24.02.19, 21:49
Dobry wieczór, Geniu. Mam do Ciebie pytanko, czy jest w okolicy urzędu pracy jakiś sklep z częściami AGD i pasmanteria. Chodzi mi o nożyk do maszynki i nici maszynowe. Będę jutro do południa w Tarnobrzegu, mam ważną sprawę do załatwienia i przy okazji chciałabym kupić te dwie rzeczy. Dziś byliśmy i niestety nie udało mi się kupić ani nici, ani nożyka. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Zasiłek? 25.02.19, 00:01
      Zasiłek dla bezrobotnych? :-(
      • xx1967 Re: Zasiłek? 25.02.19, 00:07
        Nie
        • wislocki12 Urząd pracy? 25.02.19, 00:20
          To skąd ten urząd pracy? ;-)
          • xx1967 Re: Urząd pracy? 25.02.19, 00:52
            Muszę dostarczyć zaświadczenie.
        • exbenek Re: Zasiłek? 25.02.19, 00:22
          Serwis AGD - Jantar w okolicy szpitala ,blisko wieży ciśnień (grzyba) . Pasmanteria - wygooglowało mi -
          Plac B.Głowackiego 20 , wejście od Szerokiej
          www.pasmanteria-entliczek.pl/#contact
          • xx1967 Re: Zasiłek? 25.02.19, 00:48
            Dzięki
          • genia50 Re: Zasiłek? 25.02.19, 11:40
            Mogę jeszcze dodać , że sklep z częściami agd widziałam przy hali targowej obok "Dzikowiaka" -lokal z osobnym wejściem z boku.
            • xx1967 Re: Zasiłek? 25.02.19, 13:46
              Dzięki. Nożyka pod. grzybkiem nie było. Muszę jeszcze raz podjechać. Pozdrawiam
              • xx1967 Re: Zasiłek? 25.02.19, 13:47
                Kropka niepotrzebna.
            • xx1967 Re: Zasiłek? 28.02.19, 18:59
              Byłam tam dziś, kupiłam nożyk. Na Szerokiej kupiłam nici. Dziękuję i pozdrawiam.
              • zolza670 Re: Zasiłek? 01.03.19, 17:43
                Hmmm...teraz należy opić te udane zakupy...stawiasz flaszkę Panu Exbenkowi ;-)
    • genia50 Re: Do Geni 25.02.19, 11:38
      Przykro mi, że nie pomogłam, ale dopiero teraz zajrzałam na forum.
      • xx1967 Re: Do Geni 25.02.19, 16:31
        Benek Cię godnie zastąpił:-) Góra z górą się nie zejdzie...
        • e-zybi Re: Do Geni 25.02.19, 17:22
          I było tak psioczyć na exbenka? Tyle przykrych słów...:-(
          • xx1967 Re: Do Geni 25.02.19, 17:24
            Zasłużył.
            • zolza670 Re: Do Geni 25.02.19, 17:40
              Pan Benek tylko kilka słów prawdy napisał...trzeba było przyjąć to na klatę ;-)
              • xx1967 Re: Do Geni 25.02.19, 17:43
                B.o.
                • zolza670 Re: Do Geni 25.02.19, 17:49
                  Och, przecież Ci pisałam że Pan Exbenek wróci do łask...i wyszło na moje...ciekawe tylko co na to Twój przyjaciel ;-)
                  • xx1967 Re: Do Geni 25.02.19, 18:14
                    Wypada podziękować. Wyniosłam z domu takie nawyki.
            • e-zybi Re: Do Geni 25.02.19, 18:25
              Jeszcze powinna Pani tak docenić księdzu, myślę, że też zasługuje 😉
              • xx1967 Re: Do Geni 25.02.19, 18:31
                Z jednego pytania do Geni tyle nienawiści!
                • zolza670 Re: Do Geni 25.02.19, 19:01
                  Oj, przesadzasz jak zwykle...gdzie Ty tu widzisz nienawiść? Śmieszna jesteś jak zwykle.
                • wislocki12 Burza 25.02.19, 19:34
                  Kto sieje wiatr... :-(
                  • xx1967 Re: Burza 25.02.19, 19:47
                    Jesteś niesprawiedliwy!
                    • exbenek Re: Burza 25.02.19, 21:45
                      Jako "wywołany do tablicy" potwierdzam potrafię pomagać ,ale nie cierpię chamstwa i odpowiadam chamstwem na chamstwo. Nie toleruję głupoty publicznie głoszonej ,i zwalczam ją bezpardonowo . Jestem absolutnym przeciwnikiem ksenofobii, faszyzmu, źle pojętego nacjonalizmu ( nie nadużywać słowa "patriotyzm" w kontekście wcześniej ukazanych słów) , mesjanizmu ( wywyższanie jednej nacji nad drugą), , pedofilii ( nie mylić z homoseksualizmem ; nie jestem zwolennikiem , ale nie mam do nich nic ) . Natomiast zawsze ,jeżeli uznaję to za potrzebne , pomagam . I nie należy z tego powodu robić "halo" . Zawsze , gdy uznam to za stosowne ,zrugam za chamstwo i prostactwo betoniarę , bo uważam go za "typ podły" ,szczujący i niewart określenia "człowiek" . I użyję do tego obelg , gdy uznam to za stosowne . To samo dotyczy wszystkich powielających poglądy betoniary , bo są niegodne i hańbiące rodzaj ludzki . Takie mam zasady . I to czy poprzez wpis pomogę interlokutorowi nie ma znaczenia. Jezeli na pomoc zasługuje . Zawsze dostanie . Ale to jest moja subiektywna ocena .
                      • e-zybi Re: Burza 26.02.19, 05:39
                        I exbenek rozwiał wątpliwości, pomagać tak, ale chamstwo wypada tępić w zarodku...koniec "miłości" 😉
                        • exbenek Re: Burza 26.02.19, 05:58
                          Nic dodać nic ująć
                      • a.sdf.gh.kl Re: Burza 26.02.19, 19:51
                        Jakiś ty dobry, jaki miłosierny! gdybym cię nie znał i twojego jadu z pyska to bym dał się nabrać.
                        "pedofilii ( nie mylić z homoseksualizmem ; nie jestem zwolennikiem , ale nie mam do nich nic ) "
                        To mi wystarczy. Wiem z kim mam do czynienia.
                        "Jestem absolutnym przeciwnikiem ksenofobii,"
                        Szukają takich frajerów, a ksenofob jest jak antysemita. Widzi więcej dlatego odżegnuje się od obcych kulturowo, bo ich za dobrze zna i wie do czego są zdolni.
                        Tak więc brak u ciebie trzeźwości umysłu. Jednak ta łopata, którą ci przywalili przy betoniarce koledzy, jeszcze gdzieś tam w twojej głowie pozostała.
                        www.google.com/search?q=bestgore+islam&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiDhZGkiNrgAhUqs4sKHXFjBawQ_AUIDigB&biw=1280&bih=877
                        • xx1967 Re: Burza 26.02.19, 19:54
                          Nigdy bym nie poprosiła Benka o pomoc, ale wypada podziękować. Nie dawaj takich drastycznych zdjęć, słabo mi się zrobiło, aż mnie głowa rozbolała.
                          • wislocki12 Nie takie 26.02.19, 20:55
                            Nie takie numerki można znaleźć w naszych kronikach kryminalnych... :-(
                          • exbenek Re: Burza 27.02.19, 08:02
                            Nigdy bym nie pomógł ,gdybym nie zauważył pewnego rodzaju bezradności .... Mam nadzieję że w koncu pani zrozumie ,że betoniara to istota człekokształtna... z nadwyraz rozwiniętymi kciukami i wyobraźnią ukierunkowaną na seksualność i wszelakiej maści ekskramenta ...
                            • xx1967 Re: Burza 27.02.19, 08:34
                              Nie będę o Nim rozmawiać ani z tobą, ani z nikim na forum. Nie próbuj mnie ustawiać przeciwko innym ludziom. Jeśli masz tak pomagać, to lepiej tego nie rób. Trzeba tak dawać, żeby można było wziąć. Pozdrawiam
                              • zolza670 Re: Burza 27.02.19, 11:01
                                Hmmm...wiedziałam że miłość jest ślepa ale że aż tak to nie...radzę dobrego psychologa :-(
                                • e-zybi Re: Burza 27.02.19, 11:57
                                  Mówią, że miłość jest ślepa, a okulista jest najlepszym lekarzem ;-) Racja, gdy jest to stan przewlekły i porady psychologa warto zasięgnąć :-(
                              • e-zybi Re: Burza 27.02.19, 12:02
                                "Nie będę o Nim rozmawiać ani z tobą, ani z nikim na forum."
                                Uważam, że taka forma byłaby bardziej poprawna: "Nie będę o nim rozmawiać ani z Tobą, ani z nikim na forum." Ten "Nim" jest nikim na tym forum, a Pani za bardzo nim przesiąkła...;-)
                                • a.sdf.gh.kl Re: Burza 02.03.19, 18:18
                                  A ty kim jesteś? Złośliwa menda.
                                  Pamiętaj 7 lat tłustych... Ale... nie martw się! Złego diabli nie biorą!
                                  • zolza670 Re: Burza 02.03.19, 18:58
                                    Ciekawa jestem co na to twoja adoratorka xx1967?
                                    • a.sdf.gh.kl Re: Burza 02.03.19, 21:03
                                      To co twój adorator, guru e-zybi.
                                      • xx1967 Re: Burza 02.03.19, 21:14
                                        Oni nie odpuszczą! Szkoda zdrowia! Pozdrawiam
                        • wislocki12 Przypadek 26.02.19, 20:59
                          Exbenek ma rację. Nie każdy homoseksualista jest pedofilem. Prałat Jankowski to wyjątkowy przypadek... :-(
                          • a.sdf.gh.kl Re: Przypadek 26.02.19, 23:00
                            "ale nie mam do nich nic )"
                            A ja właśnie mam! Tacy powinni się leczyć!
                            • wislocki12 Jaś nie doczekał 27.02.19, 00:42
                              Na prałata już za późno! ;-)
                            • genia50 Re: Przypadek 27.02.19, 12:47
                              Leczenie nie jest możliwe.To tak jak leczenie heteryka aby stał się homo. Spróbuj. W USA właściciel kliniki "leczącej "homo za ciężkie pieniądze - sam umawiał się w tajemnicy na seks z mężczyznami.
                              P.S.Raczej mężczyżni niepewni swej "męskości" boją się "zarazić" i panikują na przemian z agresją, bo pewnie mylą z biseksualistami, którzy aby lepiej być postrzeganymi w społeczeństwie starają się tworzyć związki hetero.
                        • wislocki12 Coś za coś... 26.02.19, 21:08
                          Bądź ksenofobem - odpłacą Ci antypolonizmem... ;-)
                        • exbenek Re: Burza 27.02.19, 17:08
                          Jedyne co mógłbyś mi zrobić ,małpia istoto , to pocałować mnie w d....ę. Za moją zgodą . Zgody nie ma ( brzydzę się kontaktami z małpoludem) więc jedyne co ci pozostało to pisanina o kobiecych sferach intymnych i ( być może jednoczesne ) używanie kciuków do rozładowywania "napięcia" . Belmondo z pod betoniarki ...
                          • a.sdf.gh.kl Re: Burza 01.03.19, 19:36
                            Jednak łopata oberwałeś przy gruszce!
                          • a.sdf.gh.kl Re: Burza 02.03.19, 18:16
                            www.ortograf.pl/watpliwosci-jezykowe/jak-piszemy-spod-czy-z-pod
                            Pisałem, że masz barani łeb. Skutki oberwania łopatą będziesz odczuwał do śmierci prymitywie SPOD budki z piwem.
                            • zolza670 Re: Burza 02.03.19, 19:02
                              Słów brakuje na te twoje wypociny ...tak się zastanawiam czy twoja adoratorka xx1967 jest z ciebie dumna.
                              • a.sdf.gh.kl Re: Burza 02.03.19, 21:07
                                A na obraźliwe słowa ex-ćwoka nie brak ci słów? Niemowa! Jakaś ty biedna, tak mi smutno :-( Ciekawe czy twoi nauczyciele są z ciebie dumni, czytając twoje wypociny, skoro nie odróżniasz dobra od zła. Byle się tylko przypodobać menelowi SPOD budki z piwem. Też jesteś niezła "artystka". Zresztą nic dziwnego. Większość kobiet to niezłe suki.
                                • xx1967 Re: Burza 02.03.19, 21:10
                                  Nie denerwuj się, nie warto! Pozdrawiam
                                • zolza670 Re: Burza 03.03.19, 08:05
                                  Exbenek trochę dosadnie ale przynajmniej pisze prawdę o tobie i tej Pani z Knapów...wyzywanie mnie od suk kwalifikuje cię już do wywalenia z tego forum
                                  • xx1967 Re: Burza 03.03.19, 08:13
                                    Czytanie ze zrozumieniem jest w klasie I-III !
                                    • zolza670 Re: Burza 03.03.19, 08:40
                                      Bronisz chama i prostaka? Brawo moja droga...jako nauczycielka sięgnęłaś właśnie dna...jesteś taka sama jak Twój przyjaciel...zakłamana i fałszywa...jestem ciekawa czy rodzice Twoich uczniów wiedzą jak się zabawiasz po godzinach.
                                      • e-zybi Re: Burza 03.03.19, 08:44
                                        A ciekawe co na to przełożeni w pracy? ;-)
                                        • xx1967 Re: Burza 03.03.19, 11:18
                                          Zabrakło argumentów.
                                          • xx1967 Re: Burza 03.03.19, 11:56
                                            PS Zabrakło wam argumentów! Nie zepsujecie mi niedzieli pomimo waszych szczerych chęci! Bez odbioru!
                                            • e-zybi Re: Burza 03.03.19, 13:33
                                              To mogło zrodzić się tylko w Pani głowie by posądzać kogoś o złośliwość :-( Tu nie o to chodzi, by złapać króliczka, ale by gonić go...;-)
                                          • zolza670 Re: Burza 03.03.19, 13:27
                                            Moja droga nie rozśmieszaj mnie ...myślisz że ja siedzę non stop na forum tak jak Ty? ...dużo milej i ciekawiej spędzam czas...a Ty jako nauczycielka ...znana z imienia i nazwiska...wystawiasz sobie kiepskie świadectwo niestety :-(
                                            • a.sdf.gh.kl Re: Burza 03.03.19, 23:04
                                              "..myślisz że ja siedzę non stop na forum tak jak Ty" Nie potrzeba siedzieć non stop na forum. Można czytać wiadomości w portalach, a tu od czasu do czasu zaglądać by przekonać się jakie z was są kanalie :-(
                                              • e-zybi Re: Burza 04.03.19, 07:44
                                                Księdzu swoją miarą mierzy innych, radzę spojrzeć w lustro😉
                                                • a.sdf.gh.kl Re: Burza 04.03.19, 11:52
                                                  Kanalia!
                                                  • e-zybi Re: Burza 04.03.19, 15:13
                                                    Myślę, że księdzu to taki inteligentny inaczej...;-)
                                          • zolza670 Re: Burza 03.03.19, 13:32
                                            PS. Jestem pewna że niedzielę masz już zepsutą...a ja nie...moja niedziela jest cudowna :-)
                                            • a.sdf.gh.kl Re: Burza 03.03.19, 23:04
                                              Orgazm-bis po sobotnim sexiku? No tu akurat cię podziwiam i zazdroszczę :-/
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Burza 03.03.19, 23:01
                                    a Q! Q! jesteś tak samo "mondra" jak ten ćwok spod budki z piwem i ze słownictwem obszczymurka urodzonego w rynsztoku.
                                    • e-zybi Re: Burza 04.03.19, 07:52
                                      Nie mówiąc o księdzu, mam wrażenie, że pochodzi z tej samej "rodziny" 😉
                                • zolza670 Re: Burza 03.03.19, 08:11
                                  Hmmm...tak się zastanawiam...skoro większość kobiet to suki to pewnie Pani Danuta z Knapów też :-(
                                  • xx1967 Re: Burza 03.03.19, 08:15
                                    Co nas nie zabije, to nas wzmocni:-) Damy radę! :-) Papatki:-)
                                    • e-zybi Re: Burza 03.03.19, 08:39
                                      Odnoszę wrażenie, że już nie dajecie rady, a co będzie dalej? ;-)
                                  • xx1967 Re: Burza 03.03.19, 08:26
                                    8:11, 8:23...
                                  • e-zybi Re: Burza 03.03.19, 08:40
                                    Jaki "pies" taka i suka :-(
                                    • xx1967 Re: Burza 03.03.19, 11:40
                                      8:39, 8:40, 8:44...
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Burza 03.03.19, 23:01
                                    Większość ale nie wszystkie. Ty akurat jesteś :-(
                                    • e-zybi Re: Burza 04.03.19, 08:05
                                      xx1967 jest też suką? Nie myli się księdzu? :-(
                                    • zolza670 Re: Burza 04.03.19, 08:33
                                      To ty na to forum przywlokłeś wszelkie wyzwiska rodem z rynsztoku...zawsze wiedziałam że jesteś cham i prostak...i to nie są wyzwiska tylko stwierdzenie faktu...teraz rzucasz mendami i sukami...brawo...jesteś pierwszy...myślę że czas aby Xulu coś z tym zrobił.
                                      • e-zybi Re: Burza 04.03.19, 08:47
                                        Miła Pani, poco się denerwować, do ludzi jego pokroju nic nie trafia, wystarczy, że coś nie układa się po jego myśli i "wychodzi z niego zwierzę, taki pies na baby"...jeno kulawy ;-)
                                        • zolza670 Re: Burza 04.03.19, 08:50
                                          I kulawy i bezjajeczny...towar mocno wybrakowany :-(
                                          • xx1967 Re: Burza 04.03.19, 09:11
                                            8:47, 8:50...
                                            • zolza670 Re: Burza 04.03.19, 09:26
                                              I takie osoby uczą nasze dzieci...zgroza :-(((
                                              • a.sdf.gh.kl Re: Burza 04.03.19, 11:56
                                                "I takie osoby uczą nasze dzieci...zgroza :"
                                                Lepiej żeby takie, bo gdybyście wy, to już dzieci byłyby molestowane przez Homoniepewnych, a LGBT byłoby konstytucją.
                                          • a.sdf.gh.kl Re: Burza 04.03.19, 11:55
                                            "I kulawy i bezjajeczny." suka bez pi.y :-( Nawet meszek wyliniały :-(
                                        • a.sdf.gh.kl Re: Burza 04.03.19, 11:54
                                          "Miła Pani, ..."
                                          Expert, forumowy GURU... wyrachowany jak mało kto.
                                      • a.sdf.gh.kl Re: Burza 04.03.19, 11:54
                                        "To ty na to forum przywlokłeś..."
                                        Jednak musisz się cofnąć daleko, daleko w tył. To od was się uczę kanalie!
                                        • e-zybi Re: Burza 04.03.19, 15:16
                                          Tak jak księdzu?? Ciągle cofa się i cofa, taki niereformowalny "twór" :-(
                                • wislocki12 Budki z piwem... 03.03.19, 12:01
                                  Z przykrością pragnę Cię poinformować, że budki z piwem zniknęły z polskiego pejzażu jakieś 40 (!) lat temu. ;-)
                                  PS Nazywanie kobiet sukami marnie świadczy o poziomie kultury użytkownika języka... :-(
                                  • xx1967 Re: Budki z piwem... 03.03.19, 12:06
                                    Są, Wislocki, na wsi przy każdym sklepie. Często zbite z desek lub płyt. Panowie już rozpoczęli sezon. Nie znasz życia, wyjdź czasem do ludzi:-) Pozdrawiam
                                    • zolza670 Re: Budki z piwem... 03.03.19, 13:29
                                      Przyganiał kocioł garnkowi...sama jesteś oderwana od rzeczywistości ...żyjesz tylko jakimiś urojeniami ...życzliwie radzę wizytę u psychologa.
                                      • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 03.03.19, 23:07
                                        "życzliwie radzę wizytę u psychologa. " tobie by się przydała. Nie odróżniasz dobrego od złego, dobra od zła. Tak ci łepetynkę zrył internet? :-(
                                        • e-zybi Re: Budki z piwem... 04.03.19, 08:08
                                          Myślę, że wzorcem jest tutaj księdzu, proszę nie pomniejszać swoich zasług ;-)
                                    • wislocki12 W Knapach 03.03.19, 13:37
                                      W miastach nie ma. Chyba że Knapach... ;-)
                                    • e-zybi Re: Budki z piwem... 03.03.19, 13:52
                                      "Panowie już rozpoczęli sezon." Czyżby Pani dotrzymywała im towarzystwa, czy może małżonek przyniósł wieści? ;-)
                                    • wislocki12 Płyty i deski? 03.03.19, 14:11
                                      Kiedyś to budki miały licencję. Płyty i deski to mało... ;-)
                                      • exbenek Re: Płyty i deski? 03.03.19, 20:37
                                        Pani 6/7 zapytała o nici i serwis AGD . Widząc bezradność i wręcz brak inteligencji ( wujek Google się kłania) pomogłem . Na co jełop używający do niecnych zabaw kciuków ,jak pawian; raczył mnie zwyzywać . W związku z tym ,że "zlałem go ciepłym moczem" , czepił się was ( e-zibi , zołza i wisłocki) , a niekumata "pani pedagog" , nie zważywszy na chamstwo i pianę , jaką toczy z pyska ten pawian , popiera jego język ,kulturę, i chore myśli . Po co wam dysputy z koniobijcą i niedorypaną panią ,która na najgłupszy wpis onanisty wpada w ekstazę ? Po co wam dialogi z samcem "branzlującym się" swoimi opisami żeńskich okolic intymnych ? Niech się z nim "branzluje" 6/7 . Ortografii go nie nauczyła , to może to "coś" nauczy z innych "dziedzin"? Odpuśćcie sobie dialogi z tym "połamańcem" i jego "fanką" .
                                        • igruba Re: Płyty i deski? 03.03.19, 21:04
                                          Przecież pani uczycielka w większości sama ze sobą rozmawia. Wkleja linki do starych piosenek, cieplutko pozdrawia nie wiadomo kogo, wypisuje jakieś godziny bez sensu i straszy mnie jakimś ogłoszeniem źle napisanym.
                                          • a.sdf.gh.kl Re: Płyty i deski? 03.03.19, 23:08
                                            Jakaś ty biedna, molestowana, zastraszona :-(
                                            • e-zybi Re: Płyty i deski? 04.03.19, 08:10
                                              Księdzu by tylko molestował, głodnemu zawsze chleb na myśli ;-)
                                            • wislocki12 Cynik! 04.03.19, 23:56
                                              Jak to się nazywa? Fałszywe współczucie? :-(
                                        • a.sdf.gh.kl Re: Płyty i deski? 03.03.19, 23:08
                                          Znów zapomniałeś leków :-(
                                          • wislocki12 Specjalność 04.03.19, 23:58
                                            Leki to moja specjalność! ;-)
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 03.03.19, 23:02
                                    a ty jesteś cwana gangrena :-(
                                    • e-zybi Re: Budki z piwem... 04.03.19, 08:12
                                      Czas by księdzu odciął chore członki...;-)
                                      • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 04.03.19, 11:58
                                        Czas byś sobie odciął głowę. jednego drania byłoby mniej na świecie i na forum.
