Gość: Podglądacz IP: 80.249.6.* 22.12.04, 10:01 Czy ktoś z Was widział w Tanobrzegu jakąś laseczkę która chodziła bez majteczek? Napiszcze gdzie i w jakich okolicznościach widzieliście. Pozdrownionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lookacz Re: Bez majteczek IP: 80.249.6.* 22.12.04, 10:12 Ja kiedyś widziałem w Kredyt banku jedną z pracujących tam Pań. Stałem przy ladzie a obok ona obsługiwała klienta, i przykucnęła przy szafce obok aby wyciągnąć z niej jakieś papiery. Szczęśliwie nóżki miała skierowane w moją stronę dzięki czemu moim oczom ukazał się ten widok. Kucająć przy tej szafce i wyciągając z najniższej półki te paiery na chilkę rozchyliła nóżki. Super widoczek, wspaniała fryzurka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOK-men Re: Bez majteczek IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.12.04, 10:27 No proszę, sam się zapytał, sam sobie odpowiedział. Na pewno jeszcze wiele rzeczy lubi i potrafi sam sobie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek Re: Bez majteczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:23 nie dość że głupi to jeszcze zboczony fiut, hehehe forumowicz tbg.gazeta.pl :D ehh kuwa wesołyh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bez majteczek IP: *.sistbg.net 22.12.04, 13:01 Nie ma co DOBRY DEBIL Z CIEBIE, SAMEMU SOBIE ODPISYWAĆ- :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podgladacz Re: Bez majteczek IP: 80.249.6.* 22.12.04, 13:28 hahaha, nie myślałem że na tak banalny i prosty test da się złapać tylku "mądrych" hahaha rozbawiliscie mnie swoim poziomem intelektualnym dzięki za dostarczenie danych HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Bez majteczek IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 27.12.04, 12:37 Przybliz, co to za test i co znaczy dac sie zlapac na ten "test"? Bo wyglada na twoja wpadke. A co do danych... powodzenia w analizie :D Teraz juz bedziesz wiedzial, to nie czateria, troche danych zostawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elegant Dowcipny " dj jk" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:20 Bałwanie nawet jak ten gość sam sobie odpisuje to tak dowcipne teksty tylko służą temu wymarłemu forum!Napędzają mu piszących i czytających choćby dla rozrywki!!! Gdy,w moim mniemaniu, jakiś głupi "siewca" albo inny "jk"(ile jeszcze masz nicków?) mający dostęp do twórcy tego forum demaskuje piszących-nie służy to mu dobrze a tylko odstrasza ( rzadko) piszących .Widać przecież jak mizerne jest zainteresowanie dla tego forum a ty demaskując dowcipnych przyczyniasz się do tego ."Gościu" zapewne jesteś przepoczwarzeniem "siewcy"!!! sam krytykując przepoczwarzonych.Oj, nieelegancko! Nie świadczy to dobrze o twojej inteligencji-cóz nie sposób o nią posądzać prawicowca(skoro masz dostęp do IP komputerów piszących to jesteś prawicowcem czyli po prostu debilem-cbdu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bez majteczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:14 Za bardzo się nie patrz, bo ci wyrosna włosy między palcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef radyjka Re: Bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:04 O czym ty myślisz? Pewnie cale ręce już masz owłosione. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek19 Re: Bez majteczek 14.03.06, 12:04 Gość portalu: szef radyjka napisał(a): > O czym ty myślisz? Pewnie cale ręce już masz owłosione. oj sistrzyczki w szpitalu podobno latem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENON Re: Bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 05:57 spieszę donieść iż moja małżonka jest pielęgniarką i nieraz w lecie w nocy na szychcie lubi chodzić bez majteczek a to tylko po to by zdenerwować wszystkich no szczególnie pacjentów bo to oddział kobiecy pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poeta Re: Bez majteczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:20 Już widzisz mój tyłeczek? Bo nie mam dziś majteczek Miał w sobie 100 laseczek facetów, tych od teczek. Wychodząc na mosteczek, pochylam mój tyłeczek dla mężczyzn (tych od teczek), by weszli w sam środeczek. Szelesty ich seteczek zasilą wnet mój mieszek gdy potargany meszek juz wgniótł się w mój tyłeczek. Odpowiedz Link Zgłoś