Dodaj do ulubionych

Zagłębie Marketowe TBG

IP: 82.177.97.* 30.06.05, 10:24
NIby jest pare sklepów ale nic w nich nie ma .... byłem ostatnio w TBG
(Pochodzę z tych miejsc ) ale bankomaty wypełnione banknotami po 20,00 PLN
kpina niezła. Jak poszedłem do banku i zapytałem dlaczego takie drobne
jedynie wydają, to w odpowiedzi usłyszałem że cyt.. " tak tu ludzie
wybierajO. WSPANIALE. Czyli że 1/6 kasy z wypłaty ( o ile ktoś ma prace )
zżera prowizja za bankomat . MIÓD !!! Wszyscy rżnO Was w tyłek a Wy nic ??!!!
Boshe drogi !!!

Pozdrawiam all

PAJAC
Obserwuj wątek
    • Gość: PAJAC Re: Zagłębie Marketowe TBG IP: 82.177.97.* 30.06.05, 10:28
      Jeszcze jedno. Serdecznie pozdrawiam mioch znajomych z TBG. Są naprawde
      SUPER !!!

PAJAC
      • Gość: Tarnobrzeżanin Re: Zagłębie Marketowe TBG IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 14:26
        Pajac to Ty faktycznie jesteś ...!!! Nie wiem w jakim bankomacie wybierałeś
        kasę i w którym banku Ci takie bzdety powiedzieli, z tego co ogólnie wiadomo
        prowizja jest pobierana od kwoty a nie od ilości wybranych banknotów, a mądrzy
        tarnobrzeżanie wybierają w bankomatach swoich banków i nie płacą prowizji ...
        ot co!!!!
        • Gość: zeo Re: Zagłębie Marketowe TBG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:54
          Fakt, że w większości to głupoty, ale nie do końca.
          Przedwczoraj bankomat PKO BP przy Mickiewicza wypłacił sumę 500 zł w
          dwudziestozłotówkach!
          Jeśli tylko takie banknoty są w bankomatach, to może znaczy, że takich sum nikt
          nie wybiera tylko większe i zabrakło już dużych nominałów :)
        • Gość: PAJAC Re: Zagłębie Marketowe TBG IP: 82.177.97.* 30.06.05, 19:00
          Nie pisałem że prowizja jest pobierana od ilości banknotów więc najpierw
          przeczytaj a potem odpisuj. W większości bankomatów prowizja pobierana jest nie
          od kwoty ale od danej operacji ( bo np wypłać sobie np. 3 tyś zł i zapłać
          prowizję od kwoty ) - to również odpowiedź dla Pana/Pani która to osoba
          twierdzi że widocznie w TBG wypłacane są większe kwoty niż 20 pln, czego
          notabene nie bardzo rozumiem, ponieważ nijak się ma do posta. Bank który
          udzielił mi takiej odpowiedzi to pOTĘŻNY niby bank BPH (ha ha ha ) i byli
          ździwieni że mam problem z dwudziestkami.

Pozdrawiam

PAJAC
          • Gość: Szejtan Re: Zagłębie Marketowe TBG IP: *.sistbg.net 30.06.05, 19:59
            Olejcie te banki ... Volkswagen Bank Direct - w KAŻDYM bankomacie bez opłat i
            4,65% na RORze...
            Pozdrawiam klientów PKO :)
    • leszczyk1983 Re: Zagłębie Marketowe TBG 30.06.05, 15:35
      Co prawda to prawda w Tarnobrzegu bida az piszczy, ludzie uciekajcie z tamtad,
      nic dobrego na was tam nie czeka.
    • Gość: leszczyk1983 Re: Zagłębie Marketowe TBG IP: *.tvkdiana.pl 30.06.05, 15:55
      W Tarnobrzegu z roku na rok zwiększa się liczba osób bezrobotnych, dla których
      świadczenia uzyskane z pomocy społecznej są wyłącznym źródłem utrzymania.
    • Gość: leszczyk1983 Re: Zagłębie Marketowe TBG IP: *.tvkdiana.pl 30.06.05, 15:59
      Polecam poczytac. www.sztafeta.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1784
      • Gość: zeo Re: Zagłębie Marketowe TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:54
        gdzie mieszkasz leszczu? chyba nie w tbg
        ci co tu mieszkają wiedzą ilu ludzi pracuje za granicą. ilu jeździ do Włoch, Anglii, Niemiec - oni w statystykach zawsze są najbiedniejsi, bezrobotni, a jeśli można coś dostać z opieki społecznej i nie płacić za mieszkanie to czemu nie wziąć i po co płacić?

chodzę po mieście i nie widzę żebrzących sierot, widzę coraz więcej samochodów coraz lepszych. widzę rosnące nowe sklepy, w których roi się od klientów.

nawet okolicznym żulom, bezrobotnym od zawsze, starczy codzień na wino lub 3 piwa i kilka ramek fajek
        • leszczyk1983 Re: Zagłębie Marketowe TBG 01.07.05, 10:46
          oj, chyba nie wiesz o co mi chodzilo, nie rozumiesz sensu ani tresci kolego,
          to, ze nie ma zebrakow na ulicy o niczym nie swiadczy a te lepsze samochody co
          widzidz to albo garstka ludzi albo przyjezdni, no chyba ze mowimy o autach
          sprowadzanych z zachodu to proponuje sprawdz jakie sa ich ceny, to ze powstaje
          mnostwo marketow to tylko na niekorzysc mieszkancow a wlasciwie pracownikow
          malych sklepow, a poza tym na co w tbg tyle tego?
          • Gość: zeo Re: Zagłębie Marketowe TBG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:57
            widać po IP że z tbg nie jesteś. przejdź się parkingiem pod moim blokiem, to nie
            przyjezdni a sąsiedzi. takich samochodów na pewno z pomocy społecznej nie da się
            kupić. o sprawie jest cicho bo pracujący na zachodzie chcą uchodzić za biedaków.
            przecież w cytowanych statystykach nikt ich nie liczy, a można spokojnie
            popracować 2-3 miesiące i żyć za to przez rok w tbg
            • leszczyk1983 Re: Zagłębie Marketowe TBG 01.07.05, 12:08
              dobrz dobrze, tylko chodzi mi o to, ze wystarczy pojechac gdzies na zachod
              Polski albo do wiekszego miasta i widac roznice. Tam naprawde zaczyna sie cos
              dziac, ludzie maja perspektywy, coraz wiecej pracy, mozliwosc realizowania,
              natomiast w takich miastach jak np tbg powiedzie sie jednej osobie na 10,
              dlatego, ze te miasta rozwijaja sie nie wspolmiernie do gospodarki, to znaczy,
              ze zostaja w tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka