mar1mar1 10.09.23, 16:26 www.fronda.pl/a/Chleb-z-napisem-D-Tusk-przy-koszu-na-smieci-to-symbol-podejscia-PO-do-deklaracji-wyborczych,220287.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochamzapachfrezji Re: Paradne :)) 11.09.23, 09:03 Byłam wczoraj w szoku, gdy zobaczyłam ten bochen chleba przy śmietniku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Paradne :)) 11.09.23, 14:07 "Politycy Koalicji Obywatelskiej na zarzuty o zbezczeszczenie chleba odpowiadają, że to "prowokacja" lub "ustawka". Nic na to jednak nie wskazuje - autor zdjęcia potwierdził, że fotografię wykonał na konwencji Koalicji Obywatelskiej. Wydał też krótkie oświadczenie." "- Oświadczam, że fotografia mojego autorstwa, wykonana dziś na konwencji programowej Koalicji Obywatelskiej jest wykorzystywana politycznie bez mojej wiedzy i zgody. Przez obie strony. To obrzydliwe - napisał fotoreporter. www.facebook.com/artgawle Myślę, że to prowokacja, tonący brzydko się chwyta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anita234 Re: Paradne :)) 11.09.23, 14:11 W dzisiejszych czasach ciężko jest być nawet głupim. Konkurencja jest po prostu zbyt duża. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Paradne :)) 11.09.23, 14:50 anita234 napisała: > W dzisiejszych czasach ciężko jest być nawet głupim. Konkurencja jest po prostu > zbyt duża. Nie grymaś Anita ludzie marnują chleb i nie szanują go ,choćby był z marketu i najtańszy .Przecież to jest wasz idol z dawnych lat .Więc luzik 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Paradne :)) 11.09.23, 14:55 Naprawdę? Bo patrząc nawet na to forum, wydaje się że coś kłamiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Paradne :)) 11.09.23, 14:58 Pisiorskie metody więc się nie szokuj moja droga. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Paradne :)) 11.09.23, 19:40 Coś się dzieje .Jakaś równowaga .A nie forum dwóch osób nawzajem sobie klaskajacych .Jestem za dwiema rękami i nogami .Chyba że się Mar zniechęci i znowu trzeba zejść niżej na mapie 🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Paradne :)) 12.09.23, 00:49 >A nie forum dwóch osób nawzajem sobie klaskajacych . Masz rację, biegasz za Danutą, d*pę jej liżesz, ona Ci przyklaskuje i tak to wygląda, ale po co się tym chwalić? Odpowiedz Link Zgłoś