                                        • e-zybi Re: Budki z piwem... 04.03.19, 15:18
                                          Gdybym miał pustą głowę jak księdzu, zapewne bym to uczynił ;-)
                                          • exbenek Re: Budki z piwem... 04.03.19, 16:06
                                            To się nazywa tykwa . Twarda "z wierzchu " ale pusta ... Małpiszonowi puszczają nerwy ,bo wyzywa "na oślep" ... Taki "samiec goryl w zoologu " ....Z kciukami ,ale bez partnerki...
                                            • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 04.03.19, 23:25
                                              Leki wziąłeś?
                                          • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 04.03.19, 23:25
                                            Ty masz cwaniaka głowę i też pustą.
                                            • exbenek Re: Budki z piwem... 05.03.19, 05:57
                                              Ale ja mam głowęc, a ty pusty łeb ...
                                              • exbenek Re: Budki z piwem... 05.03.19, 05:58
                                                Literowka - sorry , miało być "głowę"
                                                • xx1967 Re: Budki z piwem... 05.03.19, 07:07
                                                  Ty, jesteś, Benku, cwaniakiem. Nawet, jeśli pomożesz , to od razu podkreślasz, że jesteś mądrzejszy od innych. Wybacz, ale tak się nie robi. Zacznij w końcu normalnie rozmawiać z drugim człowiekiem, przynajmniej spróbuj. Pozdrawiam
                                                  • zolza670 Re: Budki z piwem... 05.03.19, 11:04
                                                    Znowu "wychowujesz" Pana Exbenka? A kiedy zaczniesz "wychowywać" swojego przyjaciela a.sdf cuś tam? Boisz się że jak zwrócisz mu uwagę to i Ciebie zwyzywa? Twoi przyjaciele świadczą o Tobie...a ten przyjaciel to dno totalne. Chwyciłaś byle gacie i je trzymasz w garści...byle jakieś były. Liczysz na romans? No to chyba się przeliczysz. A swoją drogą jesteś potwornie zakłamana.
                                                  • e-zybi Re: Budki z piwem... 05.03.19, 12:12
                                                    Uważam, że to wszystko,
                                                    nie jest warte zachodu.
                                                    Skorupka trąci na starość,
                                                    czym nasiąknie za młodu.

Nie miała kobitka kłopotu,
                                                    "kupiła sobie przyjaciela".
                                                    Przed kompem czas traci,
                                                    wzdycha i się rozwesela.

Romans - słowo na wyrost,
                                                    trudno po drucie się "tykać".
                                                    Gdy młodość się przespało,
                                                    w necie można "rozkwitać".

• a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 05.03.19, 23:19
                                                    Ale wypociny!
                                                  • e-zybi Re: Budki z piwem... 06.03.19, 04:22
                                                    Uwielbiam...gdy się jeżysz,
                                                    z grymasem szczęka opada.
                                                    Jesteś taki bezradny wtedy,
                                                    głupoty powtarzasz i gadasz.

Może od dzisiaj zacznij pościć ,
                                                    porzuć mszalne na początek.
                                                    Z korzyścią dla zdrowia będzie,
                                                    zaś resztę dopełnij w piątek.

Głupoty Ci z głowy wyparują,
                                                    może i polubisz trochę kobiety.
                                                    Na wiele tutaj jednak nie liczę,
                                                    bo wali Ci w dekiel, niestety. 😉

• a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 06.03.19, 23:00
                                                    Co bierzesz, że tak bredzisz? Masz za dużo wolnego czasu? 7lat tłustych...
                                                  • e-zybi Re: Budki z piwem... 07.03.19, 06:38
                                                    Zazdrosny? To lek dla Ciebie... allegro.pl/oferta/masc-na-bol-dupy-lek-na-zazdrosc-7134586101?fromVariant=7485125646
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 07.03.19, 16:25
                                                    7 lat tłustych...
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 05.03.19, 23:18
                                                    "Chwyciłaś byle gacie" - Noszę wytworne, markowe stringi.
                                                  • wislocki12 Wytworne selfie 05.03.19, 23:48
                                                    To jeszcze strzel sobie selfie! ;-)
                                                  • e-zybi Re: Budki z piwem... 06.03.19, 05:07
                                                    Zapewne koronkowe, z Koniakowa...😉
                                                  • xx1967 Re: Budki z piwem... 06.03.19, 08:29
                                                    :-) Rozpoczęłam wesoło dzień i nic mi go nie zepsuje, pozdrawiam:-)
                                                  • e-zybi Re: Budki z piwem... 06.03.19, 09:35
                                                    Zapewne nic nie zepsuje, ale ktoś zawsze może ;-)
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 05.03.19, 23:17
                                                    O czym ten bełkot pijacki może z ludźmi rozmawiać? :-(
                                                  • wislocki12 Stringi 05.03.19, 23:47
                                                    O markowych stringach! ;-)
                                                  • xx1967 Re: Budki z piwem... 06.03.19, 08:37
                                                    Niestety nie potrafi, nie mam zdrowia na dalszą rozmowę z nim. Zresztą to nie była rozmowa, na boksowanie nie mam ochoty, pozdrawiam.
