Dodaj do ulubionych

alergolog w Tbg

30.07.05, 14:23
Witam,
czy ktoś miał styczność i może powiedzieć cokolwiek na temat leczenia alergii
przez dr Myłek??
Obserwuj wątek
    • Gość: alergik Re: alergolog w Tbg IP: 195.205.230.* 01.08.05, 07:56
      Nie wiem nic o Pani dr. Myłek ale bardzo dobrym alergologiem jest dr. Smalera -
      przyjmuje w Centrum Medycznym "Rokitek" w Sandomierzu - jedyna wada to
      niemiłosierne kolejki - trzeba się zapisać na pół roku wcześniej. Ale
      przynajmniej darmocha i naprawdę dobra renoma.
      • Gość: olinka00 Re: alergolog w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:51
        Dzięki, słyszałam o niej:) Ale gdyby jednak ktoś mógł mi cokolwiek powiedzieć o
        Tbg-u to jeszcze raz proszę:)
        • Gość: dota Re: alergolog w Tbg IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 21:23
          ja się leczę. przede wszystkim pani doktor zaleca ścisłą dietę ikupowanie
          książek jej autorstwa z których dowies się jak masz postępować przy swojej
          chorobie. o chorobie mówi niewiele i w końcu musisz kupić te książki żeby
          cokolwik wiedzieć (np.jak ta dieta ma wyglądać)
          • Gość: dziadek Re: alergolog w Tbg IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 22.12.05, 22:21
            Wnuczka też przerobiła wszelkie książki - niech spada ze swoją teorią i datkami
            za wizytę.Pomógł dr Jaworski z Tarnobrzega.
    • Gość: oskubany pacjent Re: alergolog w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:41
      Doktor Myłek to jeden wielki pic i bajer.Naciąganie pacjentów na kosztowne
      testy ,które nic nie wnoszą a dużo kosztują ,zakupy ksiązek i pseudonaukowy
      beukot
      Jest to też polityka-znów nasz ulubiny SLD..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka