pogodzą się...stara miłość nie rdzewieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 21.02.19, 10:43 Och, wiem...nasza droga xx1967 jest w takiej desperacji, że przełknie każdą żabę...i to bez popijania...ta miłość to taka fatamorgana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 21.02.19, 16:18 Aby poznać człowieka trzeba zjeść wiadro soli! Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 21.02.19, 16:23 Cenię Twoją szczerość, nawet beczkę czasami, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 23:01 Bardzo wysoko! Wyżej niż siusia po murku obszczymurek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 20.02.19, 23:18 Mam wrażenie, że się tylko przechwalasz, a tak naprawdę popuszczasz mocz, pęcherz Cię męczy😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 21.02.19, 08:53 Ja myślę, że Pan Exbenek jest dużo bardziej interesujący niż Ty...i prezentuje dużo wyższy poziom niż Ty Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Do Xulu 21.02.19, 10:10 Szanowna Zołzo , to akurat nie jest powód do chwały , większość ludzi prezentuje dużo wyższy poziom od betoniary i " nieudanej" pedagog (podobno) ale jest " mnie" niezmiernie miło że tak myślisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 21.02.19, 10:46 Fakt...poziom a.sdf cuś tam dawno sięgnął dna rynsztoku...nie rozumiem czym nasza droga xx1967 tak się podnieca i zachwyca :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 21.02.19, 16:20 Skoro mój poziom osiągnął taki poziom, to jaki poziom osiągnął ten co od współtowarzyszy z pracy oberwał łopatą po głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 20.02.19, 13:03 Zawsze brzydzą mnie donosy, nie były i nie są w moim stylu, to jak kobieta obdarta z godności i pozbawiona seksapilu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 20.02.19, 19:50 Wręcz przeciwnie... memy.pl/show/big/uploads/Post/259371/15506884010071.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 20.02.19, 20:01 Przepraszam Cię, A.sdf.gh.kl, za głupie żarty Zybiego. Rzeknij tylko słowo, a odejdę z tego forum, innej możliwości nie widzę, by przestał nam dokuczać, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 20:12 Róbta co chceta! . Świry to świry! Przecież to widać. Tu nic innego nie ma tylko docinki i trzeba odpowiadać tym samym. GENIUSZE i MISTRZOWIE wyrachowania, cwaniactwa i podobnych zachowań. Oczywiście... nic nie mają sobie do zarzucenia. Czyż nie pisałem kiedyś, że całej du.py się nie odsłania, bo uderzają w to co poznają, czego się dowiedzą, resztę sobie dopiszą by było barwniej i apetyczniej. Róbta co chceta! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 20.02.19, 20:24 No! Robimy co chcemy, w czym problem? Od razu takie zjeżdnie! 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 20.02.19, 20:50 Pisałeś, pamiętam, dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 20.02.19, 21:01 Myślę, że bredzi i w tych bredniach się pogrąża 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 20.02.19, 20:28 O tak...niech księdzu rzeknie słówko...wszyscy z niecierpliwością czekamy...i jesteśmy ogromnie ciekawi co rzekniesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
igruba Re: Do Xulu 20.02.19, 21:04 To prawda. Wszyscy czekamy... tylko czemu sama nie podejmie decyzji? Za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Do Xulu 21.02.19, 10:48 Liczy na to że ukochany Ją zatrzyma ...osobiście bym na tego osobnika nie liczyła :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 21:54 Meszek przycięty w trójkącik czy w paseczek. Pytam, bo akurat mam pole powierzchni do obliczenia z matmy i nie wiem jak i od czego zacząć zacząć :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 21.02.19, 16:23 A majtusie? Różowe? Białe? Nidy nie czerwone albo czarne :-( I do tego opalone aksamitne ciałko.... Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 21.02.19, 13:39 Od czego zacząć? Załóż okulary, z braku sprytu, no! i taktu wsadź "paluszek" do kontaktu. Jak poczujesz w du... mrowie to zaświta Ci coś w głowie. W jednym oku błyśnie trójkąt, w drugim pasek, lub wykrzyknik, bądź ostrożny jak lis szczwany byś językiem z podniecenia nie przykleił się do ściany. Wzór Ci podam, byś nie myślał, że trzymają mnie się żarty, 1/2 alkoholu haustem wypij bez zagrychy, teraz wszystko już poleci, jak w rowerze starym szprychy. Powodzenia życzę Tobie, na mnie zawsze licz łaskawie, dobrą radą wesprę w biedzie, ja z opresji Cię wybawię...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 21.02.19, 16:22 dalej mam opory, nie podałeś mi te wzory :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 20.02.19, 20:29 Proszę nie wypowiadać się w moim imieniu! Ma Pani wisielcze poczucie humoru 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Do Xulu 20.02.19, 21:20 Dlaczego przepraszasz Asdefa za wpisy innych osób do niego? Przecież jest dorosły i umie pisać bardzo dosadnie i często nie przebiera w słowach , więc po co mu adwokat ? Czujesz się winna ? Dlaczego? Nie znam nikogo z was , tylko wasze wpisy i czytając sporo , zwłaszcza ostatnio, wywnioskowałam, jakobyś sugerowała , że Asdef cierpi przez to, że co niektórzy zazdroszczą mu, że zachwycasz się nim i jego wpisami bezkrytycznie i dlatego go (wpisy i poglądy) żle oceniają (gdybyś zdobyła się na odrobinę obiektywizmu zrozumiałabyś dlaczego). Może to druga połówka ukryta pod nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 21:58 A może... przeprasza, bo teraz taka moda weszła. Wszyscy są grzeczni i przepraszają choćby za to, że głosowali na PiS, że głosowali wcześniej na PO :-( Niedługo będą przepraszać, że żyją. To będą przepraszać takie LELUM-POLELUM :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 20.02.19, 22:18 Ostrzegam, że mszalne księdzu zgubi. Radzę poważnie to potraktować...😟 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Do Xulu 20.02.19, 22:29 Ostrzegam, miłość do samego siebie cię zgubi. Radzę poważnie to potraktować :-( Odpowiedz Link Zgłoś
xx1967 Re: Do Xulu 20.02.19, 22:38 x-bankgallery.com/video/9794/gasnaca-zarowka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do Xulu 21.02.19, 09:39 Nie będę wyprowadzał Cię z błędu, byś nie dostał obłędu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ja też... 20.02.19, 23:33 Czy mam rozumieć, że Ty za sobą nie przepadasz? Ja też... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie żałowałem... 20.02.19, 23:30 Za głosowanie na PO nigdy nie żałowałem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Nie żałowałem... 20.02.19, 23:46 Przyjdzie na to czas, przyjdzie czas... Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Nie żałowałem... 21.02.19, 09:42 www.youtube.com/watch?v=TaEICk0lrbc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Brudziński w parlamencie 21.02.19, 19:47 Jak już Brudziński będzie w Parlamencie Europejskim? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ewakuacja... 21.02.19, 19:49 Przecież cały PiS ewakuuje się do Brukseli... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Ewakuacja... 21.02.19, 20:45 Musi wreszcie ktoś przystopować tych pajaców w Brukseli. Zanim do Eurokołchozu zjedzie 3/4 mieszkańców Afryki. Odpowiedz Link Zgłoś