                                                  • exbenek Re: Budki z piwem... 06.03.19, 13:57
                                                    No i mamy cierpiącą za "milijon" . Dziadów część "kolejna" -zapewne nie ostatnia ...
                                                  • xx1967 Re: Budki z piwem... 06.03.19, 14:04
                                                    Jestem w rozsypce. Próbowałam uratować życie.
                                                  • e-zybi Re: Budki z piwem... 06.03.19, 14:38
                                                    I nie miałem rano racji? :-( Poranek radosny, a popołudnie...:( Mam nadzieję, że szybko dojdzie Pani do siebie i dobry humor powróci ;-)
                                                  • exbenek Re: Budki z piwem... 06.03.19, 03:25
                                                    Strasznie długo to sobie pani analizowała . Jak mam "normalnie" rozmawiać z hipokrytą? Nie mam wątpliwości ,że pani jest hipokrytką ,bo nie traktuje pani ludzi jedną miarą. Nie mam problemu aby rozmawiać z drugim człowiekiem , pod warunkiem że nie jest hipokrytą , schamiałym betoniarą ,lub niedouczonym idiotą . Uważa pani że można prowadzić dyskusję ze schamiałym idiotą ? O czym ? O żeńskich organach płciowych ? Niech mnie pani nie osłabia....Zawsze traktuję ludzi (podkreślam -ludzi)równo . To oni sami robią z siebie błaznów , pitekantropów czy zwyklych idiotów .
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 06.03.19, 23:01
                                                    leki wziąłeś?
                                                  • exbenek Re: Budki z piwem... 07.03.19, 06:15
                                                    Czy mnie wzrok myli ,czy betoniara kciukami coś wystukała na klawiaturze? Wymyj łapki pawianie ...
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 07.03.19, 16:22
                                                    Jednak leków nie zażyłeś ćwoku.
                                                  • exbenek Re: Budki z piwem... 07.03.19, 16:38
                                                    Wymyj kciuki pawianie
                                                  • xx1967 Re: Budki z piwem... 07.03.19, 16:42
                                                    Lepiej odejdź z moich wątków, prostaku!
                                                  • exbenek Re: Budki z piwem... 08.03.19, 16:04
                                                    Ze względu na "komunistyczny" Dzień Kobiet ,odpowiedź na ostatni wpis paniusi 6/7 odkładam na jutro .... Wszystkiego najlepszego Kobietki !!!! ;-)
                                                  • xx1967 Re: Budki z piwem... 08.03.19, 16:38
                                                    Jestem gotowa przyjąć na klatę twoje ciosy. Nie odkładaj na jutro tego, co możesz zrobić dziś, pozdrawiam.
                                                  • xx1967 Re: Budki z piwem... 08.03.19, 20:54
                                                    Tak lepiej:
                                                    Ze względu na "komunistyczny" Dzień Kobiet, odpowiedź...
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 07.03.19, 19:59
                                                    Weź leki!!!
                                                  • exbenek Re: Budki z piwem... 08.03.19, 16:04
                                                    Wziąłem ,nie pomaga . Kciuki wymyj po "trzepaniu" ...
                                                  • a.sdf.gh.kl Re: Budki z piwem... 08.03.19, 16:42
                                                    Znowu straszysz! Wiedziałem, że już nie ma ratunku dla ciebie. Mózg sprany wódą, łebek który oberwał łopatą, kiepskie geny, i charakter...
                                                    Dywany trzepię na święta.
                                                  • xx1967 Re: Budki z piwem... 08.03.19, 20:53
                                                    Tak lepiej:
                                                    Wziąłem, nie pomaga.
                                                  • xx1967 Re: Budki z piwem... 08.03.19, 20:57
                                                    Pisz znaki interpunkcyjne bezpośrednio po wyrazie! Ciągle robisz te same błędy, pozdrawiam.
                                                  • e-zybi Re: Budki z piwem... 08.03.19, 21:11
                                                    Kiedy Pani dojrzeje? To forum jest dla
                                                    ludzi dorosłych, czyżby skrzywienie zawodowe? 😉
                                        • wislocki12 Seppuku na odwrót 04.03.19, 21:27
                                          Czyżby chodziło Ci o seppuku? ;-)
                                    • wislocki12 Gangrena 04.03.19, 23:59
                                      Nawet gangrenę się leczy! ;-)
                    • zolza670 Re: Burza 26.02.19, 06:46
                      Raczej obiektywny :-)
    • xx1967 Re: Do Geni 06.03.19, 18:12
      Witaj, Geniu, gdzie są ładne kwiaty doniczkowe w Tarnobrzegu ( kwitnące)? W centrum były kiedyś dwie, ale nie wiem, czy są nadal. Chciałam Komuś podziękować. Pozdrawiam
      • xx1967 Re: Do Geni 06.03.19, 18:14
        dwie kwiaciarnie:-)
        • wislocki12 Bankructwo 06.03.19, 21:38
          Pewnie zbankrutowały... :-(
          • igruba Re: Bankructwo 06.03.19, 21:50
            W takiej metropolii jak Tarnobrzeg, trudno będzie znaleźć kwiaciarnię.....
            • xx1967 Re: Bankructwo 06.03.19, 22:06
              Nie zaśmiecaj mi wątku!
              Do panów: Będziecie pewnie kupować wkrótce kwiaty dla swoich wybranek, zwróćcie uwagę na doniczkowe kwiaty, najlepiej w błękitnym kolorze. Dajcie znać, podjadę, kupię, dziękuję, dobranoc.
              • zolza670 Re: Bankructwo 07.03.19, 06:38
                Nie powinno się wręczać kwiatów w doniczce...jest to mało eleganckie...i raczej w złym guście...nie wiesz o tym moja droga?
                • e-zybi Re: Bankructwo 07.03.19, 07:03
                  Ja mojemu Szczęściu kupię coś bardziej zmysłowego, zasługuje na piękno... www.youtube.com/watch?v=3tin2OBnGyY
                  • a.sdf.gh.kl Re: Bankructwo 07.03.19, 16:24
                    www.google.com/search?q=stringi&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjQiM_7qvDgAhULlYsKHdUXCnYQ_AUIDigB&biw=1280&bih=877

dotti.pl/316-koronkowe-stringi-otwarte-w-kroku-2427.html
                    • xx1967 Re: Bankructwo 07.03.19, 16:28
                      Mamy w czym wybierać:-)
                      • a.sdf.gh.kl Re: Bankructwo 07.03.19, 20:27
                        a jakie tanie... i zmysłowe.
                        • xx1967 Re: Bankructwo 07.03.19, 20:30
                          Nooo
                      • zolza670 Re: Bankructwo 08.03.19, 08:51
                        Przecież i tak sobie takich nie kupisz bo...trochę dzika jesteś w tym temacie ;-)
                        • xx1967 Re: Bankructwo 08.03.19, 10:35
                          Już mam kilka par bialych. Dostałam w ptezencie od przyjaciółki.
                          • xx1967 Re: Bankructwo 08.03.19, 10:36
                            r
                          • zolza670 Re: Bankructwo 08.03.19, 10:59
                            Szkoda że nie od przyjaciela :-(
                            • xx1967 Re: Bankructwo 08.03.19, 11:20
                              Obsesje się leczy.
                              • zolza670 Re: Bankructwo 08.03.19, 11:24
                                Nooo...lecz się moja droga lecz...i swojego "kulturalnego" przyjaciela też ;-)
                • xx1967 Re: Bankructwo 07.03.19, 07:27
                  Liczą się intencje, moja jest szczera. Kwiatek musi być solidny, w doniczce! Najpiękniejszy, jaki znajdę w Tarnobrzegu!
              • xx1967 Re: Bankructwo 07.03.19, 07:42
                PS Mogą być też białe. Pozdrawiam
      • zolza670 Re: Do Geni 07.03.19, 06:40
        Pan Exbenek już Ci wyjaśnił jak znaleźć pasmanterię...zrób tak samo tylko wpisz "kwiaciarnia" ...chyba potrafisz? ;-)
        • e-zybi Re: Do Geni 07.03.19, 07:15
          Eeee! Tam Google...;-) Zdobyć zaufanie, to jest sztuka ;-)
      • genia50 Re: Do Geni 07.03.19, 08:24
        Konkretnej kwiaciarni,która byłaby nastawiona na handel kwiatami doniczkowymi nie znam, doniczkowe są tam raczej jako dodatek do asortymentu kwiatów ciętych i sztucznych, oraz sadzonek. Na targu w środę i w sobotę, w marketach też się pojawiają, myślę, że z okazji 8 marca będzie większy wybór. Jest też poczta kwiatowa na Moniuszki, ale oni specjalizują się w przesyłkach wiązanek i bukietów.Również pozdrawiam i żałuję że niewiele wiem w tej miłej i pięknej kwestii.
        • xx1967 Re: Do Geni 07.03.19, 08:58
          Dzięki
          • xx1967 Re: Do Geni 07.03.19, 16:15
            Dzięki, Geniu, za obszerną relację:-) Myślałam, że coś się zmieniło w tej kwestii. Kilka lat temu miałam ten sam problem i też nie było wyboru. Dziś dostałam ładnego kwiatka doniczkowego:-) Pozdrawiam serdecznie.
        • xx1967 Re: Do Geni 08.03.19, 16:39
          Kupiłam dziś ładne, białe kwiaty w Rzeszowie, pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka