Gość: gosc IP: *.anhmca.adelphia.net 09.04.05, 20:01 Poszukuje dobrego dentysty w Tarnobrzegu. Mozecie kogos polecic? Bezbolesne borowanie (abrazja powietrzna) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: dobry dentysta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.05, 18:11 dr Adamczyk przyjmuje na Wyspiańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:31 mieszka w Miechocinie na ulicy Budowlanych nowo wybudowany dom widać go już od kuźni robiłem u niego zeby. Bardzo mil i nie za drogi robi tylko prywatnie Pani Adamczyk nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia232 Re: dobry dentysta 11.04.05, 08:54 Ja jestem bardzo zadowolona z dr Mycka - il. Sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:48 dr. kaczmarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 08:34 Od jakiegoś czasu korzystam z usług Pani Wieczorek. Wprawdzie tylko leczyłam zęby , ale jestem z niej zadowolona. Poza tym jest bardzo miła i bardzo zręczna Odpowiedz Link Zgłoś