villete 17.03.05, 00:25 Korzysta ktoś z Was z gabinetu kosmetycznego. Możecie poleleciś jakiś dobry, w którym wykonywane są różne zabiegi, np. złuszcznie naskórka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxxx Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:17 Polecam gabinet kosmetyczny przy ul.Pułsudskiego 4/2 (obok piekarni "Pod telegrafem". Często korzystam z tego gabinetu i jestem bardzo zadowolona. Nie wiem akurat czy wykonuje złuszczanie naskórka, ale warto zapytać. Mam nawet do niej nr tel. : 606966673. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:15 Na Rynku w salonie Viktoria, jest tam świetna kosmetyczka, a nawiasem mówiąc moja imienniczka. Robi wiele różnych zabiegów więc myślę, że ten również. Poza tym słyszałam, że na Wyspiańskiego w pawilonach na górze jest jakaś, która wykonuje sporo zabiegów tzw. nowej generacji - no, przynajmniej jak na Tbg to są "nowej generacji". Polecała mi ją koleżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:09 Korzystałam z różnych zabiegów ale zaskoczyłła mnie różnorodność zabiegów rob ionych przez niedawno przeniesiony gabinet Pani Danusi teraz mieści się przy ulicy Lilien "Po schodkach" daWNIEJ BYŁ obok pomnika Bartosza. Skorzystałam ze złuszczania i jestem bardzo zadowolona, moja koleżąnka Iza korzystała z zabiegu czyszczenia i pierwszy raz nie musiała poprawiać niedoróbek. Mają bardzo nowoczesny sprzęt, super solarium. Warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marla Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:05 Najlepiej czuje sie w Victokri panie są miłe a nie jak w innych obrażone na cały świat damulki ewentualnie cotki plotki gadajace bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:13 Salon Luna przy ulicy Warszawskiej. Tam jest full opcja ale dość drogo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pst Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 14:07 U wszystkich kosmetyczek jest drogie koleżanki za drogo .W TVN-24 wyliczyli że wkład gabinetu /pobory kosm-ok.1 tys+ZUS ,lokal ,amortyzacja itp.. itd.. kosztują zakład od 9 do 20 złp a my płacimy za to 50-80 / a było to wyliczenie uczciwe czyli naszych warunkach nienormalne niestety-czyli kosmetyczka wbiła wszysko " na kasę'i nie oszukała nas robiąc z jednego opakowania dwóch. Wpisujcie który gabinet w Tarnobrzegu rozlicza się własciwie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabri Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:41 Ja jestem zainteresowana kupnem preparatu odżywczego do paznokci , podobno można go dostać tylko w zakładach kosmetycznych. Jest to specjalny preparat do paznokci łamliwych i rozdwajających sie i na dodatek dosyć drogi (100 zł) . Jeśli któraś z forumowiczek spotkała sie z czymś takim w salonie w tbg to prosze o cynk w którym salonie. Pozdrawiam ps niestety nie moge sama wykonać rundki po wszystkich salonach aby popytać z góry dzięki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gran Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 18:46 Lepiej szukaj w wiekszym mieście ,gdzie są prawdziwe salony kosmetyczne bo biorąc pod uwage morale i wykształcenie naszych /w większosci/ pozal sie Boze kosmetyczek to mozesz za swoje pieniadze dostać towar drogi i watpliwego pochodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:42 Spróbuj w aptekach tam są różne preparaty od 10 do ponad 100. A przedewszystkim są z wszystkimi dopuszczeniami.Zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyściocha Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:58 A w większości gabinetów ,nawet tych wymuskanych ,z podwieszanymi sufitami,boazeriami i meblami pod zamówienie to brak higieny ,środki czystości używa się "pod'Sanepid ,odkażanie iluzoryczne, sterylizacja sporadyczna itp.itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glanna Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:25 Spoko Dosyć tych nawijek,która z was mi doradzi gdzie jechać do kosmetyczki żebym miała zrobione tak jak trzeba bo na Tarnobrzeg lepiej nie liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:57 Najlepiej poradż sie u dermatologa oni jednak są do tego przygotowani a nie przysposobieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:54 Jest dobra kosmetyczka ,naprzeciwko szpitala ,w tych nowych kamienicach. "oliwia'jest tam też fryzjerka i też dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:59 Jest fajna kosmetyczka w Sandomierzu ,koło szkoły Budowlanki,obok sklepu muzycznego ,jest tam też super solarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:50 Tak ja też polecam ten zakład ,w Tarnobrzegu nikt nie ma takiego solarium i nie ma takiej dobrej kosmetyczki,namawiam spróbujcie. P.S.Jest to niebieski budynek na "małym rynku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabri Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:25 No a co z tym preparatem ktoś coś wie a może jakieś inne cudowne lekarstewko dodam że pastylek od dermatologa mam dośc ( moja waga tego nie przeżyje) pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
villete Re: Gabinet kosmetyczny. 31.01.06, 19:36 Możesz podać bliższe namiary? Nr. tel, ulice? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
villete Re: Gabinet kosmetyczny. 31.01.06, 19:36 Gość portalu: edyta napisał(a): > Jest fajna kosmetyczka w Sandomierzu ,koło szkoły Budowlanki,obok sklepu > muzycznego ,jest tam też super solarium Możesz podac bliższe namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:37 Nie znam namiarów ,wiem jak trafić.Jak będe znowu z wizytą to się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:26 Skoro już jesteśmy przy takim temacie - chciałabym przekłóć uszy. Jakie macie doswiadczenia. Czy mogłaby któraś z Was polecić mi gabinet gdzie zrobią to najbardziej fachowo (szybko i zeby sie potem nie babralo). I moze wiecie ile to kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:05 Polecam w IV pawilonie na I piętrze ,Ul.Wyspiańskiego u P.Basi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:42 tylko w salonie Afrodyta mają mikro kamerę i laser do wykonywania zabiegów mi bardzo popmogli a do tego mila obsluga wielki pozytyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:39 Gdzie jest Afrodyta ,bo reszta to po moich doświadczeniach badziewiasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:44 obok irish tego lokalu na piętrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sac Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:04 Afrodyta bije inne na głowę.Są takie co to udają kosmetyczki ale to cieniasy i garkotłuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:08 jestem tego samego zdania Afrodyta jest najlepsza mają super sprzęt i bardzo mila i fachowa obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:35 Potwierdzam reszta to naciągacze i przekręty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanga Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:40 Polecam Venus na "Czerwonym' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moonlight Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:44 Jaki zabieg miałaś wykonany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moonlight do zadowolonej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:45 Powyższe pytanie było do nicku-zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: do zadowolonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:01 ja kozystam systematycznie pczynając od oczyszczania twarzy poprzez mikrodermabrazje id. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moonlight Re: do zadowolonej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:39 A czy jest tam również depilacja? W ogóle jakie sa kosmetyczki? Młode, sympatyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: do zadowolonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:38 kosmetyczką jest tam pani Asia niesamowicie symatyczna osoba ma podobno coś kolo 30 lat ale wygląda na 22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moonlight Re: do zadowolonej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:31 A czy wykonują tam depilację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: do zadowolonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:10 tak na pewno ale możesz sobie tam zadzwonić 8238370 prosić panią Asię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moonlight Re: do zadowolonej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:20 Wielkie dzięki:))Chyba mnie przekonałaś;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: do zadowolonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:23 polecam się pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskra Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 15:37 A co sądzicie o gabinecie kosmetycznym "Po schodkach" Wojciech Burdzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trends Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:24 Jak się utrzyma to będzie cool,ale to musi ich kosmetyczka nabyć doświadczenia a to potrwa z 10 lat/minimum/ a póki co to zapraszam do p.Basi na Wyspiańskiego/Ipietro IV pawilon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawa Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:26 Cos ty tylko Afrodyta no ostateczne Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:35 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:13 Ja uważam że w Tarnobrzegu to najlepsza jest Victoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:43 jest calkiem dobra ale afrodyta bije wszystkie na glowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zena Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:01 Napiszcie który gabinet jest najbardziej przereklamowany i który jest skiepściały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 16:00 Afrodyta,Victoria to jest to reszta to badżiewiaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Gabinet kosmetyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:59 popieram to co napisala linka Odpowiedz Link Zgłoś