Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:35 Heja , czego nikt nie opowie jak było na KAMIE , Władziu no co ty? Podobno było chlanie rzyganie i jednoczenie się, ale fajnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elektor Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 12:59 Z tego co mi wiadomo to oprócz gospodarzy czyli SLD byli tam także koledzy z SdPL od Norberta. Wcale mnie to nie dziwi ponieważ zawsze byli kolegami i przyjaciółmi , i nie zburzy tego osobista nienawiść i prywatna wojna Mastalerza ze Stępniem . Przecież po wyborach i tak się zjednoczą. A tym dwóm panom będzie głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 19:17 jednoczenie juz nie jest w "modzie"... teraz na czasie jest bycie "uczciwym" i często tez "koniem z jednym rogiem"... i "walka" z nieprawością, i głośne "NIE" dla krętaczy... takie hasła głosi "elyyyta" polyyytyków w kraju, którzy do niedawna w "podgrupach" a dziś "samotni jeźdźcy"... szkoda tylko, że nadal bez głowy... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:15 To z kim ten Mastalez w koncu sie zjednoczy,ze Stępniem czy z Dziubkiem czy moze skoczy po kase do Niedbalowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Wyborcza kiełbaska IP: 80.48.126.* 23.08.05, 12:28 A ja jestem Sw. Maria Magdalena...ale brednie piszesz, az odechciewa mi sie w monitor patrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
eselduch Re: Wyborcza kiełbaska 24.08.05, 13:47 Co ty pieprzysz, kto z Sdpl mógł być na imprezie Stępnia (on osobiście nadzorował listę gości). Głównym gościem był Jan Dziubiński, szef SLD tow. Figura nie został powitany przez posła, a marszałek Ozimek nie dopuszczony do głosu. Na ile znam Norbercika, to po jego trupie zejdzie się ze Stępniem. Co za brednie to są pisane. Wszyscy wiedzą, że Dziubiński jest prezydentem od 1998 roku dzięki Stępniowi i układ jest prosty: Stępień na posła, a Dziubek na prezydenta czyli po staremu. Młody komuszek im zawsze zagrażał to sie za niego wzięli i robią mu gębę awanturnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 08:25 "To z kim ten Mastalerz... no właśnie. Myślę, że jest mu wszystko jedno, byle się załapać. Gdziekolwiek. Przyjął nawet stanowisko szefa biura posła Janasa, po tym jak ten wykolegował go z listy. Nie wiem jak ty. ale na 4 miesiące przed końcem kadencji pakować się w takie coś... No i Norbi jest już prawie że trupem politycznym. Co prawda wykorzystuje jeszcze stare układy z prasą i ma nadal jakieś publicity, lecz to już jest OIOM. Postawił na złego konia wychodząc z SLD. Jego borówki nie mają struktur, nie mają kasy. A pamiętaj, że SLD będzie go gnoić na maksa. Komuchy nie cierpią renegatów, uważają, że tylko oni są depozytariuszami jedynej prawdy. Odstępcy od wiary są karani okrutnie - patrz Stalin i rozprawy z trockistami, bucharinowcami i itp. Komuchy nie dopuszczają myśli że lewicowe ideały można realizować wspólnie: gdyby w latach 30-tych niemiecka partia komunistyczna przyjęła ofertę socjaldemokratów, to Hitler nie byłby kanclerzem. Poptrz zresztą na miedzywojenną historię Francji (fronty ludowe) Włoch i in. Zobacz jak Kreml traktował tzw. eurokomunistów w latach 70-tych... Co do P. Konieczko. Nasa pani z tseciej "b" bedzie posłem. Śmiech (wcale nie gzegoz) jej nie pseskodzi i nas ogarnia. Dostaniemy nowe kretki, a samoząd skolny jesce ras potwierdzi, ze naucyciele powinni mieć karte naucyciela rozsezoną - nie tylko wakacje, ale ferie, tydzień koło wielkiej nocy, pserwa rekolekcyjna i jesce ctery lata (w sejmie) na podratowanie zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektor_może Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 11:18 a ja go chyba podziwiam,w kraju pełnym układzików wypiął dupę na stępnia, stoi kością w gardle ojcu miasta, wszystkie babki myślą że będzie zamykał kościoły a na chrześcijan wypuszczał lwy. Tymczasem NRB próbuje zachęcić do działania ludzi młodych - i z nimi coś zrobić ( pech tylko że co wartościowsi młodzi ludzie trenują angielski w GB albo uczą się po politechnikach w duzych miastach bo nikomu młodemu nie marzy się praca za 800 w tarnobzrzeskim hipermarkecie), a nie ze starymi wyjadaczami którym kasa wyłazi już z ich nienasyconych ryjków a propos renegatów i dobrze , niech stępień i jego kamanda tępiąc odstępców od swojej jedynie słusznej ideologii powoli idzie do lasu z którego wylazła a nie tamuje rozwój zdrowej i poprawnej młodej lewicy - może związanej z mastalerzem kto wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 09:01 niestety nie ma na kogo zagłosować z Tarnobrzegu znowu na listy dorwali się pseudodziałacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 09:23 A ja polecam dr Podporę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 09:31 Dr Podpora niech się zajmie leczeniem a nie polityką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:10 To głosuj na pseudodziałaczy. Paderewskiemu polityka dobrze wychodziła, na szczęście nikt go nie wyganiał do fortepianu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:52 Beziu kochana ale on grał dla przyjemności a nie w ramach służby polityką też się zajmował z przyjemnością ale miał na to czas tymczasem czekamy na jakieś spotkania wyborcze bo na pseudodziałaczy nie oddamy głosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotos Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:57 pojebałocię do reszty???????????????dr.podporę????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:48 widzę brak argumentów. stąd wulgarny język i same pytajniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:06 to jest hyde park kiedys nie było to możliwe a teraz trzeba sie liczyc z odmiennem zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewu Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:56 No a co z tą kiełbasą .Komuś zależałao zmienić temat? Podobno nikt o tej imprezie miał nie wiedzieć bo to wcześniejsza kampania wyborcza . Na imprezie sami przyjaciele i z lewa i z prawa. Dlaczego prasa milczy . A z tego co wiem to Władimir użył całego swojego uroku osobistego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 07:41 zainteresowani wiedzieli o tej imprezie od dawna,po prostu cie nie zaproszono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.08.05, 20:30 Ciekawe który byznesmen za to wszystko zaołacił i na co może potem liczyć ,albo może już liczy kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cela Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:13 Każdy jeden który płaci podatki.Uposażenie posła to publiczna kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:47 Nasz kongresman Wladzio Stepien znowu kupowal glosy golonka, wodka i piwem. Tym razem na Zwierzyncu posrod emerytowanych policjantow. Brawo. Prawo znow po jego stronie, oby tylko do pazdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wyborcza kiełbaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:52 a ciebie znowu nie zaproszono ? Odpowiedz Link Zgłoś