Gość: brodi IP: 80.48.35.* 31.12.05, 12:06 Podobno zagra zespół Sami i Hurt? Ktoś coś słyszał na ten temat i czy impreza odbędzie się na placu czerwonym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kalafior Re: XIV Finał WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:28 tak dokladnie bedzie na placu, i Owsiak Jurek ma przyjechac. Koło Przyjaciół Radia Maryja ma miec swój wystep Jasełkowy ok 19:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkiestra Re: XIV Finał WOŚP IP: 80.249.6.* 02.01.06, 09:07 8 stycznia na hali OSiR w ramach Miejskiego Finalu WOSP zagraja: o godz. 18.00 zespol "SAMI" o godz. 20.00 - zespol "HURT". Szczegolowy program imprezy na stronie: www.wosp.vel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwy Re: XIV Finał WOŚP IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 20:38 Oczywiście będą oraz jeszcze więcej obciachowej muzyki ku chwale tego popapraća Owsiaka Jerzego, ulubieńca TVP i im podobnych świrów. Już od paru dni pokazują w TVP tego czuba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: XIV Finał WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 19:32 Nikt ci nie karze oglądać świra. Osobiście go nie bardzo trawię ale zbiera na szczytny cel Jak nie chcesz dać pieniędzy na chore dzieci to wyślij do Torunia do Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: XIV Finał WOŚP 06.01.06, 09:24 Można ubolewać nad tym, że pseudobiznesmeni tarnobrzescy sa sknerusami i wielu z nich omija z daleka miejsce, gdzie odbywa się finał, żeby przypadkiem ktoś ich nie nakłaniał do udziału w licytacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: XIV Finał WOŚP IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:34 Ja nie ubolewam. Jestem przedsiębiorca i wielokrotnie byłem wręcz teroryzowany by wziąć udział w imprezach organizowanych przez Owsiaka. Początkowo dałem się namówić. Teraz jednak nie poddaję się nachalnej propagandzie za tą imprezą. Wolę dać na Caritas. Przynajmniej wiem, że moje dzieci nie będą kuszone na wyjazd na Woodstock i inne tego typu obrzydliwe imprezy. Po obejrzeniu jak na tych imprezach zachowują się niektórzy uczestnicy, nie mam zamiaru współfinansować tarzania się w eskrementach, błocie i ćpaniu do upadu. Muzyka proponowana przez Owsiaka i TVP też mi nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: XIV Finał WOŚP 06.01.06, 13:00 powiem ci szczerze, że mnie też ta muzyka nie odpowiada. Może jesteśmy za starzy na te klimaty. Ne popieram też przystanków Woodstok, cpania i chlania które tam odchodzą. Ale pomimo tego wolę wspomóc WOŚP niż Caritas bo wierze że te pieniądze nie idą na budowe kolejnych pomników nikomu nie potrzebnych lecz trafiają bezpośrednio do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: XIV Finał WOŚP IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:04 Nie bardzo wiem o czym piszesz. Caritas raczej nie buduje pomników. Jak wiesz o jakimś to daj namiar. Pojadę go obejrzeć. Jeżdżę codziennie po całym województwie i sąsiednich to rzucę okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: XIV Finał WOŚP 06.01.06, 13:21 te pomniki to metafora. mam na mysli to ze Caritas znacznie wiecej pieniedzy ofiarowanych przez ludzi wchania we własne funkcjonowanie niz wypada. wystarczy ze zerkniesz jakimi samochodami woża się ksieża szefujacy poszczególnym oddziałom Caritas. Chyba, że dorobili sie chodzac po koledzie Ja nigdy grosza nie dostałem od Caritas a dzieki WOŚP na przykład moja córka gdy sie urodziła rok temu to w szpitalu miała robione badanie słuchu na aparatach zakupionych przez WOŚP. to wystarczajacy argument Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: XIV Finał WOŚP IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:58 Jednak będę się upierał, że sprzęt do szpitali i przychodni powinien kupować NFZ, na który płacimy i to nie mało. Wszelkie fundacje służą do tego by przy okazji trochę uszczknąć dla siebie. I tak robi Owsiak. Czasy kiedy on to robił społecznie dawno minęły. Teraz on i jego b.szerokie otoczenie tłucze kasę i wydaje na to co sam wymyśli a wiesz, że pomysł u niego jest jeden: "róbta co chceta". Mnie nie jest obojętne co robią moi bliscy. Podstarzały playboy nie będzie mi chował dzieci po swojemu. W dekalogu nie ma przykazania "róbta co chceta". Tego, że robi przy okazji coś dobrego nie zmaże w moich oczach jego podstawowej cechy. Jest to obrzydliwe indywiduum tak na wygląd jak i w przenośni. Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusio Re: XIV Finał WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:06 Przedmówco kochany,zastanów się co mówisz,ci wyznawcy dekalogu siedzą po więzieniach /95 % naszej społeczności/,nie chcą ich wyświęcać na kleryków wg stanowiska Watykanu.Ty się podstarzałeś,ja się podstarzałam,Owsiak się podstarzał,ale zawsze się rozlicza publicznie z zebranej kasy /jak trzeba to i z udziałem prokuratury/,czego i Caritasowi serdecznie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcv dla katolików IP: 80.51.252.* 08.01.06, 17:49 Owsiak poza szczytnym celem na sprzęt medyczny zbiera także na przystanek woodstok, podczas którego stawia namioty - świątynie dla hary kriszny.O kwasniewskim 10 lat po wyborze na prezia, TVP powiedziała, że jest agnostykiem. co powie o owsiaku, kiedy uzbiera on juz wystarczajaco dużo?Zastanów się katoliku nim zdecydujesz dać kase.Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: XIV Finał WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:21 Gość portalu: JfU45 napisał(a): Owsiak... Jest to obrzydliwe indywiduum tak na wygląd jak i w przenośni. Nara. Aleś ty głupi JfU45, beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: XIV Finał WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:28 na przystanku woodstock chleją powiadasz a pare dni temu pokazywali jak nasi chleja w irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: XIV Finał WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:41 Mam nadzieje, że nigdy wasze dziecko nie będzie musiało korzystać z pomocy SAMEJ tylko polskiej (nfz)- służby zdrowia. Bo jeśli przytrafi sie coś gorszego od katarku to szanse ma tylko w 15% procentach!!! A dzięki Jurkowi ma szanse dożyć tych nastu lat zdrowo i pojechać na ten wasz "Sodomo -gomorowaty" Woostock. Jestem matką i stwierdzam że poprzednicy to zawistni ludzie nie mający nic wspólnego z chrześcijaństwem , miłością bliźniego a najmniej z szacunkiem i godnością osobistą wogule. a tak na zdrowy rozsądek w całym świecie znajduje to ogromne uznanie i jest niemal fenomenem a tylko w Tarnobrzegu oczywiście nie wszyscy ale ten pieprzony ciemnogród nie potrafi zrozumieć ideii Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo1 Re: XIV Finał WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:58 Ludzie! I po co takie spory. Kto uważa, że Jurek robi dobrą robotę wrzuca do puszki, kto jest przeciwnego zdania nie wrzuca. Róbta jak chceta. Ja wrzuciłem 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: XIV Finał WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:52 ot i mądre zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolednik Re: XIV Finał WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:30 Czy ktoś wie ile kasy zebrano u nas w mieście ??? Odpowiedz Link Zgłoś
carols Re: XIV Finał WOŚP 12.01.06, 13:03 Chyba około 56 tysięcy. Dla porównania w Stalowej Woli nieco ponad 40 tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolednik Re: XIV Finał WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:11 Nie umniejszając dominikanie przez cały rok zbierają do szkatuły św.Antoniego ok.80 tys.Ale i te i tamte pieniądze są potrzebne i ważne.Dobre serce liczt się tak samo jak kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: XIV Finał WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 16:35 Nie popieram wosc ale nie przeszkadzam przeczytajcie sobiie sprawozdania finansowe jego fundacji to nie dziwne ze jest milionerem i jezdi za piniadze fundacji po swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: XIV Finał WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:26 owsiak na ministra zdrowia!!!!!!!! ma wygląd kase i potrafi robi c ludziom wodę z mózgu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: XIV Finał WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:32 Tobie już zrobił mastalerz Odpowiedz Link Zgłoś