Dodaj do ulubionych

Nowe rondo

IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 10.05.05, 18:32
Czy kolejne rondo buduje wiadomo która firma, czy może jakaś inna?
Obserwuj wątek
    • kropka51 Re: Nowe rondo 10.05.05, 18:34
      W echu pisali, że jakaś firma Drokam albo Dokam. Nie pamiętam, ale tez nie znam
      tej firmy.
      • Gość: lk Re: Nowe rondo IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 10.05.05, 18:56
        Ok,to będzie Drokam, firma mająca siedzibę w Piasecznie, głownie produkująca
        asfalt, tzn. coś podobnego do asfaltu. No cóż teraz chyba wzięła się za ronda.
        Jej właścicielem jest mąż byłej Głównej Księgowej US, a syn pracuje w UM w
        Dziale chyba inwestycji. Też dobrze.
        • Gość: szofer Re: Nowe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:20
          Ja tam uważam że rondo jest potrzebne czasem trzeba tam stac dosyć długo.
          • Gość: lk Re: Nowe rondo IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 11.05.05, 16:24
            ale tego nikt nie neguje. Mnie chodziło o wykonawce i ewentualne jego powiazania
            z UM. A może jest i podwykonawca?
            • Gość: bulba Re: Nowe rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:55
              Im droższa inwestycja, tym łatwiej się odwdzięczyć.
              • Gość: he he he Re: Nowe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:18
                he he he
      • Gość: m2 Re: Nowe rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:21
        byłem widziałem buduje Firma BCJ czyli mąż pani naczelnik dlatego BCJ ma zawsze
        pracę
        • Gość: lk Re: Nowe rondo IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 18.07.05, 20:40
          przez cały czas to rondo zamiatają. Kiedy tylko tamtędy przechodzę to zamiatają.
          Na jakieś dwa tygodnie przed położeniem asfaltu zaczęli zamiatać i po położeniu
          mija już dwa tygodnie i dalej zamiatają. Bez przerwy zamiatają. Coś w tym musi
          być. Chyba już wiem. Zbliża się 60-ta rocznica manifestu lipcowego, 22 lipca,
          swięto niepodległości. Na tą okazję chyba jeszcze trawnik położą i nastąpi
          huczne otwarcie. Chyba o to chodzi, nie
          • Gość: lk Re: Nowe rondo IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 23.07.05, 21:12
            no i w dniu 22 lipca rondo zaczeło działać. Tylko ze powinno byc przeznaczone
            dla motocyklistow i rowerzystów
    • Gość: bar Re: Nowe rondo IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 16.05.05, 18:15
      cos malutkie to rondo, chyba jakiś rondelek
      • Gość: justyna Re: Nowe rondo IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 28.05.05, 22:25
        heh a ja tam myśle że odkąd gazeta w Warszawie napisała że najłatwiej zdać
        prawo jazdy w Tarnobrzegu bo jest tylko jedno rondo ( na serio sama czytałam )
        to od tego czasu zrobili ich jeszcze trzy i teraz piąte robią,żeby pokazać,że
        to nie prawda...
        • Gość: lk Re: Nowe rondo IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 28.05.05, 22:35
          wg moich obliczen to bedzie szóste. Nie wiem, czy liczyłas rondo Dziubinskiego
          na Dzikowie?
    • modliszkas Re: Nowe rondo 17.05.05, 12:14
      Można coś więcej o tych powiązaniach urząd skarbowy-urząd miasta-wykonawca?
      • rumburag Re: Nowe rondo 20.05.05, 22:41
        to rondo jest potrzaebne zeby zakrecilo sie ludziom w glowach i nie widzieli
        innych problemow hehehehehe
      • Gość: lk Re: Nowe rondo IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 21.05.05, 21:42
        a co chcesz wiedzieć wszystko jasne i jeszcze to, że podwykonawcą jest RDM te ż
        powiązany i to dobrze
        • Gość: wkur.....y Re: Nowe rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 08:51
          co za ch.j wymyślił to rondo w tym miejscu.
          chyba zaszkodziła mu parówka z constaru.
          dać mu medal za durnotę.
          • Gość: brze Re: Nowe rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 10:37
            oj dziecko drogie, jak już zaczniesz jeździć autem to zrozumiesz
            rondo jest tu bardzo potrzebne, często tam bardzo długo czekałem, wypadki też się zdarzały
            • Gość: wkur.....y Re: Nowe rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:21
              jeżdżę samochodem od 15lat i po tbg też,ale jakoś wypadków tu nie widziałem a
              ni nie słyszłem o nich,zresztą wypadki zdarzają się także na rondach,więc to
              nie jest żadna wymówka,chyba że bronisz tą inwestycję,bo będziesz mieć jakiś
              udział w niej.a te pieniądze lepiej wydać na coś innego
              ps.i nie jetem dzieckiem
              • Gość: brze Re: Nowe rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:38
                a jechałeś kiedyś od wschodu (Sienkiewicza) w godz. 15-17?
                Najlepiej z zamiarem skręcenia w lewo?
                Z inwestycji nie będę miał udziału, ale na pewno będę miał korzyść
                • kropka51 Re: Nowe rondo 29.05.05, 17:09
                  Popieram. To moim zdaniem skrzyżowanie, na którym rondo jest bardziej potrzebne,
                  niż to na Zwierzynieckiej, choć tam też dobrze, że zbudowali. Poprostu tu jest
                  centrum miasta i bardziej tłoczno.
                  • Gość: wku....ny Re: Nowe rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:42
                    centrum czego?miasta?bardzo smieszne
                    • Gość: kierowca. Re: Nowe rondo IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 18.07.05, 21:40
                      Jesteś dupek do entej.Szkoda słów.
                    • Gość: lk Re: Nowe rondo IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 18.07.05, 21:46
                      który stopień wku..enia?
              • Gość: ... Re: Nowe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:37
                A gadasz jakbyś był, bo kierowcą to ty nie jesteś, chyba ,że "niedzielnym" .
                Faktycznie w niedzielę jest tam spokojnie.
          • Gość: Star Re: Nowe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:46
            bardziej tarnobrzeska siarka
    • Gość: Darko Re: Nowe rondo IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 19.07.05, 06:21
      Pomimo tego RONDLA dzięki decyzji zamykającej przejazd przez nasze "centrum" i
      wybrukowaniu głównej ulicy bez przedstawienia SENSOWNEJ alternatywy nasze
      miasto jest zatkane. Skierowanie ruchu na ulicę Piłsudskiego jest chore, gdyż
      nie ma uzasadnienia komunikacyjnego (trzeba czekać na włączenie się koło
      Shalla - czyżby kolejny RONDEL???) a sama ulica Piłsudkiego jak na GŁÓWNĄ JEST
      ZA WĄSKA i za bardzo pomiędzy budynkami. Ktoś nie myślał i spodobała się mu
      czerwona kostka
      • Gość: wiesław Re: Nowe rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 07:53
        Zgadzam się całkowicie.
        Ulica Piłsudskiego powinna być ulicą jednokierunkowